Hate my life right now !

Ja, jag vet att jag tycker synd om mig själv just nu, men låt mig göra det då. Jag längtar till imorrn då jag ska jobba, så slipper jag tänka. Fan säger jag bara. Varför ska alla vara likadana? Jag hatar killar just nu. Nu vet jag varför jag har aktat mig för att börja gilla någon. Just precis av denna anledning. För att dom bara leker med mina känslor. Och vadå har varnat mig? Den där människan sa ingenting om att den helt plötsligt efter en natt inte skulle ha känslor för mig. Varför säger man att man gillar någon, om man efter någon dag helt plötsligt inte gör det längre? Jag blir helt dum i huvudet. Ärligt, just nu avskyr jag att vara mig. Varför alla dessa jävla killar? Jag är så jävla trött på det här. Och inte nog med det, jag har inte en enda som jag kan härja med ikväll. Ingen som kan få mig att glömma allting och tänka på annat. Blir så less på det här. Man tror att man har dom där, men dom finns bara där när dom känner för det. Det irriterar mig något skapligt. Usch, nej.. Jag tycker inte om det här, det gör jag verkligen inte.

Nej, nu har jag tyckt synd om mig alldeles för mycket. Det är väll som AnnIrene säger, jag är stark och jag klarar det här. På tal om AnnIrene. Jag visste ju att jag skulle bli som utanför igen när alla vi tre blev kompisar igen. Känner mig utanför nu igen. Och nu tycker jag synd om mig själv igen. Vad fan är det för fel på mig? Det är fan inte mig det är synd om, det är synd om barnen i Afrika och allt sånt där. Allting kunde ju ha vart värre. Så nu får jag ärligt talat ta och ge mig. Såhär kan jag ju inte hålla på. Det är inte bra för kroppen , inte bra för själen. Eller vad vet jag om det? Jag vet ingenting om det, så jag ska bara vara tyst. Men jag ska sluta tycka synd om mig själv, se möjligheterna istället.

Nej nej, nu får jag lägga av. Jag har precis kommit hem från jobbet iallafall, och det gick snabbt och bra kan jag ju säga. Det är skönt att man har ett jobb, då får man spendera tankarna på annat. Nej, nu tänker jag inte skriva mer..

I hope that you know that you have play with my feelings, and that you stump on my heart ! <'3


Torsdag morgon..

och visst är det jätte härligt att bli väckt igen av lillasyster (!?) Nej, det kan jag ju inte påstå. Börjar tröttna på det nu faktiskt. Alltid vid samma tid dessutom, där runt 6. Aja, jag orkade inte tvinga mig att ligga kvar i sängen så halv 7 gick jag upp. Inte den tiden jag hade tänkt gå upp idag eftersom att jag bara ska till Lindgården till halv 9. Det tar ju typ 10 minuter bara för mig att ta mig dit, så ah. Men det är som det är nu, inget jag kan göra åt. Men jag önskar att den där ungen kan sluta hålla på och grina och gapa varje morgon. Man blir irriterad det första man blir, och det är inte så kul att börja dagen med att vara irriterad faktiskt. Och nått mer som är irriterande, det är att jag börjar känna av pollen nu, och det kliar satan i näsan. Jag blir helt tokig på det. Jaja, men nu är jag lite väl negativ tycker jag. Men som sagt så började ju dagen med irritation. Plus att det verkar som att det bara är jag som ska sitta hemma idag, alla andra ska iväg på grillfester och det ena och det andra. Känner mig väldigt utmobbad, fast jag har ju valt det själv också å andra sidan. Så jag får ju skylla mig själv. Fast det är ju ingen som direkt frågat heller, så jag har ju inte kunnat sagt nej heller. Eller jo, jag sa nej till AnnIrene för att det va en person på den grillfesten som jag inte riktigt går ihop med, och jag vill ju inte förstöra nånting för någon. Men aja, jag får hoppas på att Ali vill komma förbi ikväll så kanske han och jag kan gå till brasan och sen kolla på någon film eller nått. Fast jag förstår om han ska vara med sina kompisar, det har jag full förståelse för faktiskt.

Oj, nu kanske jag borde äta upp min frukost. Haha. Den är lite halvonyttig som vanligt. Haha. Det är fil med flingor och sylt, och då måste jag poängtera att det bara är sylten där som inte är så jätte nyttig, för flingorna är såna där nyttigare flingor. Sedan är det ju rostat bröd med marmelad. Och där är det marmeladen som inte är så nyttig, för jag har bröd som det är lite fullkorn i.. Sen ett stort glas saft, och där behöver jag väll inte poängtera vad som är det onyttiga(?), för det vet väll alla redan *ler*.

Och ja, ska snart iväg på TeamBuilding på Lindgården med hela 2bf. Efter det direkt till jobbet, sedan direkt hem för att träna och plugga. Sen får vi se vad som händer som sagt. Inget är planerat. Men nu måste jag äta upp min frukost..

Can you see how I feel  ?<3

Full dag..

men ändå en skön dag måste jag säga. Det gick bra att jobba idag faktiskt. Gick snabbt och smidigt ka jag lova. Känns som att man redan fått flyt på det hela. Nu har man ju ghort en dag som bara är städning och en dag med städning plus pengar. Så det gick bra, och nu borde vi nog kunna det här.

Haha usch, nu mår jag illa, fast jag får väll skylla mig själv. Först så åt jag en glass när vi åkte hem från Avesta, sedan två korvar (kycklingkorv, äter ingen annan) och sedan nu är jag inne på min andra glass. Och allt det här på mindre än en timme. Haha. Så ja, jag får skylla mig själv faktiskt.

Imorrn är det förresten TeamBuilding på Lindgården för oss bfare i tvåan. Jag hoppas det ska bli kul, och det tror jag att det kommer också. En hel dag där, sedan till jobbet och efter det hem och plugga och ha mig. Blir en ganska lugn dag imorrn ändå tror jag. Får se om jag kanske går och kollar på brasan med familjen iallafall. 



I miss you so much that you can´t understand <3 


Onsdag morgon...

och jag har sovmorgon men är redan vaken. Jag blev väckt 5 i 6 av min lillasyster som sitter och gapar mellan bom båda trapporna. Fy vad irriterade jag blev, och när både jag och mamma skällt på henne så sitter hon och gapskrikergråter istället. Hon är så jobbig på mornarna, för hon skriker och gapar och har sig hela tiden. Riktigt kul när en annan försöker sova då man inte ska upp samtidigt som dom. Nej, det där irriterar mig. Allting ska allting ske efter dom och grejer, och dom kör med mamma precis som att hon vore en passop (?) . Skapligt irriterande, men det är väll för att man har skämt bort dom när dom va sådär riktigt små. Jaja, det är som det är, inget jag kan fixa till nu. Jag tvingade mig att sova iallafall en timme till, så nu sitter jag här och äter frukost. Eftersom jag ändå är vaken nu så ska jag se till att göra lite nytta också. Tänkte jag skulle plugga och träna, så slipper jag stressa med det efter skolan. För efter skolan så ska jag sticka iväg och jobba också, och även över till Avesta och handla.

Undrar hur vädret kommer bli idag då. Om det kommer bli varmt och kvavt igen, eller om solen kommer hålla sig borta hela dagen. Jag tycker vädret är konstigt just nu, men men. Det kanske ska vara så(?), vad vet jag.

Förresten, igår när vi skulle kolla på film, gissa vem som somnade då (!). Haha. Som vanligt *fniss*. Men jag va skapligt trött, och det hade jag ju redan sagt till Björk, så han visste ju det. Och det va andra gången som jag försökte kolla på den här filmen, och båda gångerna har jag somnat. Lyckat, eller vad säger ni?
Och sen hade man ju en viss kille som verkade lite svartsjuk och så, fast att han nekar till det. Men varför skulle man annars ringa massor och fråga massa saker hela tiden? Frågade hela tiden massor om vi hade pussats, haft sex och det ena och det andra. Men varför skulle jag ha det med Björk? Jag och Björk är enbart kompisar, och dessutom finns det ingen anledning till att jag ska hålla på med någon annan kille när jag har A. Har jag sagt att jag gillar någon så springer jag inte runt och håller på med massa andra killar (!).

Aja, nu ska jag inte hålla på, blir bara på dåligt humör när jag pratar om det. Blev jätte irriterad på honom igår. För ska han få träffa tjejkompisar titt som tätt, så får väll jag träffa killkompisar(?), tycker iallafall jag. Även om det är att vi ska kolla på någon film eller gå ut och gå. Vad fan spelar det för roll vad man gör för nått(!?), vi är bara kompisar. Och vill han tro att jag är precis som alla andra tjejer han har haft som vart otrogna hit och dit, så får han väll tro det. Inget jag kan göra åt det. Det är bara han som måste lära sig att lita, precis som jag måste lära mig att lita och släppa killar nära inpå. Aja, nu ska jag gå och göra nytta :P



I want you to know how I feel inside <3


Movietime !

Björk är strax här så då blir det att kika på film. Lite snällt av han att åka från Ramnäs klockan 9 på kvällen för att få kolla på en film med mig och umgås med mig, för att sedan åka hem direkt sen igen efter att filmen är slut. Haha. Det är en äkta kompis det där, och jag är glad att jag har den människan till min kompis, även om vi inte träffas så ofta och pratar så ofta, så är det ändå trevligt dom gånger det blir av.

Min lillebror Ted har förresten fått en lillasyster. Hon kom till världen igår tror jag det va, och heter Tova. En riktigt söt liten skitunge va det kan jag lova. Riktigt riktigt söt. Sånna tillfällen är jag glad att jag har två små skitungar bara några hundra meter bort. Haha. Det är bara för mig att gå dit om jag vill gosa med dom. Haha. Om ett x antal år så hoppas jag också på att få en liten bebis, som jag hoppas blir jätte söt. Hihi.

Men nu blir det god natt, för blir inge mer bloggande nu innan jag lägger mig.

<3


Skön kväll nu..

Jisses, nu har jag verkligen haft fullt upp hela dagen, och jag har bestämt mig för att faktiskt inte plugga nu. Jag tänker göra det imorrn istället, har ju ändå sovmorgon imorrn, så tar det då. Jag kommer ju iallafall vakna tidigt som vanligt. Vilket är ganska drygt ibland, men man får saker gjort iallafall istället för att man ska dra ut på det, och det är ju bra.

Iallafall så va jag duktig och tränade nu ett tag, så jag tänkte duscha av mig snabbt, och sedan gå upp till mamma och dom och mysa framför tvn. Tror jag iallafall. Om jag inte ska skumma igenom i teoriboken igen och testa på om jag klarar alla frågorna. Det kan ju behövas det också.

Och nu är det såhär, att istället för att åka på minilumpen nästa helg så blir det att ta tåget hem till min kära far för att spendera helgen där med dom och massor med bilkörning. Nu ska jag visa mig duktig och köra massa bil med min kära far. Haha. Jag kommer typ krascha hela bilen, det kan jag nästan lova. Haha. Och så ska jag boka tid för riskettan också. Den måste ju också göras, och sen en körlektion också ska jag fixa. Haha, kommer ju skita ner mig när jag ska köra med en körlärare. Haha. Usch vad jag kommer vara nervös tror jag. Fast det kommer jag ju i och för sig vara med pappa också. Eller? Äh, jag klarar det här. Det är väll inget att vara nervös över. Nu gäller det att ta tag i allting, och allting känns faktiskt lättare igen om jag ska vara ärlig. Känns som att jag fått tag på mitt liv en del nu, och det känns skönt. Haha får se också om jag klarar hela den här veckan utan godis. Haha. Har inte ätit godis idag eller igår, fast igår ville jag. Haha. Men jag gick upp och tog ett äpple istället. Haha.

Men nej, nu ska jag inte sitta här och skriva massa skit som vanligt. Haha. Det måste jag också ändra på. Jag måste bli bättre med bloggen, fixa till den och kanske inte skriva så mycke skit jämt. Haha. Det behöver ju inte vara världens längsta inlägg varje gång, det blir bara drygt att läsa ju. Och så ska jag bli roligare med att lägga till en bild tillsammans med inlägg och sådär. Det är jag också väldigt dålig på. Och har kommit på nu också att jag är väldigt dålig på att använda mina glasögon också. Haha. Men det är för att man glömmer bort att sätta på sig dom hela tiden vid datorn och sådär. Haha..

Men nej, får se om jag skriver med ikväll eller inte, annars säger jag..

God natt bloggen så hörs vi imorrn <3

Riktigt slut !

Det måste jag verkligen säga att jag är. Haha. Först va vi ju i skolan, sen när jag va vid pappa och pratade lite med honom så ringde telefonen. Och det va inte vem som helst, utan Tommy, min och AnnIrenes arbetsgivare eller vad man ska kalla honom för. Han ville kolla med mig om jag kunde komma och jobba redan idag, och självklart kunde jag det. Så jag skickade ett sms till AnnIrene om att Tommy hade ringt och att vi skulle börja jobba redan idag. Så det blev jätte bra, men det va väldigt varmt där inne kan jag lova. Haha. Men det gick ganska bra tyckte jag. Vet inte vad AnnIrene tyckte, men jag tror hon också tyckte det gick bra. Fick massa nycklad idag också, som jag ska hålla reda på. Haha. AnnIrene har bara en nyckel att hålla reda på. Haha. Skönt för henne. Men så blir det när man säger att man kan sköta alla maskiner och pengar. Haha. Men det går nog bra, det gäller ju bara att få en rutin på det hela. Hehe. Så det går nog ganska smort, fast nästa vecka på helgen så får hon lov att sköta allting själv, för då ska jag över till Västerås och vara där hela helgen. Men jag ställer ju upp och sköter det dom dagar som hon inte kan också. Så det där löser vi ju alltid på bästa möjliga sätt så att det alltid blir städat och sådär.

Men ah, så nu har man nästan precis kommit hem. Solade lite direkt efter att vi blivit klara med jobbet, och så har jag ätit. Nu tar jag det bara lilla lugna, innan jag ska sätta igång med pluggningen och träningen.

Höres <3

Tisdag är andra dagen på den svenska veckan.

haha, snacka om att jag inte har någon fantasi. Haha. Aja, jag sitter ju iallafall här, och det är morgon. Kom upp i tid idag också, haha så det va ju duktigt gjort av mig. Nu har jag strax ätit upp min frukost, så då ska jag fixa klart mig sen ska jag dra mig till skolan är det tänkt. Börjar ju halv 9 som vanligt, och ska ju möta AnnIrene vid servus 10 över 8 som vanligt. Haha. Det gör vi fasiken alltid när vi börjar samtidigt, och dom flesta dagarna började vi ju samtidigt. Haha. Fast på onsdag har vi sovmorgon, vilket ska bli riktigt skönt kan jag ju lova.

Snackade med Noor nu på morgonen också, och det va riktigt trevligt. Han fick reda på lite saker som han absolut inte visste om mig, så han blev lite förvånad. Han trodde att jag hade levt ett enkelt vanligt liv, men så fel man kunde ha. Men jag lever ju iallafall, och det som inte har dödat mig har stärkt mig, inte sant? Det är väll så det är, och jag känner faktiskt att det är sant. Fast det som inte riktigt stärker mig, det är det här med minnet. Det plågar mig, men jag får hoppas på att det kommer tillbaka förr eller senare, annars vet jag inte vad. Jag vill ju kunna berätta för mina barn sen vad jag gjorde när jag va liten och grejer. Inte så kul att bara berätta att man va där borta, och före det som minns jag ingenting. Nej, så vill jag inte att det ska vara. Jag vill få tillbaka alla minnen och allting från när jag va liten, före den där dagen. Jag vill ha tillbaka det. Och jag vill minnas den dagen också. Det enda jag minns från den där dagen va att mamma inte hade sagt hejdå till oss vid bussen eftersom hon skulle upp och träna.. Sedan börjar det vicka lite, men sen är det svart. Sedan vet jag ingenting fören jag står på vägrenen, och jag frågar om och om igen vad det är som har hänt, och min bror svarar om och om igen på vad det är som har hänt. Men det gick inte riktigt in för mig att det va sant det han sa. Jag va så himla chockad. Sedan kommer jag ihåg den där tjejen jag såg som va hysterisk, och alla ställen och bilar vi skulle sätta oss i. Sedan kommer jag ihåg akuten, min bror blev omhändertagen av personalen, jag åkte till alla möjliga ställen, fram, bak, upp, ner. Jag fattade ingenting va det va som hände. Sedan när vi ligger i det där rummet, när jag äntligen får komma tillbaka till min bror. Fast han har en slang kopplad till sig med dropp den här gången. Och alla som kommer in i rummet, pappa, mamma, syskon.. Alla som kommer in. Och när alla går ut, när dom ska fixera mina nyckelben och jag skriker rakt ut. Och när mamma kommer och skäller på dom att ge mig smärtstillande, hur dom kan va så jäkla döva och dumma att inte inse att jag har ont så som jag skriker. Jag kommer inte ihåg att jag hade ont, men jag kommer ihåg att jag skrek rakt ut när dom skulle fixera.

Sedan veckorna efter. Det gick sakta, sakta men säkert. 4 veckor skulle jag vara hemma så att allt läkte ordentligt, efter 2 veckor va jag tillbaka i skolan. Då hade jag hunnit bli tokig på att vara hemma, och hunnit med att bli magsjuk och det ena och det andra. Brutna nyckelben och magsjuka är inte lätt, det kan jag ju lova. Och bryt aldrig nyckelbenen, dom blir sig aldrig likt igen, och det kan skapa problem, som det har gjort för mig. Undvik olyckor överhuvudtaget. Det är inge roligt att vara med i dom.

Och under det här året som det här hände hände det mycke mycke mer saker. Min gammelmormor ramlade i trappen och bröt av hela foten, och sedan min bror som gick bort i en olycka. Detta året va inget roligt år. Det va kämpigt. Olyckan som tog min brors liv är bland dom värsta som finns, det känns nästan värre än den olyckan jag va med i. Jag överlevde, men det gjorde inte bror. Han dog. Han dog på plats. Det är nu snart 6 år sen. För 6 år sedan va det året som allting hände.

Nu vet ni det som jag inte berättat för alla. Som inte vet hela mitt liv. Men nu vet ni det iallafall.


Bye <3

Måndag igen då !

Fast den här måndagen har gått hyfsat fort måste jag säga. Men det är ganska skönt ändå när dagarna går fort, för ah, då går tiden fortare helt enkelt. Haha. Den där va dålig, jag vet. Haha.

En enda lektion för mig idag, eller ah, en och en halv. Och skönt va det kan jag ju lova. Fast, beror ju på hur man ser det. För det va inte så skönt att ta blodprov, och som vanligt så har jag ju fått blåmärke. Men varför blir jag inte förvånad? Vi fick lyssna på en föreläsning idag också, och jag måste säga att jag tycker att dom va riktigt duktiga. Dom bjöd verkligen på sig själva. Och en av killarna beatboxade samtidigt som han sjöng, det va riktigt grymt måste jag säga. Extremt duktigt av honom, verkligen. Han hade tydligen sökt till Idol också, så jag får väll hoppas på att han går vidare. Efter det va det väll bara att sticka iväg till Open Sun där vi skulle träffa Tommy och prata om jobbet med honom. Assa, det va jag och AnnIrene som skulle dit, inte hela skolan. Haha. Och jag såg att pappa va i Fagersta också. Det va kul att träffa honom igen, men han ska tydligen kanske vara här hela veckan, så får väll träffa honom mer hoppas jag. Han är hos Luddes och jobbar lite, det är väll skönt för honom att ha lite jobb igen. Det är ju lite segt med jobb nu när det är lågkonjuktur.

Men aja, iallafall, börjar jobba på fredag. Första veckan ska jag och AnnIrene ta tillsammans, sen får vi dela upp det på något sätt. Men det blir nog jätte bra.

Men men, idag tycker jag att jag har vart lite duktig iallafall. Jag har pluggat och tränat, även om det bara blev lite lätt träning här hemma. Så nu ska jag väll plocka undan alla böcker och grejer, sen lägga mig och sova. Det kan behövas. Ska ju orka med hela dagen imorrn. Nog för att det bara är 3 lektioner, men iallafall. Haha.

Natti natti <3


Sådan smärta !

Jag tror ärligt inte att jag har känt den här smärtan någon gång. Eller jo, en värre smärta en gång tidigare, men inte efter det på länge kan jag ju säga. Och det smärtar fortfarande fast att jag tagit tablett, och det är ganska jobbigt kan jag ju lova. Jag hoppas verkligen att det känns bättre till imorrn, för annars tänker inte jag gå till skolan. Lillsyrran råkade få stolen pang rakt på min tå, och det gjorde ont kan jag ju verkligen lova. Det va ju inte meningen , så jag va ju inte sur på henne. Men hon såg helt förskräckt ut, fast det kan jag ju förstå när jag skrek rakt ut som jag gjorde och började gråta. Men men, får som sagt hoppas på att det gått över till imorrn. För imorrn är det blodprov som gäller igen, och jag hoppas innerligt att det kommer blod den här gången också. Det gör ju så jävla ont när dom ska ta blodprov på mig, och sen kommer det typ aldrig blod. Dom säger att det är för att jag spänner mig så mycke och för att jag har så små och smala blodkärl. Men jag försöker ju slappna av så mycke jag kan, men inte så lätt då det gör så himla ont. Men imorrn ska jag iallafall försöka igen .. Eller inte jag, men dom. Och AnnIrene ska få följa med mig som vanligt. Haha.

Nej, jag funderar på om jag kanske ska fixa lite här och sen lägga mig och läsa lite i teoriboken. Kan ju behövas om jag ska klara kursen och sen få körkort.

<3


Söndag...

och som vanligt alla dagar så är det saker som ska göras så att man egentligen inte ska sitta och skriva i bloggen. Men nu är det ju såhär att jag vill skriva lite innan jag ska bli upptagen igen. Nu är det ju såhär, att det är söndag, och igår va det lördag. Dagen va kanske inte helt perfekt, men ah, så kan det ju vara ibland. Det värsta på hela dagen va nog allt det där negativa från den där personen. Jag höll på att koka över. Och jag tar ju åt mig så himla mycke hela tiden av all negativ kritik också, iallafall om det gäller mig och hur jag är och sådär. Det tar jag verkligen åt mig av, så när det kom det där "Ja, men du ser väll att hon är tjock" och sen tar tag i sidan på mig, då vart jag förbannad. Det va inte kul.
Men men, Ali kom iallafall över i natt . Det va trevligt, för jag ville verkligen träffa honom. Och innan det så va jag barnvakt också. Ungarna somnade klockan 10 och jag tänkte kolla på en film, men jag va så himla trött så jag somnade. Sen vaknade jag när mamma kom hem från krogen. Haha. Det va duktigt. Sen va jag ju inte så överdrivet trött då Ali hade kommit. Haha. Men men, så kan det ju vara ibland.
Idag är det iallafall pluggning som gäller, vilket jag har försökt fixa, men datorn är ju knäpp och jag tycker att arbetena är knäppa också. Och snart måste jag sticka till Sara också eftersom att vi ska till brukskyrkan och sjunga. Jag har inte så stor ork till det egentligen, menmen. Jag har lovat att komma, så då är det bara att komma också. Har även tavlor jag måste sätta upp, och lite annat. Men nu börjar det iallafall bli ordning här på mitt rum känner jag, och det är skönt.

Och för alla er som har missat (vilket jag hoppas på att ingen har) , så åkte ett tåg av spåret i fredags borta vid Virsbo. Kvart över fyra tåget från Västerås spårade ur i Virsbo, med hjälp av att ett traktorsläp stod på spåret. Tåget åkte in i släpet och åkte av spåret. Traktorsläp är ju ganska så tunga så dom rubbas ju inte från spåret när tåget kommer, som en personbil gör. Den åker ju med tåget framåt. Men inte ett traktorsläp. Så det va ca 50 personer på tåget som skadade sig ganska lindrigt. Det va ingen som omkom, så alla klarade sig med livet i behåll. Vissa med skrubbsår, andra med nått brutet. Jag är i livet iallafall, och hel. Jag skulle ha åkt med det tåget egentligen, men åkte med tåget en timme tidigare som tur var. Även så mina kompisar som jag vet som åkte tåg från Västerås. Så vi alla är hela och fina fortfarande.

Men nej, nu ska jag väll fundera på att göra mig klar så ska jag sticka till Sara och sedan upp till Brukskyrkan. Efter det blir det att försöka fixa allt plugg. Fattar ingenting av nånting, men men. Får försöka ändå.

<3

Norbergsmarknad...

idag då.. Blir att åka dit med Linette, Johan och Robin. Så får se hur det blir. Eller det blir ju kul att åka med Linette, men får se hur det känns med Robin om jag kan börja slappna av igen vid honom eller inte. Fast ah, det blir väll inte att vara där så överdrivet länge tror jag. Man brukar oftast bara gå och kolla lite och sådär, sen köper man det man känner för att köpa sen åker man hem igen. Fast måste kolla också om pappa har satt in underhållet, för måste låna pengar från det och lägga tillbaka när studiebidraget kommer. Känns hemskt att inte ha pengar, men börjar ju jobba snart, så får man lite extra pengar iallafall. Måste fråga honom också hur mycke vi kommer få betalt. Det kan ju vara en fördel att veta, och sen så vill vi ha sånt där anställningsbevis eller va det heter. Sånt som visar på att man jobbar där och har jobbat där sen när man inte jobbar där längre.

Iallafall, i torsdags och igår va det ganska fullt upp därför som jag inte skrev några inlägg då. I torsdags va jag ju till Västerås och det va skönt kan jag lova. Fick träffa min storebror och min pappa, det kändes riktigt härligt. Det går alltid så långt imellan varje gång jag får träffa alla mina familjemedlemmar. Det är inte kul. Allra helst min pappa och mina bröder där borta. Men får försöka se till så att jag kan ta mig dit oftare och sådär. Och kolla så att dom har tid också vill säga.

Jag får förresten övningsköra nu. Inte för att det är så mycke att skryta om, men ändå. Så nu ska jag försöka ligga i så gott det går, så att jag får det där kortet snart. Haha. Skulle egentligen ha börjat övningskört direkt när jag började teori i tvåan, då hade jag typ vart klar nu, och det hade vart så himla skönt. Då hade det verkligen blivit roadtrip i sommar. Men nu får vi se hur det går med det.. Kan ju inte köra varje dag eftersom att jag ska köra med min pappa och han bor ju i Västerås, och jag i Fagersta. Så ah, det blir ju lite svårt. Men får försöka ta mig över på helgerna då det är pappas helg och be om att få köra hela tiden när vi ska åka nånstans. Nej, nu känns det skönt att jag får köra. Hehe.

Igår tjatade förresten Martiina med mig att följa med till GM, så till slut följde jag väll med för att AnnIrene också följde med. Dock när vi kom till GM så va det inge människor där, och efter nån minut så stängde dom. För det kostar ju för dom att ha öppet även om det inte kommer några människor då personalen kostar. Men men, så kan det va. Det kanske va meningen, för då pratade jag och Ali lite, så det va nog någon mening med att det skulle stänga...

Och just nu känns det lite som att jag varken vet in eller ut av mig själv. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vara glad eller sorgsen. Jag vet inte ett dugg hur jag ska vara. Det är som att kaos inne i mig, och jag tycker verkligen inte om det. Jag börjar avsky kärleken och allt som hör till den. Jag känner mig som en dålig människa just nu också, efter vissa saker om Ali berätta. Visst, det va väll inte riktat till mig så, men jag tog åt mig iallafall. Men en sak är säker, som inte han verkar tro, och det är att när jag har någon på G så går inte jag runt och flörtar med massa andra killar. Det gör jag verkligen inte. Och jag tar inte med mig någon killkompis hem heller. Jag är inte sån. Är jag på G med någon eller tillsammans med någon, då går inte jag och håller på med massa andra. Jag tycker inte om sånt beteende. Verkligen inte. Men nu ska vi släppa det där.

Jag har förresten fixat till min tatuering, så nu tror jag att den är bra. Annars får han fixa till den igen, för jag vill att den ska vara fin och ingenting annat. Så nu gör det lite ont igen. och smart som jag va så hade jag jeans på mig på kvällen som tryckte på. Haha. Det såg lite kul ut när jag skulle sitta och sådär. Eller jag tyckte iallafall att det såg kul ut, sen vet man ju inte vad dom andra tyckte.

Men nej, nu ska jag väll gå och duscha och fixa mig. Jag orkar inte sitta här mer nu..

<3

Time to sleep soon..

Jag har vart duktig idag på eftermiddagen tycker jag. Gjorde klart naturgrejen, vilket tog typ 2 timmar för mig. Jag lovar, jag hatar verkligen natur, men nu har jag gjort det iallafall. Sedan försökte jag göra ett teoritest, men det gick åt helvete för jag kunde knappt koncentrera mig så fick bara 47 av 70 rätt. Sugit, för sist fick jag 52 rätt.
Martina kom över också en stund, vilket va mycket trevligt. Vi satt och pratade lite och sådär, och det kändes skönt. Nu har hon precis gått hem, så jag ska väll lägga mig om en liten stund. Ska ju upp tidigt imorrn eftersom att jag ska till Västerås. Ska vara där vid 8, så det blir tidigt. Hehe, men det går nog bra. Ska träffa min älskade pappa imorrn också. Och gud vad jag har saknat honom. Önskar verkligen att jag kunde träffa honom oftare. Det är ju så drygt att jag har så mycke arbeten. Men jag får väll ta med mig alla arbeten och åka över någon helg. Dom har nog förståelse för att jag måste plugga och ha mig. Det tror jag nog. Nej, min pappa älskar jag så enormt på den här jorden. Han är min klippa. Jag skulle aldrig klara mig utan honom. Han är min ängel. Det finns inte ord till att beskriva hur mycke jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig. Nej, det finns verkligen inga ord till att beskriva. Det finns verkligen inget liv utan min pappa. Verkligen inte. Han finns alltid där när man vill det, och det är så himla skönt. Och han ställer alltid upp om man ber honom. Nej, som sagt, jag kan verkligen inte se ett liv utan honom. Han är mitt liv, jag skulle aldrig klara av att förloa honom. Jag skattar mig lycklig som har honom till min pappa. <3<3

Aja, nej.. Om man ska röjja upp lite här på mitt rum nu och sen krypa ner i sängen så att man kommer upp imorrn. Det kan ju behövas. Visserligen så kan jag väll sova i bilen, tror inte att Andreas blir sur för det. Haha. Det blir en hel del ärenden i Västerås imorrn så.

<3

Hmm..

magen vill inte bli bättre, så jag gick hem från skolan. Nu sitter jag här och tar det lugnt, ska plocka bort lite saker från sängen så ska jag lägga mig och vila en stund. Sedan måste jag ta tag i pluggningen också. Och vi fick reda på att vi skulle ha gjort alla dom där testerna på internet på trafikskolan för att få ett betyg i kursen. Har vi inte gjort klart alla dom innan början av mig så kan vi inte få godkänt. Snacka om att man känner press på sig på det också då. Det är ju inte kul. Plus att man har massor med annat också som man ska fixa. Usch nej, nu tycker jag inte om skolan längre. Är så trött på det här.

Haha, fick förresten höra att jag är en toffel också, bara för att jag tänkte göra som A sa och vara kvar i skolan fast att jag hade ont i magen. Men ah, jag gick hem iallafall, och A tror hela tiden att jag ska ut och härja. Men har jag gått hem från skolan för att jag har ont i magen så är jag väll kvar hemma också resten av dagen. Jag är ju inte sån som sticker ut sen när skolan är slut om jag har gått hem från skolan tidigare på dagen. Nej nej, någon ordning och reda får det vara.

Men nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film och vila mig. Det kan behövas. Önskar bara att jag hade en vetekudde också som jag kunde lägga på magen. Det skulle vara extremt skönt faktiskt..


<3

Onsdag morgon...

.. och jag har redan fått magont. Det är så himla drygt. Först hade jag inte ett dugg ont, men när jag va uppe och skulle fixa frukosten så drack jag lite juice, och det va då det kom. Fy fan säger jag bara. Det kändes som hela allting skulle gå sönder. Först kände jag att det började smärta vid vänster bröstmuskel, sen började det smärta i mellangärdet, och nu har jag ont hela tiden. Det är inte kul, så vi får se hur länge jag klarar av att vara i skolan.. Jag tror det får bli att jag bara går på teorin och sen går jag hem. Om det inte har släppt till dess vill säga. Annars får jag väll gå hem och lägga mig och ta det lugnt. 

AJ AJ , det släpper inte ! Vad är det som är fel? Jag fick såhär i lördags också när vi va på krogen. Det är inte kul! Man vill ju vara frisk som en nötkärna hela tiden, även om det inte går. Men att ha ont i magen och mellangärdet är nog bland det värsta som finns.

Jag får iallafall tacka för en bra kväll igår. Blev borta längre än vad jag tänkt mig, så blev ingen träning med Martina, inget prat med Martina och inge pluggning.. Om jag orkar så får jag ta tag i pluggningen riktigt ordentligt idag. Eller ah, spelar egentligen ingen roll om jag orkar eller inte, jag får lov att göra det iallafall. Men ja, som sagt. Får tacka för en trevlig kväll med A och hans bror D. Det va riktigt trevligt. Skrattade en del iallafall, och dom retade sig på att jag sa "huh" hela tiden. Haha. Men när jag inte hör så säger ju jag så, istället för "Va". Haha. A varnade mig för att säga så igen för då skulle jag få en sked i huvudet. Haha. Inte för att jag fick det men, och jag råkade säga det typ hela tiden. Haha. Men men, så kan det va.

Justja ! Sen måste jag fylla på telefonen. Får väll lov att låna pengar från körkortspengarna, och lägga tillbaka sen när jag får studiebidraget. Nu vill jag börja jobba ! Behöver pengar och det ena och det andra. Nu är jag trött på att vara fattig hela tiden. Men ah, jag får ju börja jobba snart, men ändå liksom. Orkar inte vänta. Det blir jag och en kompis som ska jobba tillsammans. Eller tillsammans och tillsammans, vi ska dela upp arbetet på något sätt. Men det får vi ju ta då. Segt, nu måste jag snart gå till skolan. Hoppas jag får hem papper på att jag får börja köra nu också. Vill ut på vägarna.

Men nej , nu måste jag borsta tänderna och gå möta AnnIrene, sedan gå till skolan...

<3

Jahapp ..

Jaana kommer inte hit till helgen, vilket känns super tråkigt. Jag hade verkligen sett fram emot det, men men. Vad ska man göra? Jag kan ju inte hindra henne, men lite tråkigt va det dock eftersom att jag verkligen trodde hon skulle komma och så. Aja, då får vi väll se vad som händer istället då. Vet inte vad dock, men men. Ni kom det bara massa tråkiga saker känns det som, och inget kan man göra åt allting heller. Fy vad jag hatar sånt här. Men aja..

En sak som förvånade mig idag när jag gick hem från skolan efter att ha väntat över en timme på AnnIrene, för jag trodde hon va kvar i skolan vilket hon inte va, så mötte jag en lastbil och chauffören där i vinkade. Men eftersom jag inte känner någon som kör lastbil så vinkade inte jag tillbaka. Haha. Jag undrar vem det va.

Men aja, nu ska jag väll dra ut en liten snabbis innan jag ska sätta mig och plugga igen. Ut och gå lite, sedan hämta kläderna hos AnnIrene tror jag. Om jag nu får svar från henne.

<3

Tisdag..

och veckan verkar rulla på. Haha. Jag hoppas det här blir bra. Det känns som att veckan kommer bli ganska bra iallafall, jag är förväntansfull om man säger så. Haha. Fast varför egentligen? Jag vet att jag måste träna, och att jag absolut måste plugga och tvätta. Fast jag kan ju plugga medan tvätten håller på, så det är ju bra. Sedan får vi ju se om det blir nå Västerås idag för att hjälpa Zandra att handla kläder till bröllopet. Beror ju på hur min bror jobbar, för igår jobbade han så då gick det ju inte, men då blev det en heldag med AnnIrene istället. Och det får jag ju bara tacka för, för det va faktiskt helt underbart. Vi va först upp till stan och fixade lite saker som sagt, sen drog vi ju hem till henne. Haha. Hon följde mig hela vägen hem, vilket jag tyckte va snällt. Tyvärr va ju inte min mamma hemma så hon kunde ju inte säga hej till henne, men dom hade tydligen åkt förbi henne sen. Vet inte om hon såg att dom vinkade men.. Haha. Hon såg nog inte mamma iallafall eftersom att hon satt där bak, och det är ju tonade rutor där. Haha. Men syrran hade också vinkat till henne så. Haha.

Iallafall, så sitter jag och äter frukost nu, och min frukost består av apelsinjuice, varmt vatten med honung och mjölk, två grova rostade med kalkon. Haha. Inte för att det är speciellt intressant, men iallafall. Haha. Vad ska man tänka på när man skriver blogg? Jag har kommit på att jag är ganska tråkig när jag skriver min blogg, så vad ska man tänka på? Är det någon som har förslag?

Nu blir det att fixa mig klart iallafall, för ska iväg och möta AnnIrene innan skolan börjar.

<3


Home again !

Har vart borta hela dagen. Först va jag ju i skolan , men sedan drog jag och AnnIrene upp till UM och fixade lite, jag gjorde blodprov också. Jag kan lova att jag inte tycker om mina blodkärl när jag ska ta blodprov, jag trodde fan att jag skulle börja gråta. Det gjorde så djävulskt ont  och så kom det inget blod heller, så jag ska komma dit nästa måndag istället så ska vi försöka göra om det. Får se om det kommer något då då, men det tror jag väll inte att det gör. Det skulle förvåna mig om det gjorde det faktiskt. Nog för att dom alltid säger att jag har fina blodkärl, men dumma i huvudet är dom också. Fina, små och smala. Hmm, det är ju verkligen jätte INTE bra när man ska göra blodprov. Det funkar inte då, för det kommer verkligen ingenting, och ont så man inte vet vart man ska ta vägen gör det.
Efter det fick jag lite godis iallafall, som ett litet barn efter att den har vart på sjukhuset och tagit blodprov eller sådant. Haha. Jag blir precis som ett litet barn när det är sånt där. Haha. Sedan gick vi hem till AnnIrene för att fixa lite papper. Och jag rotade igenom lite kläder som hon hade tröttnat på och inte ville ha kvar. Hittade lite där iallafall som jag tänker sno. Haha. Fast glömde det hemma hos henne när vi gick till mig. Men så kan det ju vara ibland.

Jaha, det blev ingen träning idag, och godis blev det, och inget pluggande.. Nu börjar jag komma tillbaka på det där dåliga spåret igen, men det ska fan inte hända. Efter den här helgen så ska jag ta tag i livet helt och hållet, det kan jag lova. Det ska jag lova. Och jag ska fan klara det också. Nu jävlar ska det här fixas. Men imorrn, om det inte blir att åka till Västerås och fixa kläder tillsammans med Zandra, så ska jag faktiskt vara duktig att inte äta godis, träna med Martina och plugga. Men allt beror på om jag ska till Västerås eller inte. Eller ah, godis behöver jag ju inte äta ändå. Men med träningen och plugget.

Och sen måste jag säga en sak, att A förvånar mig. Iallafall så som han va idag så förvånar han mig riktigt stort. Jag har ingen aning om hur han vill att det här ska gå, eller vad han vill få ut av det. Men det visar sig väll förr eller senare. Haha. Eller?

Nej, nu ska jag väll snart ringa till Nathalie igen och prata lite med henne. Jag älskar verkligen att prata med henne i telefon, vi har verkligen bra kontakt med varandra måste jag säga. Iallafall vad jag känner. Vet ju inte hur hon tycker. Haha.

<3

Måndag igen...

Ja, god morgon allihop. Nu är det måndag igen, och det är verkligen den tråkigaste dagen i skolan. Den är så seg så det finns inte. Sista lektion har vi natur, och vet ni vad? Den lektionen får man aldrig gå tidigare från, inte mer än 2 minuter tidigare. Hon ska verkligen ha kvar oss hela tiden, och vi vill liksom bara bort därifrån..

Men idag är det iallafall måndag igen, och det innebär träning efter skolan och sedan plugga. Och tvätta måste jag göra också så att jag har kläder. Knappt så att jag hittade kläder att sätta på mig nu. Haha. Då är det riktigt illa. Haha. Just nu sitter jag iallafall och äter frukost, fast borde egentligen vara klar nu, för jag behöver fixa klart mig innan jag ska gå till skolan. Men jag hinner. Det brukar jag ju alltid göra så det är väll inge problem. Haha. Fast måste tänka på att jag ska hinna fixa så att jag har ett estetarbete, för det har inte jag just nu eftersom att jag va borta sista gången. Har för mig att jag va ledig då, eller om jag va sjuk. Jag kommer inte riktigt ihåg. Borta va jag iallafall. Haha, så långt vet jag.

Nej, nu måste jag fixa klart, sen ska jag dra mig till skolan. Skulle vara bra att få tag på AnnIrene eller Linette också. Men men, jag får ringa någon av dom sen. Har förresten kommit på att jag nog saknar det där med att ha en pojke. Fast det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Det är ju som det är, och det finns ju fördelar med att vara singel också, eller vad säger ni?

<3


Sjukt trött

det måste jag verkligen säga att jag är. Såhär trött på kvällarna som man är, så vet jag inte när jag vart sist. Assa, jag vet att jag ofta har vart det, men på senare tid så är jag mycke piggare på kvällen. Förutom dom här några sista dagarna, då har jag vart gristrött på kvällen. Men men, så kan det vara. Haha. Det är inte alltid lätt, eller vad säger ni?

Imorrn så ville Zandra att jag skulle komma ner till Västerås så att vi kunde gå och kolla på kläder till bröllopet, men jag kom ju på att jag slutar 10 över 4. Det är ju inte så bra, för då tar jag ju 5 tåget och då är jag framme vid 6. Då blir det jätte stressigt eftersom att affärerna stänger klockan 7, och det är ju inte så kul. Men ska försöka få tag på henne på nått sätt och kolla om vi kanske kan ta det på torsdag eller något när jag ändå ska ner till Västerås då. Det ska nog lösa sig på något sätt.

Det känns som att min pappa är lite besviken på mig, och det känns inge bra. Han hade tydligen tutat på mig här för någon dag sedan när han åkte på riksvägen här i Fagersta, men det hörde ju inte jag eftersom att jag gick och lyssnade på musik. Det gör jag ju alltid när jag går hem från skolan, om jag inte går med någon kompis eller så. Och sedan hade han ringt två gånger också, men det hörde jag ju inte heller. Så jag känner mig jätte elak. Och idag när jag fick sms av honom så skrev han att han hade tutat och ringt, men att jag bara kollade ner, och efter den meningen stod det *suck*. Det va inte så kul kan jag ju säga. Så det känns som att min pappa är lite besviken på mig, och det känns verkligen inte kul att känna så. Får ta och kolla när han slutar på torsdag så att jag kan åka förbi och säga hej till honom och sådär, och ge honom lite pengar.  Och sen får väll jag också pengar, det där underhållet som ska gå till mitt körkort. Hehe.

Skönt att få börja jobba lite sen också så att man får lite extra pengar att lägga undan till körkort eller så. Det ska bli riktigt skönt kan jag lova. Sen får vi hoppas på att det blir av med det där i Stockholm också, för då får jag pengar där också. Jag hoppas verkligen. Det är inge kul att vara beroende av pengar, men det är ju så det är nuförtiden tyvärr.

Och AnnIrene, jag vet inte om man ska säga tack eller vad man ska säga till kommentaren, men jag säger tack iallafall. Jag tackar för att du tycker jag är fin ändå, fast att jag har gått ner i vikt vet jag inte om man säger tack till eller vad man säger till det. Haha. Men du vet hur jag menar iallafall hoppas jag. Du brukar ju kunna förstå hur jag menar. Jag är glad att jag har dig min lilla klippa . *ler*. Får hoppas på att det blir en resa i sommar, eller vad säger du?

Nu är det nog dags att börja bädda upp sängen och borsta tänderna. Ska ju upp till skolan imorrn. Men frågan är om man börjar tidigt eller om man börjar sent? Jag har ingen aning, för jag vet inte om vi har estet eller inte..

<3

Söndag

God förmiddag allihop. Måste säga att jag är riktigt seg just nu, vilket känns ganska drygt för jag har en hel del att fixa idag. Jag har lovat att fixa musik på min mammas ipod, sedan måste jag plugga, och hjälpa AnnIrene att packa ihop grejer. Lovade det igår när vi va ut. Och jag säger en sak, kommer aldrig gå ut här i Fagersta igen, det är ju helt jäkla dött.
Och sen måste jag dra ner på det här med att följa med alla kompisar ut, det funkar inte längre. För det första räcker inte min ekonomi till det, och min kropp blir helt förstörd. Plus att killkompisar alltid följer med mig hem, och det ser ju inte bra ut. Även om jag vet att det bara är kompisar så vet ju inte alla andra det. Så ah, måste ta tag i det där alltså. Nu jäklar, efter nästa helg blir det ändring på det här. Det lovar jag. Och det ska jag hålla också. Nu måste jag verkligen få rätsida på livet här, riktigt ordentligt. Nu ska jag verklligen fixa det här.

Förresten så har jag fått ett jobb också. På Open Sun. Även om det bara är städning så är det ändå ett jobb. Men han ville ha två stycken som städar, så jag lovade att kolla med en kompis..

Nej, nu ska jag ta mig tusan duscha och fixa. Känner mig jätte äcklig just nu ..

<3

Lördag

God morgon allihop. Ja, dagen började ju bra *not*. Vaknade vid 7, och Saga kom ner till mig också och snackade om att det va morgon så man skulle vakna. Sedan försökte jag somna om, men det gick ju inte så bra för jag kände att jag började få ont i huvudet. Jag får ont i huvudet om jag ligger för länge i sängen, och ont i ryggen också för den delen. Så jag gick väll upp och bäddade sängen och sådär. Satte på datorn och kollade lite. Sedan när jag skulle gå upp och äta frukost, tror ni det fanns frukost då eller? Nej, såklart inte. Det fanns bara två små skivor kvar av rostbrödet, så man har knappt ätit någon frukost nu heller. Sen då? Vad ska gå på tok sen då? Aja, det visar sig väll. Om inte det här bara var en början för att resten av dagen ska bli bra. Man kan ju hoppas på det också, att det är så.

Hmm, mamma och dom ska över till Avesta idag, för att hjälpa till med planeringen av bröllopet. Men frågan är om jag ska med eller inte. Jag har inte riktigt bestämt mig, för jag har ju ingen aning om hur länge dom ska vara där. Det är ju det som är kruxet också. Eftersom jag måste hinna plugga och träna idag också så kan jag ju inte vara borta hur länge som helst, det är ju det. Fast ändå så skulle jag behöva komma till Avesta så att jag kan köpa lite tvål och schampoo på ÖB. Det börjar ta slut här hemma, och man vill ju vara ren och fräsch. Plus att jag skulle behöva söka sommarjobb. Fast jag har märkt att jag ligger på latsidan med den saken. Aja, jag får söka genom kommunen sen när dom lapparna har kommit ut. Det är väll inte mer med det. Jag har ju försökt iallafall, och mer kan jag ju inte göra. Eller jo, jag kan försöka ännu mer. Kan ju försöka söka här i Fagersta också, och i Avesta. Jag tänker inte ge mig fören jag har ett sommarjobb. Jag måste verkligen ha ett jobb i sommar, annars kommer jag bli helt dum i huvudet. Jag behöver pengar. Nog för att jag säkert ska jobba på pappas hus och måla och sådär, men det får jag ju inte så mycket pengar för. Och det gör jag ju mest för att jag tycker det är kul. Jag älskar att hålla på och måla och bygga. Det finns inget som är roligare än det. Eller jo, det finns det säkert, men inte som jag kan komma på  just nu faktiskt. Nej, ärligt. Jag måste söka mer sommarjobb. Jag får ju inte ge upp redan. Jag har ju fått ut iallafall 3 - 4 CVn i Västerås. Dom flesta ställen där har ju fullt och klart redan, så det är ju jätte svårt att få tag på sommarjobb där. Det är ganska svårt att få tag på sommarjobb överhuvudtaget. Men som sagt så gick jag ju till Carlings också. Jag hoppas verkligen på att dom ska ringa och ha dit mig på intervju. Men ah, det är bara att hoppas. Men jag måste ju fortfarande söka fler jobb, för det är ju inte säkert att jag får det jobbet. Dom kanske hittar andra som verkar vara jätte bra innan mig liksom. Så man får ju inte alltid leva på hoppet heller. Då kommer man ju ingenstans här i världen.

Nej, nu ska jag försöka fixa lite tror jag. Iallafall ta fram kläder först och främst så att jag har nått att sätta på mig. Sedan får vi se om jag hinner plugga nånting innan mamma och dom ska till Avesta. Det gäller ju att jag bestämmer mig ganska snart om jag ska med eller inte.

<3

Fredag

Gudars vad jag är trött kan jag lova. Och det hjälper inte att det blir helg nu heller, för man har fortfarande massor att göra. Massor med plugg och sen måste man ju träna. Jag försöker verkligen hela tiden att hålla det jag säger, assa med mig själv. Men går det bra då? Nja, inte direkt. Eller jo, ganska ändå faktiskt. Sen i onsdags när skolan började igen så har jag pluggat varje dag och tränat varje dag. Dock också ätit godis varje dag , vilket va minus med det här. Det måste jag verkligen bli bättre med, så det ska jag ta tag i ordentligt nästa vecka faktiskt. Träningen och pluggningen håller jag ju igång nu hela tiden, och det är ju bra. Men man måste ju ta lite paus och vila upp sig också...

Idag blir det iallafall att ta det lite lugnt här på kvällen nu. Mamma ska fixa plankstek som vi ska äta, sedan blir det mums framför en film. Det ska bli skönt faktiskt. Fast samtidigt så vet jag att jag bara kommer fundera på hur jag ska få ihop allting. Plus att jag måste försöka söka mer sommarjobb. Så himla drygt. Jag verkligen försöker hela tiden, eller jag försökte iallafall där i Västerås, men man orkar inte hela tiden. Även fast att man vet att man måste om man ska kunna få någonting så blir man helt knäckt av att försöka. Det är jätte drygt. Iallafall när man får nej och åter nej på ställe efter ställe. Det är ganska så drygt kan jag säga, och då ger man verkligen upp.

Och så hoppas jag på att jag får papper på att det är godkänt att jag får börja övningsköra så att jag kan ut och köra. Och så ska jag fixa kurserna och allt sånt där på trafikskolan. Snacka om att man blir knäpp. Pengar på pengar på pengar.. Inte konstigt att man aldrig har råd med någonting när allting kostar så jäkla mycke.

Aja, nu ska jag väll försöka vara positiv, och det är jag väll lite ändå. För jag försöker va på topp varje dag faktiskt. Men nej, jag ska göra lite annat nu.

<3

Onsdag

Hejsan allihop.
Nu känns det väldigt jobbigt här. Det är bara 8 veckor kvar i skolan och vi har massor med arbeten. Plus att jag måste se till att få ett jobb till sommaren och försöka fixa körkortet. Även det att jag måste försöka träna varje dag nu känns också. Det blir ganska tufft dom här veckorna känner jag, fast då Jaana kommer så måste jag försöka att koppla av. Det känns som att det är alltför mycket på gång just nu. Plus att Fredrik och Cilla gifter sig om 6 veckor, så det måste vi också fokusera på. Det är så mycket man måste tänka på just nu, det är det verkligen. Hur ska jag få det här att gå ihop?

Nej, nu har jag bestämt mig för att möblera om på mitt rum och sen ta tag i pluggningen.. Hoppas jag på iallafall. Och sen kanske koppla av med en film.

Ja, vi får se hur det blir. Tänkte fråga Ina också om hon kanske vill ut och gå en sväng imorrn. Det skulle vara skönt. Måste verkligen komma igång, både kondition och styrke. Även om jag vet att det är svårt med konditionen. Men ska ju till sjukhuset nästa månad, så får se vad dom säger. Jag hoppas verkligen på att få reda på vad som är fel, för jag blir helt knäpp av att ha det såhär.

<3

Tisdag

God kväll allihop.
Usch, nu är jag verkligen trött kan jag ju lova. Kanske dags att lägga sig snart om man ska orka upp imorrn, för imorrn är det skolan som gäller igen. Det blev ingen lugn kväll i söndags, det kan jag ju lova. Blev att dra på förfest på flora med Ina, sedan så stack vi ut på GM där det va studentfest. Det va riktigt kul måste jag säga, dock så kanske det blev lite för mycket för jag va helt död igår. Haha. Men så kan det ju vara ibland. Mamma och dom skrattar bara åt mig nu, för nu tycker dom att det är kul att jag börjar bli som dom. Haha. Men jag tycker inte att det är ett dugg kul. Inte dagen efter iallafall. Haha. Men så är det ju ibland. Jag hade det riktigt kul iallafall. Det va längesen som jag hade såhär kul kan jag ju säga. Så jag får tacka Ina och alla som va där. Ni gjorde min kväll och natt, tack så hemskt mycket. Och S, du får inte göra mig sådär förvånad. Haha. Det är verkligen inte snällt. Du kan ju varna mig nästa gång innan du bara kommer sådär. Haha, det där lät ju, och ni får tolka det hur ni vill, men jag skulle på toa, men helt plötsligt fick jag inte det. För där stod S helt plötsligt. Haha. Det va lite kul.
Och tack G för alla fina ord du sa. Jag blir glad av att höra att du tycker så bra om mig. Det gör mig riktigt glad faktiskt. Det är inte så ofta man får höra att man är en bra person, och jag är glad att du ser mig så. Med tanke på att du och jag inte pratar och umgås speciellt mycket längre. Det är lite tråkigt, men men. Det är väll sånt man får ta.

Igår kom iallafall E hit och åkte hem idag. Och jag har mest bara tagit det lugnt. Va ut och gick med Ina idag, och så gick vi ett varv runt eskiln. Det va riktigt skönt måste jag säga , och sen va man hungrig när man kom hem igen. Haha. Och sen fick jag för mig att göra om i garderoben och byrån, så hade alla kläder och allting i sängen. Nu är det dock lite bättre, lite väskor och sådär kvar bara men det går snabbt att få bort. Måste packa ihop det jag ska ha med till skolan också. Inte för att jag vet vad det är jag ska ha med mig, men ändå. Haha. Det blir nog bra det där. Haha. Imorrn blir det iallafall till att träna. Det va alldeles för längesen sist  nu. Och nu ska det verkligen bli ordning på det där.

Nej, nu ska jag gå och sova, så får vi se hur allt går. Haha

<3

Så kan det va..

Jag kom att tänka på en sak som jag fick höra häromdagen, och det va att jag hade gått ner i vikt. Är det så? Tycker någon mer det? Jag tycker jag har gått upp, men vad vet jag. Det är ju lättare för andra att se än för en själv, eller hur? För jag ser ju mig själv varje dag, och kompisarna gör ju inte det, så dom lär ju se bättre på mig hur min vikt är. Eller har jag fel?

Sen börjar jag bli så trött på att man ska ställa upp på andra men man får ingenting tillbaka. Jag förstår inte. Är man inte rädd om sina vänner? Eller vad är det det handlar om?
För ärligt talat B, du är inte den som du har vart i dom här åren som jag vart med dig. Det är du verkligen inte. Jag vet inte vad det är som har hänt med dig, men du säger ingenting till mig längre. Och du bara tar för givet att jag finns där hela tiden. Jag förstår inte hur du tänker. Jag tycker inte att du ska ta för givet att jag finns där hela tiden, för även jag ger upp till slut. Och varför detta hemlighetsfulla beteendet? Det är inte heller du. Du har aldrig vart hemlighetsfull mot mig. Har jag frågat dig om vilken person det är du ska träffa så brukar du säga det, men nu helt plötsligt kan du inte säga. Varför? Då kan det inte bara vara din mamma som har något emot den personen, då måste det vara någon som jag inte heller tycker så bra om. Eller så är det någon som jag känner, och du kanske inte vill att jag ska veta om att du träffar den? Och vet T verkligen om det här? Eftersom du sa att jag inte fick säga något till T.  Jag börjar fundera på vad det är du egentligen håller på med B. Kan du förklara för mig vad det är som händer? Jag blir så trött på det här. Kan du försöka vara dig själv, jag vill inte ha någon självupptagen B. Aldrig. Glöm det. Bryr du dig inte om dom som är runtomkring dig så kan du lika gärna sticka. För jag vill inte ha någon sådan vid mig. Jag hoppas innerligt att du lyssnar på vad det är jag försöker säga dig. Bättrar du dig inte så finns jag inte kvar, förstå det.!

<3

Söndag

God morgon allihop.
Haha alla som känner mig vet att jag jämt somnar när jag kollar på film, men igår klarade jag av att kolla på nästan två hela filmer innan jag somnade. Haha. Visst är jag duktig *flört* ?. Idag tänkte jag att jag skulle kolla igenom så många filmer som möjligt, men samtidigt kolla igenom alla mina kläder som jag har, bränna ut lite musik och plugga. Tänkte om jag skulle måla en bild också, men det får vi se. Sedan någon dag så måste jag kolla igenom min dator och rensa bort det som inte behövs. Jag lovar att jag säkert har hur mycke onödigt som helst på datorn, men det är väll sånt som händer. Med tanke på hur mycke bilder och hur mycke musik jag har liksom. Sedan ska jag formatera om datorn också hade jag tänkt mig. Om det nu är formateringen? Iallafall det där som tar bort alla luckorna som finns mellan varje objekt på datorn. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det heter, men jag kommer ihåg hur det ser ut och hur det går till. Jag gjorde det en enda gång på den förra datorn som jag hade, annars har jag aldrig gjort det. Lite sjukt kanske, men det är ju som det är. Haha, tänkte jag skulle kolla hur många filmer vi har hemma också, och vilka jag har sett och inte sett. Måste ju se alla filmer man har i huset iallafall minst en gång, tycker ni inte det ? Visserligen är jag jätte dålig på att kolla på filmer, men jag får väll bli bättre på det helt enkelt. Men det kanske är för att jag hellre gör massa saker där man flänger runt och grejer? Jag är inte mycket för att bara sitta hela tiden, även om man försöker vara duktig och göra det då man ska plugga och grejer. Nej, jag har verkligen svårt för det. Vet inte varför. Och alltid ska jag ha något att göra. I sommar ska jag fixa i förrådet igen har jag bestämt, men då hoppas jag på att vi har köpt hyllor och lådor så att man verkligen kan hålla ordning där. Och sen behöver vi verkligen kasta bort några av dom där garderoberna som står där inne. Man behöver ju faktiskt inte spara på all skit. Det är ju jätte många av dom där garderoberna som är riktigt usla, och dom behöver man ju faktiskt inte ha kvar. 
Nu har jag kommer på en idé! Om man slänger alla dom där garderoberna, och köper såna där "bokhyllor", då blir det mer plats,  och mycke mer ordning. Plus att man kan fixa en stång som man hänger upp jackor och sådant på, och en skohylla där man ställer upp skorna ! Shiet, ibland kan jag använda fantasin. Fast en skohylla behöver vi inte köpa, det kan jag bygga ihop med allt trä som vi har hemma. Hehe. Yees ! Nu jäklar ska det bli ordning och reda på allting. Just nu har jag många bollar i luften känns det som. Haha. Men så kan det va ibland.
Nu ska jag försöka vara duktig och gå upp och äta lite frukost.

<3 

Lördag

God morgon allihop. Hoppas att alla har sovit gott.
Idag hoppas jag att jag är på bättre humör, men det får vi väll se. Jag har ju precis vaknat, så man vet ju aldrig. Igår när jag vaknade va jag ju på bra humör, men sedan vart jag på skitdåligt humör. Men men, det är väll så det är ibland. Blev dock på lite bättre humör på kvällen när mamma och dom hade kommit hem, nog för att dom alla bara satt och festade, men ändå. Jag va iallafall på bättre humör. Känns dock som att jag kanske kommer bli lite på dåligt humör efter att jag såg vad E hade skrivit, men jag får hoppas på att det inte är sant. För är det det så kommer jag nog bli irriterad. Fast det är ju hans liv så jag ska väll inte lägga mig i. Vi är ju bara vänner, men ändå liksom.
Aja, skitsamma på det där nu. En sak som kändes skönt igår, det va att jag blev av med idioten. Han fick sina sista pengar, och skönt va det. För han vill ju annars att vi ska ha sex så att jag kan betala av skulden så, men nej, det vill jag inte. Dessutom har han ju helt plötsligt skaffat tjej. Det måste ha gått fort, och jag tycker väldigt synd om tjejen, men aja. Jag är glad bara jag slipper människan nu, för han får mig bara att må dåligt och känna mig helt äcklig. Och sånt vill jag inte ha i min närhet. Så jag är verkligen glad att jag är av med honom nu. Sen kan han så säga vad han vill om att han vill att vi ska vara vänner och sådär, det skiter jag fullständigt i. Det finns ingen anledning till att jag ska ha kontakt med honom. Verkligen inte.

Aja, idag är det iallafall lördag, och släktingar ska komma hit för att äta mat. Det hoppas jag blir trevligt, men vi får väll se. Måste leta efter lite recept också, för vi tänkte göra Bruschetta till förrätt. Så måste kolla efter det receptet eftersom att R inte ville ge mig det. Tycker det är lite fegt av honom, men men, är det så han vill ha det så är det så. Jag tänker inte tvinga honom till nånting.
Och bror min kommer förmodligen idag också *ler*. Och kanske Z, det får vi se. Men jag hoppas på det iallafall. Det skulle vara trevligt. Hon och jag ska gå runt på stan sen när hon har fått pengar och kolla på kläder till bröllopet. Det ska bli trevligt, och verkligen kul att hon ska med på bröllopet. Hon va ju inte med på dopet, fast det berodde ju på att dom va hundbarnvakt. Så ah, det kan väll vara så ibland.

Jag måste säga att jag verkligen saknade när man va liten, då man hade massa vänner som man alltid kunna vara med. Nu när man är såhär stor så, visst man har väll vänner, men aldrig någon som är hemma eller ledig. Det är skitdrygt. Jag har velat umgåtts med vänner hela lovet, men typ ingen som har haft tid eller vart hemma. Det är så himla drygt. Så mitt lov har mest bestått i att vara hemma.

Men nej, nu ska jag inte hålla på och klaga. Det har inte hänt något dåligt på lovet iallafall, så det ska jag väll vara glad för.

Nu ska jag komma på någonting att göra här.

Ciao <3


Fredag

God kväll allihop. Idag har jag försökt vara duktig och pluggat, men det har ju gått som det har gjort. Har fått ryck på den där natursaken, fattar inte att man ger uppgifter i det vi aldrig har gått igenom. Det är så himla sjukt. Men aja, hon verkar inte vara så jätte smart om man säger så. Sen har jag väntat på att mamma och dom ska komma hem, men dom har inte kommit ännu. Och jag lovar, hon är lite fuller. Haha. Men men, så kan det ju va. Dom ska ut på krogen sen, och det skulle jag också vilja om jag hade någon som kunde följa med också, men det är 20 som gäller. Och det är tydligen Calle som står , så då är det stenhårt med åldern tydligen. Iallafall va syrran sa, och hon har ju koll på dom som står vakt eftersom att hon känner dom. Men iallafall, åldersgränsen är egentligen bara en rekommenderad ålder. Det sa dom ju till och med på BMB, när vi pratade med dom där. För jag hade ju precis fyllt 18 år när vi va ut där. Men det va kul.

Ciao <3

R.I.P

Förstår inte att jag fortfarande bara bryter ihop ibland. Det har gått snart 6 år sen han försvann, men jag kan fortfarande helt plötsligt bryta ihop när jag ser nånting om honom, bara av att T skriver att han saknar honom så kan jag bryta ihop. 6 år liksom. Borde man inte ha bättre kontroll då? Jag har svårt att säga hur mycket jag verkligen saknar honom och älskar honom.

Kära bror,
jag kommer aldrig någonsin att glömma dig.
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Jag kommer aldrig glömma den dagen du försvann från oss.
Aldrig glömma den dagen vi alla tog farväl av dig.
Jag kommer aldrig kunna släppa dig helt.
Även idag har jag fortfarande ibland svårt att fatta att du är borta från oss.
Våran lillebror skriver om dig.
Du skulle se det.
Man gråter, det är sorgligt.
Jag vet inte hur jag ska kunna skriva allting.
Så fort våran bror visar nånting med dig, så bryter jag ihop.
Då kommer alla tårarna.
Dom där 20 sekunderna från olyckan, om man bara visste vad du kände.
Hade du ont?
Kände du nånting?
Jonathan, jag saknar dig !
Om vi bara kunde få tillbaka dig till livet.
Och din tjejkompis?
Efter hennes 30 sekunder som avsimmad och vakna upp och veta att du inte längre finns?
Jag hittar inga ord.
Jag vill inte säga farväl, jag vill inte lita på att du är borta.
Du är inte borta.
Du kommer alltid att finnas i mig.
Alltid finnas i mitt hjärta, alltid.
Jag kommer aldrig glömma dig !
Jag har fått vart med om så mycket med dig.
Jag kommer aldrig att glömma alla minnen med dig. Aldrig.
Jag kommer aldrig glömma dig någonsin !



Blä för jobb !

Så segt ! Förstår inte att det ska vara fullt överallt. Har sprungit runt både idag och igår och försökt få massa sommarjobb och grejer. Det går ju inte. Hur tidigt har folk vart ut egentligen för att få dessa jobb? Aja, jag får hoppas på att Carlings hör av sig. Det kändes bra när jag pratade med dom där iallafall. Och det är väll bara att fortsätta söka. Ska testa här i Fagersta också och i Avesta, får hoppas på lite tur där också. Det är verkligen inte lätt att söka jobb kan jag ju säga. Men det är skönt iallafall att man kan gå dit och söka och slipper ringa. För jag tycker verkligen inte om att ringa runt, det är det värsta jag vet. Tycker bättre om att gå dit och träffa personen in real.

Glömde gå in med glasögonen också, så får väll försöka köra med dom ett tag till, och sticka dit någon dag då jag inte har nånting för mig. Kanske då jag ska till Barkaröskolan igen? Det blir ju nästa vecka i så fall. För allvarligt talat så klarar jag inte av att ha dom här glasen, och det känns helt värdelöst om vi har släng ut dessa pengar på något som jag inte kan ha. Det kostade ju en hel del med glasögonen kan jag ju lova.

Ja, jag har precis kommit hem från Västerås nu iallafall. Det har vart trevligt att vara där kan jag ju säga iallafall. Va hemma hos E , och jag skrattade en hel del igår också. Haha. Han är ju bra knasig han den där.  Haha. Jag tog hans jacka och han tog min jacka, sen gick vi ner till affären, och där stod Samed och han skrattade också en hel del. Det va verkligen kul. Haha. Nej, men det har verkligen vart trevligt och skönt att vara i Västerås. Önskar man va där mycket mer än vad man är. Längtar så himla mycket bort från den här staden nu. Man känner sig helt bortkommen här, som att man inte hör hit liksom. Men men, det är väll sånt man får leva med. Eller ah, jag har levt med det ett tag nu men men..

Nej, nu måste jag snart sticka till affären om jag ska göra någon mat idag. Haha. Och om jag ska kunna köpa påskäggen till mina småsyskon. Och så hoppas jag på att bror min och hans tjej kommer hit på lördag. Det skulle vara super trevligt.

Min bror kom på dopet förresten. Jag blev lite förvånad, för han brukar inte vilja gå in i en kyrka och sådär. Men det va mycket trevligt. Känns som att det bara händer trevliga saker här just nu, och det känns ju bra fast ändå inte, för då vet man att det snart kommer vända, att det snart kommer komma något som man inte tycker är lika trevligt.

Men nej, nu ska jag sticka till affären..

Ciao <3


Tisdag

God morgon allihop. Fast jag har ju vart vaken ett tag som vanligt. Haha. Även fast att klockan bara är 07.37. Haha. Usch, jag måste ha problem. Fast nej, idag va det faktiskt väckarklockan som väckte mig. Jag har glömt att stänga av den, så det måste jag komma ihåg att göra sen. Men ah, jag har fått i tvätt i maskinen, så den går för fullt. Sedan har jag också dammsugit hela mellanvåningen, så ska dammsuga här nere sen. Och sedan måste jag fixa lite annat också. Bland annat ett CV, plugg och fixa med glasögonen. Dom hjälper inte ett dugg. Jag kan inte ha dom här. Nu får jag ju ont i huvudet hur jag än gör, vare sig jag har glasögonen på mig eller inte. Och det är ännu drygare kan jag ju lova. Behöver annan styrka. Dom här är alltför starka för mig. Jag kan verkligen inte ha dom. Dom flesta säger att dom är alldeles för starka. Och då har ändå dom personerna glasögon. Så då kan man ju nästan tänka sig.

Aja, nu ska jag inte hålla på och gnälla på mina glasögon, även om jag tycker att dom optikerna har gjort helt fel. Dom om några borde ju veta att det inte går att vänja ögonen vid jätte starka på en gång, att man måste trappa upp hela tiden. Annars blir man ju nästan helt blind. Man ser dåligt både med glasögon och utan glasögonen till slut. Men blä, nu kom jag ju in på det igen. Det skulle jag ju inte.

Idag kommer familjen Pettersson hem igen. Fast jag vet inte när. Men nu har dom iallafall vart i Stockholm från i söndags. Och jag har kommit på att man inte ska lita på att dom ringer som dom säger att dom gör. Men ah, det är väll bara att vänja sig. Får aldrig åka iväg med dom heller så, det är också något man bara får vänja sig vid. Känns som att jag inte har någon lust att få turkietresa i studentpresent längre. Det blir inte samma sak. Och då kommer jag ju bara åka med mor. Det har jag inte heller någon lust till längre. Jag vill ju åka iväg med mina syskon. Det är ju det som är grejen. Eller åka iväg med kompisar också. Men men, man ska väll inte klaga. Jag får ju iallafall en resa för att jag bråkade på dom för att dom ska till turkiet nu i sommar och bara lämnar mig hemma. Visst, nu är ju dom snälla och låter mig ha hela underhållet så att jag kan fixa körkort, men ändå liksom. Nej, skitsamma. Jag hade inte kunnat betala en resa till turkiet iallafall, så ah, jag får väll vara nöjd med sommaren här hemma i Sverige. Jag ska ut och resa sen. Jag ska göra allt som jag vill göra, ingenting ska få hindra mig från det.

Men nej, nu ska jag fortsätta fixa här hemma..

Ciao <3

Trött..

som en liten gris. Det kan jag ju lova. Men jag har haft en bra dag idag ändå iallafall, det kan jag ju säga. Även om förmiddagen har vart riktigt seg och sådär, så har den vart bra. Har umgåtts en del med min syster, hennes barn och hennes karl, sedan har jag vart med M. Haha. Vi härjade runt lite med hennes moppe, vilket hon tycker är pinsamt eftersom att hon snart fyller 18 år. Haha. Eller snart och snart, det är typ ett halvår kvar, och jag är ju redan 18 år. Haha. Jag bryr mig inte så mycke, jag tycker inte att det är så pinsamt att åka moppe. Tycker någon att man är töntig eller nånting så får dom väll tycka det, jag orkar inte bry mig om vad alla andra tycker. Det är ju vad jag tycker som räknas.

Förresten, jag är hemma själv i natt igen. Familjen stannade tydligen kvar i Stockholm en natt till. Men nu går det ju bra att sova själv, det vet jag ju. Men det gäller ju att jag inte tänker så mycke tankar som jag jämt gör när jag själv är hemma. Det är ju det som skrämmer upp mig och gör så att jag inte vill vara här själv. Men nu ska jag inte göra det, för nu är jag så himla trött så egentligen ska jag ju bara gå och lägga mig. Haha.

Imorrn har jag massor att göra också. Jag har ju vart så dum så jag har ju skjutit upp allting som jag ska göra, så imorrn måste jag verkligen ta tag i allting annars kommer ingenting att hända. Så ska ställa klockan på ringning så att man kommer upp och gör nån nytta av dagen. Vet inte riktigt när familjen kommer hem heller. Dom skulle tydligen komma hem tidigt, men man vet ju aldrig vad som menas med tidigt heller så...

Nej, nu ska jag gå och byta om och allt vad man behöver göra innan man lägger sig, sen ska jag sova. Det ska bli riktigt skönt kan jag ju lova. Är verkligen gristrött. Haha.

Skriver förmodligen imorrn!

Ciao <3

Tråkigt..

när dom man trodde alltid skulle ställa upp när man behöver dom inte ställer upp. Det känns lite tråkigt verkligen måste jag säga.

Varför försvinner ni från mig?
Varför kan ni inte ställa upp på mig som jag ställer upp på er?
Är jag inte värd att ställa upp för?
Har jag gjort något fel för att ni inte vill ställa upp för mig?
Jag trodde att ni va riktiga vänner,
men jag hade visst fel.
Som vanligt så hade jag fel.
Varför?
Jag ställer upp på er hela tiden,
och försöker vara ärliga mot er hela tiden.
Men vad får jag tillbaka?
Inte ett skit.
Det är int kul,
jag önskar att ni fanns där som på samma sätt som jag försöker finnas där för er.
Är det så svårt att försöka?
Är det svårt att visa att man är en äkta vän?
Jag har sagt det förr till er,
jag kommer alltid att ställa upp för er.
Alltid.
Och då menar jag också alltid.
Det spelar ingen roll om vi är världens ovänner,
jag kommer alltid att finnas där.
Det finns ingen som kan ändra på det.
I vått och torrt kommer jag ställa upp för er.
Och det är för att jag vill visa att jag är en äkta vän.
En äkta vän som alltid finns där.
I svåra tider.
I lätta tider.
Dygnet runt.
Jag lämnar er aldrig.
Jag sviker er aldrig.
Jag står där som ett berg att luta er mot.
Jag kommer alltid att vara den där klippen som ni kan sitta vid.
Den klippan som ni kan prata vid.
Jag kommer aldrig att lämna er.

Måndag

God morgon allihop !
Nu är jag riktigt stolt över mig själv igen. Alla som känner mig vet att jag råhatar att vara själv hemma på kvällarna och nätterna, att jag verkligen inte känner mig trygg i det. Men vet ni vad? Jag har sovit hemma helt själv i natt, och jag gick inte över till min syster och hon kom inte hit. Så nu känner jag mig jätte duktig. För jag brukar aldrig sova själv hemma, brukar ju alltid ha någon med mig hemma. Men nu har jag ju vart duktig tycker jag..

Och förresten, det är tydligen en pizzeria på järnvägsgatan som har brunnit. Så det är antingen pizzeria fontänen eller picasso. Och nyfiken som jag är så måste jag ju gå och kolla sen vilken det är, så jag passar på när jag går till affären. Haha.

Vad ska man göra idag då? Jag tänkte jag skulle vara lite snäll att städa lite åt min mamma, så slipper hon tänka på det direkt. Har iallafall lovat att jag ska dammsuga. Sen kan jag ju tvätta också. Det behövs, det kan jag ju lova. Sen är det ju bra om jag pluggar också. Måste komma ifatt med allting igen. Det kommer alltid så himla mycke i skolan. Iallafall nu den här veckan som vi har vart i skolan så har det kommit riktigt mycke arbeten, och det är ganska drygt kan jag ju säga. Men det är ju tur att man är ledig länge iallafall. Vi börjar ju inte fören på onsdagen nästa vecka, så man hinner ju fixa lite.
Jag har upptäckt ett nytt bra band förresten, helt oväsentligt egentligen men skitsamma. Dom heter US5. Har faktiskt aldrig hört dom förut, eller jo när jag upptäckte att det va dom som hade gjort en låt i HSM3 så vet jag ju att jag hört deras låt egentligen, fast att det är Zac Efron som gör den tillsammans med han den där lockiga killen. Den mörka killen. Kommer inte ihåg vad han heter. Haha. Nej, men US5 va faktiskt bra. Frågan är om dom finns att köpa här. För dom är tydligen inte så kända här i Sverige. Jag läste om det, haha. Annars hade jag ju inte vetat, och annars hade jag ju inte upptäckt dom. Haha.

Och jag har kommit fram till att jag vill satsa på sången mer nu, men hur ska jag göra då då? Jag vägrar gå till en sångpedagog här i Fagersta, det är en sak som är säker. Jag kan sitta och pendla till Västerås om det är så, det kan jag gå med på. Bara jag slipper dom som finns här i Fagersta, för dom tycker jag verkligen inte är nå bra.

Nej, nu ska jag fixa lite vettigt här. Eller iallafall försöka.

Ciao <3

Lördagkväll...

och jag sitter hemma hos min syster. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ut på krogen idag eller inte.

Idg gick det bra på dopet iallafall. Först va jag jätte nervös och trodde att jag skulle göra bort mig totalt, men sen när alla sa att det va jätte bra och att jag utvecklats mycket med sångrösten så kändes det jätte bra. Min storebror va det som sa att jag utvecklats jätte mycket med min sångröst och att det lät jättebra. Min pappa sa det att det va jätte modigt av mig att ställa mig dör inför alla och sjunga solo, och att han va jätte stolt över mig. Det kändes verkligen jätte bra över att höra honom säga det Säga att han va stolt över mig. Sen fick jag höra från massa andra också att det gick bra och att jag va duktig. Hehe

Men ah, jag är stolt iallafall. Det kändes bra.

Men nu sa jag sluta skriva, för nu kommer det lite främmande hem till syrran och T.

Ciao <3


Lördag

Hur fan får man dåligt väder till att bryta benen?! Hur fan kan hon säga att jag önskar att dom bryter benen?! Hur fan kan hon va så jävla elak?! Hon är fan mer elak än vad jag är !! Bara för att jag säger att jag hoppas på att det blir dåligt väder i Turkiet så säger hon att jag väll önskar att dom bröt benen också !! Är hon helt jävla dum i huvudet ?! Klart att jag blir less när don hela tiden åker bort överallt men att jag aldrig får följa med ! Jag får aldrig följa med, och då säger jag aldrig. Enda gångerna jag får följa med det är om dom ska till Avesta eller Västerås, och hur kul är det då?! Jag får inte följa med till Stockholm, inte till Skåne och inte Turkiet. Är det konstigt om man blir besviken då och kastar ur sig något dumt som att man hoppas på att vädret är dåligt ?! Det tycker jag inte ! Men fan ! Aldrig att jag skulle önska att någon i min familj skadar sig ! Är hon helt dum i huvudet eller ?! Då är det ju hon som önskar det om mig ! Fan vad jag hatar henne ! Jag lovar, jag gör det faktiskt ! Nu gör jag ärligt talat det ! Den där saken kan knappast vara min mamma ! Hon kan väll fan också säga dumma saker ! Det är fan mänskligt, men att anklaga mig för att önska att dom bryter något, det skulle jag aldrig göra !!! Jag önskar aldrig min familj något ont ! Varför får hon dom att tro det för ?! Fan för henne ! Fan fan fan !! Blir så jävla ledsen och arg ! Varför fan födde hon ?! Och varför behöll hon mig ?! Om hon nu tror att jag önskar min familj ont, varför vill hon då ha kvar mig?! Det förstår inte jag ! Nu vill jag fan bort ! Jag vill bort, långt långt långt ! Jag vill till Gbg nu! Varför kunde det inte vart nu som jag tar studenten, då skulle jag snart få komma till Gbg. Jag tänker inte vara hemma på lovet, det är en sak som är säker. Om man nu kan kalla det här för ett hem. Nej, jag har inget hem. Det finns inget som är ett riktigt hem för mig!! Inte som det känns nu. Aldrig. Är så trött på allt skit nu. Jag måste väll fan få bli besviken ?! Eller är det helt förbjudet ?! Fan för det här !!!

Och så är det dop idag också ! Varför ?! Varför när allt bara är skit ?! Och så ska jag sjunga. Jag vill verkligen inte prata med henne mer idag. Verkligen inte. Fan ! Jag kommer bara gråta hela tiden ! Störd jag blir på det här. Fan för det här ! Fan för hela det här livet !

Jag tänker aldrig skaffa barn ! Jag tänker aldrig skaffa familj ! Aldrig någonsin ! Inte om det ska vara som jag är van vid ! Aldrig någonsin !

Torsdag

God kväll allihop. Snacka om att man inte har haft så mycket tid idag. Eller egentligen har jag fortfarande inge tid, men okey. Filip fyller ju år idag, så vi har firat honom, och sen har jag ju vart i skolan också. Nu såhär när nästan alla har vart hit så har jag suttit och kollat vad det är jag måste plugga och sådär, och jag har kommit fram till att det är massor som ska göras nu igen. Jag hatar verkligen när man får massa jobb i skolan, det är så himla drygt. Och allra helst på uppgifter man inte fattar ett skit på. Blä för det säger jag bara. Jag tycker verkligen inte om skolan just nu, och skönt är att det är lov snart. Haha. Snacka om att man verkligen klagar hela tiden. Vi har bara gått i skolan en vecka på 6 veckor, och klagar på en gång. Det är ju inte riktigt normalt. Haha.

Förresten så fick jag tid idag för att öva med A. Vi ska öva imorrn, och det kan behövas kan jag ju lova. Jag hoppas verkligen att jag klarar av att hålla rösten på lördag när jag ska sjunga, men just nu känns det bra iallafall. Jag måste verkligen övervinna min skräck, fast bäst skulle ju kännas om det va någon med imorrn när jag ska öva så att den kan säga om det låter bra eller om det är något jag måste tänka på och sådär. Det skulle ju vara jätte bra. Jag måste verkligen öva så mycket som jag bara kan just nu. Jag ska verkligen klara det här, och det känns som att jag kan det bara jag tränar på det hela tiden. Jag hoppas verkligen på det här. Om det låter hemskt så kommer jag aldrig våga visa mig för släkt och grejer. Det är ju runt 80 personer som kommer vara på dopet, så snacka om att man kommer vara nervös då, det kan jag ju lova. Haha. Fast man får inte tänka på det, det är ju det. Man måste tänka bort alla människorna, men det ska nog gå. Förutom det att det kommer dröja ett tag innan jag kommer få sjunga låten, och då kommer jag hinna skrämma upp mig själv att jag kommer göra bort mig och grejer. Haha. Men nej, nu ska jag inte vara sån. Det här kommer jag klara, det hoppas jag iallafall. Vad tror ni andra? Kommer jag göra bort mig totalt när jag står där och sjunger? Eller kommer jag klara det här?

Nej, nu måste jag gå och fixa med plugg och grejer..

Ciao <3


Onsdag

God kväll allihop. Jag skrev ju aldrig nånting igår, men det va för att jag va tvungen att skynda till skolan på morgonen och sedan för att jag va på sjukhus hela eftermiddagen..
I skolan gick allting bra, om jag minns rätt. Jag tror det gjorde det iallafall. Men efter skolan när jag gick hem så kände jag att jag har ont i ögonen, men det övergick till att bara göra ont i ena ögat. Så när jag kom hem så tog jag lite smärtstillande, och gick och la mig en stund, men det hjälpte inte. Det gjorde så ont att jag satt och grät och visste inte vad jag skulle göra. Det kändes som att jag skulle kunnat riva ut hela ögat bara för att få det att sluta. Men så kom min syster över till oss och hon va så snäll att hon ringde till sjukhuset, så fick vi åka dit. Där kollade dom på det, men dom såg ingenting, och så sköljde dom mitt öga, men det blev inte bättre. Så vi fick en remiss till akuten i Västerås, så dit åkte jag och mamma. Och nu hade jag också hunnit bli illamående på grund av smärtan. Väl där så fick vi sitta ner ett tag, sedan fick jag träffa en sjuksköterska som kollade lite på ögat, och sedan ringde efter en ögonläkare. Åter igen fick vi sitta ner ett tag och vänta eftersom att det bara är jour på ögonläkarna på kvällen, så läkaren kan ju va vart som helst. Men efter en stund kom det iallafall en och vi fick gå till ett rum, som först va upptaget för att det låg en patient där inne, men dom tog ut den i korridoren. Väl där inne så kollade hon i ögat och sådär, och efter ett tag så sa hon det att jag hade början till inflammation i iris, och därför kunde man få såna smärtor i ögat. Sedan skrev hon ut ett recept på kortisondropp, som vi åkte och hämtade på apoteket. Sedan blev det att äta, för vi det här laget va vi väldigt hungriga, så det blev MAX. Och jag lovar, jag tror aldrig jag blivit så äcklad någon gång. Jag tog en kycklingburgare, och fy och fasa så fick jag ben i den! Det va riktigt äckligt kan jag ju lova. Men sedan åkte vi hem, så vi va hemma vid halv 10, och då va det bara att gå och lägga sig.

Idag har allting gått ganska så bra. Har dock fått lov att få hjälp med droppen. För jag kan inte droppa i i ögat själv, för då får jag typ som panik eller vad man ska säga, plus att jag inte ser om det kommer en droppe eller inte. Men det går ju bra hittills iallafall. Får ju hjälp av kompisar och av familjen. Det va ju tänkt också att jag skulle hinna sjunga idag, och hinna plugga, men jag har inte hunnit nånting av det idag hittills. Direkt när jag kom hem va det bara att hjälpa ungarna att fixa fint på deras rum, sedan iväg till Avesta för att köpa presenter till min lillbror eftersom att han fyller år imorrn, och sedan kom jag typ nyss hem. Och imorrn måste jag hinna ringa till L.M så att jag kan få öva låten med henne. Och så måste jag öva massa hemma också. Och blä, allting är så stressigt just nu. Jag har inte ens hunnit städa på mitt rum ännu, och det är mycket att fixa. För måste ju hinna plugga också. Men nej, nu ska jag väll försöka fixa allting här.

Ciao <3

RSS 2.0