Lördag

God morgon.
Sitter här hemma hos AnnIrene. Hon har precis vaknat nu så vi pratar lite samtidigt som jag sitter här vid datan. Sitter och snackar engelska med en kille som är från Sverige, så jag fattar inte varför vi snackar engelska. Men det gör ju inget, för då blir man ju bättre på engelska egentligen. Och det är ju bra. För det är bra att kunna engelska. Haha, men det gör inget som sagt.
Nu ska jag och AnnIrene bestämma om vi ska upp och träna eller inte. Fast det skulle ju vara ganska bra att sticka upp och träna faktiskt.

Nej, nu ska jag kolla lite på bilddagboken igen, och snacka lite med den svenska killen. Haha

Trevlig dag :)

Idag har min dag vart helt okey faktiskt , förutom en liten sak men det kan vi ju skita i. Det orkar jag inte bry mig om nu. Jag har min familj och mina underbara vänner. Det är jag glad över. Men iallafall, först va det skola, och efter det va jag och AIR upp till stan och fixade lite och tränade. Sedan åkte vi och fixade det ena och det andra, och va hemma hos min syrra och kollade på film. Dock sov jag genom den största delen, haha. Och nu sitter jag hemma hos AIR och kollar på film och har det trevligt :) Nu ska jag fixa klart lite med bilder, ciao <3 

Fredag

God morgon allihop!
Jag har just konstaterat att jag är tvungen att träffa R igen vid studenten. Hur ska jag kunna klara det? Med alla minnen och känslor som finns kvar? Och varför är jag så dum och tänker på det hela tiden för?

En sak är iallafall säker, och det är att jag vill att tiden ska gå fort, så att jag kommer bort från den här staden snart. Jag vill bort så fort som möjligt. Det finns för mycke minnen och sådant från den här staden. Jag vill bort, och starta om ett nytt liv. Ett nytt liv med nya människor. Det är det jag vill. För i den här staden blir jag bara påmind om allting, alla bra minnen men också alla dåliga minnen. Nej, jag vill verkligen bort.

Det ska bli skönt att komma till Västerås sen igen i 5 veckor. Det ska verkligen bli jätte skönt. Ska jag bara umgås med familjen där, och inte tänka på nånting annat än mig och dom. Jag tänker inte ens ta med mig min dator. Telefonen tar jag med mig endast för att mina familjer ska kunna nå mig och sådant.

Aja, skitsamma. Nu ska jag inte sitta och snacka massa här. Nu måste jag gå och duscha och fixa innan jag ska till skolan. Jag undrar om jag fortfarande kommer ha ont i halsen senare ?

Aja, jag tar med mig grejer så får vi se. Har jag fortfarande ont i halsen så är det bara att jag skiter i att vara med.

Ciao <3

Film :)

Jag såg värsta braiga filmen nyss. Först va den lite seg (och jag missade början) , men sen vart den riktigt bra. Jag vart väldigt nervös men. Haha. Den va bra iallafall. Och lite halvsnuskig. För människan sparade på lik. Usch usch usch. Och psyko va han också. Haha. Men det är en film att se om man vill ha lite spänning och liknande ;) Disturbia heter den :)

Nu ska jag gå och sova.
God natt.
<3

Trött jag blir ..

på människor som hela tiden ska kasta skit på andra. Kan man inte hålla sina negativa åsikter för sig själv eller? "Jag förstår precis varför du bara kom till psykologen och inte längre. Du är ju psykiskt instabil. Osäker liten flicka som inte har ett psyke som klarar av saker." Jo, men tack du. Det värmde verkligen. Vem är det som är psykiskt instabil i så fall? Inte är det jag iallafall. Men det där fick mig att åka långt ner igen. När man precis börjar må bra efter den där psykologen, då kommer du och trycker ner mig igen. Vet du? Det är hårt att säga, men jag hatar dig verkligen ! Det gör jag. Jag hatar dig så jävla mycke, som jag aldrig har hatat någon förr. Jag hatar dig mer än vad jag hatar dom på pliktverket! Vet du varför? För att du är så jävla självgod, allting ska kretsa kring dig, och allt jävla skit. Och för att du trycker ner mig till botten , jämt ! Fattar du det? Jag är så jävla trött på dig! Jag vill aldrig mer veta av dig. Och jag menar det. Aldrig. Du är en sån stor jävla skit, att det finns ingen anledning till att ha någon kontakt med dig. Jag förstår precis varför du inte får en flickvän, sån jävla stor skit och idiot som du är !

Okey, nu har jag faktiskt vart och boxats med min syster, så jag har fått ur mig lite irritation och aggression, så det är ju bra det iallafall. Men jag fattar iallafall inte hur man bara kan kasta ur sig massa skit. Tänker man inte på att det kan såra den andra? Vad tänker man på överhuvudtaget? Jag fattar inte det. Jag brukar vara försiktig med vad jag säger, för att jag inte vill såra någon eller så. Man måste ju tänka efter hur man själv skulle känna om någon sa samma sak till en själv. Jag tror inte att Den skulle må speciellt bra, och bli så glad om jag sa exakt samma sak som Den.

Aja, skitsamma. Jag ska inte klaga så mycke. Och jag vet att jag inte ska ta åt mig. Jag har väldigt svårt för det, men jag måste lära mig. R har rätt om mig, att jag tar åt mig för mycket. Men jag får ju inte direkt någon hjälp med att bearbeta det. Undrar hur många fler personer det är som ska bete sig som riktiga skitstövlar och idioter till mig nu den här tiden. Känns lite drygt just nu.

Aja, jag ska väll hoppa in i duschen, om jag inte ska iväg och simma med A. Aja, jag vet inte. Känner mig svag i armarna, men samtidigt skulle det vara skönt att simma.

Och jag måste vara ärlig, men det är riktigt jobbigt på ett sätt det här med Han som skrev att han inte ville ha mer med mig att göra. När man tänker på alla minnen, och allt skit. Plus att man ser Hans familj typ jämt. Iallafall hans syskon. Man blir påmind hela tiden, hela tiden om allt det där underbara vi hade, men även allt skit vi hade. Det va väll mest skit egentligen mellan oss, men vi sa ju att vi skulle va bara vänner. Varför blev Han så arg? Varför skrev Han som Han skrev? Jag fattar inte vad jag gjort för fel för att Han skulle bli sådär. Men tror väll att det är en sak att skriva bara för att klara av att gå vidare. Slippa ha kontakten så att man kan gå vidare. Förmodligen har Han tagit bort allting som har med mig att göra, så att det blir lättare för Honom att gå vidare. Men jag tänker inte vara så att jag tar bort precis allt. Aldrig. Men jag skulle vilja ha tillbaka Honom, åtminstone som vän. Så att man fortfarande kan träffas och umgås, hitta på roliga saker tillsammans och sådär.

Äsch, nu ska jag inte tänka så. Det är bara att gå vidare. Det klarar jag. På ett eller annat sätt. Jag har ju fullt stöd från AIR, tror jag iallafall? Jag hoppas det. Imorrn blir det myskväll för min och Hennes del iallafall *ler*.
Mysigt mysigt :) Det får mig nog att inte tänka så mycke.

Äsch, nu orkar jag inte skriva mer.
Ciao <3


Torsdag

Hej !
Idag i skolan gick det jätte bra. Vi hade ju temadag, och vi blev klara med allting ganska så tidigt kan jag lova, så nu är det bara att läsa på alla papper så att vi kan det någorlunda till redovisningen. Det känns som att det börjar gå framåt för mig just nu, i skolan och sådär. Men det kommer ju och går som det vill. Imorrn kanske det inte alls känns som att det går framåt längre.

Iallafall, nu har jag vart duktig och pluggat lite. Det mesta handlar ju om att jag ska läsa på till omprov och redovisning. Och det andra är ju inget måste att jag behöver sitta och jobba med hemma, men det är en fördel om jag gör det eftersom att det går bort så himla mycke av dom lektionerna. Dels för att vi har haft temadagar , och nu inte nästa vecka men veckan efter det går vi ut på praktik igen. Så det försvinner verkligen jätte mycket tid. Och måste tänka på att allt ska vara klart innan sommaren, för jag kommer ju inte ha dom här kurserna nästa år. Eller jo, svenska b kommer jag nog ha nästa år, men inte dom andra kurserna.

Idag så ska jag upp och träna igen. Känner inte för det, jag vill träna på gymmet, men syrran drar med mig på boxen. Men men, det blir säkert jätte bra, även fast att jag inte orkar. Är så trött på det här nu. Känns som att jag inte riktigt har samma glöd till att träna längre, men det är bara att bita ihop och ta sig dit ändå. Imorrn ska jag betala av det sista, och så ska jag betala för resan till Kläppen. Jag hoppas verkligen att allting blir bra och sådär.

Nej, nu ska jag väll försöka göra lite nytta här istället.

Ciao <3


Onsdag

Hejsan :)
Nu har jag vart på sjukhuset, men är tvungen att komma tillbaka klockan kvart i 3, för att allting på datan försvann, och jag hade redan hunnit ta bricanyl, så det gick som det gick. Jag har hunnit skicka en intresseanmälan till makeupartistutbildningen i Stockholm också. Frågat lite om det och sådär, så får se när man får svar. Börjat med en anmälan till Liseberg också om att jag vill jobba där i sommar. Men är inte riktigt klar med den än. Ska strax sätta upp mina tavlor också, och slänga i en maskin i tvätten. Sedan ska jag träna och plugga innan jag ska till sjukhuset igen. Efter det så ska jag väll hjälpa Sabina med resten av sakerna tror jag, och så ska jag upp och träna på Arena. Det blir lång pass.. Först Core, sedan Body Combat direkt efter . Haha. Men det ska nog gå bra. Jag behöver det. Men nu ska jag försöka fixa klart min ansökan, och sedan fixa här.

Hur ser alla andras dag ut idag?

Ciao <3

Ser framåt !

Jag ser verkligen framåt nu hela tiden. Jag har mål med mitt liv, och jag har saker jag verkligen vill göra. Jag vill verkligen, och jag ska klara det, så jag va bara tvungen att skriva nu innan jag tränar och pluggar, att jag har hittat en Make Up Artist utbildning i Stockholm, så nu ser jag verkligen fram emot att flytta till Stockholm. Ska söka efter att plugga där sen nästa år när det är närmare till studenten, och sedan ska jag spara pengar också. Vill ha det där modelljobbet i Stockholm också, så att jag kan fixa körkort och bil , och få ihop pengar till den där kursen. Det kostar ju en hel del att gå såna där kurser, så det gäller ju att ha pengar. Visserligen så kan man dela upp betalningen, men ändå. Sen får vi väll försöka fixa en lägenhet kanske i Märsta eller något. Iallafall utanför Stockholm, för det är alldeles för dyrt att ha en lägenhet mitt i Stockholm, verkligen.

Men nej, nu ska jag gå och byta om sedan ska jag träna lite tänkte jag. Fast det blir att ställa sig på crosstrainern. Så får man lite träning iallafall. Måste ju träna kondition också, inte bara styrke. Fast nu blev det ju att inte träna styrke bara för att jag inte hade någon som kunde följa med mig upp på arena och träna. Vill inte gå upp dit i det här tråkiga vädret. Jag vill ha sommar nu faktiskt. Nu är jag trött på vinter !

Hur har allas dag varit idag?

Ciao <3

Tisdag

God morgon allihop !
Nu är min framtid planerad *flört*. Iallafall nästan. Nej, men efter studenten ska jag och AnnIrene flytta från den här stan. Vi har tänkt oss Stockholm, och fixa jobb där och liknande. Dock så har jag ju redan sagt att jag kanske ska flytta till Göteborg och bo tillsammans med Carro. Fast å andra sidan så får vi se hur det går med jobb och sånt i Stockholm. Jag har ju kanske ett jobb som det ser ut nu. Ska dit i helgen och se, och sen så ska jag söka en kurs i Stockholm också. Så det får nog bli Stockholm som det ser ut just nu eftersom alla jobb och allting sånt som jag vill finns i Stockholm.

Men okey, dagen idag? Vad ska alla göra idag? Själv ska jag till skolan och ha det tråkigt, sedan ska jag träna och plugga.. Får se om jag hinner fixa med tavlorna och grejer. Och städa, rensa lite kanske. Men ja, vi får se vad jag hinner, men träna och plugga måste jag hinna. Annars är jag död sen..

Nu ska jag klä på mig och gå upp och äta.

Ciao <3

Hemma

Nu är jag hemma äntligen. Det blir tydligen ingen träning idag. Mamma och syrran skulle inte upp och träna, så jag har ingen skjuts upp. Pallar inte att gå i det här äckelvädret. Man blir ju blöt på en gång bara man går utanför dörren. Nej, så istället för att träna idag så tänkte jag att jag ska fixa en träningsdagbok och så ska jag plugga. Det tycker jag låter som en bra idé, för det behövs pluggas.

En bra sak idag, det är att det gick inte så dåligt på Naturprovet som jag trodde att det skulle göra. Det va bara vissa saker som jag ska träna mer på , och sen ska jag göra ett omprov, och får jag inte godkänt på det, då ska vi lösa det på något annat sätt.

Jag köpte två nya tavlor idag också :) Jag tror jag ska sätta dom på väggen här ovanför databordet, eftersom att jag ska ha upp två hyllor på den andra väggen. Då blir det ju inte så bra om jag har tavlorna där.

Okey, min plan idag är att plugga och göra en träningsdagbok. Så jag lär väll gå bort från datan nu om jag ska få det gjort. Haha.

Ciao <3

Skolan

Blä blä blä. Nu sitter jag i skolan, sista lektionen, det vill säga natur. Och det suger verkligen. Vi ska göra ett arbete, på tre personer, och vi vet inte ens vad vi ska söka på. Alla sitter och fattar ingenting om vad vi ska söka på. Jag vill bara sluta nu, och det dryga är att läraren är jätte noga med tiden så man får aldrig gå tidigare. Plus att man hör två olika låtar för att två personer sitter och lyssnar på olika låtar. Det är jätte drygt.

Jag vill sluta nu ! Jag ska iväg och träna efter skolan, och vill göra det nu så att jag hinner plugga också. Blä, jag blir så trött på det här. Jag som verkligen inte tycker om naturkunskap. Jag tycker det är jätte ointressant. Nu lär jag väll kobba

Irriterande

Något som jag tycker är riktigt riktigt irriterande, det är när man säger att en person har gjort massa saker så man vill inte ha kontakt med den, men man kan inte säga vad personen i fråga har gjort för något. Då tycker jag att det bara är en dålig ursäkt för att slippa ha kontakt med personen i fråga. Blir så förbannad på sånt där beteende. Jag tycker det är jätte störande. Man ska kunna förklara varför man inte vill ha kontakt längre, och vad personen i fråga har gjort. Fast, jag har ju redan förstått att den personen i fråga har problem. Problem med sig själv, och problem med sin omgivning. Problem att klara av personer så som dom är. Och det som är synd med den personen, det är att den klagade så himla mycke om en annan person , men Den är precis likadan. Exakt lika dan som den andra personen. Tänk om Den kunde fatta det själv. Tänk om Den kunde förstå vad Den håller på med. Jag tycker synd om Den. Men en sak är säker iallafall, jag blir illamående av Dens beteende. Och illamående av hur Den håller på och behandlar folk. Det är störande. Iallafall, jag orkar inte bry mig längre om Den vill ha kontakt med mig eller inte. Känner mig inte speciellt omtyckt i Dens ögon iallafall. Och bara för att Den ville knäcka mig riktigt totalt, så höll Den på och skrev att den inte älskade mig längre och aldrig mer ville träffa mig och grejer. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte längre. Jag har känt mig som skit i Dens ögon bra länge nu, känt mig dåligt behandlad. Och en till sak som Den säger. Det är att jag ska tygla mina humörsvängningar, men jag undrar vem det är som egentligen ska det. Inte är det jag iallafall. Den har ju också problem med det.
Aja, jag tror jag har spytt ord tillräckligt nu. Annars kommer det väll mer sen, eller så tränar jag bort all irritation på Den sen efter skolan. Har ju skola från halv nio till tio över fyra, och sedan ska jag upp och träna ett tag .. Och plugga. Ska kolla om det är någon som vill med mig upp och träna också. Syrran och mamma kommer förmodligen redan att vara där så..

Men nu ska jag gå och duscha , äta och lite sådant.
Ciao <3

Lördag

God morgon. Nu kan jag lova att jag är på bra humör igen och inte lika fullt upp som jag haft resten av veckan. Jag vill inte gå in på hur det gick på mönstringen, så vill man veta det så får man gå till min bilddagbok. Där har jag skrivit upp den halvlångakorta historien om hur det gick med mönstringen. http://linnh91.bilddagboken.se . sen kollar man på 23e januari, så står det där.

Iallafall, så fick jag träffa Carro när jag kom till Göteborg, så det va kul *ler*. Riktigt trevligt att gå runt och prata med henne och sådär. Och jag längtar verkligen till vi ses igen, saknar henne så enormt mycket, det kan jag lova. När vi har gått ut skolan, då ska jag och Carro flytta ihop där nere i Götet. Skaffa jobb och bo tillsammans. Gud va kul det ska bli. Jag längtar verkligen tills jag tar studenten, och längtar så enormt efter Carro. Jag är hennes (hon äger mig *flört* ) och hon är min (jag äger henne *flört* ) . Haha, så kan det vara. Haha.

Iallafall, mamma åker på kryssning idag, och det är typ snöstorm ute. Och idag är det också precis 6 år sedan som bussolyckan ägde rum. Är faktiskt glad att jag sitter här idag, och att jag inte dog den dagen. Det är jag så himla glad över. För hade jag inte vart kvar i livet efter olyckan, då hade jag inte fått träffa alla underbara människor som jag har träffat. Då hade jag aldrig fått träffa alla idioter heller. Och hade inte vart med om allt bra och dåligt. Nej, jag är enormt glad att jag sitter här idag.

Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt. Pluggade ju klart en sak igår, så tänkte fortsätta idag medan jag är hemma. Ska ut ikväll är det tänkt. Eller ja, först och främst va det ju tänkt att jag skulle på Patricias 18årsfest, men jag har ingen skjuts dit eller hem. Och Martin ville ha med mig på krogen, så ska väll förmodligen ut på Green Man, om jag nu får tag i nåe pengar. Det gäller ju det också, för det kostar ju inträde. Hoppas att det inte är alltför dyrt bara. Kommer ju inte åt mitt underhåll heller, eftersom att det sitter på mitt sparkonto,  och banken har inte öppet idag. Men nej, nu ska jag gå och plugga, och kanske fixa lite på internet sen.

Vad ska alla andra göra idag då?

Ciao <3

Söndag

God morgon god morgon. Nu sitter jag här igen, som den nörden jag är. Haha. Sitter och äter frukost just nu, men kom på att jag nog skulle ha sprungit lite innan jag gjorde det. Men men. Jag får försöka hinna med att springa två gånger sen. Har inte vart och sprungit nånting den här veckan, och det är ju inte bra. Jag måste ju träna både kondition och styrka, och jag har mest tränat bara styrka just nu. Det är ju inte så super bra direkt.

Iallafall, igår tog jag det ganska lugnt. Tyckte att allting jävlades med mig hela tiden. Ganska drygt kan jag ju säga. Jag försökte plugga, men det gick inte så super bra, och sen åkte vi på ceremonin för Candra. Det va jätte fint. Verkligen superduper fint. Det kändes precis som att hon satt med oss, fast att vi vet att hon egentligen inte gör det. Inte bokstavligt talat iallafall. Usch, det är 3 år sedan nu som hon blev mördad. Det är hemskt. Om hon bara inte hade vart tillsammans med honom, då hade hon fortfarande vart i livet. Usch usch usch. Nej, nu får vi inte tänka såhär. Då kommer jag ju bara att börja gråta, och det vill jag inte. Jag grät massa igår istället. Men det va riktigt fint iallafall. Ceremonin va verkligen ljus, inte sådär mörk som det brukar ha en tendens till att vara.

Men okey. Jag stack till Amiis 18årsfest i fredags, och det va väll helt okey. Hade dock ont i huvudet, men jag klarade mig igenom hela kvällen, fram till klockan 1 då mamma kom och hämtade oss. Mig och AnnIrene, för AnnIrene skulle åka med oss hem till Fagersta. Dock va det kanske inte så super gramouröst som det är på krogen, men vad kan man förvänta sig när det bara är massa ungdomar? Jag längtar iallafall tills jag ska ut på krogen i Västerås igen. Och jag längtar tills jag flyttar dit. Eller nånstans. Jag vill iallafall bort från den här staden. Man känner sig inte direkt levande här. Man kan inte vara den man är och man kan inte göra det man vill göra. För är man det och gör så, då tycker alla att man är helt dum i huvudet. Man kan verkligen inte leva ut sig själv i den här staden. Det funkar verkligen inte.

Men okey. Idag då? Vad händer idag? Jo, jag ska väll strax in i duschen, och så ska jag försöka plugga lite. Vid halv 2 ska jag åka till Andreas och modella lite. Han har lite nya idéer och sånt där. AnnIrene ska också med dit. Hoppas det går bra den här gången. Nu är jag ju iallafall inte bakis, så det bådar ju gott iallafall. Men sen visar det sig hur koncentrerad och sådär jag kan vara. Men jag hoppas iallafall att det ska bli bra. Får se hur många timmar det blir att vi håller på , så år vi se om jag hinner springa nånting ikväll eller inte.

Usch, nu börjar det närma sig för mönstringen. Jag kommer få världens ångest och panik dagen före, det kan jag lova er. Fast jag hoppas verkligen att jag inte får det, men det skulle verkligen inte förvåna mig om jag får det. Jag har ju ångest och panik över så gott som allting just nu, det är inte kul kan jag lova. Jag vet inte varför jag har det heller. Jag får helt enkelt hoppas på att det slutar snart. Att jag inte kommer kännna så så länge till. För gör jag det, då vet jag inte om jag kommer orka med allting längre. Det vet jag verkligen inte. Det är jätte jobbigt att känna ångest och panik hela tiden, allra helst när man inte vet varför man gör det.

Nej, nu ska jag dricka upp min juice, sen ska jag gå in i badrummet och duscha och fixa mig.

Ciao <3

Fredag

God morgon.
Nu är det fredag igen. Någon mer än jag som tycker att det är skönt? Idag är det iallafall träning och fest som gäller. Ska iallafall försöka hinna träna. Jag måste hinna träna, med tanke på att jag har mönstring nästa vecka. Fast jag måste ju träna ändå även om jag inte skulle haft träning nästa vecka. Tränar jag inte och håller igång så börjar jag att må jätte dåligt, och det är inte direkt kul kan jag ju säga. Men jag försöker hela tiden att hålla igång. Det är inte så jätte lätt, men jag försöker verkligen. Och sen att man har massa att plugga gör ju bara att man får ännu mer ångest. Men men. Nu ska jag gå. Bloggar kanske lite senare.

Ciao <3

Kväll

Ja, nu har den här dagen gått också. Den va kanske inte så lyckad som man hade velat, men jag klarade mig ju igenom den också, så den va ju inte helt dödsdömd. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, jag vet varken ut eller in känns det som. Så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Får skriva någon annan dag när jag känner att jag har mer att skriva.

Ciao <3

Torsdag

God morgon allihop !
Nu sitter jag här och äter frukost efter en skön dusch. Det tog ett tag innan jag kom in i duschen , men till slut så kom jag in dit. Det är så himla drygt att gå upp när man vet att man verkligen måste. Och sen när man inte måste, då vaknar man tidigt ändå. Det är så himla drygt. Jag tycker inte om det. Fast kors i taket, så brukar jag kunna sova till iallafall halv 10, vilket är ganska förvånande. Det är ju bara att fråga alla runtomkring mig. Dom brukar ju faktiskt bli ganska knäppa på att jag jämt är vaken så himla tidigt. Fast jag brukar kunna bli knäpp på mig själv också faktiskt. Iallafall dom gånger som man vaknar tidigt och fortfarande är supertrött, men det verkligen inte går att somna om. Dom gångerna hatar jag verkligen mig.

Men okey, nu sitter jag iallafall här och äter frukost. Så idag kanske jag kommer iväg i tid, så att jag inte kommer försent till skolan. Jag har en tendens att göra det nuförtiden, vilket kan bero på att jag verkligen är jätte skoltrött och drar ut på tiden med att gå till skolan. Det är ju faktiskt alla andra som blir lidande för att jag kommer försent. Mest lidande blir ju dom som gör sällskap med mig till skolan, eftersom att dom får stå och vänta på mig. Fast egentligen gör dom ju ett eget val, för man kan ju säga att dom egentligen inte behöver stå och vänta på mig, då när jag är sådär super sen.

Okey, idag så ska jag ju till skolan som sagt, där vi har temadag hela dagen. Usch usch, det är ingen förutom lärarna som tycker om dom här temadagarna. Det är ingen som vill göra dom. Men det är väll bara att bita ihop och göra det man ska göra. Inte för att jag har någon koll längre på vad som ska göra och inte göras, på vad vi har gjort och inte har gjort. Men det har väll dom andra får jag hoppas.

Efter skolan då? Jo, då ska jag ju självklart upp och träna med Patricia. Eller ja, det blir sen där vid halv 5 då hennes buss kommit till stan. Men det ska bli skönt. Jag ska försöka träna så mycket av kroppen jag bara kan, och försöka göra dom där övningarna som vi fått från lumpen. Eller jag fick dom inte eftersom att jag inte va på den där "prova-på-lumpen" helgen. Jag hade vilat vart där. Det skulle ha vart kul. Det va tydligen många "fjortisar" där. Hehe. Jätte många som va  tvungen att sminka sig på morgonen då innan dom skulle ställa upp sig, vilket gjorde att dom kom försent och grejer, så sergeant blom vart inte så glad. Hehe. Så kan det va om man kommer från storstäderna och är lite för fjortis av sig. Hehe.

Det ska bli kul och se sen när jag ska mönstra vad det är för människor som kommer vara där då. Hoppas att det är några som man känner igen iallafall. Jag vet liksom inte en enda som ska mönstra samtidigt som jag, som jag känner. Jag vet en som skulle mönstra den 23e, men jag känner inte henne. Det är en som jag känner som känner henne. Hängde ni med? Är det någon annan som ska mönstra i Göteborg 22-23 januari?

Nu känns det som att jag kanske ska sluta skriva här, fast det va riktigt riktigt skönt att bara sitta och skriva massa just nu. Egentligen är det lite konstigt att man vill publicera för nästan hela Sverige om sitt liv. Fast man berättar ju inte så mycke detaljer eller så mycke om personliga saker och sådär. Det är ju sånt man måste tänka på. Eller vad tycker ni där ute? Ska man skriva om personliga saker och sånt?

Haha, en sak som va lite rolig igår, det va att jag berättade lite saker för mamma om gårdagen och hon sa "Du gick hem och åt godis? Dom flesta brukar gå hem och supa ner sig, men du gick hem och åt godis."
Det va lite roligt. Eller ja, det va roligt då när hon sa det. Man ska ju höra själva sättet hon säger det på , och i vilket sammanhang och sådär. Då är det ju mycket roligare.

Imorrn äntligen ! Då är det dags för fest *ler*. Jag hoppas verkligen att det blir jätte kul. Jag känner att jag behöver få roa mig lite , och tänka på annat. Inte på allt skit som är. Det vill jag inte, och jag orkar inte heller. Även fast att man gör det nästan hela tiden.

Måste plugga till mitt naturprov också. *suck*. Det är på måndag, och jag verkligen avskyr natur. Jag tycker det är det tråkigaste som finns. Förstår inte varför vi ska ha det. Och läraren är ju helt konstig. Man får aldrig sluta tidigare, utan man ska gå precis hela tiden ut på lektionen. Och sen är hon så fascinerad av allting som rör naturen och sånt där. I celler och grejs. Man blir  lite konstig på henne.

Men men, nu ska jag äta upp och sen börja röra mig till skolan...

Ciao <3

Onsdag

Skit hit och skit dit ! Jag är trött på allting just nu. Allting skiter sig, och allting blir skit. Jag är jätte negativ, jag vet. Jag har fått höra det, och så må det kanske vara. Men det kan bero på att jag är på dåligt humör också. PMS eller något, kalla vad ni vill, men jag är bara så himla trött på allt. Jag har inte tränat sedan i lördags ! Jag måste få träna ! Jag mår dåligt !

Okey, jag ska försöka fokusera på att vara positiv. Inte så lätt, men jag ska försöka. Hmm, sitter och äter mig tjock just nu. Det är verkligen inte bra. Måste sluta med skräp hela tiden. Måste sluta med godis och skräpmat. Det är verkligen inte bra att jag äter sånt. Hmm..
Som sagt, jag måste träna. Jag måste få träna nu. Jag mår dåligt av mig själv om jag inte tränar. Usch, det här låter inte bra. Jag kommer bli värsta träningsnarkomanen..

Okey, jag tränade inte i måndags för att allt blev helt kaos då. Maten vart jätte sen och grejs, och sen sprang jag iväg och solade, så hann inte med så mycke. Och igår så vart det att åka till Avesta direkt efter skolan och så va jag inte hemma fören efter 9. Så då kunde jag inte träna.

Jag va och hälsa på Tess igår också. Det verkade vara bra med henne. Vi sa att vi skulle träffas snart igen, men det får vi ju se hur det går.

Hmm, jag har skitmycke att plugga också. Måste göra om hela APU-uppgiften för att tanten inte va nöjd. Allting va för kort. Jag blir ju helt störd. Jag kommer ärligt gå ut skolan med IG i allting. Blir helt cp på det här.

Och massa annat skit och bråk hit och dit och upp och ner. Är så trött på allting. Är det någon som skulle vilja byta liv med mig eller? Nej, jag förstod väll det !

Söndag

Usch, jag är helt slut. Ändå har jag typ inte gjort nånting. Jag har bara tagit det lugnt. Tränat lite och sådär. Helt slut i hela kroppen och huvudet. Assa, känns som att man inte ens kan tänka klart. Så himla drygt. Eller jag kan inte tänka klart. Tänker nästan ingenting. Allting bara blir. Det märkte jag igår. Jag skrämde bort en människa från mig, och det kändes inte så bra. För den personen tycker jag om att prata med och sådär, så ja, det kändes inte så jätte bra att jag skrämde iväg honom. Men jag får väll skylla mig själv helt enkelt. Det är inte alltid så lätt att vara en dum blondin, om ni fattar vad jag menar? Jag är inte alltid så smart, och tänker inte alltid innan jag skriver något. Utan allting bara kommer. Det är inte så jätte bra i alla lägen. Men nu är det ju som det är. Det är ingenting jag kan göra åt tyvärr. Även om jag skulle vilja så går det inte. Det enda är ju att man kan säga förlåt, inte för att det hjälper precis men..

Iallafall, på tisdag ska jag på bio i Avesta, så jag ska gå in nu och reservera biljetterna. Det ska bli så trevligt. Och filmen verkade ju bra. Jag och Robin såg en trailer på den i fredags när vi va i blåa huset och kollade på film. Och vi tyckte den verkade bra, så det va ju bra att den gick på bio. Jag såg det idag, så jag frågade om vi kunde kolla på den, och då sa han att vi kunde det. Så på tisdag ska jag på bio. Det va jättelängesen som jag va det. Men det ska bli trevligt hoppas jag. Får köpa med mig salta pinnar *asg*. Får ju inte äta godis , på två veckor nu. Det är ganska mesigt, för två veckor klarar vilken människa som helst. Men det är mamma som har bestämt hur länge så.. Jag sa ett halvår först, men det gick hon inte med på. *asg*. Undrar varför? Haha, kan ju bero på att hon aldrig skulle klara det. Hon klarade inte ens av idag utan att äta godis. Haha. Jag har en godispåse men jag har inte ätit nånting av det, och ska inte göra det heller. Haha. Även om jag är jätte sugen så ska jag inte göra det. Nu ska jag verkligen ta tag i mitt liv. Måste upp och prata med Björn också. Ska upp och träna imorrn igen. Jag har träningsvärk i magen idag förresten. Jag är så himla glad när jag har träningsvärk, för då vet man att man har tränat ordentligt.

Men okey, nu ska jag gå in på internet och boka biljetterna, skriva upp min träning, och kolla en sak.

Ciao <3

Lördag

Någon mer som är helt slut? Det är iallafall jag. Just nu har jag inte ork till någonting, inte ens att sitta här egentligen. Jag har iallafall vart ganska duktig tycker jag, eftersom att jag har tränat 4 gånger den här veckan. 2 gånger igår, 1 gång i onsdags och sen en gång idag. Så jag orkar nog inte upp och träna imorrn. Men jag ska iallafall upp till Arena och prata med Björn om hur vi ska göra för att jag ska kunna ha träningskort utan att jag ska behöva betala allt i en klumpsumma. Så om man kan dela upp det i 3 så skulle ju det vara toppen för mig. Men ja, som sagt så ska jag prata med honom om det. Han sa ju att vi skulle lösa det på något sätt, och jag tänker ju inte direkt lura honom på pengarna. Haha. Så elak är jag inte.

Men okey, vad har jag mer gjort idag då? Tränat, ätit, tvättat och städat upp lite. Kom just på att jag måste dammsuga också. Julsakerna hade jag tänkt ta bort idag också, men det får nog vänta ett tag till. Det är ju inte fören den 13e januari iallafall så som man ska ta bort det. Nu då? Jag behöver plugga också, men det orkar jag inte heller. Och kolla om det går att få någon ordning igen i det där förrådet. Fast egentligen borde jag inte göra det, för det blir iallafall stökigt igen eftersom att det finns någon i den här familjen som skiter i att jag slitit med det där förrådet. Jag slet i två dagar med det där förrådet för att få ordning, och tacken är att den personen skiter i det, och bara stället in allting innanför dörren igen. Det är ju väldigt tacksamt. Är så trött på det.

Men nej, nu ska jag inte vara negativ. Fast jag känner mig ganska negativ just nu. Jag va positiv tidigare, men nu blev jag helt plötsligt väldigt negativ. Och en sak är säker, när jag får barn, då ska jag inte ha barnvakt till dom hela tiden. Då ska jag värdera dom före allting annat. Inte massa annat. Är så trött på såna som hela tiden värderar andra saker före sina barn, som hela tiden ska ha barnvakt för att dom till exempel ska kunna gå på bio, eller äta god mat hemma och sånt. Eller gå på fester. Är så trött på det. Visst, om det händer kanske en gång i halvåret, men inte var och varannan dag. Det är jag så trött på. Och att man tar för givet att alla kan vara barnvakt hela tiden. Och att man tror att dom som man vill ska vara barnvakt inte har något eget liv, eller egna ungar. Nej, jag blir så trött på sånt där. Verkligen. Och sen klagar dom över alla andra. Usch, nej. Fy, så ska inte jag bli. Jag hoppas verkligen att jag inte blir så. Verkligen. 

Fast innan man skaffar barn så lär man ju hitta någon som vill ha barn med en. Fast jag vill inte skaffa barn fören jag gått klart skolan och jobbat lite. Man måste ju ha fått in lite pengar också om man ska kunna ha ett barn och försörja den och sådant. Så är det. Men nej, nu ska jag äta en apelsin, kanske försöka lägga in lite bilder på bilddagboken som jag skulle lagt in för längesedan, och kanske försöka plugga lite.

<3

Fredag

Hejsan. Eller god kväll kanske man ska säga? Aja, iallafall, nu ska jag kanske inte hålla på och tänka på det där.
Jag skulle ju till skolan idag, som alla kanske förstår. Stressade för att jag skulle hinna i tid, men vad tror du vi får reda på när vi nästan är vid skolan? Jo, att vi inte skulle ha någon lektion. Det kändes ju jätte super kul. Fast istället för att gå hem direkt så gick jag till min mattelärare och frågade om jag fick jobba med matten hemma, och såklart fick jag det. Han sa att det inte skulle va så svårt..

När jag kom hem igen, så packade jag ihop lite badkläder och tog fram kläder till barnen, sedan åkte vi till Avesta och badade. Det va riktigt riktigt trevligt, och skönt. Va där i typ 3 timmar.

När vi kom hem igen, va det bara att slänga i sig lite mat, ta det lugnt en timme, och sedan dra upp på stan och gymma. Det vart ganska lugnt för mig och Patricia kan jag säga, för det vart med att skratta lite åt killarna som höll på. Det såg ganska så roligt ut måste jag påstå. Haha.

Efter gymmet, hem och fixa mat, duscha och sådär. Sedan kom Robin och vi drog till blåa och kollade på film med massa människor. Bl.a. Sara, David och Elin. Det va trevligt. Sedan hem igen. Fast jag glömde mitt vaseline och min dricka där, men Robin va snäll och åkte och hämtade det igen. Fast nu ligger det hemma hos honom istället , så jag kommer väll inte få det på några dagar.

Iallafall, som sagt, nu är jag hemma igen, och jag sitter här. Jag borde röjja upp lite på mitt rum så att jag kan försöka sova, men jag är inte trött. Jag förstår inte varför. Jag har liksom vart vaken sen halv 7, så jag kan inte förstå att jag inte är trött. Och sen ser det ju ut som hej-kom-och-hjälp-mig på mitt rum just nu. Jag har bara slängt allt omkring mig idag. Jag som verkligen inte brukar vara sån. Jag brukar vara så pedant som det bara går att vara.

Men nej, nu ska jag städa upp lite, sedan gå och försöka sova.

Ciao <3

God natt

Hemma

Skolan va tråkig som vanligt. Hängde inte med nånting på vad som skulle göras, och jag hittade aldrig dom jag skulle jobba med, så skoldagen va helt bortkastad för min del. Sedan drog jag upp till Robin , vi kollade lite på film och sådär. Det va trevligt det. Och nu sitter jag hemma. Lär väll egentligen gå och lägga mig så att jag orkar upp till skolan imorrn. Drygt. Först samhäll, sedan idrott och sist matte. Segt segt. Hoppas att vi inte har matte, då kan vi åka till Avesta till simhallen där. Kan jag simma lite och sådär. Men jag måste ju träna imorrn iallafall kom jag på.

Aja, nu ska jag sova.

Ciao <3 God natt !

Torsdag

God morgon allihop.
Jag måste få säga att jag känner mig riktigt jäklarns död. Och snart måste jag gå till skolan också. Segt segt. Efter skolan kommer jag garanterat däcka på en gång. Man skulle ha vart smart och ställt om sig så att man orkar gå upp halv 7 varje morgon. Inte vara så dum att man ligger och sover till runt 9.

Iallafall, jag har fått träningsvärk från igår, och så ska man upp och träna mer sen idag. Fast som sagt så ska jag på gymmet idag, och inte något pass. Får hoppas på att Patricia hör av sig i tid bara. Hehe. Shiet, jag är verkligen helt död. Hur ska jag klara av den här dagen? Aja, det är väll bara att bita ihop och göra så gott man kan, antar jag?

Undrar om jag börjar bli sjuk rent utav? Jag fryser typ ihjäl, och svettas, om vartannat. Äsch, nu ska jag inte tänka på det. Nu måste jag börja gå till skolan. *suck*. Ska möta AnnIrene först också. Och Linette? Jag vet inte, henne har jag inte fått reda på nånting idag. Men nej, nu ska jag bara upp och hämta en frukt, sen ska jag gå till skolan.

Ciao <3

Duktigt av mig

Nu tycker jag att jag har vart riktigt duktig. Har faktiskt vart och tränat, och inte vad som helst. Jag tränade BodyCombat. Och jag lovar att det va drygt. Men man fick ur sig lite irritation och sånt där. Efter att vi tränat så stack jag till Open Sun och solade också, och nu sitter jag här. Lite hungrig och svettig, så jag ska hoppa in i duschen. Imorrn är det som sagt skola igen, och efter det när Patricia har kommit hem från Domarhagen så ska vi upp och träna. Men imorrn är det bara gymmet som gäller , och inget pass. Haha. Jag lovar, vi va helt slut. Haha. Men det är bra. Vi ska klara av mönstringen. Fast hon tänker ju inte mönstra fören om ett år den skitungen. Men men, jag ska iallafall testa och se hur långt jag kommer. Vi får väll hoppas på det bästa.

Nej, nu ska jag in i duschen, upp och äta lite och sedan titta på tv och äta ost och kex.

Ciao <3

Så är det!

Nu är jag trött på det här. Jag är inte skyldig människan nånting. Han har förstört en hel del i mitt liv. Han va en stor anledning till att det vart som det vart med mitt förhållande. Jag är inte skyldig honom ett skit. Dom där pengarna kan jag gått få, med tanke på vad han har gjort i mitt liv. Den jäkeln. Nej, jag är inte skyldig honom nånting, och jag vill inte ha med honom att göra..

Jag vet att jag skrev att man inte ska skriva nånting om vänner och familj, om relationer, men jag blev tvungen att skriva av mig. Så är det bara.

Usch, nu blev jag irriterad. Det är tur att jag ska upp och träna sen så att man får ur sig lite ilska.

Allting känns lite upp och ner just nu. Det är inte så kul. Men men, det är väll så ibland i livet. Det är ju sådant man får lov att leva med.

En sak är säker iallafall som jag vill, och det är ut på krogen och roa mig. Vi ska kanske till Blue Moon Bar i slutet av februari. Det ska bli kul hoppas jag, och så ska vi försöka få med oss AnnIrene och Mary-Ann också *ler*. Fast sen ska vi ju på kryssning också 7 mars. Eller det är tänkt att vi ska det iallafall, men sen får vi ju se hur det går och så. Vi har ju inte bokat nånting, för dom ska kolla efter erbjudande. Hehe. Men det ska bli kul.

Nej, nu ska jag väll gå upp och fixa lite mat.

Onsdag

Jag måste säga att jag är riktigt riktigt trött på allting just nu. Jag är så trött på det här. Snacka om att verkligen pressa en och massa. Utnyttja. Jag blir tokig. Förr eller senare får han ju pengarna, men jag har dom inte just nu. Det har precis vart jul och grejer, tror han verkligen på allvar då att jag har så mycke pengar som han ska ha?
Jag vill inte ha det här livet, det vill jag verkligen inte. Inte nu iallafall. Allting känns så jobbigt. Allting känns så skit. Men man måste försöka att blicka framåt också. Jag måste försöka tänka framåt, att allt blir bättre.
Man kan ju alltid hoppas på att det blir det iallafall. Och det gör jag verkligen. Men just för tillfället så känns allting tungt.

Jag har ångest över mönstringen också. Ångest över att jag inte har tränat så ordentligt som jag borde ha gjort, och ångest över att veta att jag inte kommer klara mönstringen. Dom kommer säkert säga att jag är för svag eller nånting. Jag får panik. Jag vill inte misslyckas. Jag måste klara det. Jag hatar att misslyckas. Usch, jag vill verkligen inte det. Jag kommer ju få världens panik. Tänk om dom säger att jag är för svag? Vad gör jag då? Vad säger man då?
Nej , nu får jag sluta. Klarar jag inte det den här gången, då försöker jag en gång till nästa år. Jag ska klara det, så enkelt är det. Klarar jag inte det den här gången, då ligger jag i och verkligen toktränar, och ser om jag klarar det nästa gång. Jag tänker inte ge upp. Jag vill göra lumpen, så enkelt är det.

Men okey, nu ska jag verkligen ta tag i mitt liv. Det ska jag verkligen. Det funkar inte att ha ett halvdant liv. Inte för mig. Jag måste verkligen fixa det här. Jag måste ta tag i det ordentligt. Nu är man singel, nu kan man fokusera helt och hållet på sig själv, fast nu lät jag väldigt ego istället. Det va ju inte bra. För det tycker jag ju inte att jag är, inte nämnvärt iallafall. Visst, lite ego är jag ju, men jag fokuserar ju inte allt på mig. Jag bryr mig ju inte bara om mig själv. Ofta så bryr jag mig inte alls nånting om mig själv, utan bara om alla andra. Iallafall enligt min familj. Men ja, jag vet ju inte vad alla andra tycker. Och nu kommer jag ur spåret igen också. Det är jag ganska duktig på märker jag. Fast det kanske blir så när man skriver på bara? Eller? För när man sitter och skriver så skriver man ju direkt som man tänker, eller hur? Det gör iallafall jag, även om jag inte skriver exakt vad jag tänker. Vissa saker bör man ju inte skriva eftersom att någon kanske tar illa upp.

Oftast så ska man ju tänka på att inte skriva för mycke privat, till exempel om relationer med familj och vänner, och dom runtomkring. Det är ju inte så smart om man gör det, menar jag. Det tycker iallafall inte jag. Jag tycker inte att hela världen ska få reda på vad man har för relation och sådant, det tycker jag verkligen inte. Det är sånt som man själv ska veta, och dom andra som bör veta det. Inte dom som inte har något med det att göra. Och nu är jag verkligen ute på helt spår. Vad va det jag skrev om nu igen? Hmm... Jag kommer inte ens ihåg det  nu. Snacka om att ha dåligt minne och komma in på massa annat. Haha. Är det någon mer som är så? Eller är det bara jag?

Hmm, aja.. Det här är lite segt. Jullovet har bara sprungit iväg. Det känns som att jag inte har gjort nånting, och imorrn börjar skolan igen. Sickan otur man får ha. Men men, vi börjar med tema-dag, och jag hoppas verkligen att det går fort. Jag tror iallafall att vi har allt vi behöver ha för att kunna börja med allt det vi ska göra. Men hur gör man så att man bara har en filmsnutt från en film? Jag vet ju inte hur man gör, jag har inte så stor koll på datorer och sånt där. Jag kan lite mer än mamma, men jag kan inte så himla mycke. Man lär sig ju liksom allt eftersom att man behöver göra något annat som man kanske inte brukar göra. Jag lärde mig ju till exempel excel förut när jag skulle göra ett schema i skolan. Då gjorde jag med excel för första gången i mitt liv. Jag trodde det skulle vara jätte svårt, men det va det ju inte... Hmm, undrar om det va något jag skulle gå upp och göra? Jag kommer inte ihåg. Men jag tror att det va det. Fast det kanske redan har ordnat sig.

Vad ska man göra idag då? Jag skulle iallafall behöva tvätta, tvättkorgen är typ överfull och det är ju inte bra. Sen skulle jag ju behöva börja läsa lite i körkortsböckerna, och börja med specialarbetet. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag tänkte att jag skulle skriva något som är relaterat till Don´t Drink And Drive. Men hur ska man göra då då? Jag har liksom ingen koll på nånting känner jag. Jag vet ju inte ens hur man ska skriva. Ska man skriva som en uppsats? En bok? Eller vad? Jag har ingen aning ärligt talat. Hmm, jag får ta och fundera lite mer på det sen..

Hmm, nu måste jag nog gå. Ska upp på stan och fika.
Vad gör alla andra idag då?

Tisdag

God morgon god morgon.
Usch, jag kom precis på att det snart är dags för skola. På torsdag börjar man igen, och vi börjar med tema-dag direkt. Jätte tråkigt måste jag säga, och dom flesta tycker att det är det också. Det är bara lärarna som tycker att det är kul. Och dom fattar inte det heller. Vi klagar jämt på dom här tema-dagarna. Men visst, det är bara 4 gånger kvar, men sen ska vi up på praktik igen. Jag vill inte ut på praktik. Och efter praktiken så ska vi åka till Sälen. Det har jag heller ingen lust till längre. Jag vill bara vara i skolan, och gå klart så att man kan slippa det här snart. Jag är så trött på skolan så det finns inte. Men det är väll bara att bita ihop. Jag ska klara skolan, så är det ju. Men jag vill verkligen inte gå här. Vill absolut inte gå på den här linjen heller. Jag vill inte jobba med barn, jag vill inte jobba med nånting som man kan bli när man går barnochfritid. Jag vill inte ens bli polis längre. Jag vill bli stylist. Make Up Stylist. Det vill jag. Eller något åt det hållet.

Jag såg att det fanns en utbildning i Stockholm, men den kostar säkert massor med pengar. Men jag ska ju börja lägga undan hälften av alla mina pengar som jag får, och sen så ska vi se hur långt dom pengarna räcker. Jag vill göra något med mitt liv liksom, inte bara vara i den här staden och ruttna bort. Verkligen inte.

Och förresten, nu är det nytt år. Nya tag. Nya löften. Eller löften och löften, det är sånt som jag iallafall ska klara av för att jag ska må så bra som möjligt och sådant.

1. Äta godis bara en gång i veckan.
2. Skräpmat bara en gång i månaden.
3. Träna regelbundet 4-5 gånger i veckan.
4. Sköta skolan.
5. Försöka få ett extra jobb.
6. Sluta röka helt och hållet ! Inte ens feströkning !

Sen är det bara massa småsaker, som egentligen inte har någonting med att fixa upp mitt liv. 

Så här kan det vara. Men nu ska jag nog fixa upp lite här på mitt rum, fixa mig, plugga och lite sådant.

Vad ska alla andra göra idag då? Och vad har alla andra gett för löften för år 2009?

Ciao <3

Söndag

Jag hade en riktigt riktigt rolig dag/kväll/natt igår tillsammans med min mamma och syster. Det va riktigt riktigt skoj måste jag säga. Och bjuden på drinkar blev man också, det va trevligt. Hehe.

Iallafall, vi kom hem vid 3, jag va fortfarande full så jag kunde inte gå och lägga mig då. Så jag satt vid datan, till mellan halv 5 och 5, sedan gick jag och la mig. Klockan 8 ringde alarmet, så då va det bara att gå upp, eftersom att jag skulle hinna äta frukost och allt innan jag skulle åka till Norberg. Skulle hem till Andreas med Bella och AnnIrene och ta lite modellbilder.

Det va kul. Fast jag hade svårt att vara helt seriös eftersom att jag va så himla trött. Jag va övertrött. Sedan så typ när vi skulle ta dom sista bilderna på mig då kunde jag va helt seriös, men då va jag också helt super trött och hade typ inge energi alls kvar. Så snart hoppas jag på att jag ska sova. Jag är riktigt riktigt trött måste jag säga.

Lördag !

Igår fyllde jag år, hade en helt okey dag *ler*. Så jag får tacka alla som gjorde den bra . Och idag så kom mamma ner och väckte mig, sa att nu har du en timme på dig att äta frukost, duscha och klä på dig. Sminka dig inte, packa ner lite underkläder, handduk och något lite finare som du kan ha på dig ikväll. Jag tänkte "shiet, vilka krav hon har när man precis vaknat". Så jag gick upp, åt frukost och kände mig riktigt stressad. Sedan åkte vi och hämtade min syster, och jag fick en ögonbindel på mig. Dom höll på att ta livet av mig när vi kom fram dit där vi skulle vara, vilket var Västerås eftersom att mamma råkade säga "Natasha kanske har det hemma". Då fattade jag ju redan att vi skulle till Västerås, men man kan ju låtsas för att vara snäll. Iallafall, vi gick i lite affärer, efter att dom nästan tagit livet av mig med trappor och gud vet allt, och sedan blev vi sminkade på Make Up Store. Älskar min sminkning som jag fick. Tycker den blev finare än mammas, men det kan vi ju tala tyst om. Sedan fick jag min efterlängtade sushi, och nu sitter vi här i Pumbas lägenhet och ska duscha och fixa oss. Jag behöver bara duscha snabbt efter min syster och sätta på mig kläderna eftersom att håret och sminket redan är fixat.

Nu står min älskade syster här också och äter på en knäckemacka *flört*. Hehe.

Nej, men man ska väll kasta in henne i duschen snart och sen mig själv. Och efter det fixa oss och dra ner oss till krogen. Vilken det nu är. Det har jag ingen aning om, det enda jag vet är att vi har ett bokat bord. :S

Ciao <3


Torsdag

Fy farao säger jag bara ! Inte den bästa starten på det nya året kan jag ju säga ! Är så trött på allt skit just nu ! Hatar det här ! Hatar att folk inte har folkvett ! Vett och etikett överhuvudtaget ! Det irriterar mig så himla mycke. Fattar inte att man bara kan hålla på och kasta skit på en människa bakom ryggen på den. Varför går man inte och säger till den människan då vad man tycker? Jag vill inte höra. Jag vill verkligen inte höra. Har du något negativt att säga om min kompis, säg det då inte till mig, säg det till den. Det hjälper inte min kompis att du säger det till mig. Och vågar du inte säga det du har att säga till min kompis, då behöver du inte säga det allt. Då kan du lika gärna hålla det för dig själv.

Aja, jag ska försöka att inte reta upp mig så mycke mer. Jag måste vara på bra humör imorrn. Om jag somnar på dåligt humör så kommer jag garanterat att vakna på dåligt humör också, och det har jag ingen lust med. Kommer komma folk hit hela dagen ju, så jag måste ju kunna vara trevlig. Måste baka idag också. *Suck*. Känner inte för det längre.. Skulle behöva träna också, men det känner jag inte heller för längre. Skulle ha tränat då när jag fortfarande kände för det. Men en sak är säker, nästa vecka måste jag verkligen ta tag i mitt liv ordentligt. Det funkar inte att ha det såhär. Verkligen inte.

Aja, min dag har vart ganska seg kan jag ju lova. Jag har inte gjort så jätte mycke. Jag har solat, städat och haft mig. Spelat lite kort med min lillebror..

Vad har ni andra gjort då? Har ni haft en bra start på det nya året?


RSS 2.0