This life?

Är det det jag vill ha? Jag vet inte vad jag vill längre känner jag. Jag vet inte ut eller in, upp eller ner. Allting känns som ett kaos inne i mig just nu. Jag vet inte hur jag ska vara, hur jag borde känna eller nånting. Jag pallar inte det här. Varför kan inte allting bara kännas bra? Varför kan inte allting kännas sådär lätt som när man var liten? Då när man knappt behövde göra några val, då allting var så himla lätt. Varför kan det inte fortsätta vara så? Nu står man inför så många val, så det finns inte. Allting ska bestämmas hit och dit, och man ska tänka på det ena och det andra, och man ska planera för framtiden och jag vet inte allt. Varför kan inte allt bara vara så himla enkelt. Varför ska allting vara så krävande, och så förvirrande? Nej, det här är inte roligt längre.

Jag vill inte ha ett kaos, det vill jag inte. Jag klarar inte av mig själv när det är ett kaos inom mig. Det är så himla drygt..

Fy och fasa, nu känner jag att det bara står massa negativt här.. Jag ska ta tag i det här, det ska jag. Jag jobbar för fullt på det, det gör jag..

Ciao <3

Sleeptime!

Det tror jag iallafall. Det känns som det. Det blev inte att flytta kartongerna idag, får bli sen när vi ska till att flytta. Men jag orkade inte nu, för klockan hann bli så mycke innan vi kom iväg till lägenheten igen.

Men nu sitter jag iallafall här i sängen, och D är här bredvid. Men det blir nog bra så småningom.

Det känns som att kroppen börjar läka nu iallafall, och det känns skönt. Men jag känner mig fortfarande inte på topp. Men det ska nog bli bra så småningom. Ska komma igång med träningen nu har jag tänkt mig, och så ska jag tänka på maten också. Inte så mycke skräp i veckorna och sådär..

Imorrn får vi se vilken tid det blir att gå till skolan, om det blir innan jag ska köra eller efter, men som det ser ut nu så vet jag inte riktigt. Har lite ärenden imorrn också som måste fixas, så vi får se i vilken ordning allting kommer.

Men nu ska jag vara lite social med D, sen ska jag sova. Kanske kolla en film först.

Ciao <3

Start of something new?

Nu börjar det hända saker här. Är det det här som ska bli start på det nya? Det hoppas jag, och jag hoppas att allting kommer bli bra. För jag vill verkligen må bra, och jag vill att resten av familjen ska må bra också.

Jag har iallafall vart och kollat på lägenheten, och den tror jag att jag kommer trivas enormt bra i. Det kändes som det iallafall. Jag tror att jag kommer flytta lite kartonger idag iallafall, så har jag dom ur vägen. Det ser ju ut som ett riktigt bombnedslag på mitt rum just nu..

Jaja, jag ska vara duktig nu och fortsätta plocka i lite, sen får det bli att läsa lite teori..

Ciao <3

Tired of this!

Nu vill jag ha ett slut på allting. Allra helst på det här som knäcker mig för tillfället. Det är det jag verkligen vill bli av med för tillfället. Det andra kan jag ta, men det här orkar jag inte med, det är en sak som är säker.

Men aja, det va inte det jag skulle komma in på nu. Tänkte bara skriva att det jag drömde när jag låg och vilade höll på att skrämma skiten ur mig. Jag vilade visserligen i över 2 timmar, men det va skönt. Men under tiden som jag vilade, så drömde jag att jag tappade först en tand, eller ah den hängde i en slinga, sen drog jag bort tanden, och efter det tappade jag tand efter tand efter tand. Det va riktigt äckligt. Sen när jag vaknade va jag tvungen att kolla så att jag hade alla tänder kvar, och det hade jag som tur va. Jag kollade iallafall upp lite med drömmar, vad det betyder och sådär.. Och sen när jag kollade vad min dröm betydde, så betydde det otur. Så vi får väll se vad jag kommer få otur i. Hoppas att det är nått bättre än det här iallafall. Jag vill inte ha kvar det här nu, för jag börjar tröttna rejält.

Jag är iallafall duktig idag och läser lite teori. Nu har jag bara tagit en liten paus, men ska väll gå och fortsätta läsa nu.
Imorrn blir det skola igen, har inte så mycke annat till val.

Men nej, nu ska jag fortsätta läsa innan mitt illamående kommer tillbaka igen.

Ciao <3

Ta tag i livet!

Annars jäklar! Nu är det så! Bara för att nånting går emot mig så ska jag väll fasiken inte sjaska (?) ner mig för det! Nej, jag ska fortfarande tänka på mitt liv, och mina mål. Nu jäklar! Jag ska inte deppa ihop bara för att det går emot, det är bara att bita ihop och fortsätta ändå! Så är det! Nu jäklar, det här ska inte få hindra mig, det kommer nog bli bra så småningom! Det känns som att det redan håller på att bli bra faktiskt, om jag ska vara ärlig. Så nu jäklar, jag måste ta tag i mig själv! Och sluta vara negativ och allt vad det heter och gud vet vad och fan och hans moster !

Nu är det såhär, och så ska det vara !

Ciao <3

Fullt upp, men ändå inte!

Så är det just nu. Jag ska göra det ena och det andra, och sen kommer jag på ännu mer saker jag ska göra, och sen blir det bara början på allting, så allting är halvgjort just nu, och så ska det inte vara. Man ska ju avsluta det man håller på med innan man gör nånting annat, men så är inte jag för tillfället känner jag. Jag ska göra allting men samtidigt inte.

Och sen så blir jag knäpp på den här smärtan som aldrig vill försvinna, men om jag fortfarande har det såhär imorrn, vilket jag tror, så ska jag ringa till läkaren. Måste få nån ordning på det här, så är det bara. Kan ju inte vara borta från skolan massa direkt när man kommer tillbaka, det går ju inte. Men jag kan inte gå till skolan när det är såhär heller.. Det är så himla drygt. Men jag smörjer ju med salva varje dag, men jag fundera på om antibiotika hjälper, för jag har sånt kvar hemma. Men det är väll dumt att använda läkemedel om man inte vet och sådär.

Men nej, jag tänkte jag skulle lägga upp bilderna på kläderna som jag sagt ett X antal gånger nu. Men dom kommer upp nu iallafall, så kommer bilder från Öland sen någon annan gång.





Linne från Vero Moda, 79.90 :-
3 par trosor från Vero Moda, 129.90 :-



Två par "haremsbyxor" från H&M, 69.90 :-, styck.
Shorts från H&M, 49.90 :- (köpte ett par lila också)
(syrran fick båda två i slutändan)
Leggings från H&M, 79.90 :-


Svart baggylinne från GinaTricot, 79.90 :-
Brunt linne från GinaTricot, 79.90 :-
Blå "kofta" från GinaTricot, 79.90 :-

Detta handlade jag då i Borlänge i Kupolen!




Ny mobil, plus trådlös handsfree, mobilficka från The Phone House
Ca, 500 :- i månaden i 24 månader :P


Klänning från Sisters, 150 :- i reapris!


Volangklänning från Sisters, 300 :- reapris!



Detta är det jag erbjuder för tillfället. Kommer väll kanske upp annat någon annan dag. Känns lite dumt att lägga upp för mycke bilder på en gång..

Ciao <3

Går under !

Jag blir tokig. Kan man inte vara smärtfri? Jag tycker inte om att ha smärta hela tiden. Jag hatar det, och allra helst när det är smärta som man inte kunde göra nånting åt heller. Men nej, nu ska jag väll inte gnälla så himla mycke. Allting blir väll vad man gör det till? Men jag försöker ju att göra allting som jag brukar och sådär fast att det gör ont. Jag försöker leva precis som alltid fast att jag har smärtan, men det går inte riktigt. Det tär på mig att det gör ont, och jag vet att det kommer göra ont länge länge. Jag vill kunna ta bort det, jag vill kunna ta bort smärtan, men jag vet att det inte går. Och det gör mig så svag.

Men nu ska jag inte gnälla över hur jag känner mig. Det är väll bara att ta tag i livet och bita ihop. Det som inte dödar härdar, är det inte så man säger? Nu vet jag ju hur det känns, så ah.. Jag vet inte vad..

Nej, nu får jag bita ihop och försöka ta tag i allt. Jag är hemma från skolan iallafall.

Ciao <3

Tycker denna passar mig !

"Vill inte höra mer
Om rätt och fel
Vill inte välja vem
Jag ska hålla med
Inom mig växer en längtan att springa
Och aldrig mer vända om

Mitt liv är mitt
Jag vill gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt

Kan inte svälja mer
Jag har fått nog
Inget kan såra mig som dina ord
Hur kan du vara så blind att du missar
Att du förlorat mig

Mitt liv är mitt
Jag ska gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt

Jag kan inte läka dina sår
Jag älskar dig och hoppas du förstår
Att jag måste gå
Jag måste gå
Oh-oh owoah oh

Mitt liv är mitt
Jag ska gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
(Snälla lämna mig ifred)
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt
Woah-oh woah-oh oh oh-oh
Mitt liv är mitt"

Back again!

Jahapp, så vart det med den framtiden. Börjar bli trött på det här. Jag vill att allt ska vara bra, att alla ska må bra och allting. Jag vill att allting ska vara bra med fokus och allt, men nej då, det ska sättas käppar i hjulet hela tiden. Jag börjar tröttna ganska stort på det måste jag säga. Men ah, jag försöker vara stark ändå, försöker vara stark i allt det här. Jag har mina mål, och jag ska nå dom. Så enkelt är det. Även om det kommer vara tufft på vägen så ska jag klara det. Så enkelt är det.

Aja, jag har iallafall vart duktig idag tycker jag. Va i skolan hela dagen idag, gjorde ett arbete där som jag inte ens va tvungen att göra, sedan gick jag till trafikskolan och satte mig där ett tag, men det gick inge bra så jag satte mig och väntade på att Peter skulle komma tillbaka. När han kom så stack vi ut och körde lite här och var, och jag fick lite stopp då och då, men så är det när man klantar sig i onödan. Klantar sig med såna saker som man kan ordentligen. Det känns ju väldigt onödigt. Men men, jag kommer ju längre och längre på vägen iallafall, och har jag tur så har jag snart körkortet. Det hoppas jag verkligen på. Men måste bli bättre med teorin först, annars kommer det ju inte gå.

Hörs imorrn kanske. Ciao <3

Äntligen snart!

Nu börjar det hända lite saker här. Alltid börjar närma sig det där som jag vill. Jag vill att allting ska bli bra, och det verkar närma sig dit. Hon ska skriva på kontrakt på torsdag, sen hoppas jag att allt går som smort, att allting går som på räls. Jag vill ju kunna fokusera på skolan och att allt ska gå bra. Jag har ju mina mål, och jag vill ju nå dom. Men som sagt så börjar det närma sig nu. 1 September händer det på riktigt, men hoppas på att vi får börja fixa tidigare. Fast det kommer bli ovant, det är ju en sak som är säker. Man är ju van vid att det är som det har vart, jag har ändå levt såhär i 14 år, så det kommer ju garanterat kännas riktigt ovanligt.

Men nej, nu ska jag kanske fundera på att gå och lägga mig. Tänkte att jag skulle vara pigg imorrn då jag ska har lovat att följa med Filip till skolan. Det är hans första dag imorrn, så det ska bli kul. Och sen så ska jag iväg till trafikskolan och köra lite bil också är det tänkt. Måste även fixa med lite annat imorrn också, så det är ju bra om man är lite pigg iallafall. Men först innan jag går och lägger mig ska jag hänga upp tvätten.

Måste säga att jag längtar tillbaka till Stockholm lite.

Ciao <3

Här igen!

Hejsan allihop!
Nu va det ett tag sen som jag skrev ett inlägg, men det blir så ibland när man inte riktigt har tid med en dator eller när man inte kan komma ut på internet.

Som alla vet så var ju jag iväg på kryssning för comme ci comme sa två veckor sedan med Ann Irene plus massa andra. Det va riktigt trevligt kan jag säga. Men sen hann ju inte jag med datorn så överdrivet. Om jag minns rätt så skrev jag ett inlägg efter kryssningen iallafall, men mitt minne är ju kort men bra ;-) Haha. Iallafall så va ju jag och jobbade min sista dag den dagen vi kom hem från kryssningen också, sen va det bara hem och packa upp allting från kryssningen och sen packa nytt igen, då jag skulle åka till Öland med Daniel dagen efter.

Iallafall, väl när vi va på Öland så visade det sig att mitt internet inte funkade just där vart vi bodde, eftersom att det va så dålig mottagning där, men vad gör det egentligen när man är borta på semester? Det är väll meningen att man ska hålla sig borta från dator och sånt då, eller? Så enda gången det blev att man använde datan, det va när man skulle kolla på någon film som va på datan och sen ibland när man hade musik på via datan. Fast vi hade ju sån tur att vi hade en liten stereo där så att vi kunde lyssna på skivor också. Det va ganska skönt, förutom det att Daniel va ganska duktig på att tjata ut vissa låtar enbart. Haha. Men det är väll sånt man får ta ibland.

På Öland hade vi iallafall super bra väder. Sol och lite blåst bara. Så det va riktigt härligt kan jag lova. Och vi va iväg och kollade på lite saker vissa dagar också. Körde Gokart, spelade minigolf, va iväg till Borgholms slottsruin och Kungafamiljens sommarslott som dom har där borta. Solliden heter det stället iallafall. Och det va ju trevligt att sticka iväg sådär och kollade på lite grejer och så. Sen va vi ju inne i självaste Borgholm några gånger också och kollade i lite affärer. Vi åkte dock hem från Öland 6 dagar tidigare, och det regnade ju den dagen som vi åkte hem också, så det va väll bra på sitt sätt.

Väl hemma i Fagersta igen så hände det massa saker, så man sov hos syrran först, sen åkte man över till mormor och morfar och sov där en dag, sedan sov jag hemma hos Daniel, och efter det åkte jag till Stockholm. Sitter här i Stockholm just nu, men ska åka hem idag. Kommer bli jätte konstigt att sova i min egen säng igen nu när det va ett tag sen. Men nej, nu ska jag inte hålla på och skriva massor.

Ciao <3

RSS 2.0