TJOHO!

Jag är happy happy happy ! Jag tror inte att det går att vara gladare än vad jag är just nu ! =D Ska nämligen strax iväg och möta upp Amanda, och sen kommer Ann Irene med familj, och det blir kryssning för hela slanten ! Snacka om att det ska bli riktigt sköj ! Fast jag säger bara en sak, var försiktiga ni på båten för här kommer 3 helt galna brudar ;-)

Men nej, nu ska jag fixa klart lite här innan jag ska börja röra mig =) Hoppas att ni alla kommer ha det lika bra som jag kommer ha det =)

Ciao <3

Midnight..

and movietime!
Har umgåtts med Elin nästan hela dagen, och det va riktigt trevligt måste jag säga. Det är väll si sådär 4 år sedan som vi verkligen umgicks sist, så det va verkligen på tiden kan man ju säga. Det blev inge Västerås heller för den delen, för jag va ju inte speciellt välkommen idag. Det passar bättre då det är den riktiga barnhelgen.
Nu är iallafall Elin hemma, eller i Norberg, hon är inte här iallafall. Men Daniel är här nu. Så vi ska kolla på en film innan vi går och lägger oss, så det kommer nog inge mer inlägg idag då klockan är så pass mycke.

Hoppas att alla har haft en trevlig dag idag iallafall.

God natt <3

Good morning bloggen!

Hoppas alla har haft en bra helg och sovit gott. Jag har precis vaknat iallafall, eller ah för en halvtimme sedan, och det är måndagmorgon. Jag bestämde mig för att inte jobba mer nu den här sommaren, så ska bara upp och prata med Staffan om lönen för att den blev ju som den blev, sen ska jag köra på trafikskolan lite senare och efter det åker jag över till min pappa. Det va faktiskt väldigt längesedan som jag va där, så jag vill dit nu innan jag åker iväg igen och innan skolan börjar igen. Så så är det. Sen ska jag ju hinna fixa massa annat också, så jag behöver dom här tre dagarna. Jag ska liksom hinna tvätta och planering och allting. Även plugga innan skolan drar igång igen. Det är skönt om man har allting gjort då redan.

Nej, jag ska väll slänga i en maskin nu, sedan ska jag fixa. Vad ska ni andra göra den här dagen? Och resten av lovet för den delen?

Ciao <3

Godmorgon!

Jag glömde helt bort att skriva ett inlägg igår innan jag gick och la mig, men jag skriver ett nu innan jag verrkligen måste börja fixa iordning mig.

När jag nästan precis hade satt mig vid tvn och tog det lugnt, då kom ju såklart mamma och dom hem igen, och Filip sov oroligt så han vaknade några gånger. Mamma och dom var även hungriga så dom beställde pizza från Tre Kronor, fast jag tog ju lite av dom också så klart. Efter att mamma och alla andra hade vart hos oss typ en timme så kom Robban hem också. Tänker inte nämna nånting vad som sades eller så, det tycker inte jag hör till bloggen. Det är sånt som får stanna mellan oss människor som var med om det.
Så det va väll det som hände efter det senaste inlägget igår.

Fast sen nu när jag sov så drömde jag lite sjukt om piercingar. Så jag börjar fundera lite på det här med piercingar. Hur många ställen finns det egentligen på kroppen som man kan pierca sig? Jag vet ju att det har kommit att man kan pierca sig i kinderna, kindbenet och massa sånt. Är det snyggt? Jag vet inte vad jag tycker om det, jag tycker bara att det ser konstigt ut. När man har piercing i kinderna så tycker jag bara att det blir konstigt just där piercingen sitter, det blir liksom så att det är inått där, typ som att det ska vara smgropar, fast dom finns där hela tiden. Nej, jag tycker att det är helt sjukt när man piercar sådär. Men det är jag det. Ni andra har säkert helt andra åsikter än vad jag har, och det respekterar jag. Och jag hör gärna era åsikter också, så kom med en åsikt. Hur jag ni kom in på att börja tänka på det, det va att jag drömde att jag hade piercing i tungan och naveln (inget speciellt anmärkningsvärt enligt mig), men även två stycken där nere, en som bara va en kula som man ser när man har piercing i kindbenet, men även en sån där piercing som brukar sitta i örat där upp till, med en sån där stav så att det blir att sitta i två hål. Jag vet inte riktigt vad en sån piercing kallas. Men det blev liksom att jag funderade hur det kunde sitta så, och sen kom jag bara att tänka på vilka ställen man egentligen kan pierca. Kan man sätta en piercing i benet om man vill? Det skulle väll vara lite konstigt, men jag undrar om man kan det.

Men nej, nu ska jag släppa det där med piercingar. Idag ska jag iallafall iväg på dop, det är en liten tjej som heter Tova som ska döpas, och det är min lillebrors lillasyster. Inte min lillasyster men hans lillasyster. Han och jag har samma pappa, men inte samma mamma, och det är hans mamma som har fått en dotter. Så nu behöver ni inte fundera så mycke på hur allt kan hänga ihop.

Undra sa flundra om jag kanske ska äta frukost och sen komma igång och fixa mig? Ja, det låter som en bra idé.

Kommer kanske ett inlägg senare. Ciao<3


Babysitter!

That´s me! Nu ligger ungarna i sängen iallafall, men jag kan inte gnälla på dom. Dom har gjort som jag sagt och vart mysiga faktiskt. Det är skönt att vara barnvakt ibland faktiskt, iallafall till mina kära skitungar Filip och Saga. Det tycker jag om, det kan jag lova. Jag vet inte hur ett liv skulle se ut utan dom, förmodligen skulle jag vara en bortskämd skithög, värre än vad jag är nu. Så det skulle nog inte se så bra ut, eller vad tror ni? Nej, jag är enormt glad över att Saga och Filip finns, utan dom skulle ingenting vara som det är nu, dom är mina små hjärtan, och kommer alltid att vara. Även när dom är sådär som man själv är nu, så kommer dom ju alltid att vara små för mig. Precis som mamma och pappa säger, när dom säger lilla gumman till mig och jag säger att jag inte är liten längre, så kommer den där kommentaren "men du kommer alltid vara min lilla flicka", och man vet nog själv nu hur dom ser det.

Men nej, undrar sa flundra om man kanske ska kolla på lite tv eller nått nu när inte mamma och dom är hemma. Passa på och ha den kanalen man själv vill ha på. Haha.

Kanske kommer ett inlägg lite senare.

Ciao <3

What is this?

Ibland kan man ju undra vad det är för fel på folk. Är det meningen att man ska gå runt och vara vid en människa som har PMS varje dag eller? Det är inte kul, det är inte riktigt så det ska vara. Och sen när man typ gapar hela tiden, vad det än är. Hur normalt är det då? Assa, nej. Någon ordning ska det vara. Dessutom behöver man ju inte höja resten så himla mycke heller som den här människan gjorde idag, absolut inte mot ens förälder. Det är helt fel. Då visar man ju bara på hur lågt man kan gå. Det är helt fel, det är iallafall min åsikt. Vad tycker ni andra?

Nej, nu ska jag inte tänka mer på det där. Tror ärligt talat att det blev min sista dag idag, vet inte om jag pallar mera, för jag kommer verkligen köra slut på mig själv om det skulle vara så att jag jobbar nästa vecka också. Nej, jag tror inte jag pallar jobba nästa vecka, åker nog till pappa istället. Men vi får se hur allt blir.

Just nu är jag barnvakt iallafall till Filip och Saga, för mamma och dom skulle iväg med några kompisar. Dom två är ute och leker med några kompisar, så jag är inne helt själv just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag kommer väll på nånting. Haha.

Efter jobbet idag (som man blev hemskickad från tidigare för övrigt), så åkte jag och Daniel till Avesta en sväng, sen stack jag till Open Sun och solade lite, och nu sitter jag som sagt här. Daniel skulle åka hem igen eftersom att han skulle ut på nån pub eller va det va med sin pappa, där det va nått Countryband som skulle spela.

Nej, nu ska jag gå och säga åt ungarna att sluta smälla i dörren, och kanske sätta mig framför tvn en liten stund.

Ciao <3


Worktime!

Nu är det strax dags att röra sig till jobbet, och efter jobbet blir det att åka över till Avesta och handla lite saker.

Vad ska ni andra göra idag då?

Nej, det får bara bli ett kort inlägg nu, för måste fixa klart mig det sista innan Ina och hennes mamma kommer och hämtar mig.

Ciao <3

Is that what I want?

Jag har börjat fundera en hel del om hur jag lever mitt liv, om jag verkligen vill att det ska vara som det är nu. Det kommer upp fler och fler saker som jag känner att jag inte vill ha som dom är, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt dom heller. Det känns som att det inte finns så mycke man kan göra, men ändå så kan man alltid göra nått för att komma närmare det man vill. Men jag vet bara inte hur jag ska kunna göra det. Allting känns som en stor klump, jag känner mig lite förvirrad av mig själv. Vet knappt ut eller in känns det som. Det känns som att jag ena stunden bara vill skrika rakt ut, för att i nästa bara sätta mig ner och gråta. Jag vet ingenting, men ändå allting känns det som. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra med mig själv, det är inte direkt kul kan jag säga. Finns det någon mer som känner som jag just nu? Jag vill verkligen inte att det ska vara såhär. Men men, det går väll över någon gång hoppas jag.

Jag ska väll försöka ta mig till sängen nu, och lägga mig och sova. Det ska ju inte bli alltför sent nu ikväll. Klockan är snart 22.00 så det passar bra att lägga sig nu. Inte för tidigt och inte för sent.

God natt, <3


Usch och fy och blä!

Så kan man säga ibland på jobbet, och idag va verkligen en sån dag, men jag tänker inte skriva varför. Dom som vet dom vet, och jag inte ju inte påstå att det va speciellt mysigt det som skedde. Men nej, nu ska vi inte gå in på det.

Jag va ut och körde med Peter idag innan jag va till jobbet, och det gick bra tror jag. Gjorde parkering och usvängar. Men jag tror det gick bra, det kändes som det, fast att jag va livrädd och sa att jag skulle krocka in i allt. Haha.

Men nej, nu är jag iallafall hemma från allting igen, och tar det lugnt. Hade ju tänkt att jag skulle ut och gå en sväng sen, men det är ju så drygt väder, så vi får väll se om det blir det eller inte. Ska iallafall försöka göra lite nytta här hemma, med sånt som jag skulle behöva fixa. Får se hur duktig jag är på det då. Ska nog skriva upp en lista så att allting blir gjort av det som ska göras. Haha.

Kanske kommer ett inlägg lite senare.

Ciao <3

I don´t want this!

Hejsan hoppsan! Jadu, vad ska man säga om den här dagen? Jag har vart med om värre, men jag har också vart med om bättre. Jag vet inte hur jag ska beskriva den här dagen, mer än att jag har vart på jobbet, och att det blev varken solning, promenad eller träning. Det får bli imorrn istället. För imorrn så ska det verkligen bli av. Jag måste verkligen fixa mina arbeten också som ska till skolan som jag fortfarande inte fixat, och ta tag i teorin, för den kan behövas göras också om jag ska fixa körkortet. Fast man vet ju aldrig. Nej, men slöläsa kan man göra iallafall. Haha. Då uppfattar man ju lite iallafall, och det är ju bra det. Haha. Nej, men jag ska sköta det ordentligt.

Jaja, snart är det slut med jobb iallafall för den här sommaren. Det är bara 6 dagar kvar, och det kan jag säga är riktigt skönt. Synd bara att man jobbade då det va som bäst väder ute, nu gör det ingenting att man jobbar för det är bara tråkväder ute, men jag är ändå ganska trött på att jobba nu. Men det är bara att bita ihop, det är snart över. Hoppas bara på att man inte ska få höra nå mer gnäll dom här sista dagarna, för då kommer jag bli helt tokig, det kan jag lova.

Men löning på fredag är det iallafall, och jag har kommit fram till att jag kommer få en hel del pengar sen när jag jobbar klart, fast vet inte riktigt hur mycke det är som jag kommer få nu på fredag, men det visar sig väll.

Men nej, nu ska jag sluta skriva massa skit här. Haha. Ska kolla på film nu istället innan jag ska sova. Fast borde egentligen sova nu, för klockan är så pass mycket. Men men.

Sov gott allihop, natti natti <3


Happy face !

Det kan man ju försöka vara. Känner att jag har vart väldigt negativ idag, och det tror jag att många har märkt av faktiskt. Har tänt till för minsta lilla känns det som. Men men, så kan det vara ibland.

Saga fyllde iallafall år idag, så nu är hon 5 år istället för 4. Hihi, den där lilla sötungen är ju så himla go. Utan henne så skulle inte livet vara som det är nu. Jag älskar verkligen den där ungen. Skulle något hända henne så vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

Jaja, jag har iallafall vart duktig på jobbet idag tycker jag, och sen har jag vart duktig och vart ut och gått idag också. Ska få ordning på det här nu. Ut och gå så gott som varje dag, sen får vi se hur duktig jag blir med styrketräningen, men så länge jag håller igång med att ut och gå så är det ju ett plus. Det tycker iallafall jag. Ska försöka få ordning på maten och allt sånt också, men det kommer bli kämpigt känns det som. Iallafall när man fortfarande jobbar på kina. Får se om det blir min sista vecka den här veckan, eller om jag ska jobba måndag, tisdag och onsdag nästa vecka också.

Men nu ska jag gå och vara social med Daniel, innan han tröttnar alltför mycke på mig

Kommer kanske ett inlägg imorrn. Ciao <3

Very importent people

And that´s me, Ina and my brother ! Haha, det ni ;) Har ni vart med om det någon gång förut kanske? Haha, japp ! Jag, Ina och brorsan, vi är V.I.P =P Lite coolt är det väll ;) ? Haha, eller är det bara jag som tycker det? Ja, jag vet att jag skryter just nu, men låt mig göra det. Det är inte så ofta som jag skryter faktiskt. Men det va ganska maffigt tycker jag. Slippa stå i kö in till krogen, och sen slippa att betala också. Det är inte varje dag det är så ;) Haha, det va ganska kul att se allas blickar på dom som stod i kön och ville komma in, och så bara fick vi gå förbi hela kön och gå in. Haha. Det va lite kul.

Jag får tacka min underbara älskling Ina för en helt perfekt kväll igår! Fick även träffa Johan en sväng, han som tatuerade oss. Det va lite kul faktiskt.

Men nej, nu behöver jag gå upp och äta för jag håller på att dö av hunger. Fick ju inge mat i natt när jag va jätte hungrig, så ska upp och äta nu. Det kanske kommer ett till inlägg líte senare.

Ciao <3
And be the V.I.P ;-)

Good Evening..

Eller vad man nu säger på den här tiden av dygnet. Jag kom hem för en liten stund sen, så jag tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt bara eftersom att jag inte har hunnit nånting idag och  inte igår. Men så är det ibland när man har massa saker för sig hela tiden. Jag och Inapina har iallafall vart på bio idag, och det va riktigt trevligt måste jag säga. Så det får jag tacka för.

Men nej, nu hinner jag inte skriva mer. Ska gå och lägga mig. Måste vara lite utvilad till imorrn tänkte jag.

Ciao <'3

Sunny morning !

Snacka om att det är skönt att solen äntligen är framme. Och förresten, god morgon. Nu ska jag inte vara alltför otrevlig heller. Jaja, jag sitter iallafall här i sängen just nu, borde väll egentligen ta tag i att börja göra mig klar, men det är en timme kvar innan vi ska röra oss till jobbet. Nog för att en timme kan gå väldigt fort, men iallafall.

Och usch, nått som är riktigt drygt, det är att jag har fått en faktura på tradera, och jag kan inte betala räkningar genom min internetbank, för jag har bara fixat så att jag kan föra över pengar. Snacka om störande. Men men, det är väll sånt som finns ibland också.

Vad händer senare idag för alla då? Själv blir det att ta sig hem efter jobbet och duscha och sådär, för sen senare så ska jag hem till AnnIrene. Har sagt att jag ska följa med henne till GM ikväll, då det är gratis. Men jag kommer ju köra på nyktert såklart, eftersom att jag ska upp och jobba på torsdag. Man måste ju tänka på arbetet. Men nej, nu ska jag vara duktig och ta tag i det här så att jag blir klar i tid ! 

Ciao <3 

So tired on this right now !

Jadu, vad ska man säga? Det finns inte så mycke att säga förutom att det va riktigt skönt att ut och gå med Inapina, och att det kliar som jag vet inte vad bak på ryggen där tatueringen sitter. Den håller på att göra mig galen, och så vet man att man inte får klia också, och det stör ännu mer.

Men men, jag har iallafall kommit hem igen, och slängt i mig lite macka, så nu sitter jag här i sängen och tar det lugnt. Ser bara detta bombnedslag som jag har på mitt rum, men jag orkar verkligen inte ta tag i det där nu. Det fixar jag sen. Tänkte att jag ska slänga upp lite bilder på bdb eller nått, och sen gå och lägga mig. Idag ska det inte bli sent i säng, det har jag bestämt faktiskt.

Så nej, nu stänger jag ner det här, sen kolla runt lite snabbt på internet, sen kallar sängen. Kommer kanske ett inlägg imorrnbitti innan jag drar till jobbet med Ina.

Ciao <3 och natti natti <3

Tired?

Haha skojar inte. Snacka om att man verkligen blir sliten av jobbet, eller vad man nu ska säga. Assa,  det är inte jobbigt, men ändå är det jobbigt. Jag förstår inte riktigt. Haha. Men så är det. Och vet ni vad? Jag har lyckats få jobb på kommunen också, och just då när jag fortfarande jobbar uppe på kina, så jag måste tacka nej till det. Sen är det ju så mycke annat som har blivit inplanerat nu också, och jag har ingen större lust att avboka mer saker den här sommaren, det känns som att det räcker det som jag har jobbat just nu.

Men men, jag tänkte iallafall vara duktig och röjja upp lite på mitt rum, och så får vi se om jag ska ut och gå med Inapina lite senare. Det kan behövas, men jag är så skapligt äckligt trött så det finns inte. Skulle vara skönt att vila en stund, men då kan man väll inte somna i tid ikväll. Och det ska jag göra. Ikväll ska jag verkligen lägga mig i tid, det har jag bestämt nu.

Men men, ska fortsätta att boka bio som jag ska på på torsdag med Inapina =)

Ciao <3


Sleeptime?

Det tror jag nog att det är. Jag är så himla trött så jag kan knappt läsa på datorn, då kanske ni förstår hur trött jag är? Nej, men behöver lägga mig och sova. Ska ju upp imorrn igen och jobba. Men det är bara att bita ihop, och göra det bästa av situationen helt enkelt. Jag behöver ju pengarna, så ja det är väll så helt enkelt.

Tänkte också berätta att Ann Irene har kommit hem nu från Norge. Jag kom på att jag hade glömt att skriva det i det tidigare inlägget. Men hon har iallafall kommit hem nu, och hon kom upp till jobbet idag och åt med oss. Och sen så har jag vunnit en klänning från tradera som jag har försökt att få hur många gånger som helst, men nu har jag äntligen fått den, så måste bara kolla med mamma eller nån om den kan springa och betala in åt mig, eftersom att jag inte hinner. Banken hinner ju stänga innan jag slutar, och jag får ju inte springa iväg under tiden som jag jobbar, för då blir ju bara chefen sur och ska klaga.

Men nej, nu ska jag gå och borsta tänderna, sen ska jag sova. Kommer väll kanske ett inlägg imorrn bitti, vi får se.

Ciao , natti <3

Längesen sist.

som jag skrev ett inlägg. Eller vad säger ni? Det känns iallafall som att det är år och dar sedan, men det är för att man inte riktigt har haft tid. Det har vart fullt upp med jobb och sen har vart typ bara kommit hem sen ska man iväg igen och massa sånt där. Och jag har kommit underfund med att min sommar är ganska fullspäckad, och att jag inte kommer vara hemma så mycket förutom dom dagarna som jag jobbar. Hur kan det komma sig då? Jo, för att jag ska åka iväg på kryssning med Ann Irene, sedan direkt dagen efter så åker jag till Öland i två veckor, och när jag kommit hem därifrån så blir det kryssning med familjen här hemma. Haha. Fast då har redan skolan börjat igen då jag ska på kryssning med familjen.

Och förresten, förra veckan spenderades det en hel del tid med min sockertopp, och jag kan säga att det va riktigt skoj. Verkligen en helt underbar vecka, det kan jag säga. Älskar verkligen den tjejen. Det blev bland annat en tripp till Ludvika på måndagen, Västerås på tisdagen och hon gjorde en tatuering, Västerås på onsdagen och jag gjort tatuering, sedan på torsdagen hittade vi inte på nånting tillsammans, men på fredagen drog vi ut på GM tillsammans med Daniel och chefen. Det va lite kul faktiskt. Eller riktigt kul faktiskt. På lördagen jobbade jag, sedan blev det att åka över till svärmor och svärfar. Det va riktigt skönt att komma ut till dom igen, det kan jag ju säga. Haha.

Men nu sitter jag iallafall här igen, efter en start på ännu en vecka. Nu är jag inne på min tredje arbetsvecka, så snart är det över och jag får åka iväg från den här staden. Det ska bli skönt kan jag lova.

Men nej, nu ska jag kolla om jag får spela lite spel, fast jag tror att Saga kom ner igen, så då får jag säkert inte det. Men ska kolla..

Ciao <3

Tjoho !

Haha snacka om att livet är fullt upp just nu. Jobb och efter jobb är det alltid nått som händer tillsammans med min älskling IIna =) Nice nice, det kan jag lova. Hihi, och det kommer typ hela tiden att vara härj, men så kan det vara =P Det är ju bra att man lever livet, eller vad säger ni? Nu har jag iallafall gjort en till tatuering, och för er som är lite nyfikna så kommer det väll en bild sen någon gång när den har läkt till sig lite. Den är ju precis nygjord, så man vet ju aldrig hur det kan se ut. Haha, det är ju knappt så att jag själv vet hur det ser ut ju. Men nu ska jag kika på en film. Det kommer kanske nått inlägg senare någon gång, någon dag.

Ciao <3

Work and work

Så är det just nu.
Ska strax iväg och möta Ina vid Carlos, så ska vi dra oss upp till jobbet sen. Från och med imorrn så blir det till att jobba till 4 vissa dagar, hur nu det ska gå till. Haha. Hoppas att jag och Ina kan ta några dagar tillsammans, för jag kan verkligen inte hur man fixar med den där diskmaskinen. Haha. Sånt har inte jag så stor koll på. Jag har bara koll på det jag har gjort i en vecka liksom. Haha. Men nu börjar det till och med bli så att jag får svara i telefonen och ta emot beställningar och grejer. Haha. Hur ska det här gå? Nej, men det är kul att få utvecklas, det tycker jag. Och så sa Staffan igår att jag kan få jobba i vinter också, en eller två månader. Så det är ju skitbra ! Så nästa sommar allihop, då kommer jag säkert jobba uppe på kina. Haha. Jag har gått och blivit en kines, som min lillebror säger. Haha. Fast jag kan bara ett enda ord på kinesiska, och det är "ih hao" (?) (stavning kan jag däremot inte), och det betyder hej. Haha. Det är tur att en av kockarna där kan engelska iallafall, så kan man iallafall försöka göra sig förstådd med honom. Haha.

Får se också om det blir Västerås med Ina efter jobbet. Fick ju för oss igår att åka till Ludvika, och det gjorde vi. Men efter 10 minuter blev det att försöka ta sig hem igen. Haha. Och i dalarna på bussen säger man hel eller halv, men i västmanland så säger vi barn eller vuxen. Haha. Snacka om att vi stod som två frågetecken när vi skulle betala på bussen. Haha. Det är inte lätt att vara blond ibland. Haha.

Och förlåt mig för att jag har vart dålig på att skriva inlägg, men det har vart fullt upp typ hela tiden. Men nu ska jag in och fixa det sista, sen måste jag gå.

Ha det så bra, ciao <'3

Yees !

Äntligen har jag hittat flipflop och klänning ! Blev till och med två klänningar och två par flipflop, så det va kul. Inhandlade till och med en ny mobil, och så blev det fika med bror min. Det va riktigt trevligt måste jag säga. Fast jag tycker lite synd om honom som fick dras runt med mig i massor av affärer för att hitta just en klänning. Haha, men så kan det va. Men vi kom till slut till en sista affär, och tur va väll det, för där fick vi hjälp så att jag fick en klänning. Dom va jätte trevliga där, så den affären rekomenderar jag verkligen. Sisters heter den och finns i Zigmahuset i Västerås, på den övre våningen. Det är lite dyrare, men även mycket bättre service där än på andra affärer.

Men nu är jag iallafall nyss hemkommen till mor min, så ska väll strax gå och lägga mig. Ska ta lite kort på sakerna jag köpt först bara, så dom kommer väll upp någon gång snart, tillsammans med dom andra kläderna. Imorrn kommer Jaana också, lagom tills att jag har slutat på Dragon Palace och hunnit med Open Sun.

Hoppas att ni alla får en toppen helg, för det tror jag att jag kommer få <3

Varmt värre

Nu är jag helt slut kan jag lova. Har vart på Dragon Palace och jobbat från 10.00 till 14.00, och efter det så va det så kvavt ute för det kom åska och regn. Då tänkte vi att vi skulle åka och bowla med ungarna, men då va det stängt, så då stack vi till ICA och handlade lite godis och kollade på en film istället, och mamma och Robban åkte iväg och handlade. Vid klockan 18.00 så åkte Daniel iväg härifrån så då stack jag till Open Sun för att städa, och så passade jag på att själv sola också. Nu är jag helt slut iallafall, det kan jag lova.

Det är bara två dagar kvar på den här veckan på Dragon Palace, och imorrn efter jobbet tänkte jag ta mig en sväng över till Västerås. Och på fredag kommer äntligen Jaana hit *ler*. Det är efterlängtat kan jag lova. Och på fredag blir det dubbelpass med jobbning också. Funderar på att sluta jobba på Open Sun, men jag har inte bestämt mig. Vi får se hur körigt det blir i trean först.

Men nej, nu ska jag kika runt lite på internet, laddar upp bilderna på kläderna sen som jag köpt, måste lägga in dom på datan först.

Hoppas att ni har haft en bra början på veckan, och att slutet också blir bra <3

Onsdag morgon..

.. och det är snart dags att ta sig till jobbet. Det blir min tredje dag, så då är det bara 22 dagar kvar på jobbet. Det känns som att det går bra iallafall, jag har inte fått höra någon feedback än, så det är väll en nackdel. Det skulle vara bra om jag fick höra nånting iallafall, men jag ska väll vara glad att dom inte säger nått på ett sätt. Då kanske dom är nöjda med det jag gör.

Men ah, jag har inte kunnat skrivit nånting för jag har inte haft något skydd på datorn, och jag vägrar vara ute på internet om jag inte har något skydd.

Sitter iallafa här nu och äter frukost. Är det någon som har några speciella planer efter klockan 2 idag? Jag vill till Västerås och handla lite. Jag behöver fixa skor, klänning och linnen. Jag märkte nu på morgonen att jag har ganska ont om baslinnen, men sen känns det som att en del linnen har försvunnit också.
Fast jag kan ju inte åka till Västerås heller, för Daniel kommer ju över till Fagersta, och han ska bara vara här till typ halv 6, och jag vill ju träffa honom.

Men nej, nu ska jag äta upp min frukost så att jag kommer iväg till jobbet i tid.

Hoppas alla har en underbar dag idag.
Ciao <3


RSS 2.0