Tisdag

Hejsan och goddag !

Från söndagen till måndagen så sov Elias nere hos mig. Snacka om att det va mysigt. Jag trodde att han skulle vakna jätte mycke och vara jätte ledsen flera gånger, men icke sa nicke. Tyst som en mus, och vaknade efter 4 timmar hela tiden. Eller ah, först vaknade han vid halv 11 när vi gick och la oss, klockan 2 - 4 - 6 .. Sista gången han vaknade så låg han och kollade ganska länge  , sen mellan 7 och halv 8 så åt han mat, sen somnade han om igen. Det va verkligen jätte mysigt att ha honom sovande hos mig. Han fick sova på mitt bröst typ hela tiden, och jag kan lova er (!) det är verkligen det bästa som finns. Det är så himla mysigt. Fast man blir super varm också. Så när Filip kom ner vid 8 och ville gosa (fast jag sa till honom att vi kommer upp när Elias har vaknat, vilket han aldrig gjorde så vi gick upp efter ett litet tag) , så va vi super blöta, både jag och Elias. Han är så himla varm, så om han ligger nära en så blir man super varm själv. Men det gör ju inget. Det är ju så himla mysigt med Elias mot bröstet. Nästan så att man blir sugen på en egen liten, men jag ska vänta tills jag har gått klart skolan och fått jobb. Så tills dess får jag låna Elias när jag känner för det. Jag ska ju bli gudmor till honom också *ler*. Det är jag riktigt stolt över. Älskar verkligen honom, och Alicia, så enormt mycke. Dom gör ju mig så himla glad, jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dom. Det går verkligen inte.

Men nej, nu kanske man ska gå upp och fixa lite frukost. Har en hel del att stå i idag. Och klockan 1 ska jag vara uppe på stan och fika med Bella och Andreas. Planera lite och sånt där. Hoppas det blir trevligt. Sen har jag massa massa annat att fixa också. Segt segt. Plugg, tvätt, städ och lite annat. Ska försöka hinna träna och sola idag också, om jag nu hinner det. Det hoppas jag att jag gör.

Men nej, skriver lite mer senare kanske !

Ciao <3

Söndag

God dag !
Är helt seg just nu. SItter här hemma hos Robin, har vart här hela helgen eftersom att han ville att jag skulle sova här i fredags, och sen så hade mamma fest igår så då fick jag inte sova hemma. Han fyllde även år igår också, så det blev fika här då hans föräldrar kom. Sabina fyllde också år, så vi va förbi hemma hos Jenny en liten stund och grattade henne, innan vi drog vidare hem till Robins föräldrar. Där åt vi mat - trerätters. Det va riktigt gott, men jag kan lova att jag mådde riktigt riktigt illa efteråt. Det kändes verkligen som att allt skulle komma upp igen, och jag kunde inte titta på någonting ätbart för då kändes det som att allt skulle komma upp. Det va jätte drygt. Men sen drog vi iallafall hem igen efter att vi hade ätit och vart lite sociala. Jag gick och la mig nästan på en gång, men Robin satt uppe och spelade spel *suck*. Men men, han tycker att det är kul, då får han väll spela också då. Inget jag kan hindra honom från.

Men men, Sara och David ska komma förbi här lite senare och fika och sådär. Blir väll kanske att spela lite sällskapsspel kanske. Och kolla på film. Men jag vet inte. Måste hem också, och lämna grejer. Sen vet jag inte om det blir att jag ska sova här en natt till eller om jag ska sova hemma, iallafall så måste jag plugga lite. Skitdrygt, men sånt som måste göras. Nästa vecka blir det att komma igång med träningen igen också, för nu är jag inte sådär jätte förkyld längre, och det är ju skönnt.

Men nu ska jag göra lite annat, som jag har gjort hela förmiddagen medan Robin har sovit.

Ciao <3

Juldagen

Hmm , nu börjar jag bli riktigt seg. Känns som att det är jul fast ändå inte. Aja, man ska väll inte klaga. Idag kommer iallafall mormor, morfar, fredrik och cilla och deras barn hit, och vi ska äta julmat och sånt. Få lite julklappar kanske. Eller ja, det blir typ någon hundring. Fick 300 av farmor idag iallafall, och en plånbok. Men plånboken va mer för någon i Sagas ålder, så Saga fick ta den.

Igår så fick jag ett halsband från märket Diddi, två stora koppar med anshett (?) från IKEA, två matböcker från Lagerhaus, glaspärlor så att jag kan göra ett eget halsband och liknande, en bok av min syster som är en självbiografi, solkort på OpenSun,  Paradisask och en Jacka av pappa från InterSport.

Men som sagt, jag har ju inte fått riktigt alla julklappar ännu. Mormor och morfar är ju kvar, och Robin. Hihi. Sen vet jag ju inte om Ted har köpt nånting, det visar sig ju.

Nu kommer väll snart mormor och morfar hit tror jag. Tror dom skulle komma halv 1, men är inte riktigt säker. Antingen då eller så kommer dom klockan 1. Vill att Robin ska komma hit också. Jag saknar honom jätte mycke. Vill vara med honom hela tiden nu, det känns så tomt utan honom.

Men nu ska jag fixa lite.

Ciao <3

Seg..

Jag är helt seg.. Jag försöker plugga, men jag kan inte plugga klart en sak, utan jag börjar hela tiden på något annat. Och jag har verkligen ingen koncentration. Och allt känns helt upp och ner. Och jag har tagit slut på en hel toalettrulle bara idag på min näsa. Det här är ju inte normalt !


Söndag

God morgon.
Fortfarande förkyld, och det är drygt. Visst, jag vet att det inte går över på en natt, men det här håller verkligen på att ta kål på mig. Jag hostar så att jag nästan håller på att spy hela tiden, och jag vet inte allt. Det är verkligen jätte drygt. Jag har hellre bara ont i halsen än att jag är snorig och har hosta. Jag ligger hellre och har halsfluss än att vara förkyld på det här sättet, ändå är det verkligen ingenting man längtar efter att få - halsfluss.

Aja, idag så ska jag väll plugga och städa upp lite. Lägga dit lite saker vid det här nya databordet, och kolla vad jag ska ha på hyllor sen. Måste få ordning på allting här nu. Känns som att jag aldrig kommer få ordning om jag inte själv tar tag i det, och det är ju ganska så drygt. Måste se till att fixa ett extra jobb också så att jag har pengar till att fixa rummet.

Nej, nu ska jag väll hoppa in i duschen antar jag. Sedan ta tag i allting.

Ciao <3

Suck

Det här känns jobbigt. Jag är inte trött, jag vill ha Robin hos mig och jag vet inte allt. Och trött på mig själv blir jag. Jag är förkyld, blir lätt illamående och springer på toa hela tiden känns det som. Allting känns så upp och ner just nu. Det här hade jag inte räknat med. Hade verkligen inte räknat med att det skulle kännas såhär till jul. Verkligen inte.

Men men. Jag vet inte vad jag ska göra heller. Jag är inte ett dugg trött. Det är ju det som är problemet också. Och när man inte är trött och bara sitter, då börjar man tänka alldeles för mycke, och det är ju inte bra. Jag måste hela tiden sysselsätta mig.

Lördag

Usch, jag är så trött på det här med att man ska vara sjuk och grejer. Nu är man ju super förkyld igen, och det är så himla drygt. Hostar sönder min hals och är tjock i halsen och det ena och det andra. Det är så himla drygt.
Jaja, man har ju iallafall jullov nu, och man har ju massa att plugga iallafall. Så det blir förmodligen inte så mycke att vila upp sig på. Och julafton snart också.

Blä blä blä. Nej, man ska inte klaga. Jag är ganska positiv ändå, fast att det kanske inte låter som det. Men jag är det. Men är så himla trött på vissa saker bara. Men men, det får man ju ta i tu med senare.

Idag blir det såhär, vi ska strax äta frukost sen ska vi åka över till Avesta. Morfar fyllde år igår, så vi ska fira honom, sen ska vi handla lite. Tänkte köpa present till Robin, och så fick jag för mig igår att jag ska köpa en julklapp till hans föräldrar. Men jag gör ju det bara för att jag tycker om dom så himla mycke. Den där familjen är helt underbar måste jag ju bara säga. Finns inte ord. Jag verkligen älskar hans mamma. Hon är så otrogligt vacker och jag vet inte allt. Finns inte ord. Nej, jag tycker verkligen om henne.

Men okey, sen då? Vad händer senare då? Jo, jag antar att det blir att plugga och fixa ordning på rummet. Ska ju ta bort det här skrivbordet och ge det till Filip, och sen ska jag få in ett annat bord här. Ett data bord. Så det ska nog bli bra. Sedan så önskar jag ju att jag hade pengar så att jag hade kunnat fixat klart mitt rum nu innan julafton, men så är det ju. Så det får väll bli efter julafton då. Men det ska iallafall bli ordning här. Skönt det ska bli när man har fått ordning på allting. Verkligen.

Men okey, nu sitter jag iallafall här och hostar sönder min hals känns det som. Hostar river verkligen i halsen hela tiden så fort man hostar. Men nej, nu ska man inte klaga.

Jag ska väll träffa Robin den 27e, då fyller han ju år, och sen den 28e. Då ska vi prata . Har ingen lust att prata den 27e, för det känns lite elakt. Det är ju trots allt hans födelsedag. Så då tar vi det den 28e istället. Det känns mycke snällare. Men ja, vi ska ju inte träffas eller prata nånting före det. Han ville ha det så, då får det vara så.


Idiot !

Hur fan kan du vara så jävla dum ? Vad fan har du innanför pannbenet egentligen? Varför i helvete började du hålla på med sånt där för? Tycker du ska lägga av på en gång ! Och sluta ljuga om det ! Vi fattar väll att du håller på med sånt där skit ! Vi får ju hem massa papper och grejer hela tiden ! Och du har alltid abstinensbesvär ! Du är ju helt jävla dum i huvudet ! Ta tag i ditt liv för  helvete ! Inte undra på att du mår så jävla dåligt ibland och är deprimerad om du håller på med sånt där skit ! Och så umgås du bara med såna idioter ! Ta tag i ditt liv för i helvete ! Jag vägrar snart ha någon kontakt med dig ! Är så jävla trött på att du förstör ditt jävla liv hela tiden ! Ta tag i ditt liv nu ! Och skaffa dig ett jävla jobb ! Och en ordentlig tjej !

Söndag

Veckan har vart helt okey.
Igår va det riktigt kul. Rätt som det va så skulle jag vara med och spela sista matchen innan final. Haha. Det va kul, förutom det att jag vart inkuffad i läktaren så jag fick inte vara med och spela final sen. Dom sa att jag kunde ha fått en spricka i handleden så det  skulle inte vara så smart att spela mer då. Så antingen har jag bara någon slags stukning eller så har jag en spricka i handleden. Inte skönt kan jag ju lova. Emelie gjorde också illa sig igår, men hon gjorde illa sig under finalen, så hon fick spela klart. Hon gjorde illa benet.

Men det va en trevlig kväll.

Idag har jag inte gjort så mycke, sov till halv 12, då mamma ringde, sen har jag tvättat lite och sen bara setat här. Borde väll plugga lite också. Ska bränna lite julskivor till mamma också.


Ciao <3

Måndag

Hejsan. Sitter hemma hos Robin själv just nu. Har fixat lite på datan med lite skolarbete, tänkte att jag skulle skrivit in precis allting, men upptäckte att jag va tvungen att kolla igenom massa papper och fixa för att det är vissa pappaer som har kommit bort. Men jag har gjort en del iallafall. Sedan började jag kolla runt på youtube, och tänkte att "shiet, det måste vara grymt att få sjunga tillsammans med en kändis", och lyssnade på låten med danny och therese, if only you. Lyssnade live, och det lät inte bra. Jag tyckte hon bara förstörde låten då.

Men men, nu ska jag gå och plugga lite igen och vänta tills Robin kommer hem ..

RSS 2.0