Söndag !

Hejsan alla !
Idag har jag också tagit det lugnt, iallafall hittills. Gjorde klart en svenskauppgift som skulle vart klar i början av oktober. Jag har två saker till som jag ska plugga idag, men det går nog snabbt sen när Robin kommer. Han ska hjälpa mig, och när vi gjort det så ska vi kolla på någon bra film och bara ta det lugnt. Det är skönt. Hihi.

Snart är det jul också ! Snacka om att jag längtar ! Jag älskar verkligen julen ! Jag vet inte hur jag ska förklara det, men det är så himla mysigt. Jag verkligen älskar julen. Den är så mysig och underbar.

Men nej, nu ska jag strax fixa klart mig.

Ciao <3

God kväll

gott folk !
Jag har vart lite duktig idag iallafall. Jag gjorde klart APU - uppgifterna, fast sen gick det ganska segt. Så jag gjorde inte så mycke efter det. Ätit och bara segat. Kollat på en film med mina syskon och nu ska jag strax kolla på film med mamma och Robban.

Kanske skriver lite senare.

Ciao <3

Lördag

God morgon.
Nu har man avslutat sin praktik och ska tillbaka till skolan. Och jag har precis blivit sjuk. *suck*. Men det är ju bra att det kommer efter praktiken och inte just under praktiken. En sak som är säker, det är att jag kommer sakna att vara där borta. Känns som mina barn nu ju, vill ju inte lämna dom. Men jag sa att jag skulle komma och hälsa på någon gång. Kan ju inte bara lämna dom helt, det går ju inte. Älskar verkligen dom där ungarna, även om dom har lite svårt att lyssna ibland. Men gud nej, kommer verkligen sakna dom.
Aja, nu sitter man här och lyssna på "Julens tid är här - Molly Sandén och Magnus Carlsson", och tänker på att jag måste plugga idag. Det spelar ju ingen roll om man är sjuk eller inte, plugga måste man ju göra ändå. Jag har iallafall inte feber, men hosta, täppt i näsan och helt konstig i halsen. Skulle inte förvåna mig om jag får halsfluss heller, Filip har ju fått det. Dom va upp till läkaren igår, så han fick ju medicin igår.
Men nej, nu ska jag kolla lite snabbt på internet, sen ska jag fixa och så.

Ciao <3

Morrn.

God morgon god morgon.
Nu är man uppe tidigt igen, men det beror ju på att Filip och Saga kom ner och väckte mig. Men dom ville ju bara ha en kram. Det är ju inte deras fel att jag har svårt att somna om när jag en gång har vaknat.
Idag ska jag iallafall försöka plugga tills jag ska till Västerås igen. Fast jag lär ju packa innan. Packar ju så fort jag har duschat och fixat mig, för då har jag ju använt allting som jag behöver använda.
Det sköna är ju att jag slipper åka tåg eftersom att Emelie också ska över till Västerås. Hon börjar ju sin praktik imorrn på skolan vid barkaröby. Lövängsskolan heter den. Och jag är ju på Lövängsförskolan. Så vi är ju precis bredvid varandra.
En sak som är lite drygt med imorgon, det är att jag har öppningen och ska egentligen sluta 1, men jag kan inte åka hem då för Lena kommer imorrn och ska kolla och prata och så. Och hon kommer klockan 2. Lite drygt. Men men.  Det gör väll egentligen inget, för hon hade ju sagt från början att hon inte skulle komma, men ändå tog hon sig tid att komma. Det är ju faktiskt bra.

Men nej, nu ska jag väll inte sitta här och skriva massa skit.

Caio <3

Kryssning !

Yees, va kul ! Mormor ringde nyss och frågade om jag ville med på kryssning . Om jag ville ?! Klart som tusan att jag vill med på kryssning ! Shiet, va kul ! Det va ju jätte roligt sist, så det är väll klart att jag vill med nu igen ! Gud va kul ! Snacka om att jag är glad just. Hihi, längtar verkligen.

Shiet, men nu ska jag nog fixa lite på datan och sen fixa med plugg och annat

Ciao <3

Tisdag, och hemma.

Hejsan !
Nu är jag hemma i Fagersta igen. Kom hem 17.12, och då stack jag till Lindgården direkt, efter det direkt hem till min syster och fira Alicia, och efter det direkt hem och ut och gå med Robin *ler*. Det va riktigt skönt att träffa honom faktiskt. Vi pratade och så där, och kom fram till något riktigt bra tycker jag, men det är inget jag tänker berätta om nu. Det är något som får komma fram sen längre fram i tiden.

Nu ska jag iallafall snart borsta tänderna och så, ska upp till skolan imorrn, och måste packa om väskan och så innan jag ska till skolan. Jag har körkortsteori direkt på morgonen.

Men nej, nu ska jag dricka upp, sedan fixa mig det sista och lägga mig och sova.

Ciao <3

Söndag

Hejsan.
Då va det söndag då. Orkade inte skriva igår innan jag gick och la mig. Allting va bara för jobbigt just då. Det är det väll fortfarande, men jag känner mig kanske inte helt som jag gjorde igår. Iallafall, igår så vid halv 10 ungefär knackade Robin på våran dörr här hemma och ville ha med mig till blå huset, så ja, jag klädde mig och åkte med.
Dock va det ganska jobbigt att vara där. Jag satt bredvid Sara och Robin i soffan när vi kollade på film. Och jag ville liksom bara krypa upp vid Robin och bara gosa mig in. Ville pussa honom och så, men jag visste att jag inte fick. Sen började han att smsa med sin nya och så.. Men men.. Vad ska man göra? Han skjutsade hem mig sen efter filmen iallafall. Fattar inte hur jag klarar det här egentligen..

Men men, nu lär jag packa å så.. Åker till Västerås idag.

Ciao <3

Depression.

Usch usch, det här är verkligen inte kul. Vad ska man göra för att må bra och vara lycklig igen? Det här funkar inte, jag kommer inte klara det här i längden, verkligen inte. Det är jätte jobbigt allting..

Jag måste ta tag i det här. Om jag pluggar så tänker jag inte på allting, då måste jag ju koncentrera mig på det jag gör. Jag kan kolla på filmer. Problemet är ju att jag inte ens har lust till det heller.

Jag ska klara det här, men frågan är hur !

Elias ! <3

Jag sa ju att jag skulle visa lite bilder på Elias, så nu lär jag väll lägga upp lite bilder oxå..

Filip, Saga och Elias :)
Filip, Saga och Elias :)


Elias och jag :)



Mamma, Elias och Saga :)


Elias :)


Elias :)


Elias :)


Saga, Jag och Elias :)


Elias :)


Nathalie, Elias, Filip, Saga, Alicia och jag :)


Alicia och Elias :)

Där va några av bilderna, och den här bilden när sötnosarna sover får avsluta !

<3

Usch, fy..

Jag vet inte vad det är med mig nuförtiden. Det här är inge kul. Jag har ingen matlust, ingen lust till att träna, absolut ingen lust till nånting alls. Det här är verkligen inge kul. Och eftersom att jag inte har någon matlust så blir det att jag inte äter. Usch, fy. Nej nej, jag vill inte ha det såhär. Mår jätte dåligt med mig själv när det är såhär. Det känns som att man bara går och gör allting bara för att man måste, om ens det. Jag har inte ens rört allt som jag måste plugga, och det är verkligen inte bra. Det känns som att man bara skiter i hur allt går för en, att det är skitsamma om man tar studenten eller inte. Jag vet att man inte ska tänka så, men det är precis så det känns. Och bara det är också jätte jobbigt, plus att jag inte ens vet varför allting känns såhär. Hur jobbigt som helst ju. Vad ska man göra för att allt ska kännas bra och kul och sådant igen?

<3

Lördag !

Hejsan !

Idag kom min lillasyster ner och väckte mig vid åtta, och snackade om att hon ville baka muffins. Hon tände lampan och la fram kläder som hon tyckte att jag skulle ha, så det va bara att hoppa in i duschen och sen klä på sig. Hon har ju bra smak iallafall, min kära lillasyster. Hehe. Vi bakade iallafall muffins, och dom vart nog ganska bra tror jag, förutom sista plåten som jag råkade bränna lite. Haha, men så kan det ju gå om man inte är tillräckligt uppmärksam. Haha.

Iallafall, nu har Robban hämtat min byrå, så du kan jag börja fixa så att jag får lite ordning på allting. Haha.

Vi ska äta lite god mat idag också tydligen, men det blir potatisgratäng med vitlök i. Hmm, inte så förtjust i det längre om jag ska vara ärlig, sen ska vi fika våra muffins. Haha.

Men nej, nu ska jag fixa lite här.

Ciao <3

RSS 2.0