Måndag

Hejsan, har alla haft en bra helg? Det har väll iallafall jag *ler*. Fast jag va ganska så duktig igår (not), för jag missade det sista tåget hem till Fagersta, och fick inte tag på någon som kunde komma och hämta mig heller. Så det blev bara för mig att sova kvar i stan, så jag sov hemma hos E. Men fy, det va riktigt varmt att sova där måste jag säga, och jag är gristrött. Jag missade hela skoldagen idag också för att jag missade tåget igår. Det va ju inte så bra, men sånt som händer ibland tyvärr. Det va lite tråkigt måste jag säga. Ville ju gå till skolan, iallafall på esteten. Det brukar vara roligt med det.

Assa, hjälp. Jag håller på att somna här. Hur ska jag kunna träna sen? Och kolla på film med M? Hur ska det här gå egentligen. Jag kommer ju somna snart ju. Herregud, det är inte lätt. Nej, jag får ta och göra något så att jag inte somnar, och komma på något så att jag kan ha fokus sen på gymmet. Ska upp och träna med P, när hon kommer med bussen från Avesta. Det va riktigt längesen som man träffade den tjejen nu, så det ska bli kul. Hon har ju flyttat till Avesta nu, så det är ju inte så konstigt att man inte träffat henne på ett tag. Haha. Men jag kommer ihåg förut när jag inte kände henne. Jag tyckte hon verkade skitkaxig och grinig hela tiden. Haha. Tänk så fel man kan ha egentligen. Man har verkligen förutfattade meningar om människor. Det är ju inte bra.

Nej, nu ska jag gå och göra lite här på rummet, samtidigt som jag lyssnar på The Voice . Se.

Ciao <3


Hemma igen..

och jag börjar bli trött på det här.
Snälla, förstå att det här är jobbigt för mig. Jag älskar dig fortfarande, och tänker på dig extremt mycket. Jag vet att jag är vild av mig, överaktiv och ja rent ut sagt ett problembarn för dig. Jag vet att du tycker att det är svårt att ha och göra med mig. Men vad ska jag göra? Jag har alltid vart vild och överaktiv, jag kan inte göra så mycket åt det. Snälla, försök tänka hur allt är för mig också. Jag är den jag är, jag kan inte göra så mycket åt mitt vilda och överaktiva jag, även om jag skulle vilja. Det är jätte svårt. Och jag vet hur lugn du är , och att du gärna bara kan sitta hemma och mysa framför tvn. Visst, det kan jag också, men inte jämt. Du är inte lika överaktiv som jag, och är inte så intresserad av att åka till alla möjliga ställen, men jag är sån. Jag vill gärna åka till andra städer och ställen än dom jag alltid vistas i.
Snälla. Det här är bara för jobbigt. Antingen så bryter du helt, eller så gör du något annat av det här. Jag klarar inte av det som det är nu iallafall. Du väcker för mycket till liv inom mig. Hellre att du överger mig, än bara finns där på telefonen där du känner för det. Klarar inte av det här, och det vet du. Vet inte vad jag ska säga....

Fredag

... och jag får väckarklockan halv 7. haha, inte många som har en personlig väckarklocka, fast det hade ju vart skönt om man hade fått sovit längre. Nu kan jag ju inte somna om igen, så då är det ju lika bra att gå upp och fixa lite. Eller vad säger ni? Och min personliga klocka är familjen som man hör på morgonen. Det är alltid nånting som gör så att dom verkligen hörs, och det är lite irriterande när man själv får sova. Men men..

Jag har kommit på att jag vill till Sälen igen, fast jag ska dit igen också. När jag har fått körkortet och eventuellt en bil så blir det till Sälen där på vintern nån gång. Jag skulle nog vilja fira nyår där faktiskt om jag ska vara ärlig. Fast undrar hur många det är av mina dom här kompisarna som skulle vilja det. Jag tror inte att det är så himla många faktiskt. Fast vad vet jag, det kanske är många. Haha.

Tatueringar och piercing? Kan man jämföra det med silikon? Det tycker inte jag iallafall. Jag tycker inte att det är riktigt samma sak. Eller visst, tatueringarna kan man ju inte bara ta bort, men har man piercing så är det bara att ta bort dom om man inte vill ha dom längre, och det är inte dyrt att fixa heller. Men silikon kostar ju massor, och vill du ta bort det så kan du inte bara ta bort det, utan du måste operera bort det. Och då kommer det ju det där med pengar igen. Assa, hur kan man jämföra dom sakerna med varandra? Jag tycker inte att dom sakerna är ett dugg lika varandra. Visst, man betalar pengar för att få dit det, men sen tycker jag inte att det är så mycket liknande. Eller vad säger ni läsare? Kan man jämföra tatueringar och piercings med silikon?

En sak som jag också börjar bli trött på, det är att man bara duger när det inte finns någon annan. Det är så himla störande. Eller att man bara passar när den andra känner för det. Det irriterar verkligen mig. Är det bara jag som blir irriterad på sånt? Accepterar ni bara sånt? Aja, jag tycker iallafall inte om sånt beteende.

Nej, nu ska jag inte hålla på såhär. Haha. Jag har lust att möblera om i mitt rum, om det ändå gick. Fast det gör det ju inte. Det går inte att ändra om så mycke här, för sängen kan bara stå där den står nu, och sen finns det inte så mycke mer plats att ändra på. Så allting får vara som det är nu.

Nej, nu kanske man ska fixa lite.

Ciao <3

Torsdag....

och hemkommen från Sälen. Det va riktigt skoj måste jag säga. Jag ångrar inte att jag åkte med, men jag önskar att vi hade vart där längre. Jag gillade verkligen att vara där och åka massa snowboard. Eller massa och massa blev det väll inte, för det va inte direkt så kul att åka själv.
Allting blev bra iallafall. På söndagen va jag väldigt skeptiskt till att åka med till Sälen, men allting löste sig när vi väl va där borta, dock blev det lite småbråk idag innan vi skulle åka hem igen från Sälen. Men men, så kan det va. Det är inget jag orkar bry mig om. Vill man bråka för småsakerna så får man göra det. Jag orkar iallafall inte bry mig, orkar inte lägga ner energi på det.

Nu har man ganska mycket att städa undan och sådär. Och massor att tvätta, men det ska nog gå bra. Jag har ju hela kvällen på mig. Morgondagen är ju full igen. Ska fixa lite saker, sticka och ta kort och åka till pappa. Om jag inte åker på lördag vill säga. Får se hur jag känner mig. På lördag ska jag iallafall iväg och tatuera mig. Längtar verkligen.

Och en sak som gäller från och med nu. Dom kommentarer som jag får som inget namn står på, dom åker bort. Är så trött på att man inte kan stå för sina kommentarer. Och om man nu tycker att min blogg är pateiskt, så får man väll tycka det då. Det är ingen som säger att man måste läsa den. Det bestämmer man ju själv. Jag tvingar ju ingen att läsa den.

Nej, nu ska jag gå och städa upp lite. Fixa med tvätt och umgås med familjen.

Ciao <3

Fredag

God kväll.
Måste säga att jag verkligen inte vill det här mer nu. Det va sista dagen på praktiken idag, och jag vill verkligen inte sluta. Jag vill vara kvar där längre. Jag verkligen älskar det där stället, men nu blir det tillbaka till skolan igen. Eller först Sälen sedan skolan. Jag vill inte! Jag vill vara kvar på praktiken.
Fast dom va så gulliga. Jag har fått teckningar och presenter därifrån. Det tycker jag va jätte gulligt av dom. Och jätte snällt. Efter praktiken och efter att jag sagt hejdå till alla och lovat att jag ska komma och hälsa på, så åkte jag ner till stan för jag trodde att jag skulle träffa en kompis. Det va ju bestämt så, men när jag sitter där på bussen säger han att han inte kan träffas. Snacka om att jag blev irriterad för att han inte kunde sagt till tidigare. Jag kunde ju inte direkt bara hoppa av och ta nästa buss tillbaka, så jag fick åka hela vägen till stan iallafall. Som tur va så fick jag tag på C som kunde komma ner och hålla mig sällskap en liten stund, och sen kom min lillebror T också. Så jag gick runt med honom när C stack.

Mina glasögon hade kommit idag också, men vad jag inte visste va att man va tvungen att betala hela summan innan man fick glasögonen. Och tror ni att jag hade dom pengarna? Nej, det hade jag ju såklart inte, så jag fick lov att ringa till pappa. Så han sa att vi fick gå dit imorrn istället och hämta ut dom, så skulle han lägga ut pengarna åt mig. Fast det är mamma som kommer betala resten av glasögonen sen, för hon tycker inte att jag ska behöva betala för dom själv. Fast jag kommer ju betala så länge, så får väll hon betala till mig sen i så fall. Kan ju inte ta hur lång tid som möjligt heller.

Iallafall, imorrn är det fullt upp känner jag. Först är det handledarkurs, sedan hämta glasögonen, och efter det hem och packa massa. Jag lovar att det säkert är nånting som jag inte har som jag verkligen behöver ha med mig. Det skulle ju vara super bra *eller inte*.

Nej, nu ska väll jag gå och fixa med grejerna så att jag får med mig allting hem till mor min.

Ciao <3

Torsdag

Hejsan. Det är konstigt hur man inte kan yttra sig om en enda sak till en enda person utan att halva befolkningen ska få reda på det. Och det är lika bra att jag inte skriver vad det handlar om också, för det får jag ju också bara skit för.
Ja, dagen idag på skolan har vart bra iallafall, morgonen hemma kan man ju kasta i soporna och eftermiddagen hemma kan man nästan också kasta i soporna. Barnen får en glad iallafall, och jag fick en fin present av dom. Dom hade ritat teckningar igår när jag inte var där, och satt ihop som en bok. Det va jätte fint, så det blev jag verkligen glad över. Och så kommer dom med sina sköna kommentarer.

Det va ett barn för några dagar sedan som sa en sak, och det va när vi lekte en lek vid frukten. Han sa: "Fortsätt med Linn, för hon är ju så snygg". Där ville man bara skratta, för det lät så gulligt. Liksom, en pojke på 6 år säger sådär. Haha. Det va lite gulligt faktiskt.
Och idag när vi åt mellis så va det en flicka från ettan som sa: "Har han slagit dig? Om han har det, då får han med mig att göra!". Hehe. Så himla söta ungar det är alltså. Förstår inte att dom här veckorna redan har gått. Jag kommer sakna dom så enormt mycke. Det kommer kännas jätte konstigt, för jag verkligen älskar det här stället. Det finns inget bättre ställe, jag vill inte lämna dom. Det känns jätte hemskt. Varför kan jag inte bara få vara kvar där?

Ja, jag hoppas iallafall att alla andra ser fram emot det som kommer efter helgen. Jag ser fram emot nästa helg. Det ser jag fram emot. Då ska jag nämligen till Västerås igen. Och det ska bli så skönt. Är inte ett dugg sugen eller pepp att åka till Sälen om jag ska vara ärlig, men det är väll bara att bita ihop och se glad ut antar jag. Jag ska försöka att inte yttra mig så mycke, bättre att jag yttrar mig sen i all ensamhet till väggen eller något sådant. Det blir bättre det, än att jag yttrar mig till någon annan och får massa skit. Här kan jag ju inte heller yttra mig, för här får jag ju också skit i så fall, och det pallar jag inte med.

Aja, nu ska jag försöka plugga lite körkortsteori igen om jag orkar. Är trött just nu, så man får väll se vad man orkar.

Ciao <3

Onsdag

God kväll allihop. Haft en bra dag? Min har väll funkat, men den kunde ju ha vart bra mycke bättre ändå. Jag fick träffa mina syskonbarn och det blev jag glad av iallafall. *ler*. Syrran min hjälpte mig att baka till imorrn, då jag tänkte bjuda barnen på lite fika eftersom att jag snart slutar där. Lite tråkigt måste jag säga, för jag trivs verkligen där. Det är ett ställe jag skulle kunna tänka mig att vara på fler gånger. Det är helt underbart där måste jag säga. Men men, nu är det som det är. Tiden rinner iväg när man har det bra, och på söndag är det ju Sälen som gäller också. Jag hoppas verkligen att det ska bli kul, för just nu känns det inte som att det kommer bli det. Fast det kan bero på att jag har vart väldigt negativ idag. Men ändå. Känns som att hela dom som jag ska bo tillsammans med är emot mig. Jag vet inte varför, men det känns som det, och det är ju inte direkt kul kan man ju inte påstå. Men ah, nu ska jag inte klaga så mycke, måste tänka efter lite vad jag skriver också så att jag inte får massa skit sen för att jag inte sagt något till dom. Men jag vet ju inte vad jag vågar säga och inte säga till vilka av dom. Eller två stycken vet jag att jag kan säga som jag känner till, iallafall en som jag vet utan att hon blir sur. Men men, nu ska jag sluta vara negativ.

Jag hoppas att alla har haft det bra iallafall. Nu ska jag gå och dricka lite och så innan jag går och lägger mig. Ska ju upp imorrn igen till praktiken..

Ciao <3

Fy fan vilken katt !

Jag förstår inte hur äcklig man kan va! Usch usch och fy! Riktigt äcklig katt måste jag säga. Första gången hon jamade så hade hon en mus i munnen, så jag släppte inte in henne. Andra gången hon jamade så hade hon inte en mus i munnen, så då släppte jag ju självklart in henne. Och vad tror ni inte att kattjäveln gör?! Jo, hon sätter sig i hallen och börjar hulka, och sedan kommer den där äckliga musen upp på golvet. Fy fan va äckligt säger jag bara! Jag och styvmamma satt vid köksbordet och visste inte vad vi skulle göra. Och tror ni inte att kattjäveln vill ut direkt efter det då? Fy fan va vidrigt. Vi vägrade gå bort till dörren, så hon fick gå ut genom verandadörren. Assa, det är fan något som är riktigt vidrigt, när någon eller något spyr. Det är så himla vidrigt. Och just att vi precis hade ätit dessutom. Det va ju riktigt härligt. Usch usch. Och jag som skulle vara duktig att läsa körkortsteori, men nu kan jag inte koncentrerar mig på det längre. Inte efter det där. Usch usch !

Måndag

Skojar inte att jag är på super dåligt humör idag ! Fattar inte vart det har kommit ifrån heller. Jag har ju vart hyffsat glad idag tycker jag, men nu mot eftermiddagen när jag skulle gå hem så blev jag på asdåligt humör. Undrar hur det kommer sig. Jag misstolkar allting hela tiden, och massa. Tänder till på minsta lilla känns det som. Det är ju inte kul direkt, kan jag inte påstå. Mamma har fått sig en utskällning, AIR har fått sig en utskällning - om man nu kan kalla det för det. Jag vet inte. Men en halvsur Linn har hon fått på sig iallafall. Vilket hon egentligen inte förtjänar. Ingen av dom förtjänar det, för dom har egentligen inte gjort något fel. Tycker inte jag.

Iallafall, jag har vart på praktiken idag. Dock började det med att ingen buss kom och hämtade mig, men jag kom på varför efter ett tag, och det va ju för att det va studiedag på skolan. Så jag fick lov att väcka min styvmamma, så att hon kunde skjutsa mig till praktiken. Sedan va det fullt stojj på alla barnen hela dagen. Det va ju bara fritids, så det va alla möjliga barn där. Men det gick ju bra, jag hade riktigt skoj faktiskt. En sak som inte va bra, det va att brödet vid maten va mögligt. Inte så trevligt kan jag ju säga, men det va inte matpersonalens fel heller. Dom hade inte tänkt på att kolla när dom fick brödet, utan dom hade bara lagt ut det. Men när två av barnen gick och sa till så gick en i matpersonalen och kollade alla bröden. Men bortsett från det så har allt vart bra idag. Lekte kurragömma med barnen, och ramlade i lera. Haha. Men det ska ju synas att man har vart ute och lekt, eller hur? Och efter jag slutat - stannade kvar en halvtimme extra - så fick jag mig en promenad eftersom att jag gick hela vägen hem till pappa från praktiken. Det tar ju en sisådär 40 - 50 minuter. Haha.

Men men.. Så kan det vara. Borde egentligen inte sitta här vid datan eftersom att jag är på dåligt humör. Borde egentligen göra nånting annat, men men.. Jag vet inte vad jag ska göra. Finns inte så mycket. Jag orkar ju inte sätta mig och plugga..

Och en sak till, så är jag ganska trött på människor ibland. Allting är bara problem hit och dit, upp och ner.. Det är så himla drygt. Och man vet att man egentligen inte kan göra så mycke för att påverka till det positiva, det är också drygt. Men jag hoppas att allt blir till det bästa iallafall. Annars kommer jag skita i allting känns det som. Fast det vill jag egentligen inte, men aja. Eller ah, jag vet ingenting längre egentligen känns det som. Eller vet jag det? Jag har ingen aning längre känns det som. Jag vet vad jag vill, men jag vet ändå inte vad jag vill. Det är också något som är drygt kan jag ju lova.

Men nej, nu ska jag sluta sitta här och skriva massa skit.

Och folk som klagar på att jag inte är djup på min blogg, ni kan få fortsätta klaga. Jag bryr mig inte. Jag skriver som jag skriver, och det är sånt man får leva med.

Ciao <3

Söndag

Hejsan allihop.
Idag funkar det att komma in på msn, så jag undrar vad det va som va fel igår. Helt mysko. Iallafall så har det mest vart lugnt idag, var över till mamma en stund och tvättade upp lite kläder. Pappa och dom var över till farmor, men jag ville inte följa med då A va hemma. Vill inte träffa honom. Det va ganska skönt att få träffa familjen Pettersson igen faktiskt, även om det bara blev si sådär 2 timmar. Men iallafall. Det är ju bättre än ingenting. Får ju träffa dom igen på tisdag så. Snart gäller det att börja plocka ihop allting som man ska ha med sig till Sälen också. Vi åker ju dit snart, och jag längtar verkligen. Om exakt en vecka så är vi ute i backarna och har skoj där uppe i Sälen. Eller så kanske vi är och handlar all mat vi behöver, sitter kanske i bastun eller något. Kanske är på McDonalds. Vem vet, vi är iallafall uppe i Sälen vid den här tiden om exakt en vecka.

Jag tänkte att jag skulle vara duktig idag och köra ett körkortstest, men nånting gick fel och jag va tvungen att göra om allting. Tror ni att jag orkade det kanske? Nej, knappast. Det är ju 70 frågor, och dom orkar man inte sitta och göra om igen. Det kan jag ju lova. Så istället blir det väll att läsa lite i böckerna, hur nu det ska gå.

Aja, vi får se hur det går. Ska iallafall försöka läsa lite nu i dom.

Ciao <3

Irriterande...

att min dator ska hålla på och krångla. Det går inte för mig att komma in på msn på min dator för det loggas ut direkt jag kommit in, men min lillebror kan komma in på msn på min dator och det funkar perfekt. Då innebär det ju att det är något fel på min msn, men vad? Och hur ska man ta reda på det? Jag har redan bytt lösenord, men det hjälpte inte. Vad ska man göra för att det ska funka igen? Jag blir trött på att hela tiden försöka logga in och det krnglar. Det är skaåligt irriterande kan jag ju lova. Allting funkade ju igår innan jag stängde av datorn, så varför funkar det inte nu? Det har inte funkat på hela dagen idag, och det retar mig skapligt mycket. Någon som har en idé på vad som kan vara fel? Det skulle vara jätte snällt om jag kunde få lite hjälp, jag är ganska dålig på datorer kan jag ju lova, så det skulle vara snällt om jag kunde få någon hjälp.

Förresten, är det någon som kollar på melodifestivalen? Vem hoppas ni på i så fall? Jag hoppas på Måns eller Heat tror jag. Hittills verkar det ju gå bra för Måns iallafall, så det är ju kul. Lite synd att Molly ligger så långt ner. Tycker hon är duktig faktiskt, även om låten är lite halvseg. Den är ju så lugn, man vill ju ha lite mer fart i låtarna, iallafall jag. Jag vet ju inte hur ni andra är, men jag vill iallafall ha fart i låtarna.

Aja, nu ska jag inte sitta och snacka massa skit som vanligt. Jag är bara så irriterad på min dator just nu. Eller inte på min dator, utan på msn som ska hålla på och krångla. Jag tror inte att msn tycker om mig, det känns iallafall inte som det eftersom att det bara är min msn som inte funkar. Min lillebrors msn funkar ju, så varför skulle inte min göra det egentligen? Hmm, bra fråga det där egentligen.

Vad gör alla andra nu ikväll då? Festar? Sitter hemma? Jag tror att dom flesta är ute och härkar med kompisar iallafall. Det skulle vara skönt faktiskt. Har inte träffat några kompisar sedan i onsdags, och kommer inte få träffa någon fören på tisdag heller. Då ska jag träffa AIR, för vi ska upp och träna. Det behövs kan jag ju lova. Hoppas bara att min förkylning är borta då, för annars är det jobbigt att träna. Fast det spelar ju ingen roll, ingenting hindrar ju mig från att träna. Om jag inte har brutit nånting i kroppen vill säga.

Nej, nu ska jag sluta skriva massa tråkigt här.

Ciao <3

Fortfarande lördag...

och jag har konstaterat att man nog inte ska köra så fort på isen med en fiddy. Haha. För vet ni vad som händer då? Jo, man ramlar om man har otur. Haha, fast jag klarade mig från att ramla, men det va inte långt ifrån kan jag ju lova. Haha. Kul va det iallafall. Jag tycker det är roligt med såna där motorsaker, att köra och sådär. Men inte att prata om dom, och diskutera märken och det ena efter det andra. Sånt fattar inte jag. Haha. Det räcker med att dom funkar och att man kan köra dom tycker jag. Man behöver bara lära sig hur dom fungerar med växel och gasen och allt sånt där. Mer behöver man inte veta tycker jag. Haha. Men det är ju jag det. Är det någon som har en fiddy? Eller någon som inte har den blekaste om vad en fiddy är? Det är iallafall som en slags minimotorcykel, fast mer åt crosshållet. Om man förstår då på ett ungefär. Det är ganska svårt att förklara tycker jag, men det kanske beror på att jag är urusel på att förklara saker. Haha.

Jag va iallafall till optikern idag, och det blev inga av dom som jag hade lånat med mig hem. Bågarna alltså. Det blev ett par andra som fanns där, Björn Borg till och med. Fast dom va inte så farligt dyra om jag ska vara ärlig. Jag får dom iallafall om antingen en vecka eller tre veckor. Så det ska bli intressant att se hur det går. Kommer bli helt knasigt kan jag ju lova. Haha.

Ikväll är det finalen på melodifestivalen. Någon som ska kolla på det? Det ska iallafall jag. Dock missade jag första deltävlingen och andra chansen, men finalen får man ju inte missa. Det tycker iallafall inte jag.

Nej, nu ska jag försöka få någon ordning på min dator som bara håller på och krånglar hela tiden.

Ciao <3

Lördag

God morgon allihopa !
Hade alla en bra fredag igår? Det hade iallafall jag. Jag va hem till min storebror och umgicks lite med dom. Min lillebror var också med dit. Finns inte att säga så mycket om gårdagen. Vi va hemma hos min storebror, jag och min lillebror. Deras hund va rädd för mig, fast jag vet inte varför. Jag är ju inte rädd för hundar, så hon kunde ju inte känna något sådant. Ah, jag vet inte. Z försökte flera gånger så att hon inte skulle vara rädd för mig, och visa att jag är snäll. Men det hjälpte inte. Eller jo, sista gången hjälpte det, för när jag va ut och gick med henne så pussade hon mig. Haha. Det va lite gulligt.

Usch nej, nu börjar jag få ont i huvudet. Jag ska till optikern idag igen, och fixa med glasögonen. Jag har lånat fyra olika bågar just nu, och dom ska tillbaka. Fast jag är inte helt säker på vilka jag ska ta, det står mellan två olika. Fast dom ena är Peak och den andra är Vogue. Peakbågarna är ganska så sköna faktiskt. Jag tror jag vill ha dom. Fast dom är ju ganska dyra också, och sen tillkommer ju glaset och det. Men men, det är väll sånt man får ta om man ska ha glasögon. Det är ju inte billigt med sånt.

Nej, nu kanske jag borde hoppa in i duschen och ta lite värktabletter.. Och inte sitta vid datorn. För det är ju då jag får ont i huvudet. När jag sitter vid datorn och läser.. Ska dricka upp mitt honungsvatten bara.. Har ju åkt på förkylning och hosta nu ju, så får hoppas att det går över.

Förresten så är det sista veckan nästa vecka på praktiken. Det känns lite tråkigt, för jag trivs verkligen där. Det är super trevligt och så. Men men, allting har väll ett slut, eller?

Får se om jag bloggar senare.

Ciao <3

Fredag

"annie om Tisdag:
Vad rolig du är... drömm inte för mkt bara, du kommer ångra dig. Allt är genomskinligt.."


Annie, jag har ingen aning om vem du är, men jag fattar inte ett dugg vad du menar med denna kommentar. Vad är det som är genomskinligt? Att jag mår bra? Att jag försöker se framåt? Nej, jag förstår verkligen inte vad du menar med din kommentar, så du får gärna förklara dig. Jag är glad och jag mår bra, det finns ingenting i det som är genomskinligt. Inte vad jag ser iallafall. Jag ser ingenting som är genomskinligt i det jag skrev. Så ja, förklara gärna vad det är du menar med din kommentar, för jag fattar verkligen inte den.

Okey, nu kan den där Annie få lämna det här. Jag orkar inte bry mig om konstiga kommentarer. Jag mår fortfarande bra och är fortfarande glad, så jag orkar inte bry mig. Jag är hemma hos min älskade pappa, prakikten går bra och den är snart slut, och Sälen snart. Det ska bli riktigt kul. Jag ser verkligen fram emot det. Det är något som jag verkligen längtar till, det kan jag lova. Det ska bli så himla kul *ler*. Ute i snön hela dagarna, bastu när man kommer tillbaka och sedan afterski på kvällen ! Hur underbart kan det inte bli? Nej, jag verkligen längtar. Det ska bli så kul. Hela 2BF, det blir super det!

Och den här helgen kommer också bli skön. Är ju som sagt hemma hos min pappa, och får umgås med han och Ted hela helgen. Det ska bli skönt. Men samtidigt längtar man ju lite hem till mamma också. Fast hon träffar ju mig så mycket ändå, så det blir ju bra. Det är skönt att få träffa pappa också. Jag träffar ju inte honom så ofta, så det är både skönt och kul att få träffa honom. Är det någon mer som känner som jag då dom har föräldrar på olika håll?

Jag har vart lite duktig idag tycker jag. Jag har fixat med uppgifterna till APUn. Fast jag måste fråga min lärare om en sak, för jag fattar verkligen inte hur jag ska skriva allting. Haha. Det verkade lite komplicerat, man skulle dela upp allting i olika saker och det ena och det andra. Jag hänger inte med på det, så jag måste fråga om det så att det blir rätt. Annars kommer jag säkert göra fel och då måste jag kompletera arbetet, och det är så himla drygt. Det är jag ganska duktig på att fixa kan jag ju lova. Så får jag på dom flesta arbetena för att jag inte har läst ordentligt hur jag ska göra. Haha. Det är ju smart, eller vad säger ni? Haha.

Iallafall, jag måste börja söka sommarjobb nu. Annars kommer jag verkligen inte få något, och jag behöver verkligen ett sommarjobb så att jag får ihop pengar. Om man vill ha körkort så måste man ha pengar, och vill man göra lite roliga saker i sitt liv så måste man också ha pengar. Plus att jag nu måste försöka fixa pengar till mina glasögon. Hur ska det gå? Det är ju jätte dyrt med glasögon.

En till sak förresten, jag ska hem till min storebror idag och träffa honom, hans tjej och deras hund *ler*. Det ska bli kul, för det va verkligen jätte längesen som jag såg honom.

Men nej, nu ska jag gå och läsa eller nånting. Ni får ha det så bra, och ha en trevlig helg.

Ciao <3

Tisdag

Hejsan allihop !
Jag kan inte annat än må bra just nu. Fast igår när jag satt på tåget på väg hem till Fagersta igen så började jag fundera på livet, vad det innebär egentligen. Men jag kom aldrig fram till något vettigt. Vad innebär livet egentligen tycker ni? För mig känns det som att det bara är någon slags slavlek eller vad man ska kalla det. Du börjar livet med att bara få massa närhet och kärkek hela tiden, sedan går du på dagis (förskola som det heter nu förtiden), sedan lekis (förskoleklass), skola, gymnasiet, jobbar sedan blir det pension. Och utöver det så är det plugg, vänner och familj som man ska hinna med. Och allting som man vill hinna göra. Åka utomlands och det ena efter det andra. Man vill göra så mycket här i livet men det finns inte tid eller pengar till allt man vill göra. Och sen det här med kärlek. Om man skaffar pojk/flickvän. Då är det bråk hit och dit, sårade känslor hit och dit. Man mår dåligt, mår bra om vartannat och massa massa sånt där hela tiden. Så vad går livet ut på egentligen? Är det någon som kommer med någon bra teori? Jag vill gärna höra iallafall. Det skulle vara trevligt och se hur andra tänker. Om man tänker som jag eller helt annorlunda.

Iallafall, när jag stod i duschen idag så upptäckte jag att jag har fått ett blåmärke på min arm. Jag vet inte vart det kommer ifrån, men det kan ju vart från igår när jag och barnen på min praktik boxades lite. Haha. Dom boxade på mig, jag boxade inte tillbaka. Så elak är jag inte så att jag slår små barn. Haha.

Aja, men okey. Jag är iallafall riktigt glad. Jag mår bra nu. Det är skönt. Jag har mina underbara vänner och mina underbara familjer att tacka för att jag mår bra. Det är tack vare dom. Och kanske lite tack vare mig själv för att jag avlagt mig vissa saker. Avvärjat dom från mig liksom. Och det är ju bra. På det viset så kommer jag vidare här i livet, det finns inget som stoppar mig för någonting. Jag hoppas bara att det verkligen försvinner totalt från mitt liv nu, för det har bara vart massa skit med det, och jag klarar inte av mer av det. Jag vill må såhär bra som jag gör.

AIR, vi får inte glömma bort varandra nu. Och inte glömma bort hur bra vi har det tillsammans. Du och jag, Ben&Jerrys och en bra film. Det låter väll bra? Hehe, såhär kan det ju vara. Bara massa bra i livet.

Snart blir det tatueringar igen, och piercing. Det här är bra. Allting börjar bli perfekt. Och sedan Sthlm för jobb förhoppningsvis. Bara jag blir av med den där äckliga skulden, som jag håller på att jobba på. Det ska lösa sig på något sätt, det kan jag lova dig.

Men nej, nu måste jag gå och äta frukost innan jag ska till sjukhuset.

Ciao <3

Söndag

Hejsan.
Jag är riktigt riktigt glad måste jag säga, och mår riktigt bra just nu. Den här helgen har vart helt underbar , och AIR har vart med hela tiden. Jag får verkligen lov att tacka henne för denna underbara helg, och alla andra som va med och gjorde den. Det har vart helt underbart. Det va längesen som man hade en sån här underbar helg. Denna helg kommer jag verkligen inte att glömma i första taget, det har vart helt underbart. Redan från när vi satte oss på bussen till Stockholm på fredag, tills nu. Tills senare. Helgen är ju inte över ännu. Men kryssningen va underbar, party med tjejer igår va helt underbart också. Kul kul va det på krogen också. Det va verkligen lyckat. Jag älskar den här helgen. Aldrig någonsin att jag kommer glömma den. Och aldrig någonsin att jag trodde jag skulle dansa så mycke på en helg någon gång. Haha. Helt sjukt. Helt underbart, måste jag verkligen säga. Jag kände mig levande igen. Tack AIR och alla andra, ni gjorde verkligen helgen till något helt underbart!

AIR, jag kommer aldrig någonsin lämna dig. Glöm inte det. Aldrig någonsin. Jag älskar dig enormt mycke, och vi har hela framtiden för oss. Du vet vart vi ska. Du vet att vi kommer klara allt det här, bara vi vill. Du och jag mot världen, det är så det är. Eller hur? Du är mitt allt , min ledstjärna här i världen. Helt underbar är du. <3

Så vad händer idag för alla då?
Själv ska jag packa ihop lite innan jag ska till Västerås. Ska ju dit idag eftersom jag har praktik imorrn igen. Fast behöver inte ha med mig så mycket, för måste hem imorrn igen eftersom jag ska till sjukhuset på tisdag, sedan på onsdagkväll ska jag tillbaka till Västerås igen. Jag ska vara där i Västerås nästan hela två veckor. Men bara nästan.
Snart åker vi till Sälen också, vilket jag hoppas ska bli jätte kul. Dock så har jag ju fortfarande inte alla sakerna som man ska ha med sig, så det måste jag fixa på något sätt. Får fråga runt efter vissa av sakerna, så löser sig säkert allt så att man har allt man ska ha med sig. Eller hur? Eller vad tror ni?

Usch, jag är verkligen super trött nu. Jag vaknade halv 11 och kände mig helt super utvilad, men nu känner jag mig jätte trött. Det får bli en tidig kväll så att man orkar med praktiken imorrn. Måste få hjälp med mina uppgifter också som jag har. Undrar om man kanske ska ta och skriva lite på dom? Inte för att jag kommer ihåg speciellt mycket av vad vi sa, eftersom att jag blev sjuk och det har ju gått en hel vecka sen vi pratade om uppgifterna. Nej, nu skriver jag bara massa igen. Haha. Jag kommer alltid ur spåret har jag kommit på. Fast det började ju med det som jag ville ha sagt iallafall, det med helgen, kryssningen och allt. Jag känner mig riktigt lycklig just nu faktiskt. Fast jag vet inte varför. Eller vet jag det egentligen? Jag kanske vet, men vill inte förstå? Eller? Äsch då, jag vet inte. Haha. Jag har haft det underbart den här helgen iallafall, och det tycker jag är bra.

Men nu ska jag gå och fixa lite tror jag, och få upp värmen i kroppen. Haha. Det är ju så himla kallt här. Oj, jag kom på att jag har vart väldigt dålig på att använda mina glasögon. Det va ju inte bra. Hoppas hon inte blir sur på mig nu. Haha.

Ciao <3


Sant

Nu är det såhär att en kompis till mig tyckte jag skulle skriva en sak med mina egna ord. Efter att jag hittade en sak på bilddagboken så tyckte hon att jag skulle skriva med egna ord det, för att hon vet att jag kan. Så jag får väll göra som hon säger då. Haha. Så här kommer det :P


"Orden hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock, är ord som sätter sig långt in i oss tjejer. Det kanske ser ut som att vi egentligen inte bryr oss, men det gör vi. Vi grämer oss för dom orden. Dom  orden gör att man får ett hemskt rykte, och man börjar må dåligt med sig själv.
Vi tjejer måste hela tiden tänka efter innan vi gör något och efter vi har gjort något, analysera allting. Allt det här kan göra tjejer starkare här i samhället, eller så trycker det ner dom så in i helvete. Det är antingen eller. Och vilka är det som använder allting det här mot oss? Jo, det är killarna. Säger dom "Du är tjock och ful", då börjar vi tjejer gå ner i vikt, sminka oss , tänka på vad vi har för kläder och liknande. Och då klagar ni killar på att vi är utseendefixerade, men det är ju ni som gör oss till såna. Det är ni.
Och ni killar, ni kan hoppa runt med flera tjejer, och får rykte som player. Men det ger status. Man vill vara med er ändå. Om en tjej skulle göra samma sak, då skulle hon bli slampa, hora You name it!. Det är ingen som vill vara med en sån tjej. Varför är det på det här sättet för?
Vi är helt hjärnskynklade av er killar.
Ni står där uppe på vinnarpallen och ler, för det är ju ni som vinner över oss hela tiden. Alltid. Och nedanför vinnarpallen står en stackars tjej och gråter och är helt trasig. Och det är tack vare er.
Djävulen är en kille, eller hur? Det måste ju vara så, varför skulle det annars vara sånt stark med killar? Varför är det annars alltid dom som ska vinna? Varför är det alltid som ska vara bäst?

Dom gör oss tjejer utseendefixerade, dom gör oss helt hjärnskrynklade. Inte för att dom kanske själva är utseendefixerade på sig, utan för att dom vill att dom runt omkring dom ska se bra ut, och det är ju vi tjejer som är runt omkring dom.

Så är det, killarna är den så kallade eliten, och tjejerna är den så kallade skiten. "


Tråkig..

Jag har kommit på nu, när jag kollade på min blogg, att jag är ganska tråkig med den. Det finns inte en enda bild någonstans i bloggen tror jag. Det såg väldigt trist ut.
Aja, jag får försöka ta mig mer tid sen när det gäller bloggen och bilder och sånt där.

Ciao <3

Torsdag

God morgon allihop. Det här låter säkert hur konstigt som helst i era öron (ögon?) just nu, men det känns som att jag inte riktigt känner min egen kropp just nu. Kan det bero på att jag har vart sjuk så mycke nu? Att jag knappt ätit nånting och så? Eller vad kan det bero på? Jag känner mig iallafall helt vilsen i mig själv just nu, men jag har ju aldrig gjort det förut. Eller jo, det har jag väll, men inte så som jag känner nu. Inte på samma sätt som jag känner nu. Det går inte att beskriva hur jag känner heller, så jag kan ju inte få reda på  om det är någon annan som känner som jag, och vad det kan bero på.

Fast jag har konstaterat en sak, och det är nog att jag har sidor som nästan ingen vet om. Alla ni som känner mig, ni vet ju hur noga jag brukar vara med mitt rum och hålla snyggt och ordning och sånt där. Ni skulle se mitt rum nu. Det ser ut som en bomb har slagit ner. Haha. Fast jag ska ju fixa det idag. På tal om det, så har jag ganska mycke jag måste fixa idag. Eller mycke och mycke vet jag inte heller om man kan säga att det är. Jag måste tvätta kläder och torka det, eftersom jag ska ha med det på kryssningen imorrn. Sedan måste jag städa upp här på mitt rum och göra lite snyggt, och så packa. Fast det är ju inte så jätte mycke, så det går nog snabbt. Städa gör jag ju medans jag tvättar, och packar gör jag ju ikväll. Så, ja, jag hade tänkt mig att jag skulle ta ett bad idag också, känns som att min kropp kan behöva det om jag säger så. Efter det blir det väll lite plugg eller något. Kanske lägga lite mer på mitt pussel. Haha. Jag satt och la pussel igår, men jag la bara själva ramen, så allt det andra är kvar. Måste säga att man måste ha riktigt tålamod när man ska lägga pussel, det är verkligen ett evighetsprojekt, och det tar ju så himla tid, och bitarna vill aldrig passa och det ena och det andra. Men det blir nog bra. Den här gången ska jag iallafall inte ge upp fören pusslet är klart. Det vet jag varje gång annars, så har jag gjort ramen, försökt en liten stund till , sen gett upp, och det har legat i flera dagar tills man har plockat bort det. Men den här gången ska det inte bli så. Det har jag bestämt nu. Den här gången ska pusslet bli klart, så att jag får göra det till en tavla sen. Jag tycker det är fint med pusseltavlor, är det någon annan som också gör det?

Nu känner jag att jag bara skriver massor igen. Det är ju inte meningen, fast det blir ju att jag bara  skriver ur mig. Vad det än är så skriver jag bara just nu, spelar ingen roll om det är positivt eller negativt, fast jag försöker att hålla mig borta från det negativa. Fast jag känner att jag  inte är så negativ nu, fast jag hinner ju bli. Det är ju bara morgon hittills, det hinner hända mycke på dom här timmarna som är kvar av dagen. Haha. Dock har jag fortfarande ont i nacken, men det är konstigt att det inte stör mig längre. Inte nu iallafall , det kan ju hinna börja störa mig det vet man ju aldrig.

Nej, nu skriver jag massa skräp igen. Jag ska nog ta och fixa med tvätt och sånt nu tror jag. Och så måste jag ju fixa med musik till kryssningen också ! Kom jag på nu ju ! Det har jag inte gjort ännu. Eller jo, jag har ju fixat musiken, men jag har inte lagt över det till min mp3. Det måste jag fixa. Och så måste jag komma ihåg hörlurarna. Äsch, nu börjar jag småskriva igen. Jag måste påminna mig själv hela tiden om att inte göra det, det är ju inte bra.. Fast å andra sidan, vem säger vad det är man ska skriva på en blogg? Vad ska en blogg handla om egentligen? Och hur ska man skriva i en blogg? På vilket sätt? Äsch, jag fattar inte sånt där. Jag bloggar, för att det kan vara skönt att skriva av sig lite. Inte bara sitta inne med allting själv. Fast å andra sidan så skriver man ju inget direkt djupt heller. Man håller allting personligt, och tänker efter vad man skriver. Man har ju iallafall en gräns på vad man tycker att hela världen kan se och läsa, och vad man inte tycker. Det är ju bra iallafall. Eller världen och världen, det är ju hela Sverige. Eller inte på min blogg kanske, men det är ju några från Sverige, och jag vet ju inte exakt vilka det är som läser min blogg. Det skulle ju vara kul att få reda på vilka det är som läser ens blogg, fast dom flesta vågar ju inte visa vilka dom är, utan ska bara vara anonyma och grejer hela tiden. Det är lite störande tycker jag.

Ciao <3

Onsdag

Shiet, jag kommer snart dö känns det som. Blir dum i huvudet av min hals, man måste dricka precis hela tiden om man inte ska känna smärta när man sväljer. Vilken människa orkar det egentligen? Inte jag iallafall, jag springer på toa så det räcker och blir över ändå. Fast jag måste dricka bättre än vad jag gör om jag ska bli bättre någon gång. Det här funkar. Och inte nog med att man har ont på flera ställen så har man fått ont i nacken också. Det är ju just lyckat. Nu känner jag mig riktigt negativ måste jag säga, men så kan det ju vara när allt är som det är.

Nej, usch. Jag kom inte och skrev för att vara negativ, det va inte det som va tänkt. Men jag kommer inte ihåg längre va det va jag skulle skriva heller. Men kan ju säga såhär, att jag fortfarande är väldigt trött på människor som ska hålla på och kommentera men inte skriver sina namn, utan istället skriver "!!!". Väldigt väldigt moget.

Aja, nu va jag negativ igen, men allt det här tar den positiva energin från mig. Allt negativt som kommer mot en, och att man är sjuk.

Äsch, nu tänker jag gå och lägga mig. Får se om det blir något inlägg imorrn !
God natt !

Ciao <3

Tisdag

Jadu, då va man hemma och va sjuk då. Orkar egentligen inte sitta här, men jag har inte ont i huvudet längre iallafall. Har fortfarande ont i halsen, så det går inte att svälja så bra. Feber har jag inte kollat igen efter att jag tog tablett, men det får vi kolla lite senare.

Jag har konstaterat att jag ska börja ett helt helt nytt liv idag. Eller från om med idag, men det kommer ta ett litet tag innan det är helt fullbordat. Jag tänker inte säga till någon på vilket sätt det kommer bli ett nytt liv, för alltid när jag har berättat för andra så har det inte funkat. Men nu jäklar, jag ska ändra mitt liv helt och hållet har jag bestämt. Sen får man väll klaga och gnälla hur mycket man vill, men det är jag ju redan van vid.

Ciao <3

Natt/Söndag

Hej hopp!
Nu är jag hemma igen efter en kväll/natt på GM. Det va faktiskt helt okey att gå ut nykter, dock inte så roligt som jag trodde att det skulle vara. Det är ju Fagersta, och man kan inte göra som man kan i t.ex. Västerås. Det går liksom inte att leva ut helt i den här staden, för gör man det så tycker alla att man är konstig och kollar snett på en. Det är ju inte så kul, inte för att man egentligen ska bry sig men.. Aja.. Jag är iallafall hemma nu igen, och jag får tacka bästaste S och hennes karl D för en helt underbar kväll/natt. Dom fick mig verkligen att tänka på annat för ett tag. Det kändes skönt. Så himla skönt att man alltid har någon där som ställer upp. Det är skönt.

Men nej, nu ska jag dricka lite vatten bara, sen blir det väll att fixa så att man kan krypa ner i sängen och somna riktigt gott..

Skriver imorrn , innan jag åker till min pappa!

Ciao <3

RSS 2.0