Hej hopp i galopp!

Är det inte riktigt härligt väder ute? Det tycker iallafall jag, och dagen till ära så har jag tagit mitt första dopp för i år! Och jag kan säga att jag tyckte det va riktigt kallt, men det va skönt på sitt sätt. Det är ju svalkande, och det är ju det som är det sköna med det.

Är iallafall hemma hos Daniel, för vi har precis kommit tillbaka från där vi badade. Glömmer alltid bort vad det heter haha. Daniel och Daniel sitter och spelar Buzz just nu, Sport quiz, vilket jag inte kan nånting om. Fast konstigt nog så vann jag över honom igår fast att jag inte kan nånting, men det kallas att man har tur när man chansar.

Det kommer kanske in lite bilder på kläderna som jag shoppade igår, men det blir först när jag kommer hem ikväll. Och imorrn blir min första dag på jobbet, så jag hoppas att det ska gå bra. Vad tror ni?

Nej, nu ska jag kolla om jag vunnit nånting på tradera.

Ha det så underbart resten av dagen. Ciao <3

Midnight

Natt natt =P Det är vad det är just nu, eller hur? Klockan är 5 över tolv på natten, och jag har haft en underbar dag tillsammans med älskling. Haha, även om man har vart riktigt trött så har det ändå vart trevligt. Vi åkte till Borlänge och shoppade lite, och sedan har var vi till syrran och firade henne, eftersom att hon fyllde 25 idag (igår, 27e), och sen har vi vart barnvakt till Filip och Saga. Eller vi är fortfarande barnvakt, för mamma och dom är borta.

Ungarna sover iallafall nu, och jag sitter här uppe med älskling och kollar på tvn. Det är någon konstig film med en alkoliserad mamma.

Men nej, nu ska jag logga ut .

Natti natti <3

Myspys

Är hemma hos min älskling nu =) Fast det är bara han och jag hemma, för svärmor jobbar, svärfar och Hanna är på cup i Sandviken, så då är vi hemma själva just nu. Vi är så duktiga så vi håller till och med på att laga lite mat, det fick bli hamburgare med bröd och strips, sen passade vi på att köpa lite filmer också så att vi har något att kolla på ikväll. Vi har även köpt jordgummor som vi kan äta senare, och efter maten fanns det lite äppelpaj i kylskåpet. Mums mums säger jag bara. Snacka om att vi verkligen blir tjocka. Haha, fast det är tur att Sam är hemma så att vi måste ut och gå med honom annars hade vi verkligen vart tjocka. Sam är nämligen deras kelgosiga hund. Den hunden gillar jag verkligen, fast han hårar som en tok. Men det är väll sånt man får ta, eller?

Ja, nu sitter jag iallafall här, vi måste bara vänta på att stripsen ska bli klara, och hamburgarna, sen är det dags att käka. Allting är redan framdukat, så det ska bli jätte mysigt att sätta sig ner och äta lite mat med min lilla älskling.

Förresten, jag har fått jobb på Dragon Palace från och med måndag till sista juli. Snacka skönt att ha jobb i sommar, det trodde jag faktiskt aldrig. Men skönt, det kan jag säga att det är. Och jag har kommit på en till sak, jag behöver köpa lite sommarkläder. Jag har typ inga sommarkläder alls, det är mest långarämat och grejer som jag har. Och det är ganska drygt att ha. Och jag har inte så jätte mycke korta byxor heller. Så nej, jag måste verkligen fixa kläder. Det behöver jag. Undrar om jag ska åka och handla lite när studiebidraget kommer?

Nej, nu ska jag gå och kolla maten.

Kommer kanske ett inlägg senare. Ha det så bra så länge.

Ciao <3

Fredag

God morgon allihop! Sovit gott? Det vet jag inte om jag har, men jag har sovit några timmar iallafall, och det är ju bra. Sitter iallafall här nu, lite seg, men har iallafall duschat och klätt mig. Älsklingen ville att vi skulle äta på kina, så vet inte om det blir att göra det strax. Ska jobba idag också, men det går förhoppningsvis fort. Måste kolla efter kortet också, för det är tydligen borta, och det är ju inte bra. Det kan man ju säga. Så får hoppas på att det ligger där inne i rummet under hyllan, annars kommer jag få panik. Då vet jag inte vad jag ska göra.

Nu ska jag väll iallafall fixa klart mig så att min älskling kan få som han vill någon gång. Det är ju inte bara jag som ska få som jag vill. Men det känns som att han är lite sur på mig, och det tycker jag ju inte om. Men men, jag vet inte vad jag ska göra åt saken heller, för säger man ingenting så kan man ju inte göra nånting heller. Så får väll hoppas på att jag får reda på vad som är fel.

Nej, nu ska jag gå bort härifrån, kommer kanske ett inlägg senare.

Ciao <'3

Natti natt !

Hejsan hoppsan ! Nyss hemkommen från Västerås, som tillbringades med AnnIrene och Daniel. Vi va där och kollade på Rix FM festivalen, och jag måste säga att det va riktigt riktigt trevligt, så jag får verkligen tacka för den här kvällen med dom här två underbara människorna! Det va verkligen toppen! Daughtry va den som spelade flest låtar av alla som va där, och jag lovar, han är mycke bättre live än på skivan, enligt min åsikt iallafall. Sen får ju alla andra tycka precis vad dom vill, men det är iallafall min åsikt. Och förstå, dom har åkt enda från USA för att vara med på Rix FM festivalen ! Hur kul är inte det egentligen? Och just Västerås ! Snacka om att jag va glad, för jag tycker verkligen om honom, assa hans musik. Han som person vet jag ju ingenting om, men hans musik älskar jag iallafall. Tycker verkligen att dom låtarna som han gjort är jätte bra. Haha, vad tycker ni andra då?

Iallafall, pappa och Siwan va också där, och dom kom just för att lyssna på Daughtry, och så va han sist av alla. Haha, så dom fick ju lov att sitta och lyssna på alla andra också. Men det lider ju inte jag nöd av iallafall. Såg inte till dom förns när Daughtry spelade iallafall så, för det va då vi började röra oss lite mer utåt. Så då fick man träffa på dom lite snabbt, och när vi va klara där så stack vi till Donken och åt lite. Jag höll verkligen på att hungra ihjäl, och tro det eller ej, men sedan efter ett tag så sitter pappa och Siwan där. Haha. Det va lite kul. Snacka om att verkligen följa efter varandra. Haha. Fast vi visste ju inte att någon av oss skulle dit. Dom hade ju vart och tvättat bilen innan, sen svängde dom bara in där för kaffe och glass.

Men ja, nu sitter jag iallafall här hemma med Daniel. Vi har precis lämnat av AnnIrene hemma vid henne, så ska väll fixa mig sen lägga mig i sängen och sussa. *flört*.

Imorrn är det en ny dag full med aktivitet. Men det kommer väll ett nytt inlägg då, eller vad tror ni? Nu ska jag iallafall gå och fixa mig.

God natt <'3

Pusta ut..?

Nu är man hemma igen. Det blev ingen träning eftersom att jag inte hade fokuset till det, och jag fick ju aldrig höra nånting om jag fick följa med ut på sjön, så antagligen så fick jag inte det, så jag gick ut och gick i nästan två timmar istället. Kan säga att det va ganska skönt, men nu skriker magen efter mat. Så jag lär väll kolla om vi har något sånt hemma, fast jag tror inte att vi har det om jag ska vara ärlig. Vi har ju tonfisk och ägg hemma, men det är inte så kul att äta bara det heller. Ah, får kolla vad som finns att kasta ihop, för jag får ju inte tag på mamma, så kan ju inte be henne springa in och köpa nått heller. Men nej, ska gå och kika efter lite, sen ska jag väll ut och sätta mig på balkongen eller nått. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, vi får väll se. Nånting kommer väll upp, som det brukar göra om man orkar använda hjärnan. Haha.

Hoppas att alla har en bra dag idag :) Byebye ! <'3

Torsdag morgon:)

Idag hoppas jag på att det blir en till bra dag! Dagen igår va väldigt bra iallafall, fast det blev varken kubb eller promenad på kvällen men men, ibland blir det så också. Det blev ju träning iallafall. Och älsklingen kom över, så det va trevligt. Jag och AnnIrene pratade lite och sådär också, gick runt på stan och tog det lugnt.

Förresten! Vi såg en hund som sprang lös, det va lite läskigt faktiskt. Det har aldrig sprungit en hund lös på det sättet här i stan, för den va verkligen själv. Den hade inte sin ägare med sig, så det va lite läskigt. Men efter ett tag, när människor redan ringt polisen, så kom ägaren och hämtade hunden. Det va lite skumt faktiskt. Man måste väll ha märkt att hunden stack, eller? Det tycker iallafall jag, för så pass mycke koll och pli borde man faktiskt ha på sina djur.

Men men, den kom iallafall till rätta. Och idag ska det tränas igen, sedan tänkte jag att jag skulle sätta mig ute på balkongen och äta frukost, sedan får det väll bli till att fixa lite saker som behöver göras. Man kan inte skjuta upp det bara för att det är fint väder, för det är ju fint hela tiden. Det kommer ju förmodligen vara gott som fint väder hela sommaren också, så då kommer man ju aldrig hinna fixa allting som ska fixas. Tänkte jag skulle ut och gå lite senare också, efter att jag har fixat lite. Måste laga lite kläder idag, för sen ikväll åker jag, älskling och AnnIrene över till Västerås för att gå på Rix FM festivalen! Det ska bli sköjj det. Jag längtar verkligen, det har man väntat på sen förra året när jag gick med Linette! Och idag är det Janet Leon, Daughtry, Kim och Erik Hassle som jag kommer ihåg ska komma. Förra året va det bland annat Sibel, Sonja Aldén och Nordman som kom. Jag tyckte att det va riktigt bra förra året, så får hoppas på att det är lika bra eller bättre idag.

Men nej, nu ska jag träna lite så att jag kan äta frukost sen. Kommer väll ett inlägg senare!

Ciao <'3

Hej hopp

Nu känner jag mig riktigt duktig. Jag har vart och jobbat, passade även på att ta en tripp in i solariet (där jag för övrigt trodde att jag skulle tuppa av), och sedan har jag tränat. Så nu är det bara duschen som väntar på att jag ska komma, sedan bär det av upp till stan där jag ska träffa AnnIrene för en fika och lite fixande.

Och jag kan lova att det är riktigt jobbigt att träna när det är varmt, haha. Men det lär man väll göra om man nu ska klara av träningen den här sommaren, man får ju inte banga bara för att det är varmt heller.

Men nej, nu ska jag upp snabbt och ta en banan, sedan in i duschen och upp till stan!

Ciao <'3

Ps.
Tack Jaana, jag vet att du alltid kommer finnas här för mig. Och jag kommer alltid att finnas här för dig, det får du aldrig glömma. Tack gumman för att du finns <'3

Luckygirl?

Good morning everyone!
Hoppas att ni alla har sovit gott i natt, det har iallafall jag gjort. Snacka om att det va skönt, men jag känner mig fortfarande trött. Men det ska det nog kunna bli ändring på. Tänkte att jag strax ska träna lite, sen blir det frukost. Jag tänker ta mig en promenad ikväll istället med min älskling, så det får bli då. För jag har så himla mycke jag ska hinna med känns det som. Fast egentligen är det väll inte så himla mycke, men det känns som det just när man tänker allting som ska göras. Förstår inte varför, men sen när man har gjort allting, då märker man att det inte va så himla mycke ändå. Haha. Fast jag har ganska mycke, det kan jag lova, och sen är jag så slö så jag drar ju ut på tiden med allting. Haha.



Men jag måste bara säga en sak. Jag känner mig som världens lyckligaste flicka. Är det något fel med det egentligen? Jag känner mig så enormt lycklig för att jag har min älskling, som hela tiden finns där för mig, och som hela tiden säger hur han känner och det ena och det andra. Jag är så himla glad att jag har min älskling, för han får mig verkligen att känna mig älskad, och får mig att känna att jag duger precis som jag är. Även om jag är lite galen så tycker han om mig. Det känns så skönt att veta. Och jag känner mig verkligen som världens lyckligaste, han är min och kommer alltid att vara min. Jag vet inte vad jag ska säga för att förklara hur lycklig jag känner mig. Utan min älskling (och min familj och vänner), så skulle jag inte vara den jag är, jag skulle inte känna mig som jag gör. Nej, jag hittar verkligen inte ord för att beskriva hur lycklig jag känner mig, hur jag känner mig överhuvudtaget. Det går verkligen inte. Jag känner mig så enormt lycklig som har fått den här underbara pojken, det gör jag verkligen. Nej, jag kan inte förklara. Hela han. Hela hans familj. Det finns inga ord, det går inte att förklara. Jag är lycklig helt enkelt <'3



Daniel Hjelm, du är min underbara älskling. Du får mig att känna mig som jag känner mig. Du gör mig så enormt lycklig. Du ska bara veta hur glad jag är att du är min. Lämna mig aldrig älskling <'3




Så skönt nu också att man börjar få ordning på sitt liv, och att man verkligen håller sig till att klara det också. För jag har bestämt mig, jag ska verkligen klara av det här nu. Det ska jag.

Och jag vill tacka alla mina vänner som finns här när allt är svårt, nu när allt är som det är med allting. Jag tackar så hemskt mycket för det, och jag är hemskt glad över det. Ni ska bara veta hur mycke det betyder för mig. Det behövs verkligen, det gör det. För utan er så skulle jag inte klara mig igenom det här, det skulle vara mycke mycke tuffare om inte ni fanns här och hjälpte. Tack <'3
 

Thank you <'3


Evening !

God kväll på er alla.
Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen, eller egentligen inte, men jag har sett till att ha saker för mig nästan hela tiden.
Jag och Saga gick ju ut och gick, sedan fick hon mat och efter det gick vi till våran mamma en sväng och hälsade på henne på jobbet. Efter det så gick vi till Tomas och barnen en stund, för att sedan röra oss hem igen. Vid halv 4 åkte jag med syrran och Tomas till Västerås, och kom hem igen vid halv 8. Då va jag skapligt hungrig kan jag lova. Jag tänkte beställa en hamburgare, men istället för att göra det så fixade jag en tonfisksallad här hemma. Det är både nyttigt och enkelt att göra, så det kändes bra. Något som inte känns lika bra, det är att jag inte har kunnat träna idag, men jag har iallafall vart ut och gått. Det är ju bra det iallafall. Och inge godis har jag ätit än den här veckan heller. Visserligen är det bara tisdag, men iallafall. Det är duktigt för att vara mig faktiskt.

Imorrn blir det en promenad direkt efter att man har vaknat tror jag. Det blir iallafall promenad, träning och jobb imorrn. Och så ska jag iväg till Eskiln med AnnIrene, så det blir väll solning också, och så ska jag skicka iväg ett par skor som en har köpt av mig. Så då blir man av med ett par skor iallafall. Sen behöver jag verkligen röjja upp här på mitt rum också. Jag har verkligen vart slö, och det är inte bra, för nu har jag inte koll på nånting.

Behöver plugga också. Det låter jätte hemskt att man ska plugga på sommaren, men så är det när man inte blev klar med allting innan skolan slutade. Men det är ju inte så jätte stora arbeten iallafall som tur är, så det går ju egentligen snabbt att göra dom, det är bara jag som är så slö. Haha. Men jag vill ju ha dåligt väder om jag ska sitta inne vid datan och göra arbeten, känner inte ni andra också då?

Jag skulle egentligen ha träffat Ina nu på kvällen, men jag är verkligen för trött för allting just nu känns det som, med tanke på att jag har flängt runt idag.

Men nej, nu ska jag ta tag i det här som jag har att fixa här hemma.

God natt ! <'3

You are my everything. You are my big love. And I will always have you here with me <'3

Morning !

God morgon allihop. Eller vad man ska säga. Jag gick iallafall upp vid 8, då min älskade lillasyster va så underbart mysig och bara sken upp som en liten solstråle som hon kan vara. Hur mysigt är det egentligen att vakna upp med ett underbart barn bredvid sig? Det är verkligen nånting som jag älskar.

Förövrigt så hade jag stora problem att sova i natt. Jag vet inte varför, men jag höll på att bli tokig. Jag va hur trött som helst, men det gick inte att sova. Men i natt hoppas jag på att jag kommer sova som en stock, det kan behövas.

Det är iallafall underbart väder ute, så jag tänkte att jag ska hoppa in i duschen så att Saga också får in i duschen, sen får det bli ut och gå för oss, och sedan hem och vara ute i solen och leka. Jag har inte så stor fantasi just nu, så det får bli det som dyker upp helt enkelt.

Gudars va jag älskar mina syskon och mina föräldrar. Och såklart mina underbara vänner som alltid finns där! Vad skulle man göra utan dom egentligen? Det skulle ju inte funka.

Men nej, nu ska jag in i duschen så att vi sedan kan börja röra på oss.

Happy happy goodbye <'3

sweetheart !

Min älskade lillasyster står här bredvid mig just nu, fast egentligen ska hon ligga i sängen och sova. Haha. Men det stör henne att jag sitter vid datan så jag tänkte bara skriva ett inlägg lite snabbt. Hon ska sova här nere hos mig i natt, för hon ska vara hemma med mig imorrn.

Och idag har jag känt mig riktigt duktig, fast jag har typ inte gjort så jätte mycke egentligen. Legat i solen och blivit lite mer brun, vart ut och gått, tränat och jobbat. Typ det min dag har gått ut på.

Men nej, nu ska jag låta min lillasyster få sova.

Kommer väll ett inlägg imorrn.

God natt <'3



Älskade lillasyster Saga <'3


I love you, and you say you love me to.
You make me feel loved.
I love you, and I will always do that.
I will always have you until my side.
I love you baby, and you know that <'3



Klänning/topp

Sweet Dress SEK 249, Rare Fashion - NELLY.COM 

Denna underbara klänning/topp hittade jag när jag kollade runt på kläder. Snacka om att jag vill ha den i min garderob!


Monday morning !

Snacka om att jag höll på att skita ner mig klockan 6.00 idag. Haha, det kan jag lova. Min lillebror Filip skulle komma ner och fråga om han fick vara hemma med mig idag, och när man sover blir man ju lätt rädd när man blir väckt och sådär. Så självklart blev jag ju det, fattade först inte va det va som hände. Haha. Men såklart så sa jag att han fick vara hemma. Varför inte liksom? Jag har ju inget speciellt planerat iallafall, så det ska nog gå bra ju. Det enda är ju att han får lov att följa med mig till jobbet, men det tror jag att han överlever, och det sa jag ju till honom också, så det är han medveten om. Det enda är ju att jag inte kan ut och gå nu på förmiddagen och sola när jag ska jobba, men jag får helt enkelt ta det när mamma har kommit hem från jobbet.

Jag och älsklingen har kommit fram till att vi ska få ordning på våra liv från och med idag. Inge skräpmat och sådant fören på lördagar, inget godis fören på lördagar heller, och absolut ingen rökning. Fast jag tror inte att det kommer gå så bra med rökningen för älsklingen. Haha. Men vi får hjälpa varandra helt enkelt. Inte för att det är så jätte lätt eftersom att han jobbar i veckorna, och det finns massa andra planer som gör att vi inte träffas. Men men, jag får bara hoppas på att han verkligen tar tag i sitt liv nu. Jag försöker det iallafall. Jag har hällt upp lite fil och haft i banan nu, så lite nyttig är jag iallafall. Inte direkt som Filip som fick youghurt med chokladpuffar. Haha. Det kan man ju garanterat säga att det inte är så nyttigt, det är en hel del socker i det ska ni veta. Haha.

Men nej, nu ska jag inte sitta och skriva om vad som är nyttigt och onyttigt. Det vet man nog ganska bra själv tror jag, om man nu vill ha koll på det.
Det ser förövrigt ut som att det ska bli fint väder ute idag igen, och det hurrar jag för. Igår va det ju riktigt skapligt skönt väder, det kan man ju lova. Hoppas att ni andra också hade strålande sol, och nästan vindstilla! 21grader va det ute, så det va underbart kan jag lova.

Men nej, nu ska jag gå och äta min fil, sen får vi se vad jag tar tag i. Haha.






You can make me happy! You make me feel I´m alive! Without you, my heart would be broken in thousend bites. You are me everything, my life and my light here in life! You are my love, and you are so long you will <'3

Underbar helg <3

Den här helgen har spenderats med min älskling, och den har vart helt underbar. Fast idag va nog den enda dagen som vi verkligen tog det lugnt och knappt lämnade huset nånting. Haha, och det kan jag lova var riktigt skönt, för resterande dagarna så har vi åkt runt överallt, och man har vart ganska slut på kvällen då. Men den har vart bra ändå, fast att vi åkte överallt och ingenstans.

Men ah, helgen har vart bra iallafall. Nu kommer det ju dröja tills vi kommer ha en sån här helg tillsammans igen. I veckorna jobbar ju han, och sen är vi båda upptagna med planer nu en framtid här. Han ska ju bort nu i helgen, sedan kommer en kompis till mig, jag åker till Gbg i två veckor, och sedan så kanske vi kan träffas igen. Men där är det ju pappas veckor också som kommer direkt efter att jag vart i Göteborg. Haha. Och sen ska man på kryssning och så ska vi kanske åka till Gröna Lund och det ena och det andra. Haha. Men det kommer nog gå bra.

Och det som känns så himla skönt också, det är att man känner sig omtyckt i hans familj. Det känns inte så jätte stelt som det ibland brukar kunna kännas. Haha. Nej, jag trivs verkligen, och jag mår bra.

Men nej, nu ska jag bara kolla runt lite snabbt här på datan, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite.

Kommer ett inlägg imorrn skulle jag tro !
God natt <'3

You make me happy, and you know it <'3

Knas..

Bloggen va helt knasigt när jag va hemma hos Bella, därför som det inte kommit något inlägg fören nu. Inläggen har nämligen inte sparats då jag tryckt på att dom ska sparas, dom har bara försvunnit totalt. Men nu är jag iallafall i Fagersta igen, och det känns som att livet rör sig åt det hållet det ska. Jag hoppas iallafall att det gör det, men som sagt så känns det som det.

Jag träffade på en gammal kompis när jag va och jobbade. Det va liksom över 2 år sedan som jag såg henne sist så det va jätte kul. Vi pratade en hel del och sådär, så jag kom inte hem fören vid 21.00 haha. Men så kan det vara ibland. Nu är jag iallafall hemma. Eller det som det är meningen att jag ska kalla för mitt hem, men det känns absolut inte som mitt hem. Nej , men men.

Jag tänkte om man kanske skulle göra nånting så att man blir trött, för jag orkar inte sitta uppe halva natten. Fast det kommer säkert bli så, det skulle inte förvåna mig. Nej, jag får ta och kolla på någon film eller nånting. Eller fixa med saker som jag behöver göra. Jag har ju som sagt alltid nånting att göra, bara jag använder hjärnan. Haha.

Men nej, nu ska jag kika vad jag ska göra. Kommer väll kanske ett inlägg innan jag lägger mig.



You make me happy, you make me smile.
You are my cliff here, without you I am nothing.
I hope you understand how much you mean to me.
<'3




Hoppas alla har det bra, för det tror jag att jag börjar ha nu. Det börjar bli bättre och bättre, kommer närmare och närmare målet.



 


Happy :)

Sitter hemma hos Bella just nu och tar det lugnt. Det första vi gjorde när vi kom till hennes del av stan va att gå och beställa pizza. Haha. Så snacka om att jag verkligen har vart tjock idag, det kan jag lova. Och efter att vi hade ätit pizzan så gick vi ner till videobutiken och köpte godis, sedan vidare till ica och köpte dricka. Så nu kan jag verkligen lova att jag är riktigt tjockis idag. Men det är lättare att ta tag i en sak i taget, och för mig är det viktigare att jag tar tag i rökningen först av allt. Det är prioett. Sen när jag vet att jag klarar av att inte röka nånting, då kan jag verkligen ta tag i att sluta äta godis också och sånt där skräp. Jag ska verkligen få ordning på mitt liv, så enkelt är det. Och nu har jag kommit in på fel spår igen, som vanligt. Det är ju jag väldigt duktig på, men det har väll ni redan märkt ni som läser min blogg. Haha. Men så kan det va.

Jag sitter iallafall hemma hos Bella, och Emelie försöker få ner film så att vi kan sitta och kolla på det och äta godis. Fast dom filmerna som vi vill se finns inte. Haha. Och om dom finns så är det bara med cam, och det är ju störande. Men men, får väll se om vi hittar någon snart, det hoppas jag verkligen.

Men men, nu ska jag väll sluta sitta här och skriva, och gå och vara social med Bella och Emelie istället. Nu har vi iallafall hittat en film som vi ska försöka ladda ner.




You are my baby, and you make me so happy.
You are my sunshine, and you are cliff in this world.
It dosen´t work without you in my life.
I love you so much, and I know that you know that.
I will never lose you <'3






Isabelle Singborn <3 You are a sunshine <3

Nu ska jag gå, kommer

Lyckligt sommarlov?

Jodå, det tror jag. Hittills har lovet blivit helt underbart iallafall.

Dagen idag har vart bra. Började med att jag skulle till tandläkaren, gick först upp tidigt, men blev klar fort så jag gick och la mig i sängen igen bredvid D. Sedan vaknade man igen och klockan va 10 över 8. Tror ni att det blev stressigt eller? Jag skulle ju vara där till klockan 20 över, men jag hann. Fick inte komma in fören kvart i iallafall så.

Sedan åkte man hem och fixade till lite. D åkte hem vid halv 11 eftersom att han skulle jobba, så efter 11 drog jag till stan med Linette eftersom att hon skulle låsa upp sin telefon, och sen passade vi på att äta lite kinamat. Det va gott kan jag lova, fast man blev mätt riktigt snabbt.
Efter att vi va klara på stan så drog vi hem till Jonas en stund, fast jag va tvungen att dra ganska så direkt,
eftersom att jag skulle åka med mamma hem när hon slutade.
Sedan så har jag vart iväg och kollat på en sak.

Nu ska jag bara packa ihop lite saker, sen klockan fyra ska jag åka till Västerås till Singborn,
sova hos henne till imorrn och sen åka hem på kvällen.

På torsdag ska jag umgås med min lilla gumma AnnIrene,
och det ska bli riktigt trevligt.
Får väll se vad vi hittar på, beror ju mycket på vad det är för väder.

Fredag är det midsommarfirande som gäller,
både hos mig och med Ds föräldrar.
På kvällen där blir det fest med Linette.

Lördag är det Västerås igen som gäller.
Bio och fira min pappa och lillebror.

Söndag ska jag till Stockholm på möte är det tänkt. Måste dock få tag på en viss person så att jag kommer dit också. Annars blir det ju lite svårt.

Så ser iallafall min vecka ut. Plus att jag ska försöka få in träning också, och så ska jag jobba också. Fast ska bara jobba imorrn och på fredag den här veckan.
Jobbade ju igår också.

Men nej, nu ska jag packa iordning, sedan ut och sätta mig vid mamma och dom.

Kommer väll kanske något mer inlägg sen, vi får se.

You make me lucky, you make me feel alive, you make me happy, you make me smile
I like the way you make me feel.
You make me feel I am someone.
And I like it <'3

Tired.. ?

Tror inte det. Eller så har jag bara blivit övertrött, för jag va riktigt riktigt trött tidigare. Det kan jag verkligen lova. Dagen idag har vart ganska lugn faktiskt. Har typ städat upp lite på mitt rum eftersom att det blev till att se ut som ett bombnedslag inatt när jag och D kom hem från GM. Haha, men bara för att jag hade så himla mycke kläder i sängen som jag inte hade orkat lägga i byrån. Haha.

Men ja, det blev iallafall jobb och sen åkte vi hem till D i Söderbärke, tog det lugnt med film och godis, och spelade lite kort eftersom att jag ville det. Fast jag blev lite irriterad för att han ville fixa så att jag vann, och det ville inte jag för jag tyckte att han skulle spela ordentligt och inte fråga massa om jag kunde lägga om han la det eller det kortet. Haha. Fast sen efter ett tag skärpte han till sig, och det va bra det. Men nu är jag iallafall hemma.

Och jag måste verkligen tacka för den här helgen, den har vart helt underbar.

I fredags va jag och D över till Hedkärra för att typ hela klassen va där hos Emelie. Eller ah, halva iallafall. Va där en liten stund och pratade med folket, sedan åkte jag och D hem till honom och tog det lite lugnt och kollade på film.

Igår så va vi och kollade på studenten, sedan bar det av hem till Sabina i Vad eftersom att hon tog studenten. Där 
blev det lite mat (två olika potatissallad, oxfilé(?) och skinka), efterrätt (rabarberpaj och gräddbanantårta(?)) och paketöppning. Det va riktigt riktigt trevligt. Efter det bar det av hem till D så att han fick fixa sig, vilket jag tycker tog väldigt lång tid, men sen tog jag dubbelt så lång tid på mig eftersom att jag hade problem att hitta någon underdel till min topp. Haha. När han va klar åkte vi iallafall hem till mig där jag skulle fixa mig, och vid 21.30 va vi på Andra sidan hemma hos Jim på fest. Det va trevligt, men dom flesta där hade ju tagit studenten så dom stack ju till GM lite tidigare än oss, men det va ju lugnt. Vid 22.45 drog vi till GM och vi stå i kö ett litet tag, men det va det värt.
Där på GM så fick man ju träffa massa folk, och riktigt riktigt trevligt hade jag, det kan jag lova.
Får tacka så hemskt mycket för att ni gjorde helgen till det den blev. Är riktigt glad över den här helgen.

Nu längtar jag till nästa år då man själv tar studenten. Fast samtidigt känns det läskigt att veta att man bara har ett enda år kvar, sen ska man ut i vuxenlivet. Det låter verkligen skrämmande tycker jag. Man ska söka sitt eget boende, hitta jobb, ja allt sånt där. Men det ska nog gå bra.

Men nej, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig. Är riktigt trött nu faktiskt.

Kommer väll inlägg imorrn skulle jag tro.

I hope you know what you feel for me, ´cause I don´t want to be hurt one more time, again and again.

Happy face !

That´s me ! Jag är Happy Face och riktigt riktigt trött. Haha, men det är ju självförvållat. Haha. Man mår som man förtjänar, eller vad säger man? Nu är det iallafall dax att dra sig till jobbet, sen blir det att följa med D till Bärke. Har vart med D hela helgen, och det har vart underbart, det kan jag lova. Men nej, tänkte bara kasta in ett inlägg snabbt eftersom att jag inte har hunnit skriva nånting tidigare.

Kommer kanske ett inlägg ikväll.


You make me happy, you make me feel I´m alive <'3

Last day before summer!

Och det är ju sant. Men jag kommer inte vara med på min egen avslutning idag, för jag ska på Filips avslutning istället. Jag tycker den är viktigare faktiskt, men det är jag det, och jag kommer alltid att tycka det. Förutom nästa år, men då tar jag ju studenten, så då är det ju självklart att jag tycker min dag är viktigare då. 

Men iallafall, nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen och börja fixa massa. Ska fortsätta med min städning sen idag också, men innan det så är det massa annat som ska fixas. Ska lämna in lapp igen om sommarjobb, sedan ska jag försöka hinna jobba innan vi ska upp till kina och äta. Efter det så ska jag hem och fortsätta städa här. Hann ju med hälften igår iallafall, och det känns skönt. Är lite stolt över mig själv faktiskt, men bara lite. Storstädade badrummet och sovrummet igår, och jag lovar, det tog sin tid. Men det ser riktigt bra ut nu iallafall, så det är skönt. Det är alltid skönt när man blir klar med allting. Så nu är det bara vardagsrummet/hallen och förrådet kvar att fixa. Så det hoppas jag kommer gå snabbt. Sen finns det ju annat som man behöver fixa också, som lite plugg. Som tur är så är det absolut inte mycket jag behöver plugga, men jag måste plugga det innan sommaren är över iallafall.

Och på måndag, då ska jag försöka ta tag i livet igen. Ja, jag vet att jag har sagt det jätte många gånger, men nu ska jag verkligen göra det. Jag ska inte komma på några dumma ursäkter, jag ska verkligen ta tag i det då. 

Och en sak som va synd för dagen, det va att Peter va tvungen att ställa in körlektionen. Jag som verkligen ville ut och köra, men men. Om det inte går ihop för honom så blir det ju lite svårt, men han skulle höra av sig efter sin semester iallafall, och det är ju bra. Annars är nog det mesta ändå som det ska vara. Eller nästan. Niklas kommer ju inte idag, så jag ska se vad jag ska göra istället. Jag har ju 4 alternativ.

1. Åka till Amanda och grilla och sådär med tjejer.
2. Åka till Emelie och grilla och sådär med några.
3. Söderbärke och kolla på film och umgås.
4. Vara hemma och grilla med familjen och sådär.

Ah, som sagt. Jag har 4 alternativ, och dom flesta har med grillning att göra. Men jag ska höra av mig vid tolv och säga vad jag ska göra, om jag ska komma eller inte. Iallafall om jag ska komma till Amanda eller inte.

Men ah, jag har väll bestämt mig då förhoppningsvis. Man får hoppas på det iallafall, annars blir det ju svårt.

Men okey, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig så att det blir någon ordning här så att jag slipper stressa jätte mycket.

En sak till förresten, man märker verkligen vilka som menar sina ord om man kollar på deras blogg, och vilka som inte menar det. Man kan verkligen få reda på jätte mycket genom att bara läsa ens blogg. Det är lite kul faktiskt, eller kul och kul, alla gånger är det kanske inte så kul, men man får ju reda på sakerna iallafall. Och sen måste jag ta mig själv en funderare, för det känns konstigt när man hit och dit får höra att man har gått ner i vikt, men inte själv märker det. Och jag har inte levt speciellt nyttigt, och har vart dålig på att träna. Jag har liksom ätit godis och grejer typ varje dag, så jag förstår inte hur jag skulle kunnat gå ner i vikt i så fall. Men ah, jag får ta och fundera på det där.

Men nej, nu ska jag verkligen gå. Eller trodde jag, badrummet blev upptaget precis nu av Robban. Aja, men jag ska fixa  med annat så länge då.

I lost the love I think I really have. I missed it, and I know that you know that. I wish you all luck here in the world, but please, don´t forgett me.

Snabbt snabbt !

Nu blir det bara ett snabbt inlägg, för jag ska iväg igen. Det har vart full fart hela dagen kan jag lova, har vart i Västerås nästa hela dagen, och direkt när jag kom hem från Västerås va det bara att sticka till jobbet. Och jag tror ärligt att jag aldrig har vart så länge på jobbet som jag va idag. 3 timmar ! Det har fasiken aldrig hänt förut, det kan jag lova. Haha. Men någon gång lär väll va den först.

Och helgen blir inte som planerat, eller vissa saker blir fortfarande som planerat, men inte allt. Men det blir nog bra ändå..

Men nu ska jag skynda mig att packa väskan sen ska jag dra mig till min syster. Ska sova där. Så, Natti natti !

Det drar sig !

Nu börjar det verkligen närma sig sommarlovet, och jag kan säga att man verkligen längtar. Men innan det så är det lite annat som händer, och har hänt. Haha. Men jag tror det är mest positiva saker som har hänt, det känns som det iallafall. Fast, har jag egentligen så stor koll själv på vad det är som har hänt? Jag tror inte det om jag ska vara riktigt ärlig, haha.

Javisst, men nu är det iallafall tisdag, och vi hade BF-dag på eskiln. Det va väll helt okey, kändes lite drygt bara att det inte kändes helt super planerat. Man vet ju ändå att dom har hållt på med det här länge, så ah. Det hade kunnat vart bättre, men dom va ganska duktiga ändå. Förutom en person som jag störde mig på, men jag ska inte nämna den personens namn. Dom flesta vet nog vem det är ändå, eller iallafall Bella och Madde vet precis vem det är. Men men, det är inte så lätt om man har med en besserwizzer att göra, eller vad säger man?

Haha, men okey. Nu är det såhär att jag snart har sommarlov, jag har inte fått något sommarjobb, så jag vet inte hur jag ska klara av sommaren, men men, det löser sig väll på något sätt.

Imorrn är jag iallafall borta från skolan, för jag ska till Västerås och hälsa på och kolla på Teds skolavslutning. Torsdag är det skola, och fredag är det Filips skolavslutning. Sen hoppas jag på att Niklas kommer på fredag också ! Om det blir som planerat så kommer han komma, och det hoppas jag verkligen på. Och sen är det väll fullt ös hela tiden. Haha. Det känns som det iallafall, men det gör ingenting. Jag tycker om när det händer saker hela tiden.

Men nej, nu ska jag hänga upp tvätten, sedan ska jag dra till min syrra och busa med mina små älsklingar.

Kommer kanske ett inlägg senare.

I hope you not want to play with my heart <'3

Sööööööndaaaaaag

och det kommer det vara hela dagen lång. Det känns som att den här dagen också kommer bli riktigt riktigt seg. Solen är borta idag också, undrar när den tänker kika fram igen då. Det är ganska segt kan jag lova, det är faktiskt juni nu, och då ska det vara varmare än vad det är. Nej, den här tiden på året ska det faktiskt vara bättre väder än vad det är, såhär ska det inte vara. Okey, jag vet att vi är i Sverige, men det brukar faktiskt vara bättre än såhär.

Men nej, idag bär det iallafall av tillbaka till Fagersta, får se  om man skulle träffa Magnus ikväll eller inte. Hur som helst så blir det sista veckan i skolan nu, och det ska bli riktigt skönt. Tror inte att det kommer hända så jätte mycket på lektionerna om jag ska vara ärlig. Den sista dagen blir det iallafall inga helt vanliga lektioner om jag har fattat rätt. Det blir massa fika, kubb, brännboll och film. Haha.

Annars har jag ingen aning om hur skolveckan ser ut, men ganska slö i stort sett skulle jag tro. Det känns som så iallafall.

Men nej, nu ska jag snart packa ihop alla mina saker, sen får vi se vad som händer. Ska kika runt efter lägenhet igen, och det är ganska så segt kan jag ju lova.


Don´t forget me, and what you said to me.

Riktigt slött !

Det kan man säga att min dag har vart. Haha, men ibland är det också skönt, men kan verkligen lova att min dag har vart riktigt riktigt seg. Jag har inte gjort nånting förutom att jag suttit vid datorn och vart riktigt osocial med familjen. Bara suttit och degat här som en gris. Haha. Men så kan det ju vara. Det finns ju inte så överdrivet mycket att göra. Haha. Men man överlever ju iallafall. Haha.

Men nej, nu ska jag prata lite mer med Daniel här på msn, kanske kommer ännu ett kort inlägg innan jag går och lägger mig.

I know now that you can do that, and I believe in you <'3


Lördag

God morgon allihop.
Nu har jag precis ätit frukost, och min lillebror har kommit hit tillsammans med en kompis. Så nu blir det väll full fart för dom hela tiden. Haha. Men men, jag kan ju sitta här och ta det lugnt, plugga lite kanske och sådär. Får se. Jag gör väll det som jag känner för att göra, har ju ingen aning om vad folk ska hitta på idag, men skulle ju inte göra nånting om det va någon som ville hitta på något. Haha. Fast det är ju lugnt annars också, det är bara skönt att komma bort från allting.

Iallafall så ska jag vara hos pappa hela helgen, och efter det så ska jag bo hemma hos min syster en vecka, och också komma bort från en del saker hemma. Så det ska också bli skönt, hoppas jag. Det känns som det just nu iallafall. Slutar ju skolan på fredag, så det blir ju skönt sen med sommarlov då man kan åka runt lite. Och på onsdag blir det att åka till Västerås, ska hälsa på på min gamla praktikplats, och sen så har Ted skolavslutning, så ska gå på den också.

Men nej, nu ska jag fixa mig lite. Så får vi se vad som händer.

I believed in you, but I was a fool to do that. I hope you understand that the problem came from you <'3

Fredag

Och jag lovar, hela dagen typ har vart full med massa saker. Haha. Jag har liksom inte ens hunnit äta nånting på hela dagen, assa i matväg förutom massa socker. Men det räknas inte för mig. Haha.

Nu är jag iallafall super trött kan jag lova, så det är väll dags att krypa ner i sängen skulle jag tro, efter att ha fixat sig och sådär så att man blir redo för sängen. Haha. Det gäller ju det också, eller vad säger ni?

Nej, det har inte blivit så mycke idag, och det här blir nog det enda. Dock inte så mycket sagt, men nu är jag verkligen super trött. Imorrn kommer det nog komma mer inlägg, det ska ni nog få.

Natti <'3

I hope you can make my heart complete again <'3

Please, let it be over soon

Nu är jag så trött på det här. Kan det inte bara få ett slut någon gång. Jag ber. Jag vill bort från det, jag vill inte leva såhär. Jag är less på att leva såhär, utåt sett ser allt perfekt ut, men inom mig är det kaos. Jag vill bara skrika rakt ut, jag klarar inte det här. Man ska försöka fokusera på dom allra viktigaste sakerna, men det går inte när allt annat snurrar runt i huvudet. När ska det sluta? Kommer det nånsin kunna få ett slut? Kommer allt bli bra igen?

Nej, jag ska vara stark. Jag är stark. Jag klarar det här. Det ska jag göra. Så enkelt är det. Jag får inte ge upp nu. Jag ska klara det här, och jag kommer att klara det. Det ska jag se till !

Tuesday

Dagen igår kan man ju inte påstå att den blev som planerat. Men det kanske inte va så ovanligt. Dom som vet fattar vad jag menar. Men en sak som va lite mysigt igår, det va att min kära lillebror sov nere hos mig. Fast han somnade väldigt sent så han va väldigt trött idag när han skulle vakna. Hehe, och så är han ju så himla söt. Han hade sagt att han ville vara kvar länge på dagis så att det blev kväll snabbt, och då hade mamma undrat varför, och hans svar va för att då kunde han sova nere hos mig. Hehe. Så himla söt han är ibland, min älskade lillebror. Jag ska hämta honom från dagis idag så ska han få vara själv med mig lite, för det kan han behöva få vara.

Nu har jag iallafall hittat en bil som jag tror blir bra. Det känns iallafall som det, och det finns att köpa här i Fagersta. Den kostar typ 10 000, hur jag nu ska få tag i dom pengarna. Men om jag har tur så kanske inte så mycke av underhållet går till att ta massa körlektioner, och jag kanske kan klara av att få körkortet snart. Jag hoppas verkligen på det. Jag längtar verkligen efter det där körkortet. Ska försöka få pappa att låta mig köra så mycke som möjligt  i helgen, sen ska jag köra med Peter nästa vecka på måndagen och fredagen.

Jag ska försöka få körkortet så snabbt som möjligt. Innan vintern iallafall, det har jag sagt. Men nu i sommar blir det väll att köra med pappa så mycke som möjligt, sen att läsa massa teori, så ska det väll få snabbt till jag har körkortet. Får jag väll hoppas på iallafall. Usch, jag längtar verkligen. Ska bli så skönt att ha eget körkort, och sen en egen bil. Snacka om att få ännu mer frihet.

Får hoppas på att allt går som planerat, annars vet jag inte vad. Visst, jag vet att man inte ska planera massa saker i förväg, men jag har kommit på att jag är väldigt duktig på det. Haha. Det är ju inte så bra.

Men nej, nu ska jag äta lite, plocka ihop alla kläderna och sedan sätta mig och plugga tänkte jag. Ska ju försöka få bort allting, och det är ju inte så överdrivet mycke kvar att göra heller, så det är ju skönt. Det gäller bara att jag blir klar med det innan den 10e, annars får jag lov att jobba på lovet. Men det kan jag väll ta, jag har har ju tid på mig ändå. Jag behöver inte stressa, men ju mindre man har att jobba med på lovet, desto skönare liksom.

Men nej, nu ska jag kila.

I still wonder, and I know that you know that. Please, I need an answer, and only you can answer on that. I still wait and I still wonder. Please, give me an answer, I beg you.

Wednesday..

Och nu va det ett litet tag sen som jag skrev, men det har vart fullt upp med skolan och allt annat. Eller ah, mest skolan om jag ska vara ärlig, den har ju tagit mest tid just nu, men jag börjar komma i ordning med allting i skolan nu, och det känns riktigt skönt måste jag säga.

Idag ska jag iallafall försöka plugga bort dom här sista sakerna som är att fixa, sedan får jag väll göra lite som behövs göras utöver pluggningen. Ska även jobba idag också, och ikväll ska det bli en välförtjänt film och lite gott till det ;-) Det tycker iallafall jag att man är värd när man har jobbat så hårt med skolan och massor med annat. Tänkte att jag skulle rensa bland alla saker också, och storstäda. Sedan tänkte jag försöka få ordning på förrådet ännu en gång, så får vi se hur länge det kommer hålla sig den här gången. Det ska faktiskt bli intressant att se om jag ska vara ärlig.

Men nej, nu ska jag fixa mig och sådär, sedan ska jag sätta igång med allting.. 

I don´t want to now, ´cause it´s hurt to hear about it. I still love you, ´cause it´s so hard for me to forget you, and you know that. I still love you, even when you do what you do to me. I promisse, I woudn´t say more to you. I need to forget you, I know that. And I hope that I never need to see you with that new girlfriend.

RSS 2.0