Skolan

Hejsan svejsan.
Sitter i skolan just nu, och väntar på att den där historielektionen ska börja. Dock börjar den inte fören 15.10, så det är lite segt. Men det har ju gått en tid iallafall, och jag har vart duktig på att kika efter nummer till sponsorer, så ska väll ringa alla sen.. Orkar dock inte, men men..

Nu ska jag försöka fixa det här.

kram

// LINN H

23/2-10

God morgon!
Sitter här och äter frukost, och tänker för mycket för mitt eget bästa. Men, jag ska försöka vara duktig den här veckan och gå till skolan och göra det jag ska. Nästa vecka är det ju lov, så det är ju lugnt. Det är inte så långt kvar. Och jag känner att det här börjar gå mot nått bra, det känns som det iallafall. Visst är det tufft, och inte bara för mig, utan för Honom också, det förstår jag. Men allt går att lösa, eller? Det hoppas jag, för det här är inte kul. Orkar inte ha det såhär en gång till, att man ska kämpa så himla mycket för att få bort dom där känslorna. Nej, jag vill inte det. Jag vill att allt ska funka bra ändå, nu när jag bor hemma och sådär.

Hmm, jaja, hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig. Jag ska vara duktig och äta upp frukosten, kanske ta en huvudvärkstablett, byta om och ah, gud vet allt. Orkar verkligen inte gå till skolan, men man måste. Det är bara att gå dit och göra det man ska.

Kiss and hug

// LINN H

15/2-10

Jadu, nu sitter man här igen. Försöker att vara duktig att fixa ett arbete som ska vara klart, men det är så mycke som snurrar i mitt huvud just nu så det går inte. Jag hittar inte fokus. Hoppas att det blir bättre efter att jag har vart och tränat, ska upp på Arena och träna vid 5, då min mamma och hennes man också ska följa med. Annars hade jag ju tränat tidigare.. Tror J också skulle följa med, han sa det igår iallafall, men allt kan ju ändras, eller vad säger ni? Det är väldigt mycket som har ändrats just nu måste jag säga, orkar dock inte gå in på vad, plus att det inte riktigt hör hit heller. Det får i så fall hamna i den där mer privata boken tror jag. Vissa saker håller man ju för sig själv, som man inte vill att allt och alla ska veta om. Tycker inte ni det? Det kanske bara är min åsikt, jag vet inte.

Ja, jag sitter iallafall här just nu. J kom typ nyss hem, och jag ska väll strax byta om. Ska ju som sagt och träna klockan 5.

I helgen åker jag hem till Tess också. Det ska bli riktigt kul! Som jag har saknat den tjejen, går inte ens att förklara hur mycket. Så då blir det mys med henne, och så får jag träffa hennes lilla son Alvin också. Det har inte jag gjort än, och ändå är det ett bra tag sen som hon fick honom. Nu är dom dessutom hemma i Avesta igen, så det är lite närmare att ta sig till henne nu. Hon bodde ju hemma hos sin mamma ett tag, och hon bor i Sala.

Men nej, blir som sagt att åka hem till henne i helgen, och sova kvar. Så det ska bli riktigt riktigt trevligt måste jag säga. Men nu ska jag försöka fixa lite här. Får se när jag skriver igen..

If you could know how I see, and I can´t help it. I didn´t do it to hurt you. I´m so sorry.

Kiss and hug

// LINN H

Här igen

Hejsan bloggen.
Nu är jag här igen, och tänkte jag kanske kommer vara igång med bloggen igen, men jag vet inte säkert. Det kommer säkert komma ett inlägg lite då och då. Haha.

Idag har vi iallafall projektdag i skolan, och jag och Linette bestämde oss för att vi börjar vid 12, för vi har möte med Lena klockan 13. Så då sätter vi oss en timme innan och kikar och skriver lite. Så just nu är jag duktig och tvättar lite, och har precis ätit frukost. Jag lär väll duscha när den här maskinen är klar, så att det inte blir stressigt för mig att komma till skolan sen.

Efter skolan sen, och efter att Joel kommit hem från jobbet blir det att hämta barnen på dagis. Dom kommer va hos oss den här veckan, så det ska bli mysigt. Det är mycke som händer den här veckan har jag kommit på, nu när jag började tänka lite. Haha. Men det är som vanligt.

Nej, nu ska jag fixa lite här hemma.

Kiss and hug

// LINN H

RSS 2.0