Friday

Känner mig helt seg, men det kanske är för att jag va uppe så tidigt idag. Men men, så kan det vara. Jag har iallafall vart ner till tvättstugan, skrivit in ett arbete på datan, vart till affärn och skickat iväg ett paket och lite sånt där. Nu funderar jag på att ta tag i skolarbeten, men jag orkar verkligen inte. Jag vet att det kommer bli jätte stressigt nästa vecka annars, men jag känner mig inte ett dugg pepp på det.

Förresten, jag kom att tänka på en sak. Man ska ju förebrygga diskriminering och sånt där, eller hur? Men jag såg en reklam från telefiket, där det står olika nummer för tjejer och killar. Och gissa vad?! Tjejerna ringer gratis från vilken operatör som helst, medan killarna ska betala minst 2.25 i minuter när dom ringer! Tycker det är så jäkla sjukt egentligen, tycker inte ni det? Ska det inte vara lika för alla egentligen?
Nej, men det är ju tyvärr såhär det funkar. Killar får betala mer, medan tjejer får betala mindre.

Men nej, nu ska jag gå och ta tag i allting.. Försöka fixa fram allting som jag ska ha till kvällen också..

Ha det <3

Torsdag

Ja, nu har jag hunnit vakna till iallafall. Har fixat lite med facebook och ätit frukost, så nu blir det att fixa till inne i sovrummet, duschen, tvätta, plugga och fixa. Men det blir nog bra.
När mamma har slutat så ska jag med till Västerås också. Får se om jag får köra eller om det blir mamma som kör. Det spelar ingen roll för mig längre vem som kör. Haha. Jag vet att jag kan köra, och att jag har ett körkort, så för mig spelar det inte så stor roll längre om det är jag som kör eller inte.

Men nej, nu ska jag inte skriva så mycke mer, måste börja fixa.

Kommer kanske ett inlägg senare.

<3

Utmanad av Jaana <3

Here it come:

1. Vad heter du: Linn
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lura
3. Flicknamn: Linnea
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasagne
9. Sak i madrummet: Lampa
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: Lathet
12. Något man skriker:  Lava (?)
13. Film: Lejonkungen
14. Något man dricker:  Lingondryck
15. Band: Linkin Park
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Liegatan
18. Bil: Landrover
19: Sång: Leave me alone

Regler: Kopiera detta till din blogg.
Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1)


Monday!

Sitter hemma hos Daniel. Har vart här sen igår, och det har vart riktigt skönt faktiskt. Ska väll snart iväg och hämta Hanna, och Daniel ska iväg på träning. Blir väll att plugga tills han kommer hem därifrån sen igen, eller nått. Jag vet inte riktigt.

Äsch, jag har inte så mycket att skriva för tillfället..

Ciao <3


God morgon

Hoppas alla har sovit gott och hade en bra fredag. Jag hade både en bra fredag och en skön natt. Sov riktigt skönt faktiskt, förutom då jag blev av med täcket, men det är ju inte alltid lätt att sova två stycken under ett och samma täcke, eller vad säger ni ;) ? Haha.

Idag är det iallafall lördag, och jag ska iväg till Västerås när pappa och dom har firat Elias. Då blir det att åka dit, sen hämta Cattis i E-tuna, hitta ett par varma och sköna skor, och så ska jag skjutsa hem Cattis. Undrar på om man kanske ska gå på bio idag också, men jag vet inte.

Nej, det får nog bli en annan dag.

Sitter här och äter godis, och funderar på om jag ska göra iordning allting här i lägenheten. Det är förresten tydligen någon som ska flytta in i lägenheten uppe på oss. Vad tråkigt :( Jag om tycker det är så skönt att man bor ensam i den här trappuppgången, för då är det ingen som kan bli störd om man t.ex. har fest eller bara spelar hög musik. Men men.. Det är väll så det är ibland, lägenheten är ju ändå ledig så..

Nej, om man ska äta frukost istället för godis, och sen fixa lite innan man hör ifrån pappa och dom. Måste över till huset snabbt också och kolla så att allt är som det ska där.

Kommer kanske ett inlägg senare, vi får se.

Ciao <3

Skolan

Hej hopp allihop!
Sitter här i skolans öppna datasal för tillfället och letar efter lite fakta och annat om Cerebral Pares (CP för er som inte kan det riktiga ordet). Vi håller nämligen på med det på en kurs som vi har, kursen heter "Människor i behöv av stöd" och då får vi reda på lite olika saker som kan leda till att en människa behöver lite mer stöd och hjälp än vad andra människor behöver. Det är en bra kurs på sitt sätt, men sen är det ju olika om man är intresserad av sånt eller inte. Dock har man inget val, vare sig man är intresserad eller inte, så det är bara att göra det man ska göra och se glad ut. Haha.

Nej, men det går framåt. Jag tycker det är ganska kul att få reda på allting, men jag vet inte riktigt om jag vill jobba med såna här människor. Eller visst, jag vill ju jobba med människor överhuvudtaget (och för er som har läst min blogg så vet ni ju redan vad jag har planerat till framtiden), så egentligen finns det inget hinder för vilka slags människor jag ska jobba med. Jag kommer ju förmodligen att jobba med alla slags människor som finns skulle jag tro, eller vad tror ni?

Jaja, ska väll sitta här i ungefär 30 minuter till, sen blir det att åka hem och plugga och ha sig. Nu måste jag verkligen plugga ordentligt, måste komma ifatt med allting.

Nu ska jag sluta skriva här och fortsätta leta efter lite fakta och allt vad det är man ska hitta.

Ciao <3

Nu vet jag precis !

Jag ska starta eget i en helt annan stad tillsammans med Bina :) Fast efter att jag slutat skolan. Då hinner man höra efter om lån och allt vad som behövs. Allting hinner vi ta reda på, och jag hinner skaffa vissa grejer som jag vill ha. Förhoppningsvis. Nu har jag bestämt mig iallafall, och det här är verkligen nått jag vill göra och hålla på med. Det blir nog bra ska vi se. Eller vad tror ni? Jag tror iallafall på att det kommer gå jätte bra :)

<3


Glad igen

Nu äntligen börjar allting kännas bra igen. Det är skönt kan jag ju lova. Någon mer som har vart ner på botten det här året? Förstår inte hur allt kan förändras så fort men ändå så långsamt. Men allting börjar kännas lite bättre nu iallafall. Dock är jag fortfarande så trött så att jag knappt kan koncenterar mig på nånting, men det blir nog också bra snart igen får jag hoppas.

Nu är det iallafall snart lov, och det är efterlängtat kan jag lova. Fast det har gått ganska snabbt ändå till nu, och det är inte långt kvar tills man ska ut på praktik.

Måste rusa nu, mamma behövde hjälp i köket !

Det roliga

är nu över, och jag kan inte göra nått åt det. Nu kommer det tillbaks till det där när man kommer ner på botten. Fattar verkligen inte hur man klarar av att ta all energi från en människa på det här sättet som Den gör. Jag fattar verkligen inte. Och så har Den mage och komma och gnälla på mig, att jag är si och så, och bara är grinig och otrevlig hela tiden. Är det så konstigt att Den får tillbaka det sättet när Den redan har tagit all energi från en, så att man verkligen inte kan känna sig glad över nånting?
Jag längtar till helgerna jämt, för då vet jag att jag inte behöver träffa Den, för då vet jag att det blir frid och fröjd för mig. Då behöver inte jag plågas längre.

Jag pallar inte längre. Men jag vet att jag måste bita ihop. Jag måste bita ihop så att jag klarar skolan. Jag måste verkligen klara det här, det är inte långt kvar. Det är sista året, sen tänker jag lämna Den för gott.

Om jag en dag kan få höra nått positivt från Den, då skulle kanske allting kännas lite lättare. Kommer ärligt talat inte ihåg när jag fick höra nått positivt från Den sist.. Kommer bara ihåg att Den gnäller och sånt hela tiden på mig.

Men nu ska jag sluta skriva allt mitt negativa här. ..


Fy helvete!

Hur kan en människa få vara egentligen?! Jag fattar inte. Hur kan man utsätta ett litet barn för sexuella övergrepp? Ett barn som bara är 3 år?! Hur kan man?! Från 3 år och hela dens liv! Hur kan man?! Jag fattar inte, det är så vidrigt! Och sen trycka i barnet att det är så det är, det är så det ska gå till. Och att det är barnets fel att barn gör dessa övergrepp?!?! Hatar verkligen såna människor ! Dom borde inte få finnas till! Dom borde inte få födas! Men eftersom att dom nu blir födda, spärra in dom, ge dödstaff, vad fan som helst! Bara dom inte kan röra ett enda barn till! Usch, nej. Vet verkligen inte vad jag ska säga, jag fattar inte hur man kan göra så mot ett barn. Det gör jag verkligen inte.


Onsdag

God kväll gott folk.

Nu sitter jag här och tar det lite lugnt, väntar på att Daniel ska komma hit, så har roat mig själv med att plocka ordning på rummet och rensat garderoben, plus lagt i kläder som jag behöver ha till T&H imorrn.

För er som förresten inte vet vad som menas med T&H så är det Träning och Hälsa.

Iallafall så har kanske inte min dag varit den bästa idag, så får väll vara glad att folk står ut med mig fast att jag är grinig. Får lov att säga förlåt till Filip och Saga sen för att dom inte fick krama mig tidigare.. Men det får jag säga imorrn. Men blir bara så irriterad på allting..

Jaja, väntar som sagt på att Daniel ska komma, sen tänkte jag fixa en äppelpaj. Fast kan ju gå och fixa äpplena iallafall innan han kommer..

Det ska jag nog göra.

<3

Tisdag

God morgon allihop.
Hoppas att ni hade en lika bra helg som jag hade. Skolveckan började igår, och det funkade väll som vanligt. Nu sitter jag iallafall och är gristrött. Kan det bero på att det blir mörkare och mörkare för varje morgon? Ärligt talat, nu kommer det nog inte dröja länge tills den första snön kommer. Någon som längtar till vintern? Det gör jag iallafall, lite grann. Det där mysiga när man sitter inne och ser snön falla, uppkrupen i soffan med varm choklad, filt, en bra film och lussebullar. Nej, lite längtar jag faktiskt till vintern. Och till julen. Och en sak är säker, jag ska hyra en fjällägenhet i vinter uppe i fjällen. Så enkelt är det. Är det någon som vill med? Kommer inte vara så dyrt faktiskt..

Men säg gärna till om det är någon mer som är intresserad av att åka till fjällen.

Nu ska jag börja röra mig. Börjar om en liten stund, och dagens första lektion är Träning och hälsa, så blir gymmet direkt på morgonen i lite mer än en timme.

Ciao <3

Söndag

Haha, ja vad kan man säga? Man mår som man förtjänar idag. Det är tur att jag bara kan vara hemma och göra vad jag vill, så det blir nog en hel del dator, tv, film, spel och sen ska jag även få in lite plugg också hade jag tänkt. Har ju ett prov imorrn som jag ska försöka klara. Haha. Men det ska nog inte vara så svårt, jag har ganska lätt för religion. Tycker det är kul med religionkunskap faktiskt.

Vill iallafall tacka alla underbara som var med igår och gjorde kvällen/natten till det som det blev. Den blev verkligen underbar. Så tack till alla ni som var med, det va verkligen helt underbart. Hade verkligen inte blivit detsamma utan er. Tack så hemst mycke <3

Nu ska jag iallafall kolla på lite tv tror jag, och försöka plugga lite..

Kommer kanske nått inlägg lite senare.

Och måste säga att jag är grymt förvånad över hur en viss person orkar stå ut med mig, men det märks att denna person knappt gör det egentligen.. Så jag börjar fundera lite, men mina funderingar ska jag nog inte ta här på bloggen. Det känns ganska oprofessionellt.

Ciao <3

God morgon

Eller god och god vet jag inte. Jag känner mig inte riktigt pigg, men jag ska ta mig till skolan ändå. Känner att jag inte kan vara borta mer från skolan.

Nu har jag iallafall vart duktig och hämtat mitt körkort, det gjorde jag igår. Så nu har jag det så jag slipper gå runt med den där papperslappen hela tiden. Och så har jag betalat dom där dryga räkningarna idag också, så nu måste jag bara avbeställa min klipptid och sen skriva mitt personliga brev.

Det är mycke jag ska göra, men jag kommer nog klara allting. Hoppas jag på iallafall. Men det känns ju som att jag ligger någorlunda bra till med allting, så det känns ju skönt. Jag känner inte så överdrivet stor press på mig, så det är skönt.

Idag är det iallafall fredag, så efter skolan idag så blir det ju helg, och den här helgen kommer att spenderas en hel del med mina kompisar *ler*. Idag så ska Sabina komma till mig, och vi ska till Linette ikväll, sen blir det att Sabina sover hemma hos mig.

Imorrn så blir det väll att ta det lugnt, städa lite och plugga och sådär, sen på kvällen så blir det att umgås med Linette och Marina, så det ska bli trevligt. Så ska vi gå till Black & White på kvällen också, och se hur det är där. Sen är det inte så mycke mer planerat den här helgen, men det kommer nog bli en superhelg, det känner jag på mig.

Men nu måste jag gå och duscha av mig snabbt så att jag kommer i tid till skolan.
Ska ju möta Ann Irene vid skåpen innan matten börjar.

Idag är det förresten en riktigt slapp dag, har bara två lektioner så jag slutar 11.15. Haha. Då måste jag upp till stan snabbt :P

Ciao <3

It feels a little bit like me

Sometimes I forget
Sometimes I don´t think
To show the things I feel and to tell you what I mean
But There is not a day
That ever passes by
That I don´t thank god
That I´ve got you in my life
If you have any doubts of what my love is about
I just wanted you to know
<'3

Listen to me, what I feel and what I want to say.. <'3


:@$§e3//%%#&%%#&()

Egentligen ska jag inte skriva här just nu för jag är på så uselt humör, men jag är iallafall hemma från skolan nu och skoldagen har gått bra .. !

Nu ska jag få mig på bättre humör och fixa allt här hemma !


Nu jäklar!

Det här är mitt liv, eller hur? Det är bara jag som kan bestämma över det, eller hur? Eller har jag helt fel? Jag hoppas att jag inte har det! För nu jäklar måste jag ta tag i mig själv igen, så enkelt är det! 

Nu ska vi se här, jag har kommit på en hel del som jag vill med mitt liv. Men vet inte om jag hinner skriva allting nu eftersom jag snart ska ut till Gamla Fakta där Carro ska hämta upp mig och vi ska fara till skolan.

Men om man säger såhär, jag ska kämpa för det jag vill. Det finns ingenting som ska få mig att misslyckas. För förr eller senare kommer jag klara det, det vet jag. Bara jag får kämpa med det, bara jag får göra det själv så kommer allting bli bra. Tror ni inte det?

Igår kan jag säga att jag va ruskigt negativ och ruskigt elak, så jag isolierade mig här i lägenheten, men nu har jag kommit på bättre tankar, så nu ska nog den glada Linn vara framme igen. Hoppas jag iallafall, men det ska nog gå.

Kors i taket, för en gångs skull har jag hunnit skriva ett inlägg på morgonen. Haha. Jag brukar annars alltid vara så himla sen på morgonen. Haha.

Jag har även kommit på en annan sak, och det är att man börjar tappa kontakten med väldigt många vänner. Och det känns inte så kul. Jag vill ju ha alla mina vänner kvar, men det är väll sånt man får räkna med? Dom blir liksom mer som bekanta nu bara, och det är inte så kul. Får ta och göra nått åt det där tycker jag, men jag vet inte vad. Det är ju inte bara jag som ska försöka se till så att vi fortfarande pratar och umgås som vänner.

Men nej, nu ska jag kolla så att jag har allting med mig som jag ska ha med mig till skolan..

I eftermiddag när jag kommer hem från skolan ska jag iallafall ta tag i allting så att det blir gjort. Kanske finns någon som har lust att hålla mig sällskap också, eller om jag lyckas få till mig att låna bilen idag så kanske det går snabbare...

Men nej, nu skulle jag gå.

Ciao <3

Fredagkväll...

anser jag iallafall att det är nu.

Jag kom på att jag aldrig skrev hur det gick i onsdags på uppkörningen. Vill ni veta hur det gick? Äsch, ni får veta vare sig ni vill eller inte, men gissa!? JAG KLARADE DET!! Haha, fast jag har fortfarande inte fattat att jag har körkort, så jag vet inte hur jag ska säga att det känns heller. Haha. Folk frågar hela tiden hur det känns, men jag vet inte hur jag ska svara på det. Haha. Nej, men nu har jag iallafall körkort, fast självaste körkortet kommer inte fören nästa vecka någon gång, så då kanske jag fattar att jag verkligen har körkort. Haha.

Men nej, nu ska jag gå över till huset (:S) och typ göra jag vet inte vad.

Ciao <3


RSS 2.0