Kväll

Jadu, nu har snart hela den här dagen gott också. Det blev inte att åka till pappa som det verkar. Eftersom jag sitter här hemma, och har lovat att följa med S ut på GM med hennes karl. Så det blir att åka till Västerås imorrn istället då. Imorrn måste jag ju åka dit, då har jag inget val sen ju. Haha.

Har ätit tacos idag fast jag fick inte i mig så mycket som vanligt den här veckan, och va inte så sugen på det heller egentligen, men men. Man får äta det som står på bordet helt enkelt.

Aja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Är rusktigt trött, det vet jag iallafall. Haha. Skulle egentligen ha behövt vilat lite för att orka kvällen, men men. Det här klarar jag nog. Haha, om jag nu inte somnar framför melodifestivalen. Haha. Det kan ju bli så också, haha, fast jag ska ju iallafall till GM.

Jag längtar till nästa helg, det ska bli så himla roligt. Hoppas verkligen att det blir en lyckad helg, annars kommer jag spy på den helgen.

Ciao <3

Lördag

Hejsan allihop !
Jag känner mig flitig här. Känns som att jag hinner med hur mycket som helst, men det kanske är för att jag har kontroll på allting? Eller vad tror ni? Brukar det inte vara så, att när man har kontroll på allt så hinner man med allt man måste, och har man inte riktigt med kontroll så hinner man inte? Eller är jag helt ute och cyklar? Jag känner mig riktigt glad idag *ler*. Det är skönt. Känns som att det inte finns nånting som kan förstöra mitt braiga humör just nu, fast det finns det säkert. Men inte som jag kan komma på just nu iallafall. Haha.

Jag är verkligen på super humör idag ! Inte ens dom här glasögonen kan få mig på dåligt humör ! Haha. Det är ju bra. Haha. Och snart ska jag på kryssning ! Det gör mig också riktigt glad. Det ska bli riktigt kul. Hoppas jag iallafall. *ler*.

Funderar på om man ska rensa garderoben idag, om man hinner. Och så måste jag packa lite grann, som jag ska till Västerås. Fast den här gången blir det ju inte så mycke packning eftersom att det är inte blir så många dagar.

Nej, nu ska jag göra lite annat .

Ciao <3

Blä...

Nu har min lillebror åkt hem med tåget, så nu sitter jag här och är sjuk för mig själv. Eller själv och själv, familjen är ju hemma, men ändå. Hade så ont i magen idag och mådde illa , att jag bara kände för att hugga sönder magen eller något. Fast som tur va så gjorde jag ju inte det, för det hade ju inte slutat så lyckligt. Så nu blir det att undvika vanlig mat, och bara hålla sig till vätskor så att allt blir bra med mig och sådär. Måste ju försöka bli frisk till praktiken igen, är ju inte så bra om jag är sjuk då. För i så fall måste jag ju ta igen dom dagarna någon annan gång, och det vill jag ju inte.

Iallafall, så idag blev det mest att bara vara hemma, även fast att jag sa till min bror att vi skulle ut och gå och grejer, så han är väll inte så glad på mig. Fast jag hoppas att han hade det trevligt här ändå. Jag hade trevligt med hans sällskap iallafall. Usch, jag är helt slut i ögonen nu igen. Det är verkligen inte lätt med glasögon när man inte är van. Verkligen inte. Det tar ett bra tag innan man vänjer sig. Men det är väll sånt man får räkna med antar jag. Men ändå, det är ganska drygt. Äsch, jag ska ju tillbaka om två veckor, det går ju snabbt. Hoppas jag..

Jag har vart lite duktig idag. Jag har börjat läst i teoriböckerna *ler*. Det tycker jag är duktigt av mig.

Men nu ska jag fixa lite här hemma.

Ciao <3

Torsdag

Hejsan allihop!
Jag hann aldrig skriva igår efter att jag hade kommit hem från Västerås. Men iallafall, jag fick glasögon när jag va hos optikern, men jag måste säga att det är riktigt jobbigt att ha dom. Fast nu till en början ska jag bara ha dom när jag sitter vid datan och sen när jag läser, och när det funkar bra så ska jag ha dom när jag kollar på tv och sånt också. Fast dom är egentligen för starka för mig, för det är +1 på dom, och jag har bara 0.5 och 0.6 på ögonen, så det blir ganska konstigt för mig. Iallafall, så ska jag ha dom i två veckor sedan ska jag tillbaka och se hur det gått och fixa andra glasögon och sådär. Just nu har jag ju bara låneglasögon.
Efter jag hade vart hos optikern så gick jag lite med två från klassen. Som va där i Västerås, så hittade jag en topp på NewYorker som jag ska ha på kryssningen sen hade jag tänkt. Jag tyckte den va jätte snygg. Det va en tubtopp,och jag brukar egentligen inte tycka om tubtoppar, men den där tyckte jag verkligen om. Efter det så gick jag och min lillebror T och åt på Saffets. Men jag måste säga att deras mat inte är nå bra längre. Jag blev jätte illamående av den, så det va inte direkt kul. Efter det så gick vi till NewYorker igen, för mamma ville också ha en topp, men efter det gick vi till tåget, för att åka hem.. Även fast att det tog en timme innan tåget åkte då men. Haha.

Väl hemma så gick vi över till syrran en liten stund för att T skulle få träffa dom. Det va ju ett tag sedan, men sen stack vi hem, för vi skulle äta. Fast det tog ett tag, och jag lyckades med att ta ut maten för tidigt ur ugnen, så den vart inte speciellt bra kan jag ju lova. Haha. Fast jag stoppade in den sen igen, och så gick jag och T till affären sedan hem till R , där vi åt lite nudlar, och sedan kollade på film. Eller jag kollade inte så mycket, för jag somnade. Haha. Jag va helt slut. Och sen va R så gullig att han skjutsade hem oss , för jag va så himla trött. Det va gulligt av honom tycker jag.

Väl hemma så fixade vi oss så att vi kunde gå och lägga oss. Och nu sitter vi här hemma. Jag har läst lite körkortsteori, även fast att det inte blev så mycket, men ändå. Haha. Och T kollar på tv, men tror att vi ska gå upp och äta frukost nu. Sen får vi se hur det blir resten av dagen, om vi ska åka och fota eller inte. Måste ju komma ihåg att han ska med tåget tillbaka till Västerås också, annars får jag hans mamma på mig, och det är inte kul kan jag lova. Haha.

Men nej, nu ska jag gå och vara lite social med min bror, och fräscha upp mig lite.

Ciao <3

Onsdag

God morgon allihop !
Nu sitter jag här, nästan färdig med mig själv. Det enda jag behöver göra är att äta frukost och borsta tänderna, sen är jag klar för att ge mig av. Haha, det där lät som att jag skulle försvinna för en längre tid , men det ska jag ju inte. Jag ska ju bara iväg i några timmar.

Jag ska till Västerås. Först så ska jag göra en synundersökning, sedan ska jag träffa min lillebror T. Han ville att vi skulle äta lunch tillsammans, så det ska vi göra vid 12, sedan kanske vi går och kollar lite på stan och sådär. Jag känner iallafall för det. Vill gå runt och kolla lite i affärer, kanske testa nå kläder, och bara flumma runt. Sånt som jag kan bäst ;) Haha. Sånt jag är bra på iallafall, kanske inte bäst, men bra. Haha. Sedan någon gång ska vi åka till Fagersta, så att han får komma hit. Han ska sova över hos oss ikväll. Så det ska bli kul. Tror det blir kul för honom också. Det va ju ett tag sen som han va hos oss, och sov hos oss. Det va längre sen som han sov hos oss än som han va hos oss bara.
Fast han ska hem imorrn igen, för han har ridning. Så senast klockan 5 ska han sitta på tåget, men det fixar vi ju. Det går ju ett tåg varje timme, så det är ingen fara. Jag fixar så att han kommer hem. Man behöver inte oroa sig när jag är med. Hehe. Tror jag iallafall inte. Nej, jag brukar ju vara ganska duktig med att man ska komma fram och sådär, iallafall när det gäller andra.
När det gäller skolan för min del så händer det ganska ofta att jag kommer försent. Iallafall på morgonen, för jag drar mig för att komma iväg. Jag liksom segar riktigt ordentligt på morgonen, fast ändå inte. Men jag tar allting lugnt, för jag tycker inte om att stressa. Fast sen stressar jag till skolan istället, för att jag kom iväg så sent. Och oftast så ska jag ju möta AIR också, så hon kommer också försent. Och det är ju inte snällt mot henne. Men det är ju tur att hon har sånt tålamod med mig. Det är bra det, annars hade det  inte vart lätt. Haha.

Iallafall, så kanske jag ska fundera på att gå upp och äta frukost nu, innan jag måste dra. Visserligen är det ganska lång tid kvar tills jag ska gå, men ändå. Man vet ju aldrig hur fort tiden kan jag gå. :P

Skriver mer senare när jag kommit hem från Västerås.

Ciao <3

Plugg

Jag har precis konstaterat att jag inte har så mycket att plugga som jag trodde att jag hade, men det är ju skönt. Då kan man fokusera på att bara läsa trafikkunskap ju. Fast det orkar jag inte just nu. Jag ska fixa klart mitt arbete till trafikkunskapen, sedan kan jag läsa på i böckerna.. Och kanske kolla på en film eller något. Jag har inte så mycket att göra just nu. Eller så kan jag ju rensa min garderob ! Det kan behövas. Jag har säkert hur mycke kläder som helst som bara ligger där. Och så kan jag ju kolla vilka skor som behöver klackas om, vad som ska sättas ut på tradera och massa sådant. Det är massa kläder och skor som jag aldrig använt som man kan sälja. Jag har iallafall ett par skor som jag vet som jag aldrig har använt. Dom är för stora för mig, så då kan jag ju lika gärna sälja dom istället för att dom bara ska stå där. Äsch, nu småpratar jag om allt och inget igen. Haha. Skönt nu faktiskt att man inte har så mycke att göra. Jag har alltid haft massa att göra annars, men nu har jag verkligen kommit ifatt med allting. Det är skönt.

Nej, nu ska jag väll kika på specialarbetet så att man får det klart.

Ciao <3

Diskriminering?

Det handlar kanske inte om det. Dom är väll mer specialiserade på killar bara. Mamma fick mig att ändra åsikt. Jag pratade med henne om det, och hon sa det att det nog inte handlar om det, utan att det bara är att dom förmodligen specialiserat sig på killar. Det fick mig att tänka om lite.
Men då har jag en fråga. Jag va in och kollade på deras hemsida ju, på deras bilder. Och det va ju tjej med på vissa bilder. Hur kommer det sig då då? Om dom nu inte fotar tjejer? Bara en fråga. En enkel fråga. Men som sagt, det är nog mest att dom är specialiserade på killar bara, och inte om diskriminering.

Och Anonym, jag kan tänka utan dina anonyma kommentarer. Tycker dessutom att ni ska sluta va så barnsliga och lämna anonymt. Det är irriterande att ni inte vågar stå för vad ni själva tycker, och vilka ni är. Jag har andra som kan få mig att tänka om utan att du som anonym ska komma och tillrätta visa mig.

Aja, nu har jag fått ur mig min åsikt iallafall. Skönt det.
Frågan är nu om man ska upp och träna idag eller inte. Jag har lite ont i magen fortfarande, och blir lätt yr. Men, ska man ? Jo, tror det. Får ju träffa AIR då ju, det ska bli skönt. Har inte träffat henne på länge nu !

Ciao <3

Diskriminering !

Ska det verkligen finnas sånt? Ska modellagenturer verkligen diskriminera tjejer? Det tycker jag verkligen inte. Usch vad sur jag blir.

"Du är för kort!
Och vi fotar inte tjejer."

Vadå irriterande? Usch, jag hatar diskriminering. Det gör jag verkligen. Blä för såna som diskriminerar.
Aja, jag får helt enkelt till att stå hobbymodell.. Jag är ju för kort för att stå som riktig modell. Varför måste man vara minst 170cm? Jag kommer aldrig bli så lång, om jag inte har klackskor på mig ! Usch, jag hatar modellagenturer just nu. Iallafall dom som diskriminerar tjejer. Blä för dom. Och jag menar det verkligen. Det är verkligen blä för dom.

TeamPhoto - det är dom som diskriminerar. Så dom ska ni inte söka er till, tycker jag iallafall. Dom är inte värda att få modeller när dom diskriminerar. Fast det är ju min åsikt. Sen får ju ni andra tycka vad ni vill.

Tisdag

God morgon allihop!
Helt sjukt att jag är vaken nu, men jag kan verkligen inte somna om. Det är jätte irriterande. Men när jag ändå är vaken nu så kan jag ju försöka göra lite vettiga saker. Haha. Fast först ska jag vakna till. Och vänta på att mamma och dom vaknat så att jag inte väcker dom. Det skulle ju inte vara så bra, eftersom att dom ska jobba idag. Dom har ju inte lov som jag har det. Hehe. Jag tror förresten att min sjuka har försvunnit. Hittills känner jag ingenting i magen iallafall, förutom att jag kanske är hungrig eller något sådant. Haha. Så jag hoppas att det bara va igår, och att det inte är idag. För jag ska träna idag, och upp på stan och fika med R. Ska träna med AIR är det tänkt, så man får se vilken tid det blir till att träna.
Och idag ska jag försöka vara duktig också att plugga. Jag gjorde aldrig det igår eftersom att jag hade så himla ont i magen, så jag låg mest i sängen. Det va ganska skönt att vara lite sjuk för en gångs skull. Fast det hade vart skönare om jag bara hade haft feber, och inte massa ont i magen. Men det kanske man förstår?
Men men, iallafall, vaken är jag nu, konstigt nog. Haha. Och nu börjar min familj att vakna också. Haha. Fast dom måste ju, det måste inte jag , så jag funderar verkligen på varför jag är vaken nu. Så svårt kan det väll inte vara för kroppen att sova vidare? Jag gick ju och la mig ganska sent liksom. Så det är jätte skumt att jag inte fortfarande ligger och sover. Aja, nu ska jag sluta fundera på det. Jag antar att ni andra ligger och sover riktigt gott?

Jag har kommit på en sak förresten. Att jag suger på killar och förhållande. Och usel på att visa mina känslor på rätt sätt, och prata om känslor. Det har jag verkligen lärt mig nu. Men jag vet inte hur jag ska bli bättre heller. Assa, på det här med känslor. Det är helt knäppt. Kan man lära sig att visa sina känslor? Och att visa dom på "rätt" sätt? Jag hoppas det, för annars kommer varenda kille i hela världen gå och vara förbannad på mig om dom haft med mig att göra. Och det vill jag verkligen inte. Eller iallafall dom killarna som jag tycker om. Det är dom som kommer vara förbannad på mig. Men jag vet inte hur jag ska göra allting på rätt sätt. Och det hjälper ju inte att skita totalt i mig och vara förbannad på mig. Det löser ju ingenting, eller hur? Eller tycker ni att jag har helt fel? Tycker ni att jag är helt ute och cyklar?

Aja, nu lämnar vi det där. På onsdag (imorrn) efter att jag har vart hos optikern i Västerås så ska min lillebror T med mig hem till Fagersta. Eller ah, då jag åker tillbaka till Fagersta. Så ska han sova hos oss, en natt iallafall. Han ville det, eftersom att hans mamma och hennes karl jobbar hela veckan, ohh han vill inte vara hemma själv och sådär hela tiden. Så då blir det att han får komma hit. Det ska bli trevligt, hoppas jag *ler*. Och nästa vecka är det APU igen, fast bara 3 dagar. För på fredagen åker jag på kryssning ! Det ska bli riktigt riktigt skoj ! Hoppas jag iallafall. Om det inte blir samma sak där som det blev med den här helgen. Men det hoppas jag verkligen att det inte blir. Jag hoppas på att den blir riktigt lyckad. AIR, S, MR, AIR´s mamma, min mamma och mammas kompis är det som åker. Så det borde bli bra. Det hoppas jag verkligen.

Nej, nu har jag babblat  på här om allt och inget. Så nu ska jag gå och göra nånting annat vettigt. Kanske plugga, det kan ju behövas. Och rensa datorn lite. Och sortera på datorn. Jag har hur mycke musik och bilder som helst som kan tas bort och grejer. Och så ska jag försöka fixa så att jag har den mesta musiken på skivor. Undrar om det funkar? Undrar om jag får plats med alla låtar? Äsch, det visar sig. Det är ju bara att ta dom låtar man tycker om först, för det gör ju ingenting om skräplåtarna blir kvar, för dom kan man ju ta bort om man inte vill ha kvar dom. Fast samtidigt så kanske man ångrar sig eller något. Äh, nu pratar jag massa igen. Haha

Vad ska ni alla där ute göra idag då?

Ciao <3

SJUK!

Det är ta mig tusan inte sant ! Jag har gått och blivit sjuk ! Hur irriterande är inte det då? När det är lov och jag har massa jag ska göra, så har jag gått och dragit på mig något jävla virus. Irriterande. Det här tycker jag inte om. Men jag får väll ligga i sängen resten av dagen, dricka massa, och bara ta det lugnt. Jag ska fan vara bra imorrn igen. Jag hatar sånt här. Och det värsta är att jag inte fattar att det inte är bra att hålla på när man är sjuk. Jag tränar och massa skit fast att jag är sjuk. Men man kanske ska börja tänka med hjärnan då man har såna här kramper i magen? Eller?

Aja, nu ska jag ringa till min syster snabbt, och fixa med träningen imorrn. Och sedan ska jag lägga mig och kolla på film och ta det lugnt. Försöka äta lite igen kanske.

Fan fryser sönder ! Och krampar sönder snart ! Nej, nu ska jag inte tycka synd om mig själv. Hoppas att alla andra mår bra idag iallafall.

Vad har ni gjort på eran första dag på lovet då?

Ciao <3

Måndag

God morgon allihop !
Nu börjar lovet, för nu har det ju blivit måndag. Jag ska väll upp och äta lite frukost snart, och sedan byta om. Jag ska upp och träna lite med AIR vid 11, och det ska bli riktigt skönt kan jag säga. Ska träna ur mig all irritation och sorg och allting. All negativ energi ska jag få ur mig. Alla negativa känslor. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas sumpa och förstöra allting. Det är väll helt enkelt inte meningen att jag ska må bra och vara lycklig. Det är inte det. Det är meningen att jag bara ska ha familj och vänner, ingenting annat. Det känns iallafall så. Sån som jag är, så kan man inte annat än sumpa allt. Eftersom ingen klarar av hur jag är, fast att jag försöker ändra mig. Men ja, det är ju inte lätt när man inte får någon hjälp. Man klarar inte allting på egen hand, tyvärr. Om det ändå kunde va så bra att man kunde det. Då hade ju allting vart perfekt. Men nu är det ju tyvärr inte så.
Men som sagt, jag har lyckats sumpa och förstöra allting, på bara 4 timmar. Under en helg. Det måste nog vara rekord att förstöra nånting. Illa illa. Man ska vara glad att man inte är den jag är, för det är verkligen inte lätt kan jag ju lova.

Aja, nu ska jag väll sluta vara så negativ. Som R säger, så ska jag sluta vara så hård mot mig själv. Men det är inte så himla lätt, med tanke på vilken dålig människa jag är. Jag är ett stort svin, en stor idiot och en helt jävla dum i huvet människa. Jag förstår inte att man vill ha med mig att göra. Jag gör ju bara misstag hela tiden, sårar människor hit och dit, och behandlar alla som skit. Nej, jag förstår verkligen inte varför man vill ha kontakt med en människa som jag, som är så himla elak.

Nej, jag säger då det. Det går inte att vara mindre hård mot mig själv, för sanningen är ju den att jag är en riktigt hemsk människa. En människa som sumpar allt, som sårar alla som jag tycker om.

Nej, nu ska jag verkligen sluta klaga. Jag får ju bara skylla mig själv. Det som har hänt har hänt, det går inte att göra ogjort. Tyvärr. Det är sånt jag får leva med, att jag sumpade allt.

Ciao <3

Söndag

Hej hopp.
Nu är man hemma igen då. Jag har vart och kollat på bio idag med familjen. Och jag måste säga att den här helgen verkligen inte blev som jag hade hoppats på, men man ska ju inte klaga. Det kunde ju ha vart mycke mycke värre. Men aja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Ingenting blev som det va tänkt iallafall. Jag hade hoppats på lite bättre, men men. Jag fick umgås med min syster och hennes familj, och sedan med mina småsyskon. Fast det fick man ju skit för. Och det kändes ju verkligen bra. Eller inte. Det är ju fint. Så fort man ger all kärlek och sådant till någon i sin familj, eller om familjen går före, då får man massa skit. Det är ju riktigt trevligt, eller inte. Jag fattar inte hur man lyckas. Allt man gör är tydligen fel. Jag vet inte vad jag ska göra för att jag ska duga. Och tyvärr, men man måste nog kunna ta att jag har killkompisar. Jag kan inte göra så mycke åt det. Och litar man inte på mig, så vet jag inte vad jag ska göra. För jag kan inte göra så mycket åt det. Jag vill ha mina killkompisar, och så är det. Och man behöver verkligen inte bli svartsjuk för att jag och A pratar. Verkligen inte. Det känns ju bara onödigt. Det kan jag ju säga på en gång. Han tar kort, och jag ställer upp som modell för honom. That´s it liksom. Ingenting mer. Vi umgås lite också, men det är som kompisar. Vi ställer upp för varandra, för att vi är kompisar.

Aja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag får fokusera på allting annat. Jag orkar inte med allting längre. Nu tänker jag inte ta mer skit, så enkelt är det. Får jag mer skit av någon , då får den skit tillbaka känns det som. Jag är inte någon slagpåse som man bara kan kasta ur sig vad som helst till. Jag har känslor jag också. Tro det eller ej, men jag har faktiskt det, och jag tycker att man ska kunna respektera det och tänka efter lite vad man säger och hur man säger det. Eller? För om jag ska respektera att andra har känslor, och tänka efter hur och vad jag säger, då ska man ju kunna göra det till mig också. Tycker ni inte?

Usch, nu känner jag mig riktigt negativ här. Det är ju inte bra. Jag får tänka såhär, att du är det lov, då hinner jag träna massor, och plugga förhoppningsvis, samtidigt som jag ska få träffa lite folk. Och det är ju skönt. Man har ett lov som inte innehåller någonting alls, utan jag har verkligen saker för mig hela dagarna så gott som. Och det känns skönt, att man inte bara sitter hemma och gör ingenting. Sånt tycker jag inte om. Och sedan ska jag ju till pappa igen, och sen APU, kryssning och APU, Sälen, skola en vecka, lov, sedan skola och så ska jag till Stockholm till en skola och kolla lite. Jag har ju roliga saker framför mig. Jag får lov att tänka på det istället. Händer det något negativt, så får man väll försöka skjuta bort det på något sätt, och försöka vända det till något positivt.

Jag har iallafall, under den här helgen, kommit på att man kan se ganska snabbt hur en människa är, och det är ju bra. På ett sätt, men ganska negativt på ett annat. Men men. Nu ska jag upp och försöka äta lite mat och en semla som mamma tycker, sedan blir det att krypa ner i sängen och glo på film tror jag. Orkar inte riktigt med att göra nånting idag..

Ciao <3

Fy..

vad jag hatar det här. Varför ska allting upprepas? Jag blir så jävla trött. Just nu orkar jag verkligen inte med livet. Är så himla trött på det här nu. Varför kan inte livet va smärtfritt. Jag pallar inte av det här mer. Vart är mamma när man behöver henne? Vart är alla när man behöver dom? Jag pallar verkligen inte av det här. Jag vill bara vara glad och må bra, inte behöva ha det såhär . Vad gör jag för fel egentligen?

Fy jag hatar det här. Jag vet inte ens hur jag ska skriva allting. Det går inte. Jag kan inte sätta ord på allting.

Hemma igen

Nu är jag här hemma igen, efter att ha vart med min syster i några timmar. Jag tackar henne för att hon finns där, och alltid har tid för mig. Väldigt ofta iallafall. Alltid är kanske att ta i, men oftast så har hon tid för mig, och det är så himla skönt. Jag älskar verkligen henne. Jag skulle inte klara mig utan henne, eller utan min familj överhuvudtaget. Skulle inte göra det.

Äh, jag har iallafall haft det ganska trevligt idag. Nu ska jag gå och kolla lite hur det går för barnen.

Ciao <3

Vi ska !

"VI SKA VINNA , VI SKA TA DOM, VI SKA GÖRA SPÖKEN AV DOM!"
 
Så himla sköna dom där ungarna. Detta va deras lagramsa. Hehe. Gulligt tycker jag, med tanke på att vi spelade spökboll. :P

Lördag

Usch, nu känns allting surt igen. Det är verkligen inte kul. Känner mig dissad av allt och alla just nu. Men det är väll bara att bita ihop och försöka tänka positivt på något vis. Vet inte riktigt hur det ska gå till, men på något sätt ska det funka. Men men, jag vet inte vad jag ska göra åt saken heller. Känner mig allmänt dissad.

Äh, nu ska jag sluta klaga och grejer. Jag får bita ihop och försöka tänka på allting det som är bra, och som kommer bli bra och allting. Det är bara att bita ihop och se glad ut.

Ska väll kolla igenom lite vad som behöver pluggas, och sedan drar jag väll över till syrran. Tråkigt att bara sitta här hemma helt själv.

Ciao <3

Torsdag

God kväll allihop !
Sitter här hos pappa, har nyss kommit hem igen. Vi var in till stan en stund för pappa skulle fixa med sina glasögon, och jag passade på att fixa tid för synundersökning. Så nu är det fixat iallafall. Sedan gick vi till Meriot och fikade lite. Det stället kan jag verkligen rekomendera. Så gott där, så billigt, och så himla trevlig han är. Och dessutom ger han bra service ! Den människan är ju bäst helt enkelt. Han ger allt man ska ge sina kunder tycker jag.
Jag är så himla glad att jag har min pappa. Och jag tycker det känns skönt att han och jag pratar mer och mer med varandra.  Det är det verkligen. Super skönt.
Iallafall så ska jag åka hem till Fagersta imorrn efter praktiken, och det ska bli skönt att träffa alla kompisar, men samtidigt så kommer jag sakna min pappa. Fast jag vet ju att jag får träffa honom i 3 veckor sen igen, men ändå.
Börjar komma någonstans med att övningsköra iallafall. Det är bra det. Så att man får körkortet någon gång. Det är bara det att det kostar så himla mycke med allting som tillkommer med tiden och sådär. Alla kurser man ska köra på körskolan, riskettan, halkan, och allt allt sånt där. Det är så himla drygt. Det kommer gå på flera tusen, men det är väll sådant som man får ta tyvärr om man ska ha ett körkort. 

Iallafall, jag önskar att min pappa var helt lycklig. Det gör jag. Och jag skulle göra allt för att han skulle bli det också. Det kan jag lova er. Jag älskar min pappa så himla mycke här på jorden. Om jag skulle mista honom, då skulle jag aldrig klara mig. Det kan jag lova. Mina föräldrar och mina syskon/syskonbarn, det är dom som jag verkligen lever upp för. Det finns inget bättre än dom här i livet. Dom är mitt liv. Det kan jag verkligen lova er. Händer det dom nånting, om någon gör nånting mot dom, då kommer jag finnas där.  

Men nu ska jag sluta skriva här. Ska fika klart min muffins och mitt te, sedan ska jag packa ner allting som finns kvar, byta om och gå och lägga mig.
God natt.

Ciao <3

Måndag

God kväll gott folk !
Gissa vad? Klockan är strax efter halv nio, och jag tror jag ska somna snart. Haha. Jag är verkligen helt slut.
Nu är man inne på andra veckan på praktiken, och även den här veckan kommer gå jätte fort tror jag. Jag trivs verkligen på min praktik, trivs ni andra på er? Jag hoppas att ni gör det iallafall, för det är ju inge kul om man inte gör det.
Idag höll jag på att frysa ihjäl iallafall. Vi va ute hela förmiddagen,och jag blev till is. Haha. Ni som känner mig vet ju hur lätt jag har för att frysa. Haha. Det va inte kul. Ändå har jag massa kläder på mig, fast jag överlevde ju iallafall. Dock så finns det ju en risk för att jag kommer ligga sjuk på lovet, men det är väll sånt man får ta i så fall. Jag hoppas att jag klarar mig.

Jag ska åka skolbussen imorrn på morgonen, så det ska bli intressant att se hur det går. Jag har ju bara åkt på eftermiddagarna hittils, och det har ju gått bra. Det är ju en snäll chaufför så det ska nog gå bra att åka på morgonen också. Jag har ju pratat med honom, så han kommer ju stanna där när jag står där, så det är ju bra. Hehe.

Imorrn åker jag även över till Fagersta, eftersom att jag ska vara i skolan på onsdag. Så det blir till att träna. Gudars så skönt kan jag ju säga. Har ju inte tränat nånting när jag har vart här hos pappa. Det går ju inte. Jag kan ju inte ta mig in till stan till något gym, det är ju jätte svårt.

Iallafall, jag har varit hemma helt själv idag fram till sju ungefär. Det va trist kan jag ju säga. Jag gjorde typ allting som jag kom på att jag kunde göra. Jag diskade, dammsög, pluggade.. Och sådant. Fick dock inget beröm eller nånting. Eller att hon ens hade lagt märke till något, till att jag ens städat och sådant. Ganska surt kan jag ju lova. Men men.
Pappa är fortfarande och jobbar, stackaren. Hoppas att han kommer hem snart så att han får sova innan han ska upp och jobba igen. Det kan inte va lätt att vara egen företagare när man har såna här tider. Man vet aldrig om man får lov att jobba över eller inte, och det kan ju inte vara direkt kul.

Men nej, nu ska jag gå och borsta tänderna, och sedan gå och lägga mig.
God natt

Ciao <3

Söndag

Hejsan på er alla !
Hur mår alla idag? Någon som är bakis? Det är inte jag iallafall, men lite seg ändå. Men så kan det ju vara ibland. Sitter här och lyssnar på Dains nya skiva, jag måste säga att jag tycker den är ganska bra faktiskt. Han utvecklas till det bättre, och det är ju bra. Idag har jag inte gjort så mycket hittills faktiskt. Jag har fixat lite till mitt arbete inom trafikkunskap så det är jag väll nästan klar med. Förutom det att jag måste renskriva det och sådär. Och fixa så att det ser bra ut, kan ju inte ha det som det är nu. Det blir ju inte bra. Haha. Annars har jag inte gjort så mycke faktiskt, mest tagit det lugnt. Vart och lämnat min lillebror och hämtat pappas fru, men ja, annars inte så mycket. Jag tänkte att jag skulle plugga lite mer med lite annat som behövs fixas när jag ändå inte har så mycke för mig här hos pappa. Det blir mest att plugga när jag är här faktiskt, men det gör ju inget. Då vet man ju att det blir gjort iallafall. Det är ju inte som hos mamma. Där blir skolarbetena lidande, och det är ju inte bra. Men det är ju för att jag hellre sticker och tränar och sådant, så då blir det ju så. Men men, jag ska bättra mig med allting. Med skolarbetena och träningen. På lovet kommer det bli mycke träna för min del kan jag ju säga. Så himla dåligt som jag har tränat nu när jag har vart här hos min pappa. Det är ju inte bra.

Helgen blir inte riktigt som vi tänkt oss, men det blir nog bra ändå. Istället för att vi ska äta mat och så på fredagen så blir det flyttat till lördagen, men då ska vi samtidigt vara barnvakt. Bara för att K skulle jobba på fredagen så fick vi lov att flytta det. Men det blir nog bra ändå får vi hoppas. Men det tror jag nog. Det är ju med underbara människor så, då kan det väll inte bli annat än bra, eller?

Jag har kommit på att det verkligen är dags att fokusera på körkortet nu. Det blir inte så dyrt i början när jag bara kör hemma och sådär. Det dyra kommer bli när jag ska köra med körskolan, riskettan, halkan, teori och uppkörningen. Det är det som kommer kosta mest. Usch, det blir bara dyrare och dyrare att ta körkort. Det är så himla drygt. Och så ska man kunna betala allting själv. Fast handledarkursen betalar jag bara för mig själv, så betalar pappa och dom för sig.Tror jag iallafall. För jag har inte råd att betala 350 kronor för alla. Det funkar liksom inte.

Men nej, nu ska jag sluta sitta här och skriva, och ta tag i arbetena som jag har att göra istället.

Ciao <3


Bäst!

Lätt bästa låtarna som gick vidare till Finalen i melodifestivalen. Ska man själv ställa upp nästa år kanske ? ;) Haha, nej det tror jag inte. Det skulle vara ett skämt. Haha. Alla skulle ju skratta åt mig. Haha. Nej men ärligt. Någon gång skulle jag vilja ställa upp i typ IDOL eller något och se vad dom säger. Jag vet att jag skulle göra bort mig på en gång, men den smällen får man ta. Haha. Iallafall om jag ska ha kvar den här scenskräcken. Haha.

Men nej, nu tror jag att jag snart ska krypa ner i sängen här. Börjar bli ganska trött.
God natt
Ciao <3

Lördag

Tjo!
Det är alla hjärtans dag ! Och jag sitter här hos pappa. Haha, vilket liv jag har va? Haha, nej men så kan det ju va ibland. Jag får skylla mig själv att det inte är annat än pappa ute på landet. Jag hade ju kunnat vart i Fagersta och festat och umgåtts med folk, men jag har ju valt att sitta här. Då får jag ju skylla mig själv också. Jag har ju haft mina egna val, det har jag ju. Men okey, jag hade kunnat åkt med R tillbaka till Fagersta också, om jag hade velat, så jag hade ju haft en chans till att åka tillbaka till Fagersta. Men men, det är inget jag kan göra åt nu. Nu sitter jag här, och har det tråkigt. Ska väll plugga lite kanske. Det kan behövas, och när jag ändå inte har så mycket att göra så kan jag ju lika gärna plugga, eller hur? Eller vad säger ni? Stämmer inte det då?

Den här veckan har gått väldigt fort måste jag säga. En hel vecka klar på praktiken. Och jag hoppas att den här veckan går snabbt också, så att jag får komma till Fagersta, och helgen. Helgen innebär att på fredag ska jag träffa K, C och M och vi ska äta god mat och ha det mysigt. Kolla på film och sådär. Sedan på lördag så ska jag och M till A tror jag, och ta lite bilder. Söndag vet jag inte riktigt. Det blir väll kanske att ta det lugnt. Och veckan efter det så vet jag inte riktigt heller. Träna massor iallafall, och plugga. Jag ska plugga som en tok så att jag knappt har nånting alls kvar att göra sedan. Det är ju inte så många veckor kvar i skolan efter praktiken och allt. Det kommer gå jätte fort, och vi kommer jobba intensivt, så det är lika bra att ligga i. Plus att det är jätte många arbeten som ska vara inlämnade ganska snart också, så det gäller att passa på nu när man har massa tid över om dagarna. Jag kan ju inte träna när jag är här i Västerås, så då får jag passa på att plugga. Och nu kan jag ju plugga tills melodifestivalen börjar, sedan vill jag se det, och då skiter jag i att min bror vill spela. Han har spelat nästan hela dagen, förutom när vi va in till stan och när vi va ute och åkte fiddy. Men annars har han setat där hela dagen. Och det stör mig, för då kan inte jag använda tvn nånting heller. Kan inte kolla på film eller nånting. Har ingen större lust att kolla på film på datorn så. Det är ganska segt. Men men, så kan det va ibland.

Iallafall, idag så kom R över hit, och jag blev ganska förvånad. Jag trodde inte att han skulle komma hit. Och med sig hade han 10 röda rosor, till mig. Det va lite gulligt. Haha. Och det enda jag frågade va vad han höll på med. Haha. Vilken reaktion egentligen. Haha. Tror inte att det direkt va det han väntade sig att få höra. Haha. Men han fick ett tack sen iallafall. Jag blev bara så förvånad. Jag trodde verkligen inte att han skulle komma eftersom att hans kusin skulle gifta sig idag och han skulle köra runt människor. Haha. Men så fel man kunde ha. Haha.

Nej, nu ska jag sluta skriva.
Jag ska väll plugga lite, och sen hoppas på att praktiken blir bra igen veckan som kommer. Jag trivs verkligen måste jag säga. Det är riktigt riktigt skönt att komma dit, man känner sig riktigt välkommen. Det är skönt.

Ciao <3

Söndag

God morgon allihop. Har alla sovit gott? Det har iallafall jag gjort, jag har sovit som en riktig stock. Fast det kanske inte va så konstigt med tanke på hur slut och trött man va när man kom hem. Jag kan lova en sak, och det är att jag har saker överallt här hemma just nu. Det ligger en del saker i badrummet, en del ute vid trappen, en del på golvet och sängen inne på mitt rum. Haha. Jag måste fixa till allting det innan jag åker till Västerås idag, och så måste jag packa också. Egentligen skulle jag bara ner och sätta på mig lite mer kläder, och sedan gå upp igen och äta upp min soppa som jag fixat. Vi har inte direkt någon bra frukost hemma som jag äter, så då gjorde jag lite soppa istället som jag ska äta till frukost. Och efter det ska jag städa upp och packa. Sedan får vi se vad jag hinner, men skulle vara bra om jag hinner plugga också. Jag känner för att vara riktigt tjock idag egentligen, och bara sitta framför tvn och kolla på film hela dagen, och bara äta massa godis och grejer. Skulle vilja ha pizza faktiskt. Det är lite konstigt. Jag som aldrig brukar äta pizza, och så är jag helt plötsligt sugen på pizza. Haha. Det är lite konstigt. Haha.

Men nej, nu ska jag upp och äta min soppa.

Ciao <3

......

Nu kan jag lova att jag är riktigt riktigt trött. Jag har haft en bra dag iallafall, även om jag saknat R. Vi hade det roligt idag med AIR iallafall, och jag ska försöka att inte tänka så mycke på R. Det är därför som jag hela tiden gör allt det här som jag gör. Jag vet att det inte är riktigt så bra för min kropp, men det känns som att det kvittar just nu. Visst, om R säger att han vill försöka igen, då skärper jag till mig. Det gör jag verkligen. Jag vet att han inte vill att jag håller på såhär som jag gör, det vet jag. Och jag är som sagt beredd att ändra mig om det är så att han vill ha tillbaka mig igen. Jag kan alltid hoppas, det behövs lite rätsida på mitt liv. Iallafall med det här som jag tänker på just nu. Det är ju bra att jag tränar och sköter skolan. Det är det ju. Men jag tänker ju på det andra. Det som verkligen förstör ens kropp och sånt.

Jag blev extra glad också idag. För jag träffade på D ( T ) , och jag har aldrig hört honom säga hur mycke jag faktiskt betyder för honom. Hur mycke han verkligen bryr sig om mig. Det kändes verkligen skönt att höra. Och att han försvarade mig också. Eller hur man nu ska säga. Han sa iallafall att om man skadar mig på något sätt, så får man inte bara med honom att göra, utan även massa fler. Det känns verkligen skönt att veta att man har honom där. Det gör det verkligen. Och han känner mig, om någon, bättre än vad jag själv känner mig nästan.

Sedan träffade jag J också. Fick höra att det va slut mellan han och hans tjej, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Dom verkade ju ha det så bra tillsammans och sådant, även fast att jag inte riktigt vet hur allt det där ligger till egentligen. Han va ju ganska populär bland tjejerna måste jag säga, men jag orkar ju inte bry mig. Jag va med mina kompisar och hade det trevligt. Fast det va ganska kass musik måste jag säga. Men men, så kan det va. Man kan ju inte räkna med att det alltid är bra musik när man kommer dit. Men nästa gång blir det nog Västerås tror jag. Det känns iallafall som det. Fast jag måste lugna ner mig. Nu ska jag inte göra detta på ett bra tag känner jag.. Det är nog bäst det. Fokusera ordentligt på träning, APU och skola, så blir nog allting bra. Eller ja, nästan allting då. Inte riktigt allt, för det vet jag inte fören han har tänkt igenom allting ordentligt..

Och en sak till, det känns lite jobbigt när man bara får massa anonyma kommentarer hela tiden. Visst, det är positiva kommentarer, men jag vill ju kunna veta vem det är som skriver det också. Känns ganska värdelöst att få någon slags stöttning från en anonym människa. Visst, jag ska inte klaga. Jag blir stöttad iallafall, det blir jag ju. Men ändå. Men nej, nu får jag lägga av. Jag måste försöka tänka positivt, så nu får jag inte tänka negativt.

Nu ska jag väll gå och sova så att jag orkar upp imorrn.

Ciao <3

Lördag

God morgon allihop!
Det här känns konstigt. Det är inte varje dag som man vaknar och det är helt tyst i huset. Jag vaknade inte ens när dom åkte,det är också mysko. Man brukar alltid höra ffamiljen när dom är vakna, för det brukar vara liv från barnen. Men inte idag. Hmm, det känns lite konstigt. Men men, så kan det ju va. Jag ska ju snart iväg, så jag kommer ju inte märka av så mycke om dom är hemma eller inte. Dom kommer ju hem någon gång senare. Jag vet att dom ska vara hemma innan åtta iallafall, men då är ju inte jag hemma. Hehe. Då är ju jag hemma hos AIR. För dom som undrar varför inte min familj är hemma så är det för att dom har åkt till Linköping för att kolla på Disney on Ice. Jag hoppas att det blir kul för dom. Jag tycker iallafall att det är kul att kolla på sånt, men jag fick inte följa med. Fast nu gör det ju inte mig nånting, eftersom att jag har massa andra planer för dagen. Hehe. Så ja, det gör ju inget den här gången. Jag får åka iväg på såna där roliga barnsaker sen när jag får egna barn. Hehe.

Jag måste egentligen packa ihop lite saker just nu, äta frukost och fixa mig. Så jag fattar inte varför jag egentligen sitter här just nu. Haha. Det är ju dumt, för jag måste vara klar klockan 10, så jag har inte så lång tid på mig. Jag ska möta AIR halv 11 vid servus, eftersom att vi ska upp och träna. Hehe, så jag måste ju gå och fixa allting nu så att det är fixat. Jag skriver kanske i natt eller imorrn när jag vaknar.

Ciao <3

Trött

Nu är jag riktigt trött kan jag ju lova. Har kommit en hel del tårar på kvällen, både när jag träffade R och när jag kom hem igen. Kan ju lova att det här inte känns lätt, men samtidigt så va det skönt att få ur sig det mesta. Och jag hoppas verkligen att han tänker igenom det jag har sagt, och tänker igenom hur han själv verkligen känner. Jag skiter i om alla hans kompisar och familj inte tror på oss, min mamma tror på oss, och det är det som ger mig styrkan. Jag är så himla glad över att jag har henne. Hon är verkligen det där stadiga berget som man kan gå till när man behöver någon. Hon finns alltid där, och det är jag så himla glad över. Det är jag verkligen. Hade inte hon och jag haft den nära kontakten som vi har, då hade jag ärligt talat inte klarat av allting. Det hade jag verkligen inte. Hon finns verkligen alltid där när man behöver henne. Sen får hon ju ta skit ibland också fast att hon egentligen inte ska behöva det, men det är sånt hon vet. Iallafall, så känns det bra att hon tror på oss, och som sagt så är det det som gör att jag verkligen kämpar. Hade hon vart emot det och inte trott ett dugg på det, då hade jag aldrig orkat eller vågat kämpa såhär som jag gör. Det hade jag verkligen inte gjort. Men jag hoppas verkligen att han tänker igenom allting som jag har sagt. Jag vill helst veta till helgen. Då kommer jag förmodligen ha kontakt med världen igen. Ska ju till Västerås imorrn, och tänker inte ha med mig datan och det.

Jag saknar verkligen honom, hans närhet, och hans sätt. Jag vill verkligen ha honom i mitt liv. Jag älskar honom så enormt mycke, det gör verkligen ont i mig att veta att han inte är min. Men jag hoppas, jag hoppas verkligen på att vi kan ge det en chans till. Visa alla att det är meningen att det ska vara han och jag. Visa att det faktiskt finns en chans att vi kan ha ett förhållande, att vi klarar av varandra. Jag vill inget annat än att folk ska förstå att vi egentligen är bra för varandra. Egentligen. För det är vi. Bara att vi är så dumma att vi inte fokuserar på att komplettera varandra, och att det det positiva hos varandra. Men jag hoppas verkligen på att allting blir som jag vill. Det gör jag verkligen.

Jag är iallafall glad att det inte gick så illa som jag trodde att det skulle gå. Men han hade i tankarna att det skulle gå precis som jag hade trott att det skulle gå. Dock är jag väldigt glad att det inte gick så, och jag hoppas att han också är det.

Imorrn har jag fullt upp. Ska först träna, sedan stå modell, sedan iväg hem till AIR och fira henne. Jag hoppas verkligen att det ska bli en super bra dag, och det tror jag att det kommer bli också. Vi ska kolla när Jonathan är med i melodifestivalen också. Jag hoppas verkligen att han kommer långt. Jag håller verkligen tummarna för min kära kompis, som ska kämpa där borta i Götet. Hehe. Nej, men jag hoppas verkligen att han går till final eller andra chans. Det gör jag verkligen. Jag tycker verkligen att han är värd det. Han har ju en bra sångröst, dock vet jag ju inte hur låten är ännu.

Nej, nu ska jag gå och sova. Är verkligen jätte trött. God natt.

Ciao <3

Pust.

Jag vet inte hur allt ska gå. Jag är jätte nervös. Allting kommer gå åt helvete. Det känner jag på mig. Och sist jag kände det på mig så gjorde det också. Jag vill verkligen inte att det ska göra det. Jag vill verkligen att det ska bli som jag vill. Men visst, jag vet att man inte alltid kan få som man vill, men jag vill absolut inte att det ska vara såhär. Det vill jag verkligen inte. Jag vill att det ska bli bra. Jag vill det. Jag vill verkligen att det ska va han och jag. Det vill jag. Jag älskar honom, och jag vill inget annat än att vi ska ha det bra ihop, han och jag. Jag vill att han ska förstå att jag älskar honom , och att det inte är oss som jag tappar gnistan om. Det är mig själv. Det är mig själv jag slutar tro på. Jag tänker negativt om mig själv, att jag inte duger för honom och det ena och det andra. Så det är inte just oss jag tappar gnistan om, det är mig själv. Jag vill att han ska kunna förstå hur jag känner mig.


Tack "Anonym", för att du vet hur jag känner mig. Det hjälper ska du veta. Och jag tycker det är hemskt att du är precis i samma situation. Hade jag vetat vem du är, så hade jag funnits där för dig och stöttat dig. Det är inte lätt när det är såhär.
Nej, nu ska jag stänga av den här datan, och snart dra mig iväg och träffa R. Se vad som händer. Jag hoppas på det bästa, men jag fruktar även att det blir det sämsta.

Förresten ! Min kompis, Jonathan Fagerlund, ska vara med och tävla i melodifestivalen på lördag ! Var med och rösta på honom ! :)

Ciao <3

Fredag

God morgon allihop!
Eller ja, jag har vart vaken i två timmar ungefär , men ändå. Idag är man ju iallafall ledig, och Filip är hemma från dagis för att han inte kände sig så pigg. Så det är han och jag hemma idag, så vi ska ha det lite mys. Vi tänkte att vi skulle upp på kina och äta lite mat, och sedan ska vi väll hem och kolla på film och sådär tror jag. Fast jag har ju en del som jag måste fixa också, men det försöker man få in i alltihop. Måste bland annat plugga och packa, det är det viktigaste iallafall. Och tvätta. Det är det som är viktigast just nu innan jag åker till Västerås i flera veckor. Eller ja, jag kommer ju hem på onsdagarna, men iallafall.
Jag vet inte hur jag ska känna om livet just nu. Jag vet inte om det går framåt, eller bakåt eller om det står still. Jag vet knappt hur jag själv känner längre. Eller jo, jag vet att jag fortfarande älskar R, och att jag fortfarande vill ha tillbaks honom. Att jag fortfarande vill vara tillsammans med honom. Fast den turen kommer väll inte jag ha heller. Jag brukar ju inte ha den turen. Men jag ska iallafall få träffa honom idag, och då ska jag  verkligen förklara hur jag känner och allting. Verkligen öppna mig , det ska jag verkligen. Det har jag vart jätte dålig på, och jag ska verkligen bevisa för honom att jag kan ändra mig, att jag verkligen kan göra vad som krävs för att jag ska få ha tillbaka honom i mitt liv, och för att verkligen få honom att älska mig och känna sig älskad. Att få må bra med mig.
Jag vet ju att jag inte har vart världens bästa, och jag ångrar det. Jag önskar ju att jag hade vart lite snällare och sådär. Och jag lovar, om jag skulle behöva ta ut p-staven för att allt ska kunna funka, för att jag inte ska ha dom här humörsvängningarna och grejer, då gör jag det. Jag tvekar inte. Jag gör verkligen allt. (förutom att säger upp kontakten med alla mina vänner och familj). Jag gör allt, till rimliga gränser. Jag menar verkligen det. Jag vill verkligen ha tillbaka honom, och jag vill verkligen att han ska känna som jag, och jag vill verkligen att han ska kunna se en framtid tillsammans. För det gör jag, konstigt nog. Iallafall om jag får chansen att visa att jag kan ändra mig och sådär. Om jag får chansen att bli tillsammans med honom igen.
Jag önskar att någon kunde förstå hur jag känner. Det här är verkligen inte lätt. Och verkligen inte lätt när den ena efter den andra kompisen sviker. Är så trött på det. Och sen får man inte ens ha R i sitt liv, för att D och S proppar i honom massa skit, som inte ens stämmer och det ena och det andra. Blir så trött på det. Allra helst när jag verkligen trodde att S va en riktigt vän, men sedan bevisar hon raka motsatsen. Det känns ju jätte kul.Vilka kan man lita på egentligen? Förutom ens familj. Vem kan man lita på? Vilken så kallad vän kan man lita på? Jag har ingen aning längre, och det skrämmer mig.
Där är väll en anledning till varför jag har så svårt att öppna mig, för att man inte vet vilka man verkligen kan lite på. Det är ganska drygt kan jag ju säga. Det har ju gjort att jag inte ens vågar lita på kuratorer och psykologer. Jag vet att jag skulle behöva gå till någon att prata, det vet jag, och det finns andra som också säger det. Men jag kan inte. För jag vågar inte lita på dom. Jag vågar inte öppna mig. Jag vill verkligen kunna lita på människor, allra helst på kuratorer och psykologer, för dom ska man ju kunna lita på. Men jag kan verkligen inte, men jag vill. Kan det bero på att jag blivit sviken så många gånger om jag öppnat mig för någon? Kan det va anledningen? Kanske, kanske inte. Vem vet egentligen den rätta anledningen? Det enda jag vet är att jag har stängt in det mesta i mig i flera flera år. Eller ja, så långt som jag kan minnas, och det är ju bara 6 år tillbaka som jag kan minnas vissa saker. Jag minns ju fortfarande inte allt som hänt och så under dom är 6 åren, och jag har inte så stor koll på dagarna och sådant som allt har hänt på heller. Men två datum man alltid kommer komma ihåg är ju 24 januari och 23 juli (?), då det hände saker som inte va riktigt så roliga.

Men nej, nu ska man inte prata om allt det där så att man blir depp.
Ska gå och duscha och så, fixa lite innan vi ska upp till kina och äta.

Ciao <3

Torsdag :)

Okey, nu är det faktiskt fredag , men det ska ju handla om torsdag. Och jag är riktigt riktigt trött just nu kan jag ju lova.
Jag har iallafall vart i Kläppen, och det va riktigt riktigt skoj. Jag har verkligen saknat att få åka snowboard. Jag vill bara fortsätta att åka och åka, det är så himla skönt. Iallafall när man får in lite att åka. I början är det inte kul, för då ramlar man bara och gör illa sig, men sen går det ju bra. Bussen va en timme sen när vi skulle åka hem, så vi kom hem en timme senare än vad vi skulle, det vill säga samma tid som bussen från Trysil kom.
När jag kom hem så skyndade jag mig att byta om och så , sedan drog jag till klassfesten. Va inte där så länge dock, och nu sitter jag här. Men nu vill jag gå och sova.

Ciao<3

Kväll ..

Nu äntligen börjar man lugna ner sig lite iallafall. Har vart fullt upp typ hela dagen. Eller nästan iallafall. Inte på förmiddagen dock, då kunde jag ju ta det lugnt. Men sedan har det vart full rulle hela tiden. Redovisningar i skolan, hem och sedan till Avesta, till moster och morbror, hämtade en säng där och pratade lite om bröllop. Mamma hade tagit fel på öppettider för ÖB så det va stängt när vi kom dit, och jag som behövde handla saker. Men får ta det på fredag med syrran och Tomas. Det blir nog bra. Jag klarar mig ju. Jag ska inte tvätta håret fören på lördag iallafall så.
Egentligen borde jag packa klart allting snabbt nu och sedan hoppa i sängen, för jag ska ju upp rätt så tidigt imorrn. Bussen går ju halv 7 från Fagerstahallen, så måste vara där runt kvart över 6, och då ska jag ha fått med mig allting också. Så ja, egentligen borde jag ju packa klart allting, sätta telefonen på laddning och på larm, och sedan gå och lägga mig.

MW är här också förresten ! Hon har vart med mig hela dagen sedan skolan slutade, och det va lite kul när vi va inne på LIDl *skratt*. Jag tror hon tycker att jag är lite knäpp ibland *flört*. Jag va ganska vimsig där kan jag ju säga, sprang runt i affären hur mycke som helst som en yr höna. Sedan, när jag va över till min syster för att hjälpa Tomas med barnen, och syrran kom hem, så va jag på väg att springa ifrån tröjan som jag egentligen kom dit för att hämta. Snacka om att man verkligen är vimsig. Och jag kom på precis utanför deras lägenhet att jag hade glömt telefonen hemma. Mitt huvud funkar inte riktigt som det ska har jag kommit på. Vet inte riktigt vad det beror på heller, men det får man nog reda på..

Och just nu väntar jag på att jag ska få nå papper från sjukhuset och det så att jag får reda på vad det är för fel på mina lungor. Jag är så trött på att jag hela tiden inte får tillräckligt med syre. Man blir så himla trött utav det, det kan jag ju lova. Dom som har astma lär ju veta hur det är iallafall. Fast för mig hjälper det inte när jag tar bricanyl, det gör det ju för dom som har astma.

Men nej, nu ska jag gå bort härifrån och fixa det sista.

Klassfest imorrn också *flört*. Ni får se bild sen på vad jag va för något.

Ciao <3

Onsdag

Hejsan allihop!
Jag måste säga att det här är väldigt drygt. Jag vet inte hur jag ska klara allting. Eller det går, så länge jag verkligen fokuserar på allting annat, men om jag bara tar det lugnt så går det inte. Jag börjar hela tiden tänka på R, och hur mycke jag älskar honom och vill ha honom tillbaka i mitt liv. Jag klarar mig inte utan honom. Jag känner mig helt tom, och helt desperat efter honom. Jag vet att jag inte va världens bästa, men jag är beredd att ändra på mig. Bara att jag skrev till honom hur mycke jag älskade honom och så, det är ett stort steg för mig. Jag öppnade mig liksom. Jag brukar inte öppna mig. Jag har jätte svårt för att öppna mig, och att verkligen prata om hur jag känner och sådant.
Men okey, så länge jag fokuserar på allting annat så går det. Det gör det. Men jag saknar honom iallafall enormt, och älskar honom enormt. Jag vill verkligen dela mitt liv med honom. Jag är beredd att ändra på mig, men frågan är också om han skulle kunna det, och om han känner som jag.
Jag känner mig verkligen desperat, det gör jag. Jag vill att han ska veta hur jag känner, och att han försöker tänka om när det gäller hans beslut.
Usch, nu ska jag inte skriva om det här. Jag blir bara depp då.

Iallafall, vi har haft redovisningar i skolan, och det har ju gått bra iallafall. Idag har vi dom sista tre, och jag hoppas det går lika bra som det gjorde igår. Dock kommer det inte vara lika mycke människor, för idag är det ju Brinellelever som får komma. Igår va det ju Risbro.

Jag va upp och tränade med AnnIrene igår också, och vem kommer då in på gymmet när vi vart där sisådär 20-30 minuter? Jodå, John kom. Och jag höll på att dryga mig mot honom så att han inte kunde koncentrera sig på träningen. Jag skulle hjälpa honom då han inte riktigt orkade dra själv, och då klappade jag honom på kinderna istället. Det va lite kul. Sen började han tjola om att jag va svag och inte hade några bröstmuskler (inte för att han kände, men för att jag sa att jag inte vet hur man spänner, och att det stramar när jag drar armarna på ett visst sätt)..

Idag ska jag också hinna träna, så Malin får lov att följa med mig upp på gymmet. Haha. Vi ska till Avesta idag också, för jag behöver handla hem lite saker, och sedan ska vi packa också. Ska ju åka upp till kläppen imorrn, så kommer få bra med träning då. Iallafall i benen. Och träna balansen samtidigt, det är bra. Det ska bli kul att åka upp dit faktiskt. Har längtat efter att få åka iväg och åka snowboard igen. Dock så är man ju ringrostig nu eftersom att det är ett helt år sedan som jag åkte sist. på fredag är vi lediga så då ska jag plugga massor. Dessutom städa och packa, och om jag har den turen så får jag träffa R. Jag har bett om det, att vi ska träffas, gå en promenad och prata, men han visste inte. Han skulle tänka på saken. Sen är jag ju borta från Fagersta i sisådär 7 veckor. Åker till Västerås på söndag, har praktik där i 5 veckor, och så har man lov, och sedan vecka 13 åker vi till Sälen en vecka. Sedan är man i skolan en  vecka och efter det är det lov igen. Då kanske ska jag åka över till Stockholm, och kolla på en skola där. Dom ringde igår från skolan, och sa att det skulle vara trevligt om vi kunde komma över någon dag och hälsa på och sådär. Så det ska bli kul om vi kan åka dit.  Så får se om vi får komma dit då eller inte. Jag har iallafall skickat över ett mejl, så får vi se när dom ringer igen. Jag hade bara ren tur att jag precis hade slutat igår när dom ringde. Haha.

Men nu ska jag kolla runt lite här, sedan fixa lite vettigt här innan jag ska gå till skolan och ha redovisningarna.

Ciao <3


Vem lurar jag?

Vem är det jag försöker lura egentligen? Dig? Mig? Jag måste ha problem. Jag klarar inte av att se honom. Den här dagen va ju verkligen verkligen lyckad. Först så är man super förkyld, så man går hem från skolan sen ser man R och D. Kan det bli bättre? Jag trodde fan att jag skulle börja gråta och skrika rakt ut redan där på stan. Jag klarar inte det här. Om inte han försvinner bort, så gör jag det. Jag klarar inte av att träffa honom. Jag vet inte ens hur jag ska förklara hur jag känner. Det är alltför jobbigt. Jag vet verkligen inte hur jag ska förklara allting. Det vet jag inte. Jag kan försöka lura mig själv hur mycke jag vill, och jag kan försöka lura alla andra att jag inte bryr mig och att jag klarar mig bra utan honom. Men det är inte så. Varje gång jag ser honom, då förstår jag hur mycke jag verkligen älskar honom. Hur mycke jag verkligen vill ha honom. Att jag verkligen inte vill ha det såhär, jag vill kunna spola tillbaka tiden och göra allting till rätta. Göra så att vi mår bra och är lyckliga. Läka förhållandet vi hade. Jag klarar inte av det här. Det är för tungt. Det är för jobbigt. Det är precis som att jag inte vill inse hur allting egentligen ligger till. Jag försöker hela tiden få mig att gå på att jag inte bryr mig, att jag skiter fullständigt hur det är. Men det gör jag egentligen inte. Jag bryr mig. Och jag mår skit utav det. Jag försöker bara springa bort från allting. Försöker få mig själv att tro på lögnen. Men det går inte. Det brister för mig varje gång som jag ser honom. Varje gång som jag ser sakerna som jag fått av honom (även om jag försökt att gömma undan alla sakerna tills jag kommit över allt det här), och jag vet inte allt. Det här funkar inte. Jag klarar inte av att vara kvar här. Det gör jag verkligen inte. Om jag ska kunna klara av att leva mitt liv utan honom, då måste jag bort härifrån, där allting påminner om honom. Där allting jag gör påminner om honom. Det här funkar verkligen inte. Allting, jag menar verkligen allting , påminner om honom. Och det tar verkligen kol på mig. Jag klarar inte det här. Men jag ska klara det. Om det verkligen är såhär som han vill ha det, då har jag inget annat val än att klara mig ur det här. Men shiet, va det är jobbigt. Det kommer ta år och dar. Det spelar ingen roll hur mycke jag tränar, eller hur mycke jag är med kompisar och familj och har massa kul, det påminner iallafall om honom, och det kommer iallafall ta jätte lång tid innan jag kommer ut ur det.

Jag fattar inte hur allt kunde gå såhär snett. Det gör jag inte. Jag önskar verkligen att jag kunde spola tillbaka tiden och göra så att allt blev som det va tänkt. Som det va meningen att det skulle bli tänkt. Så att allt blev till rätta. Det önskar jag verkligen. Men det spelar ju ingen roll hur mycke jag önskar, för det kommer iallafall inte hjälpa. Allting är som det nu, och det finns absolut ingenting jag kan göra åt det.

Måndag

God morgon allihop!
Jag vill bara tacka för helgen, tacka dom som gjort den till det det blev. Den här helgen va bra. Jag älskar er alla! Det får ni aldrig glömma. Det va verkligen en helt bra helg. AIR , tackar för fredagen och halva lördagen. Du gjorde det verkligen bra, och du fick mig att glömma allting och leva då. Det va underbart, och trevligt. Tack gumman. Tack alla ni som fanns där hos min syrra, det gjorde ni bra. Tack för hela den underbara kvällen. Stort tack till dig S , jag älskar dig och kommer alltid finnas där för dig som du finns där för mig. Det får du aldrig glömma.
Jag hade verkligen en helt skön och underbar helg, om man bortser från dom där skitsakerna som hände i fredags. Men det är inget som jag vill tänka på nu. Jag försöker ju fixa upp mitt liv hela tiden, så gott det går.

Träffade MP på Green Man i lördags också. Längesen man såg henne. Hon har ju kommit tillbaka till stan nu. Fast va ju såklart mest men S. Hehe. Syrran försvann hela tiden, så henne hade jag ingen koll alls på när vi kom ut. Men det va trevligt iallafall. Träffade RK också. Han va riktigt snäll och bjöd på massa hela tiden. Fast jag tog bara en cider och sen en likör 43 med mjölk. Nej, men det va en bra kväll. Och dag. Och helg. Söndagen va också bra. Fast vi tog det mest bara lugnt, och sedan när S hade åkt hem, så gick jag hem till syrran så hade vi det mysigt med godis och film.

Dock en nackdel som blivit under helgen är att jag har blivit förkyld. Det kan jag säga är ganska drygt. Men nu måste jag gå och fixa mig så att man kommer iväg i tid till skolan.

Efter skolan blir det Avesta och sedan träna ! 

Hur ser eran dag ut?

Ciao <3

RSS 2.0