Seeeeg..

Sitter här och är jätte seg. Var upp på stan med mamma, filip och saga och fikade lite. Elinor och hennes barn kom också med ner och fikade.

Handlade även vantar och kollade på lite snowboardkläder som jag blev helt kär i. Hoppas verkligen att jag får det i julklapp eller så, vill verkligen ha det. Dom var jätte sköna och fina. Så jag hoppas verkligen. Hittade ett par skor också som jag vill ha, men dom ska vi köpa nästa månad. Mamma ska betala hälften av dom, och jag hälften.

Men men, nu ska jag kolla om Robban ska hämta min byrå snart så att jag kan få ordning på mitt rum.

Ciao <3


Fredag + snö!

God morgon !

Idag när jag vaknade så gissa vad.. Det va snö ute på marken. Jippie (!) eller inte. Jag har inte hunnit fixa några nya skor än, så jag har fortfarande sommarskor som är lite trasiga. Jätte kul, verkligen. Jag kommer ju bli super sjuk ju. Inge kul alls.

Igår så va ju jag till läkaren, och dom tog dessutom blodprov (!) på mig. Jag trodde att jag skulle dö. Jag avskyr verkligen nålar och sånt, och sen hade  hon den där nålen i i kanske en kvart (!), och jag lovar, det gjorde jätte ont och jag mådde jätte illa. När vi va klara så hade jag fortfarande ont i armen, och mådde fortfarande jätte illa och var helt svag i hela kroppen. Det va inte kul kan jag lova.

När jag kom hem efter det så började jag med att fixa en skiva, sen städade jag lite, men det syns inte för det ser stökigare ut nu. Men det är bara för att jag tog ut allt från garderoben också eftersom att jag ska få en byrå, men den hade inte blivit hämtad, så Robban ska hämta den idag istället. Han hade åkte hem till syrran och dom när dom inte va hemma, och han hade ju inte ringt innan heller. Dom va ju liksom i Söderbärke eftersom att dom har målat ett bort där hemma och det luktar jätte starkt och illa. 

Iallafall, David och Sara kom och kidnappade mig igår också vid 3 tiden, och drog med mig till deras lan i pingstkyrkans matsal. Och dom som känner mig vet att jag inte tycker det är så jätte kul med lan, men men. Där satt iallafall jag och glodde, fram till klockan va nästan halv 7, då stack jag och kollade på stan tillsammans med Linette och hennes familj. När vi va klara där gick jag tillbaka till lanet för att tigga skjuts av David hem, men han satt såklart och spelade AGE .... (och vad det nu mer hette?) så det va ju inte så smart. För det är ju inte direkt så att man bara kan sticka från det. Så ja, jag frågade Robin (!) Johansson om han kunde skjutsa hem mig, och det kunde han. Men det kändes lite konstigt. Men men, så kan det va. Lika bra att jag vänjer mig vid att vi bara ska vara kompisar och inget annat. 

Iallafall, jag hade ont i armvecket resten av dagen, men nu känns det bra iallafall. 
Det blev bestämt att jag skulle komma till Örebro idag också och träffa Natta och Manuel, men sen nu på morgonen så kollade jag på telefonen, och då hade jag fått ett sms av Manuel där det stod såhär : "Hej vi tjaffsa lite så hon känner inte för det imorrn, förlåt". Det som jag inte förstår  , det är att hon har hela tiden setat och snackat om att hon vill träffas och så, och massa. Och han har inte alls vart lika på, och han har alltid kommit med någon undanflykt eller struntat helt i att svara när jag skickar sms och ringer. Så jag vet liksom inte vad jag ska tro. Jag har skickat sms till Natta, men jag får inge svar.

Men men, det blir väll att sitta och dega här hemma om jag inte får tag på någon som vill åka med mig till Västerås idag. Behöver köpa nya skor som sagt, eftersom att jag bara har sommarskor. Annars får jag väll vänta till på söndag och fråga pappa om vi kan åka in till Maxi och köpa ett par skor där.


Ciao <3

Torsdag ... hela dagen

God morgon !

Sitter här och äter lite frukost just nu. Ska väll bege mig bort mot sjukhuset om ca en timme. Ska till läkaren och äntligen kolla upp mitt luftintag eller hur man ska säga. Det är ju så att rätt som det är så kan jag få svårt att andas, det kan va antingen att det är svårt att dra in tillräckligt med luft - det känns som panikandning typ, som att man har en påse över huvudet och man får inte tillräckligt med luft eller liknande - eller så kan det vara att när jag typ är ute och går, springer eller är på ett äventyrsbad säger vi, och jag håller på och härjar och springer och grejer, så blir det typ helt igentäppt i halsen känns det som och jag hostar sönder och sådant. Sen brukar det kunna bli - bara genom att jag går från mig hem till min syster - att det blir halvt igentäppt och det piper när jag andas.. Så nu, efter typ 2 månader sen vi ringde så ska jag äntligen få gå upp till sjukhuset och kolla vad det är för fel, om det är astma eller om det är något annat.

Det ska bli skönt att få veta, men jag har värsta paniken över att gå dit själv. Jag har lite skräck för sjukhus och så, så jag vill aldrig gå själv. Det har kommit efter olyckan, men jag vet inte varför. För vid olyckan så hjälpte dom ju alla oss. Dom gjorde ju inget annat förutom att hjälpa oss,så jag förstår inte varför jag är rädd för sjukhus för det. Men ja, jag är ju som jag är.

Idag vet jag annars inte riktigt vad som händer. Jag bör väll tvätta, städa och plugga men det gäller ju att man orkar också. Eller ja, jag har inget annat val än att orka, så det är bara att börja med allt när man kommer hem. Men först ska jag nog bränna en skiva också med lite bra musik. Hihi.

Men nej, nu ska jag äta frukosten och sen börja fixa lite.
Kommer bilder på Elias ikväll.

<3

Onsdag

Goddag allihop!

Dagen har vart ganska seg. Jag sov över hos min syster igår, och jag lovar, man fick inte mycke sömn på natten. Det va ju en viss Elias Lundwall som vaknade ganska så ofta och va hungrig, och en Alicia Lundwall som vaknade en gång och sedan tog upp en hel del av sängen.

Iallafall, så när vi alla hade gått upp och Nathalie lämnat Alicia på förskolan så åt vi frukost i det nya köket, sedan åkte jag, Nathalie och Elias upp till stan och gjorde lite ärenden. Innan hon åkte hem igen så släppte hon av mig vid farmor eftersom vi skulle åka och kolla på en fiddy. Jag ringde först till denna Markko som pappa var mest intresserad av, men den va redan såld. Den hade blivit såld igår på kvällen. Så jag ringde till denna Rasmus som pappa också hade sett, och så åkte vi och kollade på den. Och jag kände på mig att det va den Rasmus som Pernilla va tillsammans med, och mycke riktigt så va det det.

Jag vet ju inte riktigt hur man ska kolla på en fiddy, men det va säkert jätte bra. Jag vågade inte testköra den för jag vet att det skulle gå åt pipsvängen iallafall då. Man ska ju liksom växla och grejer på en fiddy, och jag har ju aldrig kört så att man ska växla så det vågade ju inte jag. Men det gick nog bra. Den såg ju bra ut, och den är ju en 08a, så den är ju inte gammal.

Efter det åkte jag iallafall hem till Linette och umgicks lite med henne och Johan. Kollade lite hur det blev i lägenheten och så. Det va trevligt faktiskt.

Sedan har jag försökt komma på vad jag ska göra på fredag, men det blir väll att sitta hemma själv och glo på massa film. Alla andra har ju andra planer för sig som att festa eller iväg till någon annan och äta och dricka. Jag är ju inte lika populär som alla andra så jag blir ju aldrig bjuden på fester eller så. Händer typ en gång om året att man blir bjuden känns det som. Nej, kanske inte så, men det är väldigt sällan iallafall. Men men, så kan det ju vara.

Men men, nu ska jag väll göra något vettigt.

Kommer bilder på Elias lite senare. Tog bilder igen igår.

<3

Hemma

Hejsan igen. Nu är det såhär, att jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder på Elias, och sen tänkte jag ju lägga upp bilder från kvällen hos Robbin igår. Men det kan man ju fetglömma, för imorse när jag skulle kolla på bilderna, ja då fanns det inte en enda bild ! Shiet, jag blev helt tokig. Verkligen inte en enda bild fanns, och jag hade världens bästa bilder på Elias ju ! Så det är bara att hitta tillfällen att ta nya bilder. Även fast att det inte blir samma sak. Men snacka om att man va besviken. Fy tusan. Men jag vet iallafall att inte en enda människa ska få röra min kamera igen, för nu litar jag inte på någon när dom har min kamera. Inte efter det här iallafall. Nej nej, det kan man ju bara drömma om.

Nu är det iallafall såhär att jag har vart hemma några timmar, och jag ska väll egentligen plugga och sen storstäda, men jag tror att städningen får vänta tills imorrn, då vi har fått hem min byrå hoppas jag på.

Ikväll ska jag iallafall sova hemma hos min syster, eftersom att jag lovade Alicia det igår. Hon ville att jag skulle sova kvar hos dom när jag skulle komma och hämta kameran och laddare, men då sa jag att jag inte kunde men att jag skulle sova där idag, och man måste ju hålla det man säger eller hur?

Nu sitter jag iallafall här och tar det lugnt. Pratade lite med Jaana om nyår. Hon tyckte jag skulle komma till henne eftersom att hennes föräldrar skulle åka på kryssning, och hon tänkte låna huset tillsammans med sin pojke och äta god mat och dricka lite. Så det låter väldigt frestande tycker jag. Så jag planerar att åka dit den 30 december och komma hem den 1 januari eftersom att jag fyller år den 2 januari. Men vi får se om det blir så eller inte, men det känns väldigt frestande iallafall. Ska fråga bara om det är lugnt att jag kanske tar med en kompis, känner ju liksom ingen där förutom Jaana, och det va flera år sedan som jag träffade henne sist. Haha.

Men men, nu ska jag väll kolla om jag ska göra något vettigt här hemma eller glo på film. Hehe.

<3

Tisdag

Hejsan alla !

Sitter här hemma hos Bella och snackar lite med Noor och henne och shiet. Hehe. Blev en lång kväll igår, men jag tänker inte gå in på detaljer förutom det att vi va upp till Robbin och han hade fest, och efter det hem till Bella och sova* ler*.

Aja, nu blev allting som det blev här. Skriver senare !

<3

Måndag

God morgon alla !

Alla är medvetna om att man ställde om klockan igår en timme? En timme tillbaka? Det vill säga att man får sova en timme extra. Eller ja, det känns ju iallafall som att man får göra det, men det blir ju mörkt en timme tidigare oxå.

Idag ska jag iallafall med min syster och hennes lilla lillprins Elias till sjukhuset i Västerås. Tror dom skulle ta prover på honom eller va det va, men jag kommer inte riktigt ihåg. Jag vet iallafall att vi ska dit, och hon ville inte åka själv så jag åker mer än gärna med. Säger ju inte nej till att få vara med Elias och Alicia. Fast jag tror inte att Alicia ska med till sjukhuset, men jag vet inte.
Iallafall så ska jag passa på att hämta mitt VL-kort samtidigt när vi är i Västerås.
Jag kom förresten hem till Fagersta igen igår. Åkte med Björn och Bella. Hon skickade ett sms till mig typ vid3 halv 4 och frågade om dom kunde komma över en sväng. Jag fattade ingenting, för jag hade ju sagt att jag va i Västerås. Haha. Men Björn hade tydligen bil så dom kom över, sen åkte jag hem tillsammans med dom. Först åkte vi runt i typ hela Västerås, sen åkte vi till Sura, och sedan hem till Fagersta.
Det va riktigt trevligt att umgås med dom faktiskt. Hehe. Och Björn har så krulligt hår, och det är verkligen jätte gulligt. Hehe. Förstår Bella när hon säger att det är hennes GoseBjörn. Hehe.

Men nu ska jag fixa lite innan jag ska dra till min syster.

<3

Söndag

God morgon alla !

Vet ni vad, idag när jag vaknade så kollade jag först på klockan på telefonen och sen på datorn. Men det va ju något som inte stämde. Den på datan gick ju en timme efter. Och då kom jag på ! Det är ju vintertid nu. Kul? Kanske. Men jag hoppas att det blir en riktig vinter i år iallafall.

Jag mår kanske inte lika dåligt idag som jag gjorde igår, men jag mår fortfarande dåligt. Inte glad över någonting just nu, och mår illa hela tiden. Men det känns inte som att jag ska gråta iallafall. Om jag säger såhär, jag kommer inte vilja prata eller se honom på ett tag nu iallafall. Om han visar sig på festen sen, då är det så. Jag har ju sagt att han får komma om han vill, men ja. Vet inte om jag kommer klara av det.  Kommer han så kommer det förmodligen bli att jag totaldissar honom tror jag. Det kommer bli jätte jobbigt för mig. Men samtidigt så kan det ju bli trevligt. Fast, på vilket sätt? Det har jag ju ingen aning om. Finns det något sätt som det skulle kunna bli trevligt på? Inte som jag kan komma på just nu iallafall. Jag får ju inte tillbaka honom bara för att han kommer på festen.

Såhär löd anledningen till att han inte ville vara tillsammans med mig längre :

"Jag tycker inte att det känns rätt längre"

"Vi kanske skulle passa bättre ihop som vänner"

"Jag är inte riktigt redo för ett förhållande just nu"

"Jag känner inte riktigt mig själv"

Han lär väll vetat innan han blev tillsammans med mig att han inte va redo för ett förhållande, eller? Och att han inte riktigt kände sig själv? Det brukar iallafall dom flesta veta. Tror jag? Eller nej, dom flesta brukar komma med dom där anledningarna när dom för slut, men jag tror det mest är för att dom vill kunna festa och supa hur dom vill, och kunna flörta och strula hur dom vill utan att någon ska bli sur.

Men men, så kan det va. Nu ska jag kolla efter lite kläder som jag ska sätta på mig efter att jag har duschat. Ska nämligen gå in till pappa å dom nu, försöka äta och fixa och så. Bloggar kanske senare.

Ciao <3

Tårar

Vad finns att säga? Jag tror inte jag har mer tårar att spilla på Simon mer. Alla känslor förvandlades till hat, men nu vet jag inte vad jag känner. Jag tror jag bara känner mig helt tom. Jag  vet inte om jag ska skratta eller gråta eller vad jag ska göra. Det jag vet just nu, det är att jag mår så himla illa så det finns inte, och jag har ingen matlust alls. Jag känner inte ens att jag är hungrig.

Men men, jag ska inte klaga. Men nu är det iallafall helt säkert att jag inte ska bli tillsammans med någon fören jag har fyllt 18 år.

Men men. Så kan det va. Tänker inte ens försöka hitta någon kille eller så, jag tänker inte ens fokusera på killar. Tänker bara fokusera på det som är viktigast för mig att fokusera på just nu.

Men nu ska jag strax gå och lägga mig.

<3

Lördag

God morgon alla !

Jag vet inte vad jag gör för fel, men jag lyckas alltid förstöra dom förhållanden jag har. Jag vill inte att allting ska vara såhär. Jag bara förstör och förstör. Jag måste fan ha något fel i huvudet. Varför skulle jag annars förstöra hela tiden? Usch, jag vet inte hur länge jag grät i natt, men nu är iallafall mina ögon svullna och jag ser sämre än vanligt.

Älskling, min älskade habibi, du ska bara veta hur mycke jag gillar dig, Hur mycke jag verkligen vill att det ska vara du och jag. Jag vill spendera mina dagar med dig. Kan du försöka förstå det? Jag vill inte att du ska va sur på mig, vill inte att du ska göra slut med mig. Jag vill ha dig, bara dig, min älskling. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag överreagerar, men det är så himla mycket som händer i mitt liv just nu, så du förstår inte. Jag vill verkligen inte förstöra det här fina vi har, så snälla älskling, försök att vara tålmodig med mig. Försök att inte tänka så mycke på hur jag beter mig i vissa lägen. Jag känner mig inte som mig själv just nu. Jag älskar dig ! Jag vill ha dig som min egen ! Snälla !

<3

Fredag

Hejsan alla !

Vill ni veta en rolig sak?! Jag är moster igen !! För andra gången ! Jag blev det i onsdags, min kära syster fick äntligen sin lilla son ! Shiet, han är hur söt som helst ! Tyvärr så kommer det inte upp några bilder just nu eftersom att jag glömde min kamera hemma hos min syster idag när jag stack till tåget.

Tog ledig från APUn igår eftersom att jag inte visste hur det skulle gå för min syster på sjukhuset i onsdags, men det gick ju bra så jag va mest hemma och tog det lugnt. Stack hem till min syster och fixade med lite tvätt åt henne så att hennes lilla pojke skulle ha kläder när dom kom hem igen. När Robban slutat jobbet så åkte vi över till Västerås för vi tänkte hälsa på syster, pojken och tomas, men vi blev utkastade. Haha. Det va bara pappans föräldrar som fick komma och hälsa på. Det tyckte jag va lite konstigt.
Dom fick iallafall komma hem på kvällen, så jag stack över till dom idag på förmiddagen. Sen var jag tvungen att sticka till skolan men sen stack jag hem igen till min syster. Hihi. Ville ju träffa lilla prinsen så mycke som möjligt. Han ska förmodligen heta Elias , men dom har inte bestämt sig ännu.

Men nu sitter jag iallafall här i Västerås ute vid pappa i en husvagn med min lillebror Ted.

<3

Hemma

Hejsan.

Nu är man äntligen hemma hos pappa igen. Det är konstigt vad folk kan förändras bara man har med nya människor. Men men, det kanske är så. Vad vet jag.

Men nu sitter jag iallafall hemma hos pappa och bara tar det lugnt. Ska väll strax fixa mig för att gå och lägga mig. Ska försöka komma i säng i tid idag. Ska ju upp klockan 6 imorrn, börjar kvart i 8. Jag lovar, det är riktigt drygt att vara på förskola, eller på APU överhuvudtaget. Jag vill bara tillbaka till skolan. Jag tycker det är helt super drygt att vara på APU. Visst, jag har jätte bra barn och personal, men jag vill verkligen inte vara på APU. Och visst, jag trivs jätte bra hemma hos pappa, det gör jag verkligen. Känns som att jag skulle kunna flytta hit. Det jobbiga är ju bara det med bussar om man ska ta sig in till stan och ut till pappa. Det går ju jätte dåligt med bussar. Men men, så kan det ju va. Men jag kan ju iallafall inte flytta hit eftersom att jag går i skolan i Fagersta. Men men, så kan det ju vara.

Har alla haft en bra söndag då?

<3

Söndag

Hejsan alla !

Nu är det såhär, jag sitter hemma i Fagersta med Simon hos mig *ler*. Hihi, är det inte gulligt då? Nej men okey, det är såhär, jag ska väll typ snart åka till pappa. Åker med Simon och hans mamma och vilka det nu är som är med. Då slïpper jag åka tåg iallafall. Fast jag hade nog kunnat sluppit åka tåg även om inte Simon hade vart här eftersom att Mimmi (min handledare) ändå ska åka tillbaka till Västerås idag. Hon har vart i Fagersta och hälsat på familj och vänner.

Har vart på en hel del fester i helgen också. I fredags när jag kom hem så va det bara att fixa sig på en gång, sedan drog jag, Bella och Nova på fest hos Thizze och Ida. Linette var också med, men henne mötte vi upp utanför huset eftersom att hon bor i huset bredvid.

Igår när Simon hade kommit så drog vi också på fest, men stack nästan lika fort. Jag kände mig jätte dum. Haha.

Idag så har vi inte gjort så mycke. Mest tagit det lugnt och kollat på film och så.

Vad har alla andra gjort idag då?

<3

Lördag

Hejsan alla !

Vad gör folket just nu på en lördag? Själv sitter jag mest och bara tar det lugnt. Ska strax fixa mig lite innan jag ska dra till FagerstaHallen. Har lovat att kolla när BellaDoNNa har match, fast egentligen känner jag bara för att sitta hemma och dega. Haha. Men det blir nog skoj. Eller ja, jag är ganska ointresserad av innebandy när det gäller att titta. Ska jag spela själv så är jag mer intresserad. Det enda som är intressant att kolla på inom sport är Hockey tycker jag. Någon som håller med mig?

Igår va jag iallafall på fest hemma hos Thizze och Ida. Det va riktigt trevligt faktiskt. Men gick hem ganska tidigt, sen upptäckte jag att jag hade glömt min kamera hemma hos dom så jag måste gå till dom och hämta den. Det är bara det att jag inte vill gå dit själv. Men men. Måste säga att dom hade hur söta kattungar som helst också. Dom va verkligen jätte söta, men sen va dom jätte rädda också. Men det kan jag nästan förstå. Robbin va lite halvdryg som vanligt, haha, men det är man ju ganska van vid. Haha. Och Magnus frågade om vi va tillsammans, vilket jag sa nej till på en gång. Haha. Robbin bara stod där och såg rolig ut. Haha. Men jag hade iallafall en jätte trevlig kväll. Fick dessutom skjuts av Palle både dit och hem, det tyckte jag va jätte snällt.

Men nej, nu måste jag väll börja fixa klart mig här, så ska jag gå sen. Vill ju ha min kamera. Känner mig helt naken utan den. Haha.

Saknar min baby också. Vill verkligen att han ska komma hit idag <3 Min älskade babe <3 Han gör mig så himla glad :) <3

Torsdag

Hejsan alla !

Har precis kommit hem från förskolan. Idag har det vart helt okey. Tiden gick ganska fort fast ändå inte. Och jag måste bara säga att jag har världens underbaraste ungar ! Shiet, dom är verkligen urgulliga..

Sitter och äter lite banan, macka, risifrutti och te just nu. Orkade inte laga någon mat, så fick bli lömat som vanligt. Ingen av oss orkar ställa oss och laga mat när vi kommer hem för vi är helt trötta och allt.

Men nu ska jag äta klart sen plugga körkortsteori.

Ciao <3

Onsdag

Hejsan !
Nu kan jag lova att jag verkligen är helt slut. Jag har vart på min förskola i två dagar, och man är helt seg på morgonen. Jag börjar ju 7.45 varje dag och slutar 15.30. Snacka om att det är segt. Jag är hemma då vid 4 kvart över 4 eftersom att jag måste cykla hem från jobbet. Inte direkt så att man pallar gå kan jag ju säga.

Jag har vart två dagar på förskolan, och idag så har jag vart i skolan. På onsdagar så ska vi vara i skolan eftersom att vi har i-val. Jag har körkortsteori, men sen så har man ju inte det varje vecka heller. Så det är lite segt. Då har man bara en lektion vissa onsdagar och det är ju idrott då då. Men det funkar ju det också, men det är så segt. Men jag och Carro har kommit på att vi ska gå till trafikskolan fast att vi inte har någon teori, för vi ska sitta vid datorerna och göra dom där testerna eller vad man ska kalla dom för. Så vi ska börja läsa i böckerna nu. Man har ju liksom inte öppnat dom ännu. Hehe. Vilket kanske är lite dumt.

Imorrn och fredag kvar på den här veckan, sen är det bara en vecka kvar innan höstlovet. Jag hoppas verkligen att dom här veckorna på förskolan går snabbt, för jag orkar verkligen inte vara på APU. Men det är bara att bita ihop och se glad ut.

Nu ska jag nog sussa lite !

Godnatt ! <3


Måndag

Hejsan !

Dagen har vart helt okey. Det va första dagen på min praktikplats. Jag får inte säga så mycke om det, men det va iallafall helt okey. Både barn och personal va bra.
Jag är ganska trött nu iallafall, och jag orkar verkligen inte gå in och fixa mat, men jag lär väll göra det. Är själv hemma eftersom att pappa och Siwan jobbar. Dom kommer hem vid 7 halv 8 och det kommer vara så typ varje dag. Men men, jag vänjer mig nog.

Vi har kommit fram till att jag ska börja 07.45 och sluta 15.30 om dagarna.. Känns som väldigt långa dagar, men men. Det är lugnt. Då är jag med på frukost, lunch och mellis. Kan säkert bli att jag får gå tidigare någon dag också.

Men nu ska jag kila in och fixa något att äta, sen sätta mig ner med plugg antar jag. Önskar bara att Simon va här just nu. <3

God kväll !

Nu sitter man här i husvagnen och är helt ensam. Dom andra är där inne. Eller ja, Siwan, pappa och Christopher är där inne. Jag skulle bara ut hit till husvagnen och hämta lite grejer, för jag sover inne i huset i natt. Jag är ju så himla lättskrämd, så jag kommer ju aldrig våga sova själv här ute heller. Aldrig aldrig. Fast jag har ju alla mina saker här ute,så lite tid kommer jag ju spendera här i husvagnen, men inte mycke. Hela helgerna kommer spenderas här då jag har antingen Simon eller Ted här. Hehe. Är ju som sagt väldigt lättskrämd. Haha.

Idag har dagen vart ganska lugn faktiskt. Jag har vart väldigt trött eftersom att det va två stycker personer som härjade och grejer i sängen. Haha. Men jag älskar dom ändå ! *ler*. Haha.

Men nu ska jag gå in igen. <3

Söndag

Hejsan alla !

Idag är det söndag ! Har mest tagit det lugnt hittills, ätit frukost och fixat mig. Simon har åkt hem också, så det blev väldigt tomt här. Saknar honom redan jätte mycket. Längtar tills jag får träffa honom igen. Jag har även plockat ihop lite med mina saker här inne i husvagnen. Jag ska ju bosätta mig i husvagnen dom närmaste 6 veckorna. Förutom då jag måste vara i Fagersta och sådant.

Idag ska vi iallafall fira Pontus när alla kommit och så, sen ska jag hjälpa Siwan med maten. Hon ville det, så visst kan jag göra det då. Det har jag inget emot. Tycker ju om att laga mat.

Men nu ska jag spela lite kort med min lillebror <3


Lördag

God kväll alla !

Igår hade jag en helt underbar dag faktiskt ! Jag och Elina umgicks nästan hela dagen i skolan, åkte till Västerås tillsammans. Vi satt även med Cattis och Evve, och jag fick reda på något som jag inte visste, men jag tror inte jag ska skriva det här. Hehe. Men jag blev iallafall helt förvånad kan jag ju säga. Haha. Vi gick iallafall upp till stan och mötte Siwan, gick upp till hennes föräldrar eftersom att vi skulle lämna min packning, sedan åkte vi ner till stan igen. Där gick vi till McDonalds och åt tillsammans med Emmy, Denise och Madde. Det va trevligt. Hehe. Madde berättade om när vi umgicks jätte mycke och när jag skulle träffa killar. Haha. Det va jätte roligt. Jag höll på att dö av skratt kändes det som. Sedan så gick vi och träffade SP, Simon (vantpojken) och hans kompis. Det va trevligt trevligt. Emmy, Denise och Madde försvann efter ett tag och även Simons kompis, så jag, SP, Simon och Elina gick upp till Kaswan så att hon kunde ta hål i tungan. Efter det va det raka vägen till stationen eftersom att SP och Elina skulle åka tåg hem. När dom hade åkt stack jag och Simon hem till hans far, sedan vidare till hans mor där det kom lite släktingar som skulle fira hans lillebror.

Det va riktigt trevligt, även fast att jag är väldigt blyg och så i början när jag träffar nytt folk. Hehe. Men det gick bra iallafall. Hoppas dom inte fick fel uppfattning av mig bara, för det vill jag ju inte.

Jag sov kvar hemma hos Simon också. Det va riktigt mysigt *ler*. Fast väldigt varmt. Men det är för att han är så himla varm, så hans värme sprider sig ju till mig. Hehe.

Idag sen så vaknade vi och tog det riktigt riktigt lugnt. Vi har segat hela dagen. Vid 1 så började vi att fixa oss. Simon va så gullig så han lämnade mig ensam kvar i hans rum för att gå och duscha. Haha. Bara för att jag va så feg och inte ville vara själv någonstans. Haha. Sen gick jag och duschade och började fixa mig och sådant. Vi åt lite mat, kollade på lite tv sedan åkte hem till min far. Här har vi mest tagit det lugnt. Åt lite, Simon spelade lite på pappas gitarr och sjöng, sedan gick vi ut hit till husvagnen och tog det lite lugnt. Jag har fixat lite med det ena och det andra och gjort mig riktigt hemmastad här, så nu ska jag nog klara av att bo här i 6 veckor *ler*.

Men nu ska jag klirra med lite annat. Puss <3


Torsdag

Usch, jag har vart riktigt dålig på att föra bloggen idag, men det känns som att jag inte riktigt har haft tid heller.
Har ju vart i skolan hela dagen och efter det va jag hem till Bella eftersom att hon fyllde år. Så vi satt och pratade och fikade lite, sen skynda hem och vara barnvakt och äta, sedan försöka packa. Jag har precis blivit klar med vad jag ska ha med mig dit, men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha imorrn..

Imorrn får jag även äntligen träffa Emil, Singborn och Simon *ler*. Det ska bli kul. Fast Simon ska jag ju träffa mycke mer än vad jag ska träffa dom andra. Honom ska jag ju umgås med hela helgen.

Men nej, nu lär jag gå och lägga mig. Klockan är mycke <3


Torsdag

God morgon.
Jag kan lova att jag är riktigt riktigt trött just nu. Kom i säng ganska så sent igår bara för att jag satt och pratade med Simon och fixade med tvätt. Jag va ju tvungen att tvätta alla kläder och sådär, sen va jag ju tvungen att vänta tills maskinen var klar så att jag kunde hänga upp allting.

Okey, dagen idag. Skola, hem till Bella som fyller år, barnvakt och packning. Fattar inte hur jag ska orka allt, för jag har en lång dag i skolan och sen allting annat. Jag skulle behöva träna oxå, men det hinner jag väll inte.

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen <3

Kväll då.

Jag stack hem till Sara efter att jag sprungit över till min syster för att hämta en torkställning, då det inte finns plats för alla mina kläder på min torkställning, så min syster va snäll och lånade ut en av sina till mig. Men efter det så stack jag iallafall hem till Sara för att kolla på film tillsammans med henne och hennes kära pojkvän David Krantz. Iallafall så visade det sig att han hade hyrt en film som jag redan hade sett, men jag kollade på den igen iallafall. Och jag tycker verkligen att den filmen är super äcklig. Assa, den är inte läskig eller så, men den är så himla äcklig. Jag blir helt illamående av den filmen. Det handlar om FBI och en helt psyco kille som plågar först en katt, men sedan människor till döds live på nätet. Den är helt helt jäkla sjuk. Fattar inte. Nej, usch. Jag brukar verkligen inte vara känslig för skräckfilmer så länge det inte är barn inblandade i filmerna, men assa, nej, den här filmen är så äcklig och jag vet inte allt. 

Men nu är jag iallafall hemma igen, och jag fixar lite med tvätt och sådant. Funderar lite på vad man ska ha med till Västerås, hur man ska packa och massa sådant tråkigt.

Men jag ska iallafall fortsätta fixa här nu. <3


Efter sång..

Nu har jag precis kommit hem igen. Har vart i kyrkan och sjungt med Sara och några fler. Det gick väll ganska hyfsat iallafall, men så kom jag på värsta idén att vi som sjunger ska få planera en gudtjänst å så själv. Eller assa, inte hela gudstjänsten, men sången och det. Om typ någon vill sjunga solo, duett, trio eller sådär.. Jag skulle iallafall vilja testa på något nytt istället för att Agneta bara säger att vi ska sjunga den och den och det datumet är det.. Känns lite trist.

Men nu är jag iallafall hemma och fixar med tvätten för fullt. Önskar att det gick lite snabbare så att jag kunde sticka iväg och kika på film med Sara och David.

Sara och David är förresten tillsammans nu *ler* Dom blev tillsammans i söndags, och gissa om jag är super glad? Det är jag verkligen *ler*. Är så glad för bådas skull *ler*.

Men nu ska jag fixa lite, kolla lite saker med Sara och sådär. <3


Roligt :)

Haha , shiet. Det va riktigt längesen som jag hade en sån här rolig skoldag. Jag lovar, det va askul. Iallafall för mig och Elina. Det va såhär, att vi gick ju på orientering idag på förmiddagen. Först gick vi upp till Fageråsen där vi skulle börja, fick kartan och bestämde sedan hur vi skulle gå. Dom första 5 kontrollerna var vi jätte noga och allt, sedan plumsade Elina i lite vatten, vi hittade blådär, gick lite vilse först från varandra, sedan från allting och min vante sprang bort där i skogen. Så nu har jag bara en vante kvar. Och jag lovar, det syntes att vi hade ätit blåbär iallafall, för händer och mun var blå. Haha. Och vi kom absolut inte ut från skogen där man skulle komma ut från den, vi kom ut vid ett hus, och en bakgård på andra sidan. Haha. Först fattade vi inte ett dugg vart vi va, men sen hittade vi en väg som vi kände igen. Haha. Jag lovar , det va riktigt riktigt kul.


När vi kom tillbaka till skolan igen så gick vi upp och åt lite mat, sedan hade vi idrott igen. Simning denna gång. Fast jag och Elina visste inte att vi skulle ha simning, så vi simmade med kläderna på. Haha. Jag lovar, man kände sig riktigt riktigt mobbad när man först stod i duschen och duschade med kläderna på, och sen när man kom ut i själva simhallen. Haha. Men kul, det har det vart iallafall. Haha


Sista lektionen hade vi Fritidskunskap med Ylva, och då va treorna så snälla så vi fick lite fika av dom. Jag lovar, det va riktigt gott. Hehe, sen gick vi igenom lite om fritid och så, och det gick bra.


Kom hem sen och slängde i en maskin med kläder och nu sitter jag här. Ska strax gå iväg till Sara så ska vi sticka till kyrkan och sjunga lite *ler*. Det ska bli trevligt, och där får vi också fika. Haha. Så kan det ju va *ler*. Sen ska jag hem igen och fixa klart med tvätten och äta lite, sedan kanske umgås med Sara och David *ler*. Tror dom är tillsammans fast att dom inte vill erkänna det själva, och jag tycker att det är så himla gulligt. Blir så himla glad. haha.


Men nu ska jag typ börja göra mig klar för att gå till Sara <3


Onsdag

God morgon !
Nu ska jag strax iväg till skolan och göra min sista orientering. Ganska trist, men det är sånt man måste fixa.
Inte nog med att jag grät igår, var på vippen att börja gråta nyss också. Jag va in på bilddagboken lite snabbt och kollade, och då hade en kompis kommenterat, och det hon skrev stämde så väl med texten och bilden jag hade lagt in. Började tänka lite då igen, men jag ska försöka att inte göra det. Jag vill inte börja gråta i skolan iallafall. Så idag ska jag försöka att inte tänka på det så mycke. Men jag är otroligt glad att jag har mina underbara som finns där för mig när jag kommer tillbaka till det här och blir ledsen.

Jag ska försöka sticka till Jonathans grav nu i helgen också, prata lite med honom även om man inte får något svar tillbaka. Kommer förmodligen börja gråta, men det får man ju göra. Jag tycker det är jätte jobbigt det här med gravar. Jag vill liksom inte tro på att han ligger där under jorden, i den där kistan. Men det är ju bara att försöka acceptera, även om det är jätte svårt. Och det känns verkligen inte som att det är 5 år sedan det hände nu, eller ja 5 och ett halvt år. Det känns verkligen inte som det. Jag tycker att vi klarar det här ganska bra tillsammans iallafall. Min lillebror Ted var duktig och följde med mig till Joberg till det stället där Jonathan dog. Han va stark, och följde med. Det va första gången på 5 år som han satte sin fot där igen. Men det va starkt, det va ett riktigt stort steg för honom. Men jag har ju liksom inte tänkt så mycke på det eftersom att jag inte visste vart på Joberg det hade hänt, men nu vet jag ju det eftersom att Ted sa vart det va.

Men nu lär jag kila till skolan.

<3

Kvällen..

Blev ju som det blev. Först va ju träningen som den va, absolut inte nöjd över mig själv på den. Sen började man tänka på Jonathan så att man grät å grät, men vilken tur jag har som pratade med värsta underbara människan samtidigt som hjälpte mig. Är så himla glad att jag har såna som hjälper mig i såna här situationer, annars skulle jag ju vara världens vrak, och det vill man ju inte..

Jag tror ärligt att jag måste gå och sova nu om jag ska orka morgondagen..

Ciao <3<3


Tisdag !

Jo men tjena, nu är man ju hemma från Hedemora igen. Det va helt okey faktiskt, men roligast va det nog på den sista grejen som vi va och lyssnade på. Man fick sig ett gott skratt iallafall. *ler*.

Jag har iallafall kommit hem nu, och ätit lite så jag lär väll packa ihop träningsgrejerna strax och bege mig till Fagerstahallen. Ska ju brottas idag. Det ska bli skönt. Tränade ju ingenting förra veckan, inte ens brottningen. Så det känns ju lite tråkigt, så nu ska jag träna ordentligt den här veckan igen. Imorrn ska jag på orientering också, så det blir lite träning, men inte mycke. Skönt iallafall att komma ut lite och springa.

Men men, nu ska jag väll packa å så, och kolla med min mor om jag kan få låna hennes cykel så att jag slipper gå..

<3<3

Kväll...

Igen.. Nu är det snart dags att lägga sig igen, fast det gör inte mig nånting för jag är verkligen jätte trött. Tänkte att jag skulle sticka till skolan lite tidigare imorrn så att jag kan slänga in lite saker i skåpet, så jag hoppas att jag hinner det innan man ska stå vid parkeringen vid Fagerstahallen. Ska ju åka till Hedemora imorrn på studiedag. Hoppas verkligen att det blir kul *ler*. Malin och Maria skulle tydligen också dit, så det ska bli trevligt. Det sjuka är att hela min klass ska dit, och det är tydligen aldrig en hel klass åker iväg på sånt här. Själva den här studiedagen handlar om att studera/arbete utomlands. Det ska bli intressant.

Men nu ska jag fixa lite, sen ska jag gå och lägga mig.. <33

Eftermiddag

Shiet, vad segt. Jag kan inte plugga, för jag kan inte koncentrera mig på just det jag ska plugga, sen står hela min hjärna still. Blir ju helt tokig. Jag ska skriva en novell som liknar avskedet mellan Hektor och Andromache. Jag säger ju lycka till just nu. Finns ju ingenting i min hjärna som fungerar just nu. Sen har jag ju massa annat också som jag ska plugga, men det mesta kan jag egentligen inte göra hemma för att dom arbeten har jag tillsammans med andra i skolan.

Och hela naturläxan är ju bäng. Finns ju inte ett enda årtal som är rätt om man ska kolla på åren där bak på papperet. Och dessutom så står det helt konstigt. Nej, jag blir helt knäpp på allting. Körkortsteorin tänkte jag läsa medan jag är på APU hemma hos min far, för det orkar jag inte göra just nu. Det är inte lika viktigt som allt det andra eftersom att det inte är någon inlämningsuppgift på den.

Engelska måste jag läsa på eftersom att jag har "prov" på det på torsdag.

Matte behöver jag läsa på, för jag ska göra om mitt prov efter APU:n.

Svenska så måste jag läsa en hel bok och sen göra den där novellen.

Samhäll ska jag fixa i skolan med Emma L och IOS ska jag fixa med Elina och Linette.

Det är så himla drygt. Känns som att man har tretusen saker att fixa, och jag har ingen koncentration. Snacka om att det är drygt. Varken koncentration, hjärnan på plats eller fantasi.

Drygt drygt drygt. Sen måste jag snart börja packa också. Vet inte ett dugg vad jag ska ha med och inte, och allt shiet. Och om jag ska ha med mig kläder som jag använt tillbaka till Fagersta och hämta nytt och sånt där. Apdrygt ju !

<3<3

Måndag

Ja, idag är det måndag då. Egentligen borde jag inte sitta här och skriva just nu eftersom att jag har så galet ont i huvudet, men jag kände att jag bara ville slänga in ett inlägg innan jag ska lägga mig i sängen en stund.

Jag vaknade ju som vanligt jätte trött och tänkte att jag skulle gå till skolan och iallafall vara med på estet på morgonen, men jag va även med på Lenas lektion, sedan gick jag hem. Sa till Lena att jag skulle gå hem för att jag hade ont i huvudet å hon sa att hon såg på mig att jag inte mådde så bra. Så idag blir det inte ut och springa som det var tänkt att jag skulle göra. Men jag får väll springa lite på min orientering på onsdag. Måste göra sista orienteringsgrejen, sen är jag klar med det. Måste plugga massa idag också, och dessutom så fick vi massa mer APU-uppgifter idag. Jag är så himla trött på skolan just nu så det finns inte. Det är hur mycke som helst att göra just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Men okey, jag ska iallafall plugga sen är det tänkt, hoppas bara att jag har ro i kroppen idag till att göra det. Jag måste verkligen få det gjort, allting bara ligger där och växer och växer, det är jätte drygt.

Iallafall, så hoppas jag på att få busskortet snart också, så att jag inte får det sista dagen. Jag får panik när det är att det kommer sista minuten. Behöver tvätta också, men det kan jag ju göra imorrn efter att jag kommit hem från Hedemora. Måste ju tvätta upp alla kläder eftersom att jag åker till pappa på fredag. Fast då ska jag träffa jätte mycke kompisar. Ska träffa först Emil en stund tills han ska hem till Sala, sen Simon och sedan Singborn en stund. Aslänge sen som jag träffade henne, och gissa om jag har saknat den tokiga flickan !? . Hoppas bara att livet börjar fixa sig för henne, allting verkar ju ganska så illa just nu. Men jag hoppas på det bästa iallafall...

Men nej, nu ska jag gå och lägga mig en stund så att huvudvärken släpper. Och hoppas på att jag kan få prata med sötisen lite senare. <3

Kväller

Nu är det snart dags att gå och lägga sig i den mysiga sängen, men jag tänkte först berätta lite snabbt om min dag..

Det blev inget pluggande idag som jag trodde, som jag hade behövt men ändå inte ville. Jag åkte med min syster till Västerås och vi va faktiskt aldrig hem till Natasha. Vi gick runt i massa olika affärer, och det blev ganska drygt efter ett tag. Vi hade hur mycke dötid som helst, eftersom vi va tvungna att vänta på att Tomas och Johnny skulle vara klara vid BodyBuilding SM .. Men jag hittade iallafall en tröja på New Yorker som jag köpte. Eller ja, det va min syster som betalade, men hon ska ju få tillbaka pengarna sen. Köpte även en vattenflaska. Det kan ju behövas då jag är på träningen å så.

När jag kom hem så bastade vi, sen har jag bara tagit det lugnt. Och när jag äntligen skulle gå och lägga mig första gången så kom Simon precis in, så då blev det att jag satt kvar ändå och snackade med honom. Men nu ska jag ärligt snart gå och lägga mig <3

God morgon !

Som vanligt så är jag redan vaken, och jag lovar att det tar kol på mig att jag jämt vaknar såhär tidigt. Det är jätte drygt. Man vill liksom bara ligga kvar och sova, men det går inte, för gör jag det så får jag jätte ont i huvudet å sen blir jag jätte seg hela dagen och allt. Det är inte så kul.

Idag blir det väll förmodligen att plugga igen, fast min syster undrade om jag ville med till Västerås, men, vad ska jag göra då? Hon ska förmodligen hem till Natasha, och där kommer ju jag ha det ganska tråkigt skulle jag tro. Hon vill ju inte åka och hälsa på pappa, fast det kan jag förstå på ett sätt, men jag orkar inte bry mig..

Såhär är det, våran pappa förlovade sig utan att vi fick reda på något. Min syster fick reda på det för att hon frågade när dom skulle förlova sig. Men jag har aldrig fått reda på det utav pappa eller Siwan (hans fru nu då). Det va min mamma som berättade det för mig för att Siwan hade berättat det för henne då som stötte på varandra på julbord.
Dom flyttade även ihop utan att man fick reda på något, syrran fick även reda på det den här gången för att hon frågade när dom skulle flytta ihop. Jag förstod det för att Siwan sa att dom skulle hålla på och flytta en helg när jag ville komma ner till dom. Annars hade jag inte fått reda på det fören jag kommit dit.
Nu har dom även gått och gift sig utan att vi fick reda på något. Jag fick inte reda på det av min far eller Siwan, jag fick reda på det av min lillebror Ted, så pappa själv har inte berättat det. Han berättade inte det för min syrra heller, det va jag som gjorde det. Jag vet inte om han har berättat för min bror heller, men han verkar ju inte bli lika besviken som jag och syrran iallafall. Dessutom så hör pappa aldrig av sig till mig eller syrran när han är i stan. Han kommer aldrig och hälsar på mig och syrran heller, han åker bara och träffar farmor, farbror och bror.
Dessutom så kan han aldrig komma på den dagen man fyller heller. Förra året när Alicia fyllde 1 år så kunde han inte komma den dagen som hon fyllde år, utan han skulle komma en vecka senare. När jag fyllde 17 år kom han inte alls. Då fick jag lite presenter den helgen jag kom till honom istället. Låter det kul? Jag tror inte det.
Jag lovar, kommer han inte hit den dagen jag fyller 18 år, då kommer jag inte prata med honom på jätte länge. Jag har blivit så himla besviken på honom så många gånger nu..

Så, nu vet ni anledning till att min syster inte vill åka till min pappa iallafall. Jag orkar inte vara alltför långsint, men jag är ju väldigt besviken på honom, det kan jag ju inte säga emot iallafall.

<3<3

Natti..

Usch, den här dagen va ganska tråkigt. Jag va på jätte dåligt humör också eftersom att jag va så himla trött, men det gick över sen efter att jag hade vart ut en stund och sådär. Jag gjorde klart RFSL idag och fixade bilderna till estet, efter det så bastade vi här hemma, och jag stack till min syster. Jag hade ju sagt till henne att jag skulle komma över så att vi kunde kolla på film, så då gjorde jag det.
Först så åkte vi och köpte kinamat som vi tog med oss hem, och sedan så kollade vi på MammaMia, fast att jag såg den igår redan. Men det gjorde inte mig nånting, fick ju umgås med min syster, och sitta bredvid min systerdotter som sov så sött där i sängen.

Men nu är jag verkligen jätte trött, så jag tänkte gå och lägga mig. <3

Lördag

God morgon alla !
Nu är det ju äntligen lördag. Fast, min lördag kommer nog inte vara så himla rolig. Jag ska plugga så gott som hela dagen. Just nu vill jag först bara vakna till lite innan jag sätter mig och pluggar. Men jag måste iallafall plugga. Och jag lovar, jag ska plugga oxå. Igår va jag ju ganska slö, så jag pluggade inte så mycke. Jag gjorde bara klart Ylvas arbetet, sen gjorde jag inte så mycke mer. Men idag måste jag verkligen. Det känns som att jag har 100 tio tusen saker som ska vara klart till måndag typ. Jag ska tydligen redovisa på måndag också i Åsa-Majs lektion, men hur ska jag kunna göra det? Vi är ju inte ens halvvägs på det arbetet. Det är så himla drygt. Det är liksom ett grupparbete, och visst, vi vet att det skulle vart inne i fredags, men vi hade ju ingen chans att göra klart det eftersom dom snackade sekrettess hela torsdagförmiddag typ. Så hur skulle vi ha en chans att bli klara? Det är hur mycke grupparbeten och grejer som ska bli klart nu, det är så himla irriterande.

Men nej, man ska inte klaga. Men det är ju bara så himla drygt. Man vill ju liksom bara kasta allting åt pipsvängen och hoppa av skiten, men samtidigt så vill man ju ha en grundutbildning. Jag hatar verkligen det här om man får säga så. Jag vill bort från den här linjen.  Det är ingen linje för mig. Jag passar inte in. Men nej, jag ska bita ihop. Jag ska klara det här. <3

Trött...

Jag är riktigt riktigt trött just nu, fast det kan ju bero på att vi grät ganska mycke när vi va borta vid Lindgården. Assa, jag lovar. Hade inte Denise börjat gråta, då hade jag klarat mig från att gråta, men jag satt ju liksom och kollade på henne typ hela tiden eftersom att hon satt tvärsmittemot mig. Vi va iallafall på Lindgården för att ha en sån där sista grej tillsammans med Pia eftersom hon ska sluta hos oss, så vi va där och fikade, och det va väll trevligt. Lite gråt här och där, men det är sånt man får ta. Men det va ganska trevligt faktiskt. Vi fick träffa den nya som ska ha hand om assistenterna oxå, och han verkar helt okey. Hoppas verkligen att han är som Pia.
Men okey, nu är jag iallafall jätte trött och det känns som att mina ögon nästan är svullna. Hur det nu kan kännas som att dom nästan är det, men men.

Jag ska väll försöka plugga lite till just nu, och sen får jag hoppas på att min babe kommer in på msn så att jag kan få snacka med honom eftersom att han inte ha fyllt på telefonen ännu som jag tjatat på att han ska göra. <3

Plugg...

Fy tusan vad segt. Jag kan inte koncentrera mig helt på att plugga, och det är så tidskrävande och shiet. Jag har inget tålamod liksom. Det är så himla segt sånt här. Varför ska man behöva gå i skolan för? Men jag måste kämpa. Jag vill kunna få pengar och leva lite. Vill kunna få ett jobb sen också, så då måste man ju ha gått någon gymnasieutbildning, men det känns så himla segt. Man är ju liksom inte ens inne på rätt linje, och det suger riktigt hårt. Jag önskar att jag hade gått kvar i Avesta på Mode Designe, det va ju iallafall mer jag. Men men, det är ju som det är nu. Det finns både fördelar och nackdelar med att jag bytte från det och går det här istället. Allting bra som jag varit med om under den här tiden kanske jag inte hade vart med om om jag hade gått kvar i Avesta. Man får liksom försöka att tänka positivt om alla val man gjort i livet.

Men nej, nu måste jag verkligen försöka koncentrera mig ordentligt innan jag ska dra iväg en stund.

Hemma :)

Yees, nu är man hemma igen då från skolan. Jag kan lova på en gång att mitt matteprov gick rakt åt helvete. Jag hade helt glömt bort hur man skulle räkna ut allting. Haha. Jag hoppas verkligen att jag kommer få göra om det där provet, annars kommer jag skrika rakt ut. Jag vill verkligen klara den här kursen, för jag måste verkligen gå den här kursen också. Det är bara bita ihop och göra mitt bästa. Jag kommer ju inte ge upp en. Jag ska klara det här liksom. Jag har ett mål, och det ska jag nå, så är det bara.

Men nu måste jag packa upp min väska och sen sätta igång med att plugga. Jag har ju hur mycke som helst att plugga. Ska få in att baka också. För nu känner jag verkligen att jag vill baka. Tycker det är så himla kul.

Men nu ska jag sätta igång med pluggningen !

I skolan

God morgon alla !
Just nu sitter jag i skolan och är super duper trött. Jag har glömt alla papper hemma till det här arbetet som vi håller på med i samhällen, så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Emma sitter och fixar med en powerpoint som vi ska ha till vår redovisning, och jag satt och kollade på tills jag verkligen höll på att somna. Hon har iallafall vart smart nog att spara sin text på sin mapp, men det hade ju inte jag gjort. Jag skrev ut direkt från sidan jag istället. Det gör jag typ hela tiden just nu. Jag vet inte varför, jag vet ju att vi måste spara allting. Kanske jag som blivit allt för slö just nu kanske.
Idag efter skolan ska jag iallafall hem och plugga, sen baka.. Jag ska också iväg på avslutningsfika för Pia eftersom att hon ska sluta som präst hos oss. Hon ska istället sticka till Skinnskatteberg, men jag skulle nog också göra så om jag var henne, men vad vet jag. Det blir kanske närmare för henne också, för jag har för mig att hon bor där borta eller nått sådant.


Jag ska försöka att komma igång med bloggningen ju igen, efter att jag råkat ta bort alla mina inlägg som jag har haft tidigare. Men men.. Nu ska jag väll försöka att hjälpa Emma lite mer här.


RSS 2.0