Onsdag morgon...

och jag har sovmorgon men är redan vaken. Jag blev väckt 5 i 6 av min lillasyster som sitter och gapar mellan bom båda trapporna. Fy vad irriterade jag blev, och när både jag och mamma skällt på henne så sitter hon och gapskrikergråter istället. Hon är så jobbig på mornarna, för hon skriker och gapar och har sig hela tiden. Riktigt kul när en annan försöker sova då man inte ska upp samtidigt som dom. Nej, det där irriterar mig. Allting ska allting ske efter dom och grejer, och dom kör med mamma precis som att hon vore en passop (?) . Skapligt irriterande, men det är väll för att man har skämt bort dom när dom va sådär riktigt små. Jaja, det är som det är, inget jag kan fixa till nu. Jag tvingade mig att sova iallafall en timme till, så nu sitter jag här och äter frukost. Eftersom jag ändå är vaken nu så ska jag se till att göra lite nytta också. Tänkte jag skulle plugga och träna, så slipper jag stressa med det efter skolan. För efter skolan så ska jag sticka iväg och jobba också, och även över till Avesta och handla.

Undrar hur vädret kommer bli idag då. Om det kommer bli varmt och kvavt igen, eller om solen kommer hålla sig borta hela dagen. Jag tycker vädret är konstigt just nu, men men. Det kanske ska vara så(?), vad vet jag.

Förresten, igår när vi skulle kolla på film, gissa vem som somnade då (!). Haha. Som vanligt *fniss*. Men jag va skapligt trött, och det hade jag ju redan sagt till Björk, så han visste ju det. Och det va andra gången som jag försökte kolla på den här filmen, och båda gångerna har jag somnat. Lyckat, eller vad säger ni?
Och sen hade man ju en viss kille som verkade lite svartsjuk och så, fast att han nekar till det. Men varför skulle man annars ringa massor och fråga massa saker hela tiden? Frågade hela tiden massor om vi hade pussats, haft sex och det ena och det andra. Men varför skulle jag ha det med Björk? Jag och Björk är enbart kompisar, och dessutom finns det ingen anledning till att jag ska hålla på med någon annan kille när jag har A. Har jag sagt att jag gillar någon så springer jag inte runt och håller på med massa andra killar (!).

Aja, nu ska jag inte hålla på, blir bara på dåligt humör när jag pratar om det. Blev jätte irriterad på honom igår. För ska han få träffa tjejkompisar titt som tätt, så får väll jag träffa killkompisar(?), tycker iallafall jag. Även om det är att vi ska kolla på någon film eller gå ut och gå. Vad fan spelar det för roll vad man gör för nått(!?), vi är bara kompisar. Och vill han tro att jag är precis som alla andra tjejer han har haft som vart otrogna hit och dit, så får han väll tro det. Inget jag kan göra åt det. Det är bara han som måste lära sig att lita, precis som jag måste lära mig att lita och släppa killar nära inpå. Aja, nu ska jag gå och göra nytta :P



I want you to know how I feel inside <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0