Friday !

Gud va skönt att det är fredag igen, men snart ska man till skolan då. Fast det är ju skapligt kort dag idag iallafall, och skönt är det. Sedan blir det jobbet och efter det hem och sätta sig i solen och plugga.

Och sen funderar jag på en sak. Hur mycket kan man hata en människa egentligen? Är det normalt att hata en människa så mycket att man har lust att göra mos av den varje gång man ser den? Är det verkligen normalt att känna sånt hat? Assa, jag lovar, den här personen. Jag hatar den verkligen. Hatar den för hur den va mot mig, och ljög för mig och behandlade mig som jag vet inte vad. Jag hatar verkligen människan i fråga, och varje gång jag ser den så vill jag bara skälla ut honom, slå till honom eller vad som helst. Jag vill att den personen ska känna det jag kände och känner. Nej, den här människan är verkligen en människa jag hatar.

Men nej, nu ska jag gå och fixa klart mig det allra sista så ska jag dra mig till skolan sen.

Kommer väll ett inlägg senare <'3

Bad morning?

Det här kommer inte bli min dag känner jag. Jag tror ärligt talat att jag håller på att bli sjuk, och det passar sig verkligen inte just nu, inte i allt det här. Jag måste verkligen hålla mig frisk om jag ska klara det här. Och jag ska klara det, så enkelt är det.

Iallafall, jag har egentligen sovmorgon idag, men tror ni inte på tusan att jag vakna klockan sex av att jag va helt täppt i näsan och helt torr i halsen? Sen hörde jag ju att familjen va vaken, och jag kunde inte sova mer för jag hade fått ont i ryggen. Så ah, jag sitter iallafall här, ska väll passa på att plugga massor så att det blir klart. Sen måste jag dra mig mot skolan där vid 12, för AnnIrene lär ju få tillbaka sin plånbok, och sen ska jag lämna pengar på trafikskolan. Sen blir det att åka hem igen, jag känner mig verkligen inte tillräckligt pigg för att vara med på idrotten och klara av att vara i skolan. Börjar ju till och med få ont i halsen, och det är inte kul.

Aja, man ska väll inte gnälla så mycke, det finns faktiskt dom som har det värre. Men nej, jag ska väll fixa mig lite frukost och sedan sätta mig och plugga är det tänkt. Måste kolla om vi har en film hemma också så att jag kan fixa ett arbete, för det är en filmanalys som ska göras och jag kommer inte ihåg filmen helt och hållet. Men ska försöka fixa den utan filmen först.

Nej, nu ska jag upp och äta frukost. Kanske kommer ett inlägg senare.

If you know how much I miss you. I can´t believe it on my own. <'3

Damp !!

Det har jag! Jag kommer ärligt talat bryta ihop snart, det här funkar inte! Hur ska jag få ordning på allting? Hmm, det känns som att jag aldrig kommer få ordning på mitt liv.. Usch, det här känns inge kul. Och sen denna press med alla arbeten, det här känns inge bra. Jag kommer ärligt talat gå in i väggen, jag måste klara det här. Jag kommer klara det! Nej, blä och fy.

Nej, jag ska klara det här. Imorrn blir det garanterat att sitta hela dagen. Ska bara till skolan en timme, eftersom att vi har idrotten, sen tänker jag bara sitta hemma och plugga hela dagen. Så är det. Jag ska klara av det här, så enkelt är det. Jag tänker inte ge upp, om jag så ska köra tills jag är ett nervvrak.

Nej, nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa lite och varva ner. Det är det enda bästa man kan göra just nu känns det som.

Where are you when I need you beside me? <'3


Gotten nacht..

Nu är det snart dags att lägga sig käner jag. Har vart duktig och pluggat lite iallafall, men det är en hel del kvar. Hann inte träna nånting idag heller, känner att jag verkligen behöver komma igång igen, men man får aldrig tid till det. Imorrn ska jag iallafall försöka träna. Får göra det direkt efter skolan, sen sätta mig och plugga massor. Drygt drygt, men men, så är det ibland. Men imorrn blir det verkligen att sitta och plugga hela tiden.. Datorn ska inte åka på en enda gång har jag besämt mig för.. Fast jag kanske kommer behöva ha den föratt hitta information?
Äh, det där får jag lösa imorrn. Hoppas man pallar med skolan imorrn också, men det gör jag väll.

Nej, nu ska jag gå och sova. Eller först ska jag plocka bort alla arbeten, sen ska jag sova.

Ciao Bella ;) <'3

School

Tjoho!

Sitter i datasalen med lilla Emsan, vi ska väll strax ner på lektion. Vi har bara haft en lektion hittills, klockan är ju inte så mycke ännu. Esteten avklarad, så nu är det Förskola, skola och fritidshem kvar innan lunch. Får hoppas på att den här dagen går fort, och att allting går bra också. Fick dessutom reda på mitt betyg i esteten, och jag har VG. Snacka om att jag blev jag =). Det är alltid kul att få bra betyg.

Men nej, nu ska jag väll snart dra mig till lektionen tillsammans med min stumpan som sitter här bredvid mig.

Ciao <'3

Måndag igen då..

Men nu är det inte långt kvar tills det är slut. Ska börja röra mig till skolan, där det är full fart hela dagen skulle jag tro. Prov och redovisningar och sådant idag. Kan ju bara hoppas på att det kommer gå bra, men jag har inte hunnit göra klart allting ännu. Men men, så är det ibland. Efter skolan blir det jobbet, så får se om vi får lönen idag då, eller om vi får den senare..

Nej, det kommer väll inlägg senare. Nu måste jag borsta tänderna, sedan springa iväg till skolan..

Ciao <'3

Söööööndaaaag hela dagen.

Haha tro det eller ej, men så är det. Och min dag har bestått av plugg och sen köra lite bil. Haha. Det va nice nice att köra bil kan jag ju säga, men jag va ju inte van vid alla grejer, men man lär sig väll. Som t.ex. så har jag aldrig kört vid rödljus, stopplikt, järnväg och sådär.. Så det va första gången med det, och sen backade vi lite också. Men det ska jag ju få göra nästa gång på trafikskolan, och olika typer av korsningar och hur vi ska göra då. Men det känns faktiskt som att det kommer gå ganska snabbt tills jag får körtkort, men jag måste fixa så att jag har tid till att läsa lite teori också. Annars kommer det ju aldrig gå. Men det finns nog tid till det snart , får vi hoppas. Skolan är ju slut snart, så då är det väll bara att läsa på för fullt då skulle jag kunna tänka mig, och köra så mycke som möjligt också..

Va på Björn Rosenström i fredags, och det va riktigt skoj måste jag säga. Får tacka alla för kvällen, men extra mycke tack till Carro och Joel som alltid va där. Det va riktigt skoj =) Detta måste göras om snart igen, som du sa Carro. Alltid lika skoj, hihi. Jag tog det ju lugnt med alkoholen, men man hade ju inte behövt det eftersom att jag inte körde nånting på lördagen. Men men, det kunde man ju inte veta. Det va ju tänkt att jag skulle köra, men men. Fick ju köra idag.

Men nej, nu ska jag försöka renskriva lite arbeten som jag ska ha imorrn, sedan läsa på till naturprovet imorrn..

Ciao

Torsdag...

Jag lovar, jag kommer aldrig våga skaffa barn. Tänk om den får cancer när den är liten? Eller om den blir innebränd? Kanske nått annat hemskt? Tänk om alla om inte fanns. Assa, shiet. Jag blir helt livrädd. Man ser videoklipp hit och dit om alla barn som har dött på olika sätt. Men cancer, och bli innebränd. Nej, ärligt. Jag kommer aldrig kunna skaffa barn om jag inte slutar vara så rädd hela tiden.

Men men, nu ska jag försöka komma bort från det där.

Idag har dagen mest sett ut så att jag har suttit och försökt få ihop mitt samhällsarbete. Men det går inte bra för mig, så ah, jag får väll helt enkelt vänta tills nästa vecka och prata med min lärare om det. Så får väll göra dom andra arbetena istället, som jag blir helt knäpp på. Assa, vi har hur mycke arbeten som helst just nu. Och prov hit och dit. Och sen massa man ska ta igen och fixa för att få godkänt i alla kurserna. Assa, jag kommer ärligt talat gå in i väggen snart. Det känns som det iallafall. Och så ska man försöka fixa allt annat också, som körkortet till exempel. Men det tror jag att jag snart har faktiskt om jag ska vara ärlig, för det går ruskigt bra för mig tycker jag.
Tänkte att jag skulle börja kolla efter en bil iallafall, om det finns någon fin till nått bra pris. Det hoppas jag på iallafall.

Har jag körkort och bil nu i sommar, då blir det att bila ner till Götet och träffa lite härligt folk, annars får jag ta tåget dit. Haha, jag vill dit iallafall, och jag ska dit. Någon gång i sommar. Får vänta till nästa lön tror jag det blir. Så att jag har råd med tåget och sådär. Och ha råd att vara där också för den delen. Men det där löser man ju på ett eller annat sätt.

Ah, imorrn är det iallafall Våryra då då. Ska gå upp dit med mamma tror jag att det är tänkt. Får se om Maria skulle komma dit eller inte, och om vi skulle gå runt lite, sedan ska vi iallafall äta på kina också. Mums mums säger jag bara, det är efterlängtat. Fast ändå inte. Haha. Men jag har fuskat hela den här veckan med maten och allt sånt där så skitsamma om jag äter dålig mat imorrn också. Skärpning nästa vecka igen helt enkelt. På kvällen blir det iallafall Partajj, vet dock inte vart ännu. Och sen blir det att dra till bruks, där jag ska kolla på Björn Rosenström. Det är efterlängtat kan jag lova. Hehe.

Ska försöka hinna med att plugga lite imorrn också, och så ska jag packa det som ska med till pappa på lördag. Ska åka över dit på lördag och kommer hem på söndag igen, eftersom att det är pappas helg och jag ska passa på att köra lite. Det behövs om jag ska komma ihåg allting tills jag ska köra med Peter igen. Det är ju ett tag kvar dit om man säger så. Och det tar ju tid mellan varje gång jag kan köra med pappa också. Men nu är jag iallafall säkrare bakom ratten, iallafall när jag kör med Peter. Vet ju inte hur det är när jag kör med pappa. Det visar sig i helgen tror jag. Om jag nu får köra nånting då. Det hoppas jag.
Så därför blir det nyktert för mig imorrn också.

Nej, nu ska jag väll ta tag i allting. Måste få ordning på livet.



Nu kan jag lova att jag längtar till nästa sommar.
Då händer det grejer. Flytt till Götet förhoppningsvis, 
och även en resa till Turkiet. 
Gudars va skönt säger jag bara. Det är efterlängtat må ni tro. 

Men nej, nu får det vara nog med det här.
<'3 


Onsdag

Nu har jag vart dålig på att skriva känner jag, men det har vart lite fullt upp om man säger så. Det är det väll fortfarande, men jag tar mig lite tid nu på morgonen och skriver.

Snart får jag hem lite trevliga kläder :) Snacka om att jag är glad för det :P

Den här toppen kommer snart bo i min garderob


Den här klänningen bor snart i min garderob


Den här toppen bor snart i min garderob


Den här toppen bor snart i min garderob :)

Jag tycker dom här är riktigt  härliga.
Finns ju andra kläder som jag också vill ha, men det gäller att man har pengar och turen att få dom.
Hittade lite alla möjliga fina sommarklänningar som jag vill ha.
Hoppas på att få en av dom iallafall, annars blir jag inge glad.


Här är klänningen jag vill ha. Den hoppas jag på att kunna köpa också.

Nej, nu ska jag äta lite frukost för att sedan städa lite snabbt på mitt rum,
plugga och sedan dra mig till trafikskolan.. Ska köra lite idag.
Sedan blir det Avesta och handla mat,
efter det jobbet,
sedan hem och plugga..

Nej, men nu ska jag dra mig. Kommer kanske ett inlägg senare..

You scare me when you act like this.
I don´t know you .

<'3

Seeeeeeeeeeg

Jag lovar, det är jag verkligen. Hur seg som helst, och har vart det hela dagen också. Men jag har vart duktig och pluggat lite iallafall, och sen har jag vart och jobbat också. Det är bra det.
Sen har jag vunnit några aktioner, så jag hoppas på att vi får lön den 20e, så att jag kan betala det där. Annars blir jag knäpp.
Ska på Björn Rosenström på fredag också med min kära mamma, men det blir nyktert för oss båda. =P

Nej, men nu ska jag kolla lite hur mina andra aktioner går, sedan plugga lite och sen glo på twillight =P


Kommer väll kanske ett inlägg innan jag lägger mig..
 <'3


Söndag...

och jag är skapligt trött, men det får ju inte hindra mig heller. Idag ska jag försöka plugga allting som jag har att plugga, eller det mesta iallafall. Fast jag har glömt ett arbete i skolan som jag behöver fixa till. Sedan så ska jag jobba idag också, och det är hela allting som ska göras idag. Men det ska nog gå bra, brukar gå ganska fort ändå tycker jag, så det ska nog inte vara något problem.

Assa, nej, snacka om att man är sliten just nu. Va ju på möhippa igår, och det va helt okey. Vi va iväg på spa, och det va väll skönt, men det va inte så mycke mer än att man fick bada bubbelpool och basta. Så jag vet inte riktigt om jag kan kalla det för spa, men men. Det skulle iallafall vara ett spa.

Nej, nu ska jag upp och äta frukost, plocka upp allting här på rummet och sedan sätta mig med plugg.

Kommer väll inlägg lite senare <3


I´m happy, and it´s true. For ones, it is true ! <'3

Västerås snart då..

Ska snart iväg till Västerås, så fort pappa har slutat. Min lillebror Ted har tydligen musikal ikväll, så ska åka och kolla på det med min kära far. Får se om jag sover kvar i Västerås sen eller om jag åker tåg hem ikväll. Får se vad som känns mest frästande när det är klart där borta.

Det gick bra att köra bil idag också. Peter tyckte att jag va jätte duktig för att ha kört bara "första" gången. Jag tycker att det blir som första eftersom att jag knappt körde nånting då hos pappa. Men det kändes bra, så ska väll köra snart igen är det tänkt. Kanske nästa fredag igen? Det skulle inte göra mig nånting, jag kör gärna så mycke som möjligt. Men ska be pappa om att vi ska göra en klumpsumma med pengarna ändå, det blir lättare så.

Och sen kan jag säga att jag håller på att gå in i väggen snart. Nu är det så himla mycke, så man blir ju helt tokig. Det ena hit och det ena dit. Men det är bara att hålla god min ändå, och göra så gott man kan åt allting.

Nej, nu ska jag fixa lite, se om jag kanske hinner plugga lite också om jag har tur, innan jag åker till Västerås.

I know what you say, and I don´t care. It´s about yourself you talking, you know that. And I don´t care what you say, I don´t. Do what you think is best, I don´t care.

Dagen idag..

"HAHA du kan ju verkligen inte ha ett roligt liv eftersom du inte hittar på något vettigare att skriva om än hur irriterad du är på mig. Och jag vet att jag inte är perfekt och jag vet att jag kan vara riktigt bitchig ibland. Jag kan iallafall erkänna det, men det är nog värre med dig. Och du kommer ju inte med så himla vettiga argument eftersom du börjar dra in en massa andra saker runt omkring som inte ens hör till saken. Jag säger bara en sak: herregud vilken tönt ! Och jag orkar inte med dig heller för din jävla attityd mot mig och alla andra vill jag bara spy på och jag kan säga att du är expert på att klaga (tro mig, jag är inte den enda som tycker att du har en äcklig attityd). Jag är bara så himla glad för att slippa höra dina klagomål. Jag tänkte skriva att du kan höra av dig när du ändrat din attityd och dina klagomål mot alla andra men jag klarar mig lika bra utan dig. Eller nej, jag kanske klarar mig ännu bättre utan dig !"


Önskar jag kunde säga detsamma om allting, men jag tänker inte säga något som jag kan ångra mig för sen.
Men kan säga detsamma till en hel del av det där iallafall,
för du säger emot dig själv ganska mycke.
Men vet du vad AnnIrene?
Om du klarar dig så bra, varför lägger du ens ner energi på att läsa min blogg för då?
Och varför lägger du ens ner energi på att skriva en kommentar?
Där bevisar du själv hur mycke du irriterar dig.
Och bra onödigt att bete sig så otrevligt som du gör om dagarna mot andra än mig.
Kan ju inte säga att du betedde dig speciellt trevligt när Linette stod och knackade på dörren.
Men, ah, det är ju du som ska klara dig ute i livet sen.
Vet inte hur det ska bli med ditt humör då, och dina anklagningar.
Jag har ett roligt liv. Jag har ett bra liv. Det står jag för, och är stolt över också.
Jag är glad att jag fixade ett jobb åt någon, men den någon är inte glad själv över det,
det märker jag ju.
Men vet du vad?
Jag klarar mig så bra utan dig också. Jag har andra vänner, riktiga vänner. Även om alla inte bor i samma stad.

Jag pallar inte lägga ner mer energi på dig,
jag har gjort det alltför många gånger nu.





Idag ska jag till skolan, först ska jag försöka hinna göra två prov på en och en halv timme,
sedan ska jag till trafikskolan och köra lite bil.
Tillbaka till skolan, leta reda på alla mina lärare och ta reda på vilka arbeten dom inte har fått,
försöka fixa dom igen och skicka dom direkt.
Sedan ska jag hem och plugga, tvätta och städa.
Ska även kolla hur jag ligger till med alla mina klänningar.

Min dag är ganska full känner jag, men det är väll så ibland.
Eller ibland och ibland. Just nu är det ganska fullt hela tiden.
Ska även försöka hinna träna idag, får se hur jag hinner det.





Jo, såhär är det. Andreas hittade alla filer och sådär, men det mesta va helt förstört.
Alla arbeten va förstörda, och typ alla bilderna. Förutom dom som redan låg på delat.
Så vi hade inte så mycke vi kunde rädda faktiskt.
Därför måste jag gå till alla lärare och kolla vad det är dom inte har fått. Och sedan skriva om allting från början. För dom flesta kladdpapprena finns inte kvar längre. Jag river ju alltid dom efter att jag skrivit in dom på datan. Vilket jag tror att jag ska sluta med.
Har blivit helt livrädd nu för det här med datorer.

Men nej, nu ska jag äta upp min frukost och sen fixa allting som ska med till skolan.
Ska snart dra dit, och nu börjar jag bli nervös igen.

I live my life, then you can live yours.

En sak..

och det är att man borde lägga ner när det gått för långt. Jag yttrar mig inte mer, för tycker man så, då får man tycka så. Men då tycker jag att man kan komma och säga det till mig också, istället för att gå bakom ryggen på mig och snacka. Jag kan inte ändra något jag inte vet om, eller hur? Skitsamma.. Jag vet vilka mina riktiga vänner är, och det är inte ni. Så enkelt är det.

Jag vet att jag inte är perfekt, men bara för det så kan jag inte ta hur mycke skit som helst. Klagar? Hmm, visst, då jag har extremt dåliga dagar klagar jag mycket, det vet jag. Men det är inte jämt, och så överdrivet mycke klagar jag inte. Jag tycker inte att man ska yttra sig så mycke mer, när det till slut pekar på en själv också. Tänk efter innan du säger något igen, och du. Det här är sista gången. För nu har du sagt för mycke. Hoppas att du aldrig kommer ångra dig över det här, för jag orkar inte. Jag kommer garanterat längta tillbaka till dig, men jag får påminna mig själv. Jag tänker inte ta det här mer.

Förstår inte ens vart du/ni får allt ifrån. Det märks att ni inte känner mig egentligen. Det gör det verkligen. Men vet ni vad? Jag orkar inte bry mig, verkligen inte. Lev era liv, så lever jag mitt. Jag skiter just nu i om ni är involverade i mitt liv eller inte. Jag klarar mig ändå. Jag har folk på andra håll, det spelar ingen roll om det är i den här stan eller inte.


Don´t say a word, if you don´t mean it. I mean everything I say. I hope you know it.

Ont i magen

så det bara skriker om det. Men det är för att jag är rädd och nervös. Jag kommer ju förstöra hela bilen, shiet. Det här kommer inte sluta bra. Det kommer det verkligen inte göra. Shiet, blä. Nu vill jag inte längre. Nej, jag vill inte ha körkort längre. Eller jo, klart att jag vill ha det, men jag vill veta hur man kör. Jag önskar att jag redan kunde allting man ska kunna, det där med växla och det ena och det andra. Jag vill kunna allting redan, då skulle jag inte behöva va såhär rädd ju !

Blä, nej. Jag lär väll plocka ner det sista, sen börja bege mig bort mot skolan.

<'3

Happy today :)

Jag känner mig faktiskt ganska glad idag :) Kan lova att det känns skönt, fast vet inte hur lätt mitt humör kan förstöras. Det vet man aldrig. Det är ju fortfarande knas med min dator, och Andreas ska komma förbi idag igen och kolla om han har någon annan lösning på det hela. Hoppas att någon av lösningarna funkar, för jag blir helt knäpp av att inte ha allting. Men om vi får tillbaka det, så vet jag precis vad jag ska göra. Jag ska bränna ner all musik på skivor, lägga över alla filer och dokumt och sånt på den andra datorn så att dom finns där. Den är ju alltid avstängd så det händer ju ingenting med den. Sen så kan jag nog hålla mig lugn ett tag tror jag.

Iallafall, jag är vaken redan nu fast att jag inte behöver, men det känns ändå skönt att komma upp i tid såna här dagar som det är skola. Jag vill ju inte stressa med att fixa mig och sådär. Så ja, jag är vaken nu iallafall. Ska ut och köra med trafikskolan 10 över 10, så får se hur det går. Kommer gå rakt åt pipsvängen direkt, det kan jag lova. Jag är riktigt usel bakom ratten, men det är för att jag är så osäker på mig själv. Jag tror själv på att jag inte klarar, så kanske ska lyssna på pappa. Han säger hela tiden att jag måste tro på mig själv. Men jag är riktigt rädd och så när det gäller dom här sakerna på 4 hjul. Dom på 2 hjul har jag inge svårt alls för.. Men men, det kommer nog gå bra, bara Peter har tålamod med mig. Haha. Plus att det här är en bensin bil som jag kommer köra med, så jag kommer väll få stopp på bilen hela tiden. Haha. Pappa har ju en dieselbil, och dom lägger inte av lika lätt. Haha.

Aja, efter skolan idag så ska jag till jobbet. Ska jobba själv, vilket är bestämt nu. Jag ska jobba måndag, onsdag, fredag och varannan söndag. Dom söndagarna som är på jämna veckor kommer jag att ta, och AnnIrene ska ta tisdag, torsdag, lördag och söndagar ojämna veckor. Det blir bra det. Vi har kommit fram till en lösning och det är jätte bra.

På lördag är det möhippa också, hoppas på att det ska bli kul. Och jag kommer vinna vadet som jag och Niklas har slagit vad om. Haha. Han ska få så han tiger. Haha. Ska bli skönt med spa iallafall, och sen att skämma ut min "moster" lite på den stan. Haha. Sen blir det bröllop efter 2 veckor, och då ska Sabina med för hon ska vara med och jobba då :) Det blir super bra det där :)

Mm, skönt. Nu är havregrynsgröten uppäten. Hehe, så nu ska jag snart in i duschen.
Hmm, det här va inte bra. Börjar känna smärta i ögat igen. Hoppas att det inte fortsätter.

Idag ska jag vara duktig och vara med på idrotten också hade jag tänkt. Fast jag har ingen aning om vad vi har så det blir väll bara att ta med vanliga mjukisbyxor och sådär. Haha. Det blir nog jätte bra.
Slipper jag ju träna efter skolan också, beroende på vad vi gör på idrotten. Eller är det kondition så behöver jag inte träna efter skolan. Jag ska träna antingen kondition eller styrke varje dag. Det har jag bestämt. Eller jag bestämde det igår. Haha. Ska bli riktigt duktig igen. Det funkar inte med att vara slö hela tiden. Dessutom får man bättre koncentration på alla arbeten efter att man har tränat, så det är också en anledning.

Om ca, 2 och en halv vecka så sätt betygen. Så det känns. Men det är ändå ganska lugnt. Jag trodde ju först att det va nästa vecka som betygen skulle sättas. Men det är den 1 juni som dom sätts. Så då är det ganska lugnt ändå. Om jag nu får ordning på min dator också. Jag har ju alla arbeten på datan, så måste ju få fram dom på något sätt.
Just nu är det arbetena som är viktigast faktiskt. Men visst vill jag ha tillbaka allting annat också, det säger jag ju inte emot. Det är ju minnen liksom med alla bilder och all musik. Men men..

Nej, om man ska hoppa in i duschen, ta medicinen, fixa mig, städa upp lite och sådär. Får ju inte komma försent till trafikskolan heller. Sen vet jag inte om jag ska lämna sakerna i skolan innan heller, fast det känns lite onödigt faktiskt. Har ju idrott direkt efter lunchen, så det är ju bara för mig att gå direkt från trafikskolan till matsalen.
Fast jag undrar om det är någon som är i skolan, för jag tycker inte om att gå och äta själv. Då känner man sig utmobbad faktiskt. Även om man vet att man inte är det så känns det så. Men ska kolla med Sabina, om hon inte har kök hela dagen. Då blir jag knäpp. Haha. Fast jag är ju redan knäpp xD

Nej, nu ska jag dra mig härifrån.

I am happy, if you want to believe it or not, but it´s true.
I am happy, with or without you.
I can live my life without you.
I have my family,
my father - who is my big love here in the world,
my mother,
my bigsister,
my bigbrother,
my two little brothers,
my littlesister
and my wonderful sisterchildren.
They do me strong,
and you should know that.

Sista gången

och det lovar jag. Nu är jag så trött på det här. Du finns inte längre i mitt liv, det är en sak som är säker. Förstår du själv att du säger emot dig själv när du håller på som du gör? Och säger som du gör? Förstå att du inte är perfekt, och tänk efter lite själv också innan du öppnar din käft! Nej, det här va sista droppen. Jag tänker inte ge nånting en chans till, inte mellan oss iallafall. Är så trött på att ge chanser om och om igen, och det ändå blir exakt samma sak om och om igen. Nu är det slut på det här. Tro mig, det är det. Jag tänker inte lyssna på dina ord längre, dom existerar inte för mig längre.

Nu är det såhär, jag går vidare i mitt liv, vare sig jag har den här personen i mitt liv eller inte. Jag kan må bra utan den här personen i mitt liv. Och det kommer jag att göra också, det kan jag lova. För snart är det över med den här stan, det lovar jag. Och över med alla människor som har till den här staden att göra. Jag pallar inte med det här längre, det här är en äckelstad. Jag pallar inte med allting i den här staden, allt som har med den här staden att göra.

Och jag lovar, jag klarar mig. Jag har bättre vänner än man kan tro, och jag har en helt fantastisk familj som alltid ställer upp på mig när jag verkligen behöver det.

Nej, nu ska jag gå upp och äta lite, ta en tablett och krypa ner i sängen. Ska till trafikskolan imorrn och köra lite bil med Peter.


Please, shut up ! I don´t want to hear anything from you ! I hate you right now !

Häääääärliga daaaag !

Eller kan man kalla den något annat? Ja, dagen började ju iallafall bra, men tedde sig sedan inte alls så bra som jag ville. Knas hit och knas dit, och nu är jag bara allmänt irriterad på *hosthost*, inga namn. Ah, jag har iallafall vart och simmat, och jobbat. Jobbade själv idag, men nu ska jag iväg på cirkus med min kära familj. Kommer med inlägg sen. Detta va bara ett litet snabbt !

Tisdag

.. och det är bara att säga God morgon :)
Jag hoppas på att den här dagen ska bli någorlunda bra, jag har vaknat på ganska bra sida iallafall tror jag. Sitter och äter frukost just nu, ska strax dra mig till skolan. Det blir en lång dag idag eftersom att jag har lite idrottstimmar att ta igen. Så dom flesta dagarna blir långa dagar, förutom imorrn. Emma skulle nämligen till Stockholm imorrn, så då kan vi ju inte ha idrott. Haha. Vi har nämligen bestämt det att vi ska ta igen idrotten tillsammans, men det är vi klara med redan nästa vecka. Det va bara 10 timmar vi skulle ta igen. Sedan har vi en orientering också att ta igen, och sen ska vi fixa provet. Men det ska nog gå vägen får vi hoppas.

Idag måste jag också ta reda på vilka kurser det är som ska avslutas, och beställa en tid på trafikskolan så att jag får ut och köra lite med dom också. Behöver lära mig grunden, annars kommer det aldrig gå. Haha. Jag måste känna mig säker bakom ratten också, det kan jag säga att jag inte gör nu. Jag är helt livrädd när jag sitter där. Haha.

Efter skolan idag blir det iallafall hem och plugga igen. Funderar på också om jag ska ta med mig lite av det som är i skåpet hem idag. Vi måste ju tömma skåpen innan vi slutar, för dom ska tydligen byta lås på skåpen, så att vi får ta med egna hänglås istället för dom låsen som är nu. Det är störande, för jag tycker bättre om dom låsen som är nu. Och nu kom jag bort från ämnet. Haha.

Okey, efter skolan idag så ska jag först och jobba, sedan blir det hem att plugga. Ska kanske försöka hinna träna också, fast det gör ju inget om jag inte hinner, för jag har ju ändå simmat idag. Eller ah, jag ska simma idag. Hehe, så det ska bli skönt. Men nej, nu måste jag äta upp, ta Symbicorten och sedan fixa mig iväg till skolan.


You don´t know how I feel. You never gonna know that. But I feel free, and you don´t know why. I love it, and I need it. But I miss the true love , that you gave me <'3

Det är tacken

... men det är väll sånt man får ta ibland. Man försöker vara snäll, och man försöker med det ena och det andra, men tacken är en "kaxig" attityd eller vad man ska kalla den. Men aja, så kan det ju vara. Jag ska väll inte klaga egentligen, men ändå. Jag försöker ändå, men är det så Den vill ha det så är det väll så. Jag ska inte hindra det.

Just nu blir jag bara lagom trött på allting kan jag ju säga. Och jag menar det. Plugget som bara ligger där och växer sig större och större hela tiden. Träningen som man aldrig hinner med. Datorn som ska hålla på hela tiden. Och jag vet inte allt. Det känns som att jag inte kommer klara proven den här veckan, och inte kommer klara kurserna speciellt bra heller för den delen. Men man kan ju alltid hoppas.

Nej, nu ska jag väll kolla efter något vettigt att göra. Eller nej, jag ska först kolla på Tradera efter en ny klänning. Och så ska jag väll försöka hitta alla länkar som jag hade på favoriter. Alla är ju borta. Men jag blir ju inte förvånad just nu, för ingenting går som jag vill.

I have moved on, so you know that. I live my life, and I don´t think of you anymore ! <'3

Blä på dagen !

Den här dagen har jag verkligen inte tyckt om. Har vart på dåligt humör hela dagen, och den som har fått ut för det mesta får faktiskt skylla sig själv. Det är hans fel att min dator är som den är. Jag vill ha tillbaka alla mappar och filer ! Jag vill ha tillbaka allting ! Jag blir tokig! Precis allting är borta ju. Alla genvägar finns på skrivbordet, men inte alla mapparna och filerna. Allting är borta. Det vill säga att alla mina skolarbeten är borta, alla mina bilder från min kamera, alla modellbilderna, all musik, allting. Jag menar verkligen allting också. Det är så himla drygt, och vi får inte tillbaka det heller. Det är ju det som är det dryga. Blir så arg. Hoppas verkligen att det blir någon ordning på den här datorn..

Sedan va jag ju iväg och jobbade en snabbis också, och kan ju inte påstå att det va så bra stämning där. Vet inte om det va på grund av mig, eller om det va något annat som va fel, men dålig stämning va det iallafall. Lite tråkigt, för skulle vart skönt att kanske få bli på lite bra humör, men så blev det inte. Och sen finns det ju ungar här hemma som bråkar och håller på hela tiden..

Aja, nu lär jag väll plugga igen då. Har ju absolut inte gjort det typ hela dagen redan. Och så ska jag kolla efter en ny klänning eftersom dom andra blev överbjudna. Men det kan jag fixa sen efter att jag pluggat lite till. Har 3 prov den här veckan som jag måste klara, så kan va en fördel att plugga till det också, inte för att jag kommer klara det. Det känner jag på mig. Sen så ska ju betygen sättas nästa vecka tror jag att det är, så måste ju vara klar med allting. Men jag vågar ju inte skriva mina arbeten på datorn just nu, eftersom att den är som den är..

Men nej, nu ska jag kila. Skriver kanske ett litet inlägg innan jag går och lägger mig..


I don´t belive you, I don´t. You is fake to me, I can´t trust you. Sorry, but that you mean to me, is like air.

Åter måndag igen.

Jag fick inte dom där klänningarna som jag ville ha, vilket jag tycker är lite synd. Men men, så är det ibland. Får kolla om jag hittar nått annat då. Det lär väll finnas nånting tycker jag.

Idag blir jag hemma från skolan då jag har haft magsmärtor hela natten. Det kan jag lova inte va kul. Men men, så jag är hemma idag så får vi se hur det går med magen. Har jag fortfarande magsmärtor under dagen så blir det ingen skola imorrn heller, har jag inge magsmärtor så blir det skola.

Jag har hittat en jätte bra låt på youtube med Darin. Den får en verkligen att tänka till om det där med mobbning.
Låten heter What if och handlar om det där med mobbning. Jag tycker att man borde lyssna på den låten faktiskt, och tänka efter.



Nej, eftersom att jag är hemma idag så ska jag passa på att plugga tänkte jag. Och Andreas ska komma över om någon timme och fixa till min dator, så att jag kan skicka alla arbeten till skolan. En fördel om jag har allting som jag måste ha.

Nej, nu får jag inte sitta vid datan för Andreas för att då vet han inte om han kommer kunna återställa datorn. Så kan inte göra några arbeten.. Jag får väll skita totalt i skolan då !

Nu blev jag irriterad !!


Don´t think that you can say what  I would or wouldn´t do, I live my life like I want it ! <'3

Söndag

Sitter här hos pappa nu, ska väll snart in i duschen snabbt och sen fixa mig. Har suttit och kollat runt efter en klänning som jag ville ha till bröllopet, men hittade inte den. Hittade dock två andra klänningar som jag ville ha, så jag har lagt bud på dom, så hoppas på att jag får dom.

Iallafall, jag har fått lite blåöga nu från igår. Men det är inte så överdrivet, men det är lite iallafall, så mamma får väll se sen när jag kommit hem. Måste säga att det är riktigt skönt att vara hos pappa faktiskt. Fast har ju inte gjort så mycke, och blir ju så isolerad från alla kompisar, men men , det är väll sånt man får ta ibland. Inte så lätt när man inte vet vad som planeras heller, men men. Nu ska jag inte vara sån.

Nej, ska in i duschen och fixa mig, sedan sätta mig och plugga antar jag. Har ju inte fått någon ordning på datorn än heller,så finns fortfarande inge bilder eller musik eller nånting. Det här ska Andreas få fixa, så enkelt är det.






Ena klänningen som jag vill ha. En enkel sommarklänning bara. Lätt att dra på sig när man ska ner till stranden eller nått sånt.


Här är den andra klänningen som jag vill ha. Den vill jag ha på bröllopet. En söt och ganska enkel klänning tycker jag.



Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, får se om det blir fler inlägg innan jag åker till Fagersta.
Annars får ni alla ha en bra dag.

I hope that I will find the true love som day <'3

Lördag

Och jag blir så förbannad ! Varför ska min dator hålla på och göra såhär?! Gaah, nu jäklar får du ta och hitta en lösning på det här Andreas ! Är så trött på att nånting ska ha blivit konstigt så fort du har vart på min dator ! Ingenting finns på datan, och då menar jag verkligen ingenting ! Det finns ingen musik, inga bilder, inge skolarbeten, ingenting! Allting är borta! Blir helt galen, är verkligen skitförbannad just nu, och super irriterad. Jag vet inte vart jag ska göra av all ilska heller..

Saphira va så duktig idag, så hon knockade mig rakt vid ögat, så får väll se om jag har en blåtira imorrn eller inte. Det ska bli riktigt intressant att se faktiskt. Hoppas verkligen att jag inte får det, för då kommer jag skämmas ihjäl, det kan jag ju lova. Tror också att jag håller på att bli sjuk. Min hals känns jätte konstig, och pappa tycker att det känns som att jag har feber, så vi får väll se hur jag är imorrn.

Jag har kört lite bil idag också, och jag säger då det. Jag kommer aldrig kunna ta ett körkort, aldrig någonsin. Jag kan ju inte köra fanskapet. Och det är sant. Den som åker med mig kommer ju dö. Det kan jag lova. Men nej, ska gå till trafikskolan så ska dom få hjälpa mig, och åtminstone ge mig grunden så att pappa känner sig tryggare med mig bakom ratten, och så att jag själv känner mig säkrare bakom ratten. Det är ju det också. Jag ska klara av att få ett körkort. Så nu är det bara att plugga på som en gris. När jag inte gör det praktiska så får jag plugga teoretiskt som en tok. Men måste fixa med skolarbetena också. Är så trött på det här nu.



En sak till också, nu när det är det här vårvädret och ser alla par ute, så börjar man fundera på det här med kärleken. Varför ska den vara så komplicerad egentligen? Jag saknar verkligen kärlek, att känna att man har någon som verkligen bryr sig om en och som man vet alltid finns där. Den där närheten som bara ens älskade kan ge. Jag saknar det verkligen. Men samtidigt är det så himla skönt att vara singel och fri, och sedan det där att jag inte är redo för något förhållande. Det är det också. Det är det som får tillbaka mig till verkligheten. Men ah, man får väll se hur allting blir. Någon gång i framtiden lär jag ju bli redo, eller? Jag hoppas det iallafall.

Men nej, nu ska jag kolla om jag får lite ro i mig och kunna fortsätta med att plugga massor.


I don´t understand why you lie to her, and do me to the black cheep. I don´t ask for this. I am afraid, I mean it. I am, but it´s wrong, everything is wrong. I don´t want to lie, but you don´t give me a choice. I hate you for this.

Fredag

Dagen började kanske inte direkt så jätte bra. När jag skulle göra gröt och kollade mjölken, så va det bara att hälla ut den. Den va lika hård som hårdvispad grädde, risktigt äckligt måste jag säg, så det blev ingen gröt för min del. Så nu sitter jag och äter smörgås och vatten. Känns riktigt fattigt måste jag säga, men men. Så kan det ju vara. Får tänka positivt, får vara glad att det ens fanns någonting hemma att äta överhuvudtaget.

Jag har förresten funderat på en sak. Det som att var och varannan skaffar barn nu för tiden, som att det är den nya accesoaren. Planerar man att få barnen? Skyddar man sig inte? Blundar man för att man är gravid? Assa, det finns så mycke tankar om det här. Visst, jag förstår att man inte vill göra abort när man fått ett barn i magen, det skulle absolut inte jag kunna göra. Men jag känner det att jag vill gå klart skolan först innan jag skaffar barn, jag vill ha en utbildning så att jag kan få ett jobb. Okey, jag har ett jobb just nu men det är inte så mycke att skryta om. Men ah, frågorna bara finns där. Jag vet ju inte hur det är, jag har ingen direkt kompis sådär som är gravid. Jag känner till folk, några bekanta och kompisars kompisar. Sen finns det ju dom som går runt och skryter om att dom är gravida och grejer, även fast dom bara har gått några veckor. Nej, jag förstår inte riktigt det här med att var och varannan är gravida. Inget elakt menat mot er som har barn eller är gravida, men jag blir fundersam. Visst, jag förstår min syster som har två barn, men hon hade åtminstone en utbildning, och hade flyttat hemifrån. Det va inget planerat direkt heller. Hon tog ju tabletten dagen efter, men bebisen fanns kvar där ändå. Och det är jag ju glad för, för tack vare det så finns min lilla ängel, min lilla prinsessa. Och visst, jag förstår att ni är glada över era barn och framtida barn också, men jag funderar iallafall.

Jag vet en sak iallafall, och det är att jag inte vill ha något barn fören jag har gått klart skolan. Åtminstone gått klart gymnasiet.

Nej, nu måste jag äta upp här och göra klart det sista innan jag ska dra till skolan. Snacka om att jag kommer vara helt död efter idrotten, haha, men så kan det ju vara. Sedan blir det hem snabbt och byta grejerna och dra till tåget. Måste kolla upp när pappa slutar också och när Siwan slutar. Men det gör jag lite senare under dagen. Undrar hur det kommer gå för AnnIrene idag då när hon ska jobba själv, och ta pengarna själv. Äsch då, det går nog bra.

Nej, dags att gå bort härifrån. Skriver väll kanske ett blogg när jag sitter på tåget eller när jag är hemma hos min pappa.

<'3


Grinigt värre !

Assa, vad är det för fel? Måste jag få ut för all skit jämt eller? Vad har jag gjort för fel den här gången? Kan du tala om det för mig? Jag har inte gjort ett jävla skit ! Jag har hängt upp barnens kläder precis som du bad mig om, och jag har försökt styra upp mitt liv själv ! Du säger att jag ska släppa precis allting och fokusera på mig, min skola, mitt jobb och mitt körkort. Lyckat, det har du verkligen visat. Sluta låt all skit gå ut över mig! Jag är så jävla trött på att ställa upp hela tiden hit och dit, men sen får man ändå bara skit för det ! Det är inte kul ! Vet du det ? Jag är så jävla trött på det här så det finns inte !

Nej, jag är trött på det här. Det är tur att man snart försvinner från den här staden. Och jag har god lust att bryta kontakten med dom allra flesta då och börja om helt och hållet. Jag kommer flytta bort från den här staden, och du kan inte längre övertala mig att bli nånting jag inte är säker på. Det är mitt liv, och jag bestämmer över det själv !




För övrigt så ska jag strax gå och lägga mig. Ska packa klart det sista som ska ner i packningen, sedan ska jag lägga mig och sova. Det kommer bli en tuff dag imorrn, det känner jag på mig. Fullt upp i skolan, sedan skynda sig hem och fixa det sista, sedan till tåget så att man kommer hem till sin kära far, och så blir det ut och köra bil och sådär. Hoppas det går bra..

Men nej, nu ska jag fixa. Bloggar imorrn igen som vanligt.

<'33

Hemma

och det är skönt kan jag ju säga. Man känner att man får mer tid till att fixa alla arbetena. Jag tycker det går snabbare att plugga hemma än när man sitter i skolan, allra helst då man behöver en dator för i skolan finns det aldrig några datorer lediga. Så på det sättet är det ju skönt när man sitter hemma och pluggar, datorn är aldrig upptagen. Haha. Det är skönt det..

Jaja, nationella i skolan idag gick rakt åt pipsvängen kan jag ju säga. Va skapligt trött och så skulle man koncentrera sig på att lyssna och läsa och grejer. Det gick inte bra helt enkelt, och så va jag irriterad också. Fast jag vet inte varför jag va irriterad, men men. Så kan det ju vara.

En sak som stör mig, det är att folk hela tiden ska gå och snacka massor. Att man måste gå och säga allting till massa andra, det förstår jag inte. Kan man inte ta det med sig själv eller(?), varför ska man dra in massa andra som inte har med saken att göra. Tycker man kan lösa det själv.

Och en sak till som stör mig, det är att man inte kan stå för vad man gjort, och säger att man ångrar att sakerna ens hände. Varför säger man till en människa att man ångrar det som vart mellan dom två(?). Det tycker jag är så jäkla dåligt. Förstår inte människan att den som den säger till mår dåligt av det(?), eller vad är det frågan om(?). Fast jag har kommit fram till en sak, och det är att jag egentligen inte ska lägga ner energi på såna där människor. Jag förlorar ingenting, det är snarare dom som gör det. Och jag har också bestämt mig för att jag inte känner den människan, finns ingen chans att jag tänker låta den där människan få förstöra för mig. Aldrig i hela mitt liv. Glöm det.

Och nej, nu ska jag vara duktig och fortsätta plugga. Har tänkt mig att jag ska plugga allting som ska göras på dator, för sen kommer Andreas hit och ska leka med min dator.

Men kanske kommer ett inlägg lite senare


Know you never going in to my heart again. I don´t know you, I don´t know who you are anymore. You are like the air <'3

Torsdag

och det känns som att veckan bara springer iväg just nu, men det gör ju ingenting. Vill gärna ha fredag så att jag får åka över till min kära pappa över helgen. Och så ska jag köra lite bil med honom, det ska bli kul. Som jag har längtat efter det.

Är det förresten någon som har läst om Tourettes syndrom? Gör det! Det är riktigt spännande tycker jag. Jag satt och jobbade om det igår eftersom att vi har ett temaarbete inom svenska och utveckling, livsvillkor och socialisation. Vi ska nämligen först börja läsa en självbiografi från någon som haft ett "hinder" i sin uppväxt, och sedan ska vi skriva om det hindret, och jag valde en bok om TS, av en slump. Haha, det va lite kul, för jag fick ett ämne som intresserar mig! Och det är ju det det ska göra, för att det ska bli kul att jobba om det.

Det blev ju inge mer inlägg igår, men det va för att det blev så himla mycke hela dagen. Fullt upp kan jag säga. Men idag kanske det blir lite mer inlägg, man kan ju alltid hoppas. Fast jag har en lång dag idag i skolan, och direkt efter det så blir det att ta sig till jobbet, sedan hem och plugga massor igen. Fast det börjar gå framåt med pluggandet iallafall, och det är skapligt skönt kan jag säga. Måste komma ihåg att jag ska gå och prata med Christer idag också, min mattelärare. Måste kolla med honom så att jag kan göra matten hemma, för då kan jag göra klart allting i idrotten, och det skulle vara jätte bra kan jag ju säga.

Hoppas även på att det är super bra väder imorrn, för då kommer pappa vara här i stan och jobba, och då kan jag köra härifrån hem till pappa. Hehe, det skulle vara trevligt. Annars måste jag tänka ut hur morgondagen blir, om AnnIrene är tvungen att ta jobbet själv eller inte. Måste ju packa ihop alla grejer som ska med hem till pappa ikväll så går det snabbt att hämta det imorrn. Nej, nu måste man verkligen tänka på att allting ska gå ihop med tiden. Shiet, tiden går faktiskt fort just nu.

Snart är det Björn Rosenström här i stan också ! Det längtar jag till, fast det blir ju nyktert för min del som vanligt. Undrar om mina kompisar börjar tycka att jag är lite tråkig som jämt är nykter nu för tiden(?), men jag ser ingen anledning till att dricka när jag inte är speciellt sugen på det. Man kan ha kul med vanlig läsk faktiskt. Man behöver inte festa och dricka jämt, det har jag kommit på. Men sen ser jag ingen anledning till att jag ska hålla på och festa och dricka heller, jag sköter hellre skolan, jobbet, min träning och fokusen på körkortet. Det är mycke bättre. Det finns ju så mycke bättre saker att lägga pengarna på också än alkohol. Tycker jag. Det här är enbart min åsikt, ni andra får ha eran åsikt.

Nu måste jag fixa klart mig så att jag kommer i tid till skolan. Har nationella nu på morgonen. Engelska nationella hörförståelse. Kommer gå rakt åt pipsvängen, det vet jag redan. Jag klarar aldrig hörförståelserna, jag är mycke bättre på att skriva fritt på engelska. Och sen måste jag komma ihåg att hämta ut min astmamedicin idag också. Glömde bort det igår, för det va så fullt upp. Men jag får säga till mamma att komma till sjukhuset så att vi kan hämta ut det. Annars får jag väll kanske lov att ta med mig pengar till skolan(?), eller nej, det blir lättare om mamma kommer så slipper jag hålla på med pengar hit och dit. Är trött på att lägga ut pengar faktiskt.

Men nej, nu måste jag verkligen gå och fixa mig.

Skriver senare idag !


I still wonder what´s going wrong <'3

Onsdag

God morgon allihop. Idag är det egentligen sovmorgon, men jag tänkte att jag skulle komma upp lite i tid ändå så jag slipper stressa med allting. Ska ju vara uppe på stan till halv 10 , så då är det ju en fördel om det inte blir så stressigt. Så jag tänkte mig att jag strax ska hoppa in i duschen och äta lite, sedan packa ihop badkläder och sånt som ska med till skolan. Måste även komma ihåg att jag måste prata med Lasse sen om att få ihop det här med idrotten nästa vecka också eftersom att jag inte kommer hinna med alla timmarna den här veckan. Har liksom bara idag typ att fixa. Och sen kanske på fredag om jag har tur. Kan skynda mig efter samhällen då, om vi nu har den. Men det tror jag.

Ska även hjälpa en kompis att få fas på alla hennes skolarbeten. Vill ju att hon ska må bra, och inte få några sammanbrott. Det är inte kul det inte. Jag va på väg att få det i lördags, för då hade jag massa press på mig och grejs. Det va inte kul. Och jag vet ju lite hur hon är, så jag har sagt att jag ska hjälpa henne. Jag vill ju att det ska gå bra för henne. Det vill jag ju. Det är hon värd.

Har även lovat att träffa en annan kompis idag också, och finnas där som stöd för henne. Det har hänt lite i hennes liv som hon måste få prata om, och det är klart att jag finns för henne. Vill ju hennes bästa.

Fast nu ska jag faktiskt tänka på att ta mig in i duschen och fixa allting innan jag ska till skolan. Sen kanske jag hinner med att plugga lite om jag har tur.

Bloggar senare idag


You don´t know how I feel <'3


Time to sleep.

Nu tänker jag bara kasta in ett inlägg lite snabbt eftersom jag är så himla trött. Jag har vart ganska duktig på att plugga idag tycker jag. Är klar med teoritesterna iallafall. Skönt är det, då har man det ur världen. Behöver man inte tänka så mycke på det, så nu kan man lägga fokus på allt det andra.

Men ah, nu är jag iallafall jätte trött. Simning en hel del imorrn nu då, eftersom att jag har en del moment att ta igen. Haha. Men men, det kommer nog bli bra. Haha. Kan ju kolla med Ylva vad det är vi ska göra på hennes lektion, och är det inget speciellt så kan man ju försöka göra precis alla momenten i simningen.

Nej, nu ska jag fixa mig för sängen och sen sova.



You know how I feel, but it´s time to move on now <'3

Irriterande !

Assa, varför måste man hålla på och bestämma vad folk får och inte får göra? Har man inget eget liv eller vad är det frågan om? Hon är snart 22 år, och beter sig som att hon vore 12. Kan hon inte ta och växa upp någon gång? Jag är 18 år, och jag beter mig bra mycket bättre än henne iallafall. Jag förstår inte vad hennes problem är. Dom är inte tillsammans längre, så hon ska inte bestämma över mig om jag får prata med honom eller inte, det är faktiskt upp till honom vad han vill. Gaah, jag blir så irriterad på sånt här beteende. Och sen att man ska vara så omogen och komma med historier till hans mamma som förstör för honom. Hur schysst är det på en skala då? Nej, nu får hon ärligt talat ta och växa upp tycker jag. Tycker det här är riktigt barnsligt beteende, och sen att hon kastar massa skit på mig utan att jag har gjort nånting. Gud, jag blir så knäpp på det här.

Jag har gått och irriterat mig på det här hela dagen i Västerås, bara för att hon håller på som hon gör. Fy vad irriterad jag blir. Men det kanske gör att jag pluggar mycket snabbare. Haha. För då kanske jag blir så irriterad så jag bara vill bli av med precis allting så fort som möjligt. Nog för att jag vill det ändå, men man kanske tar tag i det bättre.

Ni som känner mig, tänk att jag kunde haft en unge nu på samma ålder som Alicia. Det känns sjukt att veta. Och vissa dagar ångrar jag att det gick som det gick, och vissa dagar är jag glad att det gick som det gick. Tänk om jag hade fått ungen med den där killen. Jag hade blivit tokig. Jag hade inte klarat av att han skulle ta hand om min unge. Nej, verkligen inte. Men samtidigt saknar man det där. Fast jag har bestämt mig, jag ska inte ha nå barn innan jag har gått klart skolan. Jag ska gå klart skolan först, men ändå så tänker man ju på det där ibland.

Om jag hade haft kvar barnet, hur skulle det gått för mig då? Hur hade jag kunnat gå i skolan? Hur hade jag haft ekonomi till det? Hur hade vårdnaden sett ut? Hur hade allting sett ut? Nej, frågorna bara snurrar runt i huvudet på mig. Och det som störde mig mest under den där tiden, det va att efter si sådär 1 - 2 månader efter att barnet inte fanns kvar, så ville han helt plötlsigt ha barnet. När vi fixat bort barnet, då ville han ha barnet. Men när barnet fanns där, då ville han inte ha det. Assa, shiet. Och han kunde inte ens finnas där för mig och stötta mig, han fattade inte ens att jag mådde dåligt efter det här. Ah, människan är inte den bästa, det vet jag nu. Men då fattade jag inte det.

Men nu är det som det är iallafall. Jag har inget barn, men kunde ha haft. Jag pluggar fortfarande och har snart bara ett år kvar i skolan, sen tar jag studenten. Sedan ska jag ut i världen ett år innan jag pluggar vidare. Sedan får vi se hur livet fungerar och hur det går. Bort från den här stan ska jag iallafall, och jag hoppas på att jag får livet att funka på alla sätt och vis. 
 
Fast nu får jag tacka för att mamma och min lillebror  följde med mig till sjukhuset idag. Det va skönt att ha någon med sig. Så nu är det väll dags att fortsätta plugga och så ska jag jobba strax.

Hejdå bloggen, kommer säkert mer sen.


You know that I like you, and I think that you don´t want me to leave you right now <'3

Ännu en tisdag.

och idag ska jag till sjukhuset i Västerås, så får vi se vad dom säger om mina lungor.

Hann inte fixa nått inlägg igår eftersom det blev så fullt hela dagen och det blev så sent på kvällen. Men idag ska jag iallafall till Västerås till sjukhuset för att kolla mina lungor igen. Ganska segt när man blir skickad hit och dit och grejer hela tiden. Jag hoppas vi får reseersättning för det också. För vi ska ju egentligen inte över till Västerås idag om det inte vore för att jag ska till sjukhuset. Blir mamma som följer med mig dit tror jag, och Filip. Jag tycker inte om att vara på sjukhus själv, och eftersom mamma är hemma med Filip ändå så blir det dom som får följa med mig.

Men men, så är det. Ska passa på att springa in med glasögonen då också, så har jag det fixat. Men nej, nu ska jag väll äta lite frukost tror jag. Eller ialalfall hoppa in i duschen och sen fixa mig. Tänkte jag skulle plugga lite innan vi åker iväg till Västerås. Det är så himla mycke som ska fixas, så jag blir ju helt knäpp. Men det är väll bara att försöka ligga i. Och sen blir det att plugga när jag kommit hem från Västerås också.

Nej, nu ska jag ta tag i saker här. Kanske kommer ett inlägg lite senare. Och ska förresten börja fixa min blogg sen så fort jag har pluggat undan det mesta. Har nämligen photoshop nu *ler*.


You know that I don´t want to hurt you, but I don´t know how I should be to you <'3 I need to forgett you, I know <'3

Ännu en måndag..

suck. Men man får väll tänka framåt. Ju fler måndagar det blir, ju närmare lovet kommer man. Så man får väll tänka så. Jag börjar förresten komma någon vart med alla arbeten. Eller ah, några arbeten iallafall. Kanske inte just dom jag ska fokusera mest på, men men.

Nu sitter jag iallafall och äter frukost, sedan ska jag till skolan. Det är en lång dag i skolan idag, så får väll se hur trött man kommer vara sen. Och efter skolan blir det jobba och sedan plugga. Kommer förmodligen inte hinna träna nånting idag heller, men så är det ibland. Det är bättre att jag fokuserar på skolarbetena just nu.

Nej, nu ska jag äta upp det här och fixa iordning mig det sista.



I hope you know what you did, but I need to be strong enough to move on <'3

Söndag..

och jag blir så trött på allting. Jag tycker faktiskt att man kan visa lite respekt med dessa jäkla festande. Eller har jag fel? Måste man festa från halv 6 till klockan 5 på morgonen? Eller vad det nu kan ha vart. Det va iallafall efter halv 4, så långt vet jag. Det finns faktiskt människor i huset som försöker sova också. Och bor man ihop en familj så måste man acceptera och respektera att man inte kan festa i nästan 12 timmar. Jag blir så irriterad, och sen börja gnälla på oss för att vi också kanske ville ha av smörgåstårtan. Jag tycker faktiskt att det är ganska självklart att man själv vill ha av den om man har stått och gjort den, men tydligen inte. För att yttrar man sig då så står man bara och gamar och så får man skit. Jag är så trött på det här. Varför kan det inte bara få ett slut? Jag blir så trött på det här.

Aja, jag är iallafall helt slut idag, och inte alls på så super bra humör, men aja. Det är väll så när man får för mycke press på sig och grejer. Idag ska jag iallafall plugga och jobba, det är det jag ska lägga fokus på nu ett tag. Jag ska klara av skolan, så enkelt är det. Och mamma har lovat att hjälpa mig klara av det här också.

Nej, nu ska jag plugga lite. Måste fixa det här.


When I say jump, then you say "How high?" , jump that highest you can. <'3

Stressigt liv..

Idag har jag inte gjort annat än känt mig stressad hela tiden. Jag har inte fått tagit det lugnt en enda sekund känns det som. Och sen verkar folk tro att jag har all tid i världen och kan komma springande hit och dit hela tiden och göra det ena och det andra. Hur fan ska jag hinna med allting? Det är så jävla cpigt just nu. Jag blir irriterad, jag kommer vara skit grinig ju. Jag kan inte koppla av en sekund för att det är så himla mycket just nu. Jag blir stressad bara av att sitta här och försöka lugna ner mig. GAAAAAAAAHHHHH !!!! Jag blir tokig. Och blä !! Nej, nu skiter jag snart i allting, men det kan jag inte göra heller. Betygen sätts snart. Nästa vecka sätts dom flesta betygen så det mesta måste vara klart då. Shiet, jag klarar inte det här. Eller dom flesta är det väll inte, men några är det. Och några som jag vet att jag inte kommer klara utan hjälp. Usch, nej, nu tycker jag inte om det här.

Aja, jag ska väll gå över till min syster som tror att jag har all tid i världen. Hon vill ha hjälp med att fixa sitt hår och grejer, sen ska jag vara barnvakt också. Ska försöka plugga samtidigt, men det är ju lite lycka till med det. Men det ska gå. Så det så !


I don´t want to think of you, I hate that I like you so much <'3

Lördag då..

Dagarna bara springer iväg just nu känner jag. Fast det gör väll inte så jätte mycke, för då slutar vi snart skolan och det ska bli så skönt. Jag längtar verkligen, men det gäller också att man klarar alla kurserna innan det också. Men det ska man väll kunna klara (?), hoppas jag iallafall (!).

Nej, nu ska jag snart åka till Avesta och kolla i lite affärer. Hoppas jag hittar nånting nytt iallafall, är ganska less på dom kläderna jag har just nu. Man hittar inge roligt sätt att kombinera kläderna på längre, och det är inge kul. När lönen kommer sen så ska jag fixa ett pass har jag bestämt. Jag måste fixa det innan nästa sommar iallafall, och ju snabbare desto bättre, eftersom att mitt andra pass är för gammalt. Haha. Det gick ut för 3 år sedan, så alltså va jag 10 år när jag fixade det passet. Haha. 8 år sedan, kan ni tänka er hur jag såg ut då? Haha. Det skulle inte jag kunnat göra, haha. Fast jag vet ju hur jag såg ut, så det blir ju inte riktigt samma sak. Haha. Fick höra igår när jag va in på ICA att jag verkligen inte va mig lik på kortet. Haha, det va lite kul. Men jag vet ju redan det. Det händer ju mycke på 8 år, eller vad säger ni? Man förändras ju hela tiden.

Nej, nu ska jag väll strax åka. Måste bara gå och borsta tänderna (intressesmurfarna antecknar), och sedan ska jag hämta ut pengar, sedan är det bara att tuta och köra. På tal om det ska jag ut och köra massa bil nästa helg. Stackars AnnIrene får ta allting själv då på jobbet, men det går nog bra för henne. Vi har ju fått rutin på allting nu så. Sen ska vi göra upp en lista på onsdag hur allting ska tas och sådär, så att båda vet det. För nu är det lite uppdelat på vad man gör, så att båda vet sen när det kommer till dagar som man är själv. Fast AnnIrene får väldigt mycke själv nästa vecka eftersom jag ska till Västerås en hel del dagar. Men men, det klarar hon nog. Hon är duktig på att anpassa sig till situationerna och sådär, så det går nog bra.

Nu ska jag göra mig klar det allra sista.


Mina läppar kan le, men smärtan i mitt hjärta är det ingen som kan se <'3


Time to move on, and sleep?

Nej, det är dags att ta tag i livet och gå vidare från allt som har vart. Det är det verkligen..

Iallafall så har jag haft en riktigt trevlig kväll tillsammans med min gumma AnnIrene. Vi va ju och jobbade, sen stack jag hem till mig och hjälpte till lite och åt lite mat, medan hon gick hem till sig och fixade iordning lite med hennes kläder och sådär. Dom har ju precis flyttat till en ny lägenhet, så det är ju en del att fixa och så för dom. Men iallafall så drog jag hem till henne efter att vi hade ätit, och det va mycket trevligt. Vi satt ute på hennes balkong och snackade massa skit, drack lite cider och hade det allmänt trevligt och roligt. Flera gånger så trodde jag ta mig tusan att jag skulle dö av skratt, och hon garvade åt mig för att jag va så lättpåverkad av dom där fjantiga cidrarna. Haha. Men det är ju inte mitt fel när jag har druckit dåligt hela dagen och ätit jätte dåligt hela dagen. Haha.

Imorrn ska jag över till Avesta iallafall en stund på förmiddagen med mor och syster. Hoppas det blir trevligt. Sedan är det jobbet som gäller tillsammans med AnnIrene, och efter det får vi se vad som hittas på. Vet inte om jag ska vara barnvakt på kvällen eller inte, men jag vet att jag iallafall behöver plugga en hel del imorrn om jag ska hinna bli klar med allting. Viktigast av allt är ju att jag ska fixa teoriproven om jag ska få godkänt i trafikkunskapen, så det måste verkligen  pluggas på ordentligt. Sedan är det ju massa andra arbeten också som måste fixas, men det fixar jag nog. Kan ju alltid be AnnIrene hjälpa mig om hon har tid, eller nått. Äsch då, jag fixar det på ett eller annat sätt. Haha. Får fuska mig till det, eller vad säger ni? Haha, nej då, jag ska inte fuska nånting.

Nej, nu ska jag nog göra mig klar för sängen. Jag är helt slut just nu.

So, time to move on with my life ! <3

Natti natti :P

Fredag...

och vi är lediga, Robban fyller år och snart dags att gå och jobba. Jag har inte haft tid att skriva fören nu, för när jag vaknade så va det så gott som att bara sjunga för Robban, sedan frukost, affären och köpa lite grejer sedan har jag stått och bakat hela förmiddagen. Nu har vi nästan nyss fikat och sådär. Så nu sitter jag här, fortfarande hungrig och ska snart iväg och jobba. Det är till att räkna pengar idag också igen. Men det går bra, det gjorde det ju sist. Eller ganska. Haha, förutom att jag råkade räkna lite fel, men AnnIrene hjälpte mig att fixa till det. Haha.

Jag känner mig mycke gladare idag också, men vet ni vad det beror på? Jag försöker se framåt, försöker se på allt det positiva som kommer och som kan dyka upp. Man får inte fastna kvar på ett ställe i livet bara för att det rasar neråt, man måste komma upp igen och tänka framåt. Annars kommer man aldrig vidare i livet, och det är ju inte så det ska vara. Man ska se framåt, man ska sätta upp mål som man ska nå. Och jag har många mål i mitt liv. För många tror jag, men så kan det vara. Haha. Jag mår bra igen iallafall, och visst kan man tycka att det gått lite snabbt, men jag försöker att inte tänka på honom. Jag försöker lyssna på det som AnnIrene sa till mig, och det gör mig stark. Hon får mig stark, hon får mig att inse att jag kan klara mig igenom det mesta. Hon tror på mig, och det gör mig stark. Den tjejen är en guldklimp här i världen, det ska man veta. Den tjejen är en tjej jag aldrig kommer eller vill förlora. Inte medvetet iallafall. Den tjejen kan man säga allting till, man kanske inte alltid får höra det man vill, men det är alltid sanningen man får höra vare sig man vill eller inte. Antingen är man stark och tar den sanningen, eller så vet jag inte. Men så är det.

Nej, nu ska jag kolla runt lite vad som behöver göras på mitt rum och vad som ska med till jobbet..


I gonna be strong, no mather what you say or do to me, I gonna be strong <3

RSS 2.0