Onsdag

Hejsan bloggen.
Har inte suttit så mycke vid datorn idag, men Andreas va över hit och kollade på den iallafall för att se om det fanns att göra nånting åt den, men han hittade ingenting. Så allting är väll som det ska med datorn antar jag, eftersom att det inte hittades nånting.

Idag har iallafall vart en lugn dag, i princip. Har vart på praktiken och hemma, så det har inte hänt så jätte mycke. Men det va ganska skönt ändå faktiskt. Imorrn blir det fullt upp, precis som fredag, lördag och söndag. Men det är också skönt ibland när det händer saker hela tiden.

Imorrn blir det att möta Cattis uppe på stan när hon har slutat, sedan ta mig till Norberg till Andreas för att ta lite nya bilder.
På fredag blir det att ta igen lite idrottstimmar, sedan packa och åka till Västerås. Ska in på skopunkten då och säga till om mina skor. Har ju använt dom bara två gånger, och dom är redan sönder. Känns inte så kul.
Lördag blir det att jobba 11-17, sedan träffa någon kompis antar jag.
Söndag blir det också att jobba 11-17, sen vänta på att tåget hem till Fagersta ska komma.

Nästa vecka vet jag inte riktigt hur den ser ut.

Men nu ska jag iallafall gå och kolla på tv med min kära mor. Hon har fått suttit tillräckligt mycke själv nu under kvällen...


Good night, and sweet dreams

// Linn H

Julbelysning

Haha jag och mamma gjorde en upptäckt idag, nämligen det att vi egentligen inte behöver sätta en julstjärna i mitt rum. Haha. Har nämligen fått den där utejulbelysningen direkt utanför mitt fönster. Haha. Hur fult är inte det på en skala då? Jaja, ännu ljusare när man ska sova än va det va innan när man bara hade gatlyktan. Men men, sånt får man väll ta. Det är väll bara att vänja sig vid det, den kommer ju ändå sitta där åtminstone två månader.. Eller?

Jag har kommit på att en låttext passar väldigt bra in i mitt liv just nu, och den låten är "Mitt liv är mitt - Molly Sandén". Känns ganska så med mitt liv för tillfället, det kan jag ju säga.

Men nu ska jag bara kika lite snabbt, sen gå och lägga mig i sängen med boken som jag håller på med och läser. Så snart kan lilla Cattisen få tillbaka sin bok. Haha.

Kiss and hug

// Linn H


Balklänning

Satt och kikade på balklänningar nyss på tradera, och jag hittade några som jag blev helt kär i !


Nr. 1


Nr. 2


Nr. 3


Nr. 4


Nr. 5

Detta är då dom klänningarna som jag började gilla.
Men dom jag blev mest förtjust i, va nog Nr. 2 och Nr. 5.
Vad tycker ni om dessa balklänningar?

Det är dock så synd att balklänningar ska vara så dyrt.
Men men, sånt är väll livet antar jag.


Kiss and hugs
// Linn H


Sleeptime

Nu börjar det bli dags för sängen. Bara att borsta tänderna och byta om först.


Good night, and sleep well

// Linn H

Seg dag

Det måste jag verkligen säga att den här dagen har vart. Har hunnit med att både diska och tvätta alla mina kläder, och ändå ha hur mycke tid som helst över. Fattar inte hur det där går till, men det kanske är för att jag bara vart hemma hela dagen. 
 
Förresten hände ju nått trevligt idag *ler*. Cattis var över en sväng innan hon skulle till praktiken, och det va riktigt trevligt faktiskt. Fick man träffa lite av människorna utanför, och det va skönt. Och det va ju ännu trevligare att det va en sån glad och sprallig person dessutom. Haha.

Sen gjorde jag henne sällskap till ICA, så att jag fick komma ut lite i den friska luften.

Och nu har jag väll inte gjort så mycke. Typ setat och målat, och läst. Och suttit vid datan. Jag och mamma ska kolla på "Mammas pojkar" strax....


Kiss and hug

// Linn H

Torsdag

Och jag är fortfarande hemma från praktiken.
God morgon förresten!
Ja, som sagt så är jag fortfarande hemma från praktiken. Det är dock lite bättre, men jag känner att jag fortfarande har viruset kvar i kroppen, så det blir att vara hemma resten av veckan. På måndag ska jag vara tillbaka, så enkelt är det. Sen vill jag inte vara sjuk då mer, jag ska vara frisk, frisk och frisk. Så enkelt är det. Hatar ju verkligen att vara borta från praktiken, det är nog nästa det värsta jag vet.

Iallafall, eftersom att jag är hemma idag, och känner mig lite bättre iallafall, så ska jag försöka göra lite nytta. Medan mamma är på jobbet så tvättar jag mitt, så kan mamma tvätta sitt när hon kommer hem. Annars blir det väll att typ inte göra nånting som jag gjorde igår.

Men nej, nu ska jag kolla lite på internet, sen börja göra lite nytta. Dock först duschen innan den där nyttan kommer in.

Kiss and hug

// Linn H

Sjuk

Känns ju ganska drygt kan jag säga. Vill ju inte vara borta från praktiken, men kan ju inte vara där och sjuka ner dom andra barnen heller. Så idag är jag hemma och är sjuk som sagt. Och det känns ganska surt, eftersom att jag ville ha praktiken, och jag har bara vart där 2 dagar. Men får hoppas att jag blir bra så snabbt som möjligt, för vill inte vara borta mycket. Det vill jag verkligen inte. Jag tycker ju om när vi får komma ut på praktik, så det känns ju ganska surt när man blir sjuk. Dock första gången som jag blivit sjuk under en praktik.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig igen. Ta lite Cola och dricka först..

Hugs

// Linn H

Praktiken börjar...

imorrn. Så nu börjar det bli dags att gå och lägga sig. Blir första dagen, och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Känner mig helt vilsen för det, även fast jag bor i stan. Haha. Det är helt sjukt. Känner mig som den gången när jag skulle ha praktiken på vårterminen i tvåan. Haha. Då kände jag mig helt vilsen, och jag känner mig så nu också. Haha. Inte för att det borde vara några problem att hitta, för jag vet ju precis vart skolan ligger. Haha. Nog för att jag aldrig vart till den skolan förut, men det blir nog bra.

Men nej, jag ska väll gå och lägga mig så att jag är pigg imorrn på första dagen.

Good night, and sweet dreams

// Linn H

Syster min

Hon får komma hem på permission från sjukhuset idag, men ska tillbaka på måndag igen. Hon fick ju åka in igår till akuten som ni kanske minns. Dom trodde det va gallan men va inte helt säkra. Så hon fick röntgas, men jag vet fortfarande inte vad det rör sig om. Hoppas iallafall att det blir bra, vad det nu än är. Det verkade inte som att det blev någon operation iallafall. Får väll se hur det blir för henne. Tillbaka skulle hon vara på måndag iallafall.

Vill träffa henne, men får väll vänta tills imorrn eller ikväll. Är ju inte hemma för tillfället, så kan ju inte träffa henne. Men tror inte att hon kommit hem från sjukhuset än heller.

Jaja, nej. Snart blir det att röra sig till folkets hus här, och svärfar tyckte att jag kunde låna bilen så kunde vi åka dit. Men jag vet inte om jag vågar, det är ju ändå så pass halt som det är ute, så det känns lite läskigt eftersom att det inte är min egen bil. Sen gör det ju inget om vi går heller. Haha. Lite frisk luft har ju aldrig dödat någon förut. Haha.

Nej, nu ska jag väll se om jag ska göra någon nytta. Hanna kanske vill hitta på nått tills vi ska ner och kolla på matchen.

// Linn H

Barnvakt

Hejsan bloggen.
Sitter här hemma hos min syster och tar hand om hennes barn. Dom är ju så himla söta. Alicia och Elias hjälpte mig att plocka in leksakerna på rummet, och sen hjälpte dom mig att dammsuga. Så himla gulligt, och det såg så sött ut så man knappt kunde hålla sig från att skratta. Men dom är ju så himla söta.

Nu har vi precis försökt äta lite lunch, Elias ligger inne i sovrummet och ska sova lite middag och Alicia kollar på tv. Så himla mysigt. Får se när syrran kommer hem igen, det vet man ju aldrig eftersom att dom åkte till akuten.

Nu ska jag fixa med lite annat,

Kisses and hugs
// Linn H

Ledig snart?

Jag behöver det. Jag vill att det ska bli helg nu så att jag få sova ut. Orkar verkligen inte gå runt som en zombie hela tiden. Hänger ju knappt med på lektionerna för att jag är så trött.. Jag vet inte vad jag ska göra för att sova bättre heller. Spelar liksom ingen roll hur trött jag är så somnar jag inte. Det är verklign jätte drygt.

Jaja, sitter och kollar på Lalola just nu iallafall. Tycker det är en ganska skön serie, bara det att jag ser inte avsnitten som går efter varandra. Haha. Jag kommer alltid in nånstans mitt i allting, fattar inte. Haha, men som sagt så tycker jag att det är en ganska skön serie. Nu måste jag gå och borsta tänderna, för det börjar bli dags att röra sig till skolan.

Efter skolan blir det hem och plugga igen.. Men börjar bli någorlunda klar känns det som.


/ Linn H

Human

Ibland förstår jag verkligen mig inte på människor. Jag ska inte säga nånting, men varför ska det alltid vara dom som finns runt mig? Fattar inte riktigt. Men nej, jag ska väll låta alla vara tills dom vet vad dom känner och tycker.

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova iallafall. Orkar inte lägga ner energi på massa skit just nu..


/ Linn H

Allt börjar bli bättre

Så är det. Allt börjar bli bättre, känns det som iallafall. Nu är det väll mest dom större arbetena kvar att fixa, typ historian och natur och friluftsliv. Men det ska nog gå bra. Ska också justera idrottsarbetet också, då jag fått lite mer av Emma och Linette som ska in i arbetet. Och sen är det träning och hälsa som jag måste fixa klart. Men det känns som att jag kommer bli klar med det mesta innan praktikten iallafall. Eller jag ska försöka bli klar med allting så fort som möjligt. Så att man slipper ha det med sig sen när man ska ut på praktiken.

Jag har förresten fått en praktik nu. Åsa-Maj är så gullig så hon fick fram en praktikplats åt mig här i stan, på Lindgårdsskolan. Så det känns skönt. Hon är en ängel den där Åsa-Maj.

Nej, nu ska jag nog snart ut och gå en sväng, sen ta med mina saker tillbaka till lägenheten igen och sätta mig där och plugga. Tror jag iallafall. Jag har lite bättre ljus där.

(Vi hade ingen el när vi kom hem idag, så därför är jag i huset)

<3

/ Linn H


Trött

Börjar tröttna på dom här sömnlösa nätterna. Eller nästan helt sömnlösa nätterna. Nu har jag haft 3 typ helt sömnlösa nätter. Eller nästan helt sömnlösa nätter. Sitter här och väntar på att jag ska gå till skolan, och jag håller på att somna. Undrar hur den här dagen kommer sluta. Kommer säkerligen somna på nån lektion, jag skulle ärligt inte bli förvånad.

Aja, jag ska väll borsta tänderna och bege mig till skolan.

Caio <3

/ Linn H


Natti natt världen

Så känns det. Klockan är 22.40 och jag sitter fortfarande uppe. Är helt död, det kan jag lova. Har hållt på och pluggat som en tok idag, men nu börjar det fixa sig. Är klar med två arbeten. Ett behöver jag bara skriva in på datan och skicka till min lärare, och det andra ska jag finfixa lite på, så att den blir lite trevligare.. Sen är det typ 3-4 arbeten kvar att fixa, som kommer komma in sent till lärarna.. Dom skulle nämligen vara inlämnade imorrn eftersom att dom ska redovisas, men det finns ju ett problem. Jag har inte hunnit bli klar med dom, så jag får hoppas på att lärarna inte blir alltför irriterade.. Det skulle ju inte vara så lyckat.

Men nu är jag iallafall trött, och jag hoppas på att den där virussökningen ska vara klar snart så att jag kan gå och sova. Känner mig verkligen helt utmattad. Och imorrn blir det en hel dag i skolan igen. Från  8.30 till 16.10. Kul kul, eller inte. Men det är väll bara att bita ihop och stå ut. Det är inte långt kvar på den här terminen nu. Det har gått riktigt fort måste jag säga. Snart är det dags att börja kolla på balklänning och studentklänning också. Allting går riktigt fort nu måste jag säga.

Finns en hel del som måste göras klart nu innan jullovet. Men det fixar jag (vi), eller hur då?

Nej, nu ska jag stänga ner allting och gå och lägga mig.

Natti natti <3

/ Linn H

Sista veckan

God morgon bloggen.
Har vart vaken ett litet tag, men har kollat lite saker på internet innan. Men nu sitter jag här iallafall, har precis ätit frukost, så jag är nästan klar för att röra mig till skolan. Men känns ganska dumt att börja röra sig till skolan redan nu. Jag börjar ju inte fören 9.45.

Vad är det som händer idag då?
Jo, efter religionen så ska jag ta och simma i en timme, sen blir det hem för att plugga. Får se också om man hinner städa på rummet och få lite ordning där inne. Men plugga måste jag iallafall göra. Allting ska ju vara klart den här veckan, det första arbetet imorrn. Det känns ganska drygt, men det är bara att ligga i.

Det är sista veckan i skolan nu innan praktiken, men problemet är att jag fortfarande inte vet om jag har fått praktikplatsen eller inte, eftersom att hon den där Carina aldrig ringer. Det är jätte svårt för mig att veta, och jag kan ju inte ringa henne heller eftersom att jag inte har hennes nummer.

Men vi får hoppas att det där löser sig. Nu ska jag iallafall diska upp det jag haft till frukosten och fixa det där sista som måste fixas innan jag måste börja röra på mig.

Ciao <3

// Linn H

Sliten på allt.

Ibland sitter man och tänker på om man ska hoppa av skolan, flytta till en annan stad, ge upp allting och bara försvinna och börja om på nytt. Men så kommer man på det där, att det är ju snart bara 6 månader kvar. Och hur lång tid är det egentligen? Det är ju inte så värst lång tid, men det känns ändå som en oändlighet när man har arbeten så det känns som att man ska springa in i väggen eller gå in i en djup depression. Men shiet ! Nu får man lov att se på saken, vilket är bäst? Bita ihop och klara skolan, eller ta den där fega utvägen och hoppa av? Nej ta mig tusan! Det är bara att bita ihop och få ihop dom där alla G i kurserna, klara skolan med ett stort leende på läpparna och tänka "Jag klarade det! jag va stark och klarade det! Jag gjorde det!". Jag längtar verkligen till den dagen, då när jag har klarat det. Då jag har vart stark och tagit mig igenom allt det här. Allt det här kaoset som jag har just nu. Jag längtar verkligen.

Jaja, dagen idag har väll inte vart så speciell. Och inte gårdagen heller, förutom det att jag skjutsade Cattis till Eskilstuna och hälsade på min kära far. (Och fick lite dryga sms, men det ska vi inte ta här). Annars va min dag ganska värdelös. Som alla andra dagar för övrigt. Jag har inget riktigt liv känns det som. Det är alltid skola och plugg typ hela tiden. Det känns lite värdelöst, men det är ju ändå för att man ska få den där utbildningen, och man ska få dom där poängen. Och jag har ju faktiskt mina mål, även om det går riktigt långsamt tills jag når dom, så har jag ändå mina mål.

Det finns vissa saker som jag verkligen måste ta tag i i mitt liv, men det kommer jag nog att klara. Så småningom iallafall. Eller vad tror ni?

Jag vet nått som jag längtar efter just nu, och det är att studiebidraget ska komma så att jag kan fixa lite mer "vinter"kläder så att man slipper frysa för att man bara har "sommar"kläder.

Nej, nu ska jag försöka fixa klart ett arbete.

<3

Linn H

Lördag

Nu sitter man här, färdig och redo, och bara väntar på att klockan ska bli så pass mycket så det är dags att åka. Jag ska skjutsa över Cattis till Eskilstuna där hon ska få träffa sin pojke, och jag ska åka över till pappa och hälsa på. Hoppas bara just nu att syrran har satt in pengar på mitt kort så att jag kan tanka i lite extra i bilen så att jag vet att jag klarar mig.

Som sagt så ska jag över till pappa och hälsa på. Det ska bli trevligt. Känns som att det va jätte längesen som jag träffade dom sist, men så längesen är det egentligen inte. Haha. Det är typ si sådär 2 veckor sen eller nått sånt. Haha. Men så känns det ju ibland. Jag brukar ju inte träffa dom speciellt ofta, så det kanske inte är så konstigt ändå.

Nej, hur ska man fördriva tiden nu då? Kanske fixa lite i rummet? Plugga? Nej, det där orkar jag inte nu. Jag fixar det sen när jag kommer hem istället. Måste också ner i tvättstugan och fixa en tvättid. Haha, men det fixar jag när det är dags att börja röra på sig. Haha.

Nej, ska hitta nått att sysselsätta mig med nu.

<3

Linn H


The way I am

Night after night
Day after day
You're trying to tell me to change

It's just the way I am
The things I do
It's just the way I feel
When I'm around you
Don't think about the reason why
It's not a lie
I know that deep in my heart
It's the way that I am


Helt slut

Hel dag i skolan igår med öppet hus, och hel dag med att kämpa sig fram den här dagen.
Det tar på krafterna att hålla huvudet högt, kämpa med att hålla sig positiv och glad. Det är inte alltid det lättaste kan man ju säga, men jag kämpar. Jag tänker inte ge mig. Jag ska klara mig, jag ska komma långt. Jag tänker inte ge upp, inte än. Jag ska klara det här, även om det kommer massor med negativitet och motgångar. Jag ska klara det. Det är tufft, men jag ska klara det. Jag tänker verkligen inte ge upp...

Något som jag tyckte om med dagen, det va snön. Det kändes helt underbart. Jag kanske är den enda som tycker det, men det va verkligen skönt att den kom. Jag kände mig så fri när jag fick komma ut till snön och gå där. Det va så himla skönt och underbart. Jag tycker verkligen om snön, fast tycker inte om att det ska vara så himla kallt. Men jag klarar det. Jag tycker om det.

Just nu så har jag så himla många olika slags känslor instängda i mig, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vet inte vad jag ska göra för att få ut dom heller. Någon som har förslag? Det är ganska tufft måste jag säga..

Nej, ska väll gå och göra det jag vet att jag är bra på.. Städa!

Trötter

fast ändå inte. Jag förstår inte. Men det är kanske för att jag känner att jag börjar få ordning på allting igen, att jag får tillbaka mer positiv energi. Jag är iallafall inte deprimerad, och det är jag glad över :D

Imorrn blir det iallafall en riktigt lång dag i skolan. 8.30 fram till ca. 20.30 eller 21.00. Så ganska lång dag, men men, det kanske blir kul. Det vet man ju aldrig. Blir inget plugga och träna imorrn iallafall, det är ju en sak som är säker när hela dagen ska spenderas i skolan.

Glad är jag idag iallafall :) Fast har vart ganska oduktig och inte pluggat nu när jag kommit hem från skolan. Men försökte vara duktig och plugga i skolan iallafall, så det är ju lite bra. Haha.

Ska väll snart till Söderbärke och hämta bilen hoppas jag. Beror ju på när Carina ska åka, det vet ju inte jag. Ska åka med henne över dit eftersom att hon ändå ska hem och hon bor i Söderbärke, så då åker jag med henne. Då slipper ju mamma och dom slösa på bensinen i deras bil, men jag måste få fram pengar till bensin till Daniels bil eftersom att det är den jag ska hämta. Haha.

Nej, nu ska jag kolla om det finns nått roligt att göra på datan..

Ciao <3

Skoldags

Måste strax börja röra mig till skolan igen, men ska fixa klart mig först. Nu är det bara två veckor i skolan, sen är det praktik, och efter det en vecka. Måste säga att det har gått ganska snabbt ändå den här terminen. Haha, men det är väll så. Nu går man ju sista året, och fullt upp är det hela tiden också. Skojar inte om att det känns som att man ska gå in i väggen när som helst, men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa. Det är slut snart, men man vill ju vara klar med allting också när man går ut. Måste försöka ligga i fas med allting. 

Idag har vi dock ett problem, men det får vi försöka lösa på bästa möjliga sätt. Och det tror jag nog att vi gör.

Imorrn har vi Öppet Hus på skolan, så blir att jobba med det hela dagen. Börjar halv 9 och slutar ca 21.00. Hela dagen va det ! Shiet, man kommer ju vara helt död sen ju. Haha, men det är väll sånt man får ta. Allting ska vara perfekt, eller hur? Nej, men så bra som möjligt, så får se hur allt går. Hoppas det blir bra iallafall, och att vi har koll på allting. Man har ju koll på sitt eget, men har inte så stor koll på alla andras saker. Men men, det blir nog bra. 

Ni som vill får komma och kolla på Öppet Hus, det är för alla, stora som små. Börjar halv 6, och vi har korvgrillning, fika och lite annat skoj. 

Nej, nu måste jag fixa klart mig och fixa det sista innan jag ska till skolan. Får se om jag hinner skriva mer idag eller inte. Har ju en del att plugga sen.

Ciao <3 

Vänner är det bästa

Eller hur? Men det som är nackdelen i dagens läge, det är att antingen så har man inte tid att träffa sina vänner på grund av skolan och för att man ska hinna träna, eller så är det för att dom bor i en stad ett x antal mil från en själv, så det inte går att bara gå dit på typ 10 minuter. Det är ganska ledsamt måste jag säga. Tycker inte ni det? Vännerna är ändå en stor del av ens sociala liv. Annars skulle man ju bara ha familjen, och hur kul är det? Då tror jag nog att man skulle få social fobi eller nånting.

Nej, jag tycker verkligen att det är jätte tråkigt med att ens vänner bor så långt bort så att man inte kan träffa dom när man vill, eller när det aldrig finns tid för att träffa dom vänner man har i närheten. Det är verkligen jätte tråkigt, det tycker jag.

Jag vill verkligen få en bättring på det där med att träffa vänner, det vill jag verkligen. Men vilka ser mig som vän då? Det är ju det som är frågan. Tänk om alla bara ser mig som någon man umgås med bara för att ingen annan har tid? Eller för att det inte finns någon annan som man kan gå med till ett visst ställe eller nånting? Egentligen har man ju ingen aning om vad folk tänker om en, om dom ser en som vän eller hur dom ser en. Bara för att man ser en viss person som vän så betyder det ju inte automatiskt att den gör det.

Nej, livet är egentligen ganska komplicerat måste jag säga. Men man får hitta fördelarna med det också, och nackdelarna. Men vända nackdelarna till någon positivt. Eller hur? Omvandla det negativa till det positiva, det är ett bra sätt för att bli en bra person och må bra med sig själv. Eller tror ni inte det? Jag tror iallafall att det är så. Det är väll ingen som mår bra av massa negativitet? Varken en själv eller omgivningen.

Ta vara på livet, imorrn kan det vara försent !

Måndag

Och jag lovar att jag är riktigt trött på skolan just nu. Jag har 5 arbeten (6 egentligen) som måste vara klara till nästa vecka. Snacka om att det är drygt. Men det är väll bara att bita ihop och sitta och plugga tills man får klart allting. Det är väll inte mer med det. Ska väll egentligen inte klaga.

Förresten så har jag tydligen fått en praktikplats ! Fast dom har fortfarande inte ringt, men Hanna va och pratade med rektorn idag, och han hade tydligen pratat med en annan som jag skulle ha som handledare, och hon skulle ringa, men hon har inte ringt mig. Men får hoppas att hon gör det. Jag ska iallafall vara på Vadskolan om jag fattade rätt. Men det blir nog bra.

Men nu måste jag fortsätta med alla arbeten..

Ciao <3

Sunday

God kväll allihop.

Jag börjar bli dålig på att blogga nu har jag märkt, men det beror på att jag inte sitter så mycket vid datan längre. Har mest bara på musik, sen är det inte så mycke mer. Och händer inte så mycket i mitt liv just nu heller, så känns inte som att det finns så mycket att skriva om.

Jag börjar dock få lite panik, för jag har fortfarande inte fått någon praktikplats. Det känns inte så kul, för jag vill gärna ha en praktikplats. Jag har försökt fixa själv, men jag har inte hört nånting från dom. Så det känns lite tråkigt. Får verkligen hoppas på att jag får en plats, för annars vet jag ju inte vad jag kommer få göra. Vill verkligen inte sitta i skolan och plugga, det orkar jag verkligen inte.

Men men, imorrn är det iallafall skola igen. Nu har hela veckan gått, och den gick väldigt fort måste jag säga. Men så är det väll när man har ledigt, och jag va dum som inte tog tag i skolarbeten, så har fullt upp med det den här veckan, så det känns lite tråkigt också. Fast får hoppas på att det går bra och snabbt, och att jag hittar motivationen till det. Det är ju ganska kämpigt att plugga när man inte har någon motivation, men ska nog få fram den.

Nu ska jag väll gå och kolla om det är nått speciellt jag måste ha med mig till Daniel, ska dit och sova ikväll eftersom att jag inte kommer ha tid i veckan att träffa dom, eller någon annan för den delen. Och sen så vill jag inte vara själv hela kvällen heller. Mamma och ungarna ska till huset och sova där, och Brorsan ska tillbaka till Västerås eftersom att han inte får sova borta tydligen.

Men nu ska jag gå och kika lite vad jag ska ha med mig.

Ciao <3


RSS 2.0