Nervös som jag vet inte vad.

Det är nu det gäller. Men jag är så himla nervös, det är ju ändå på det här det hänger nu. Jag vill verkligen klara det. Vill inte kugga, jag måste klara det. Fy och blä och usch så nervös jag är.

Ärligt, jag vill inte. Eller jag vill, men jag vill inte att det ska vara så nervöst. Tänk så klarar jag det inte? Eller om jag klarar det? Assa, shiet. Det är inte kul att inte veta hur det kommer gå, och inte ha den blekaste om hur dom kommer säga att man ska göra. Nej, det här tycker jag inte om, men jag vill ändå ha det här. Jag ska klara det! Så enkelt är det! Jag tänker inte ge mig, inte för minsta lilla! Jag ska ha det här, så enkelt är det!

<3

Klarade det!

Jag är så stolt över mig själv, om man får säga det! Men jag klarade teoriprovet, och det kändes så himla skönt när jag såg att det stod godkänt. Jag som va så himla rädd att jag skulle kugga, men jag klarade det. Så det kändes riktigt skönt. Nu är det bara uppkörningen kvar, men jag hoppas att jag klarar den också. Men jag tänker inte ta ut segern i förskott, men hoppas får man ju alltid göra.

Nu ska jag försöka plugga lite igen tror jag, så man blir av med alla skolarbeten också.

Ciao <3

Lägg dags,

men innan det så ska jag göra fint i köket. Det ser ut som ett bombnedslag där just nu, och så måste jag diska. Det är fullt med disk som vanligt, men det är sånt man får räkna med.

Nu ska jag iallafall fixa, för sen måste jag sova. Om jag nu kommer få någon sömn överhuvudtaget. Men det är ju värt ett försök. Det kommer ett inlägg någon gång imorrn, så då får ni höra om min helg och allt.

God natt <3

Duktig jag känner mig!

Och det är faktiskt sant. Jag satte igång med disken direkt när jag kom hem, så den är bortdiskad nu. Eller det har kommit dit lite ny disk för att mina syskon åt lite mat. Men annars har jag faktiskt fått bort all disk. Och sen har jag fixat med tvätt, så nu är det tvätt i maskinen som är klar ungefär om en timme. Tänkte jag skulle försöka tvätta bort så mycke som möjligt nu idag..

Nu ska jag strax ta och pallra mig till affären och handla lite mat. Om nu mamma lämnade kvar pengar så att jag kan gå och handla. Sen ska jag ta tag i teorin. Det måste jag verkligen. Nu är det inte långt kvar..

Kommer ett inlägg senare.

Ciao <3

School time again

Nu är det snart dags att dra sig till skolan igen, men jag måste ju fixa mig också och äta frukost. Nu kan man ju verkligen snacka om att jag är riktigt seg, bara för att jag drog mig kvar i sängen i nästan en halv timme. Eller ah, tills jag hörde att det va någon som va och gick i lägenheten, men det va bara mamma.

Men idag då, då ska jag väll väll till skolan och ha lektioner som vanligt. Efter det blir det hem och plugga. Idag ska jag plugga teori, så idag får alla skolarbeten vara. Jag måste läsa teorin, jag måste ju klara teoriprovet när det jag gör det. Jag hoppas på att jag kommer klara allting första gången, men man vet ju aldrig hur det blir med det.

Men nej, nu måste jag verkligen gå och duscha och äte frukost så att jag inte kommer försent till skolan, det är ju inte så bra om man gör det.

Kommer ett inlägg senare idag skulle jag tro.

Ciao <3

Filmdax

Nu när jag har vart duktig och pluggat och sådär, så såg jag att det började en film på tv. Systrar i Jeans, så får se om den är bra. Tyckte iallafall att böckerna va bra då jag läste dom, visserligen är det några år sedan nu men. Haha. Nu är det ju reklam från den filmen, så passar på att skriva ett inlägg nu.

Jag funderade på en sak när jag gjorde ett arbete. Undrar hur man skulle reagera om man skulle få ett barn som inte är "friskt". Undrar om man skulle klara av det, eller om man skulle gå ner sig i sorgen så mycke så man inte kan ta hand om barnet. Man kan ju aldrig förbereda sig på att få ett funktionshindrat barn. Man går ju runt och hoppas på att det är friskt det barn man väntar, men sen om det blir nått fel? Om det inte blir det där friska barnet? Det va ju inte det man hade tänkt sig. Nej, det går ju inte att förbereda sig på det.

Har olika funderingar.

Men nu ska jag kolla på film igen

Ciao <3

Äntligen!

Nu har jag äntligen internet igen, och det kan jag lova känns jätte skönt. Fast har inte suttit så jätte mycket vid datorn ändå, har vart duktig och pluggat, sen har mina systerbarn vart här också, så det har vart fullt upp.

Nu är det bara en vecka kvar ! Snacka om att jag börjar känna press på mig nu! Men får hoppas på att det går bra, det hoppas verkligen jag.

Nu ska jag gå och plugga igen, så att jag kommer nånstans med alla arbeten.

Ciao <3

Inget internet

Jag skickar in ett inlägg snabbt nu innan jag börjar nästa lektion. Jag sitter i skolan nu iallafall..

Anledning till att jag inte har skrivit något inlägg på ett bra tag är för att jag fortfarande inte har något internet, och jag är aldrig i huset längre. Jag är bara i lägenheten nu..

Men nu är det iallafall verkligen dags att hitta extra jobb, sen blir det till att leta efter lägenhet och sådär.. Nu känner jag mig riktigt redo för att flytta hemifrån...

Nej, nu måste jag dra till Historielektionen..

Ciao <3

\___/

God morgon allihop.
Sitter i huset nu och äter frukost, har ju fortfarande ingen frukost uppe i lägenheten. Nu har jag iallafall kommit i ordning helt och hållet där, så det känns skönt. Nu är det bara mamma som ska komma med tusen saker. Haha, men så är det väll när det annars är helt tomt där. Det är bara i mitt rum som det är fullt med saker, sen är det lite saker i vardagsrummet. Kan lova att det är ruskigt tomt.

Och jag känner mig riktigt stolt ! =D Jag sov där helt själv för första gången nu. Visst, det är andra gången som jag sover i lägenheten över huvud taget, men jag tycker det är duktigt av mig att sova där helt själv. Jag är ju liksom livrädd för att sova helt själv, och allra helst när det är mörkt ute och sådär. Men jag klarade det, så jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Om man nu får vara det, men det hoppas jag att man får.

Jag har kommit på att jag måste försöka ge mina kompisar lite mer tid, vi träffas typ aldrig för att jag har massor jag hela tiden ska göra. Men vet ni? Man behöver inte göra precis allting, precis direkt. Man kan faktiskt vänta en dag, det dör man inte av. Så idag tänker jag faktiskt vara med en kompis som jag inte har vart med på jätte länge. Jag tror iallafall att jag skulle vara det. Jag hoppas på det iallafall.

Jag måste även ta mig till Tess någon dag. Vill träffa henne, och hennes lilla son. Jag tycker även synd om henne, men det är bra att allting börjar bli bättre för henne. Ni som känner henne, och läser hennes blogg, förstår nog varför jag tycker synd om henne.

Men nu måste jag börja stänga ner här, och röra mig mot skolan. Kommer kanske ett inlägg senare ikväll.

Ciao <3


Äntligen!

Nu har jag flyttat till lägenheten, och fått allting i ordning, så det känns jätte skönt. Dock så har jag inte fått ordning på mitt internet, så jag kan inte sitta vid datan när jag är i lägenheten, så nu sitter jag i huset.

Mamma och Robban ska på föräldramöte, så jag ska vara barnvakt åt Filip och Saga, dock så har Saga somnat så hon ligger och sover i sängen nu, men Filip är fortfarande vaken. Tänkte att jag skulle passa på att plugga också. Det är ju inte långt kvar nu tills jag har uppkörning och teoriprov, och jag vill ju verkligen klara teorin, för det är den jag har svårast för.

Men nu ska jag prata lite mer med R innan jag sätter igång med pluggandet.

Ciao <3

Friday!

Good morning everybody! Någon mer som är vaken tidigt idag? Jag är iallafall vaken, och började min dag verkligen så bra som möjligt, nämligen med choklad. Haha. Inte det man ska börja med på morgonen, men men.

Idag ska jag iallafall få över alla mina saker till lägenheten, sen ska jag också iväg på Rock for Moc. Så det ska bli kul hoppas jag. Funderar även på om jag ska springa till Open Sun och sola innan vi börjar flytta sakerna..

Äsch, jag ska väll gå upp och vara duktig och äta frukost nu. Haha. Sen sticker jag iväg till Open Sun, efter det dusch och packa ihop och allt vad det heter.

Kommer kanske ett inlägg sen.

Ciao <3

Happy face !

That´s me! I think. Jag känner mig faktiskt riktigt glad om jag ska vara ärlig. Imorrn blir det att flytta alla mina saker till lägenheten, och så ska jag packa ihop lite grejer, för jag drar nämligen på Rock for Moc imorrn också !

Snacka om att jag blev glad när PrästDaniel sa att jag fick följa med. Riktigt riktigt glad faktiskt. Jag ser verkligen fram emot den här festivalen varje år. Jag har missat den en enda gång, och det va för två år sen, bara för att jag fick urinvägsinfektion dagen innan. Det va tråkigt, men det är ju sånt som händer. Nu är det iallafall så det ser ut. Rock for Moc imorrn vid 6 tiden, sen så kommer vi hem på lördag natt, och då blir det jag och Sara som går till lägenheten och sover. Hehe, snacka om att det kommer kännas konstigt, men det blir ju en vanesak. Haha. Dock så har vi inge ljus i hallen, så måste fixa det innan jag åker imorrn så att man ser nått när man kommer in. Haha.

Men nu ska jag packa ihop lite grejer här hemma. Och sen lägga mig och läsa i sängen.

Kommer ett inlägg imorrn iallafall.

God natt <3

Sleeptime!

Det är det för mig iallafall, det kan jag lova. Är jätte trött nu, men jag tycker att jag har vart duktig idag. Och jag har även vart på bra humör så gott som hela dagen. Inte riktigt på morgonen, men det gick över, så efter det har jag vart på bra humör hela tiden. Nu är jag dock lite trött, men jag tycker att jag har gjort mig förtjänt av att lägga mig och sova iallafall.. Jag har hittat massa fakta om ActionAid, om Samer, gjort svenskafrågor och läst lite teori. Så då tycker jag faktiskt att jag är förtjänt av lite sömn.

Imorrn blir det iallafall till skolan, skriva ut papper, fixa lappar till fotograferingen tillsammans med Marina, utprovning med studenthattarna, trafikskolan och läsa lite teori, kanske hem en sväng och packa lite i lådor, kyrkan och sjunga och sedan hem igen. Det blir fullt upp imorrn, det märks. Haha. Men det är bra att man gör något vettigt av sina dagar iallafall.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa någon sida i min bok innan jag somnar..

God natt <3

ActionAid

Jag sitter och läser om ActionAid, då jag tänkte att jag skulle göra mitt ett arbete om dom, och dels för att vi själva har ett fadderbarn genom ActionAid. Dom gör väldigt mycket för att det ska bli bättre i världen, och det tycker jag är riktigt bra av dom. Dom kämpar verkligen för att hjälpa såna som har Hiv/Aids, dom som inte har råd att gå i skolan, försörjning och massa annat. Jag tycker det är riktigt bra.

Och jag säger det, jag tycker verkligen att ni ska gå in och kolla. Och har ni inget fadderbarn, så skaffa ett. Du kan förändra en hel massa för att skänka 200 kronor i månaden, eller vad det nu kan vara. Eller om du är tjej, varför inte bli GirlFriend?

Vettja, gå in på www.actionaid.se och kolla. Det tycker jag verkligen att ni ska göra!

Ciao <3

Styrkan att...

klara det man vill.

Har kollat på Mulan nu på morgonen, och fick en tanke. Bara man vill nånting, så klarar man det. Det gäller bara att ha styrkan, så klarar man det. Jag fick den tanken från Mulan, då hon är i träningslägret. Hon kämpar för att klara det som hon kom dit för. Det tycker jag är bra, och där fick jag tanken att bara man vill och har styrkan, så klarar man det man vill.

Fast nu måste jag gå och äta frukost.. Eller om jag duschar först, för då kan jag gå och handla på Ica sen. Haha. Eller äh, jag vet inte hur jag ska göra. Måste på toa iallafall.
Och det är så skönt nu kan jag lova, för nu kan jag leva precis som vanligt igen. Det är skönt..

Kommer ett inlägg senare skulle jag tro..

Ciao <3

RSS 2.0