Torsdag

och det känns som att veckan bara springer iväg just nu, men det gör ju ingenting. Vill gärna ha fredag så att jag får åka över till min kära pappa över helgen. Och så ska jag köra lite bil med honom, det ska bli kul. Som jag har längtat efter det.

Är det förresten någon som har läst om Tourettes syndrom? Gör det! Det är riktigt spännande tycker jag. Jag satt och jobbade om det igår eftersom att vi har ett temaarbete inom svenska och utveckling, livsvillkor och socialisation. Vi ska nämligen först börja läsa en självbiografi från någon som haft ett "hinder" i sin uppväxt, och sedan ska vi skriva om det hindret, och jag valde en bok om TS, av en slump. Haha, det va lite kul, för jag fick ett ämne som intresserar mig! Och det är ju det det ska göra, för att det ska bli kul att jobba om det.

Det blev ju inge mer inlägg igår, men det va för att det blev så himla mycke hela dagen. Fullt upp kan jag säga. Men idag kanske det blir lite mer inlägg, man kan ju alltid hoppas. Fast jag har en lång dag idag i skolan, och direkt efter det så blir det att ta sig till jobbet, sedan hem och plugga massor igen. Fast det börjar gå framåt med pluggandet iallafall, och det är skapligt skönt kan jag säga. Måste komma ihåg att jag ska gå och prata med Christer idag också, min mattelärare. Måste kolla med honom så att jag kan göra matten hemma, för då kan jag göra klart allting i idrotten, och det skulle vara jätte bra kan jag ju säga.

Hoppas även på att det är super bra väder imorrn, för då kommer pappa vara här i stan och jobba, och då kan jag köra härifrån hem till pappa. Hehe, det skulle vara trevligt. Annars måste jag tänka ut hur morgondagen blir, om AnnIrene är tvungen att ta jobbet själv eller inte. Måste ju packa ihop alla grejer som ska med hem till pappa ikväll så går det snabbt att hämta det imorrn. Nej, nu måste man verkligen tänka på att allting ska gå ihop med tiden. Shiet, tiden går faktiskt fort just nu.

Snart är det Björn Rosenström här i stan också ! Det längtar jag till, fast det blir ju nyktert för min del som vanligt. Undrar om mina kompisar börjar tycka att jag är lite tråkig som jämt är nykter nu för tiden(?), men jag ser ingen anledning till att dricka när jag inte är speciellt sugen på det. Man kan ha kul med vanlig läsk faktiskt. Man behöver inte festa och dricka jämt, det har jag kommit på. Men sen ser jag ingen anledning till att jag ska hålla på och festa och dricka heller, jag sköter hellre skolan, jobbet, min träning och fokusen på körkortet. Det är mycke bättre. Det finns ju så mycke bättre saker att lägga pengarna på också än alkohol. Tycker jag. Det här är enbart min åsikt, ni andra får ha eran åsikt.

Nu måste jag fixa klart mig så att jag kommer i tid till skolan. Har nationella nu på morgonen. Engelska nationella hörförståelse. Kommer gå rakt åt pipsvängen, det vet jag redan. Jag klarar aldrig hörförståelserna, jag är mycke bättre på att skriva fritt på engelska. Och sen måste jag komma ihåg att hämta ut min astmamedicin idag också. Glömde bort det igår, för det va så fullt upp. Men jag får säga till mamma att komma till sjukhuset så att vi kan hämta ut det. Annars får jag väll kanske lov att ta med mig pengar till skolan(?), eller nej, det blir lättare om mamma kommer så slipper jag hålla på med pengar hit och dit. Är trött på att lägga ut pengar faktiskt.

Men nej, nu måste jag verkligen gå och fixa mig.

Skriver senare idag !


I still wonder what´s going wrong <'3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0