Diskriminering?

Det handlar kanske inte om det. Dom är väll mer specialiserade på killar bara. Mamma fick mig att ändra åsikt. Jag pratade med henne om det, och hon sa det att det nog inte handlar om det, utan att det bara är att dom förmodligen specialiserat sig på killar. Det fick mig att tänka om lite.
Men då har jag en fråga. Jag va in och kollade på deras hemsida ju, på deras bilder. Och det va ju tjej med på vissa bilder. Hur kommer det sig då då? Om dom nu inte fotar tjejer? Bara en fråga. En enkel fråga. Men som sagt, det är nog mest att dom är specialiserade på killar bara, och inte om diskriminering.

Och Anonym, jag kan tänka utan dina anonyma kommentarer. Tycker dessutom att ni ska sluta va så barnsliga och lämna anonymt. Det är irriterande att ni inte vågar stå för vad ni själva tycker, och vilka ni är. Jag har andra som kan få mig att tänka om utan att du som anonym ska komma och tillrätta visa mig.

Aja, nu har jag fått ur mig min åsikt iallafall. Skönt det.
Frågan är nu om man ska upp och träna idag eller inte. Jag har lite ont i magen fortfarande, och blir lätt yr. Men, ska man ? Jo, tror det. Får ju träffa AIR då ju, det ska bli skönt. Har inte träffat henne på länge nu !

Ciao <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0