Torsdag

Hejsan. Det är konstigt hur man inte kan yttra sig om en enda sak till en enda person utan att halva befolkningen ska få reda på det. Och det är lika bra att jag inte skriver vad det handlar om också, för det får jag ju också bara skit för.
Ja, dagen idag på skolan har vart bra iallafall, morgonen hemma kan man ju kasta i soporna och eftermiddagen hemma kan man nästan också kasta i soporna. Barnen får en glad iallafall, och jag fick en fin present av dom. Dom hade ritat teckningar igår när jag inte var där, och satt ihop som en bok. Det va jätte fint, så det blev jag verkligen glad över. Och så kommer dom med sina sköna kommentarer.

Det va ett barn för några dagar sedan som sa en sak, och det va när vi lekte en lek vid frukten. Han sa: "Fortsätt med Linn, för hon är ju så snygg". Där ville man bara skratta, för det lät så gulligt. Liksom, en pojke på 6 år säger sådär. Haha. Det va lite gulligt faktiskt.
Och idag när vi åt mellis så va det en flicka från ettan som sa: "Har han slagit dig? Om han har det, då får han med mig att göra!". Hehe. Så himla söta ungar det är alltså. Förstår inte att dom här veckorna redan har gått. Jag kommer sakna dom så enormt mycke. Det kommer kännas jätte konstigt, för jag verkligen älskar det här stället. Det finns inget bättre ställe, jag vill inte lämna dom. Det känns jätte hemskt. Varför kan jag inte bara få vara kvar där?

Ja, jag hoppas iallafall att alla andra ser fram emot det som kommer efter helgen. Jag ser fram emot nästa helg. Det ser jag fram emot. Då ska jag nämligen till Västerås igen. Och det ska bli så skönt. Är inte ett dugg sugen eller pepp att åka till Sälen om jag ska vara ärlig, men det är väll bara att bita ihop och se glad ut antar jag. Jag ska försöka att inte yttra mig så mycke, bättre att jag yttrar mig sen i all ensamhet till väggen eller något sådant. Det blir bättre det, än att jag yttrar mig till någon annan och får massa skit. Här kan jag ju inte heller yttra mig, för här får jag ju också skit i så fall, och det pallar jag inte med.

Aja, nu ska jag försöka plugga lite körkortsteori igen om jag orkar. Är trött just nu, så man får väll se vad man orkar.

Ciao <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0